kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:04 Η kounelaki: #521 08-01-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι η Shah κανει σβωλους τα ουρα οπως και η Biokat's.Αν βαλεις και λγη σοδα στον πατο της αμμολεκανης δε μυριζει και πολυ. Ελενα για τις τροφες και τις αμμους και τα εμβολια κτλ. μην τα ρωτας...κατα τα αλλα κατηγορουμαστε κιολας αν ζηταμε αντιτιμο για τα μωρα που δινουμε.Δεν πειραζει,χαλαλι τους,ειναι τοση η χαρα που παιρνουμε ζωντας μαζι τους που δεν εξαγοραζεται με κανενα χρηματικο αντιτιμο. Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δικιο...Αλλα θα εχεις φαληρησει παιδι μου με 4 γατια!Ας μη βαλουμε και τα εκαστοτε μωρα στο λογαριασμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #522 08-01-10 16:44 Νικακι μαγειρικη σοδα,βαλε δυο κουταλιες της σουπας στον πατο. Ελενα μου τι να κανουμε,επιλογη μας ηταν,οντως αν σκεφτεις ΚΑΙ τα μωρακια ειναι λιγο τρέλα τα εξοδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 01:52 Η brigite έγραψε: #523 09-01-10 01:52 Πηρα σημερα,μετα απο προταση της Δωρας,την αμμο Shah απο την ALDI. Το πρωτο θετικοτατο η τιμη του 10κιλου,3,99 ευρω. Τα υπολοιπα θετικα,μοιαζει αρκετα με την εβερκλυν,εχοντας πιο χοντρους κοκκους,κανει σκληρους σβωλους τα τσισα και καθαριζονται ευκολα με το φαρασακι-κοσκινο,το ιδιο και τα κακακια ,μυρωδια δεν καταλαβα για την ωρα γιατι την καθαρισα σχεδον αμεσως για να δω πως ειναι.Για την ωρα λοιπον ,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η evelynkar: #524 09-01-10 02:22 brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η brigite έγραψε: #525 09-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Click για ανάπτυξη... Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η evelynkar: #526 09-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Click για ανάπτυξη... δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:47 Η brigite έγραψε: #527 09-01-10 02:47 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Click για ανάπτυξη... Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:53 Η evelynkar: #528 09-01-10 02:53 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Click για ανάπτυξη... μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η aporw έγραψε: #529 09-01-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι η Shah κανει σβωλους τα ουρα οπως και η Biokat's.Αν βαλεις και λγη σοδα στον πατο της αμμολεκανης δε μυριζει και πολυ. Ελενα για τις τροφες και τις αμμους και τα εμβολια κτλ. μην τα ρωτας...κατα τα αλλα κατηγορουμαστε κιολας αν ζηταμε αντιτιμο για τα μωρα που δινουμε.Δεν πειραζει,χαλαλι τους,ειναι τοση η χαρα που παιρνουμε ζωντας μαζι τους που δεν εξαγοραζεται με κανενα χρηματικο αντιτιμο. Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δικιο...Αλλα θα εχεις φαληρησει παιδι μου με 4 γατια!Ας μη βαλουμε και τα εκαστοτε μωρα στο λογαριασμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #522 08-01-10 16:44 Νικακι μαγειρικη σοδα,βαλε δυο κουταλιες της σουπας στον πατο. Ελενα μου τι να κανουμε,επιλογη μας ηταν,οντως αν σκεφτεις ΚΑΙ τα μωρακια ειναι λιγο τρέλα τα εξοδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 01:52 Η brigite έγραψε: #523 09-01-10 01:52 Πηρα σημερα,μετα απο προταση της Δωρας,την αμμο Shah απο την ALDI. Το πρωτο θετικοτατο η τιμη του 10κιλου,3,99 ευρω. Τα υπολοιπα θετικα,μοιαζει αρκετα με την εβερκλυν,εχοντας πιο χοντρους κοκκους,κανει σκληρους σβωλους τα τσισα και καθαριζονται ευκολα με το φαρασακι-κοσκινο,το ιδιο και τα κακακια ,μυρωδια δεν καταλαβα για την ωρα γιατι την καθαρισα σχεδον αμεσως για να δω πως ειναι.Για την ωρα λοιπον ,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η evelynkar: #524 09-01-10 02:22 brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η brigite έγραψε: #525 09-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Click για ανάπτυξη... Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η evelynkar: #526 09-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Click για ανάπτυξη... δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:47 Η brigite έγραψε: #527 09-01-10 02:47 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Click για ανάπτυξη... Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:53 Η evelynkar: #528 09-01-10 02:53 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Click για ανάπτυξη... μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η aporw έγραψε: #529 09-01-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικακι μαγειρικη σοδα,βαλε δυο κουταλιες της σουπας στον πατο. Ελενα μου τι να κανουμε,επιλογη μας ηταν,οντως αν σκεφτεις ΚΑΙ τα μωρακια ειναι λιγο τρέλα τα εξοδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 01:52 Η brigite έγραψε: #523 09-01-10 01:52 Πηρα σημερα,μετα απο προταση της Δωρας,την αμμο Shah απο την ALDI. Το πρωτο θετικοτατο η τιμη του 10κιλου,3,99 ευρω. Τα υπολοιπα θετικα,μοιαζει αρκετα με την εβερκλυν,εχοντας πιο χοντρους κοκκους,κανει σκληρους σβωλους τα τσισα και καθαριζονται ευκολα με το φαρασακι-κοσκινο,το ιδιο και τα κακακια ,μυρωδια δεν καταλαβα για την ωρα γιατι την καθαρισα σχεδον αμεσως για να δω πως ειναι.Για την ωρα λοιπον ,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η evelynkar: #524 09-01-10 02:22 brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η brigite έγραψε: #525 09-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Click για ανάπτυξη... Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η evelynkar: #526 09-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Click για ανάπτυξη... δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:47 Η brigite έγραψε: #527 09-01-10 02:47 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Click για ανάπτυξη... Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:53 Η evelynkar: #528 09-01-10 02:53 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Click για ανάπτυξη... μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η aporw έγραψε: #529 09-01-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηρα σημερα,μετα απο προταση της Δωρας,την αμμο Shah απο την ALDI. Το πρωτο θετικοτατο η τιμη του 10κιλου,3,99 ευρω. Τα υπολοιπα θετικα,μοιαζει αρκετα με την εβερκλυν,εχοντας πιο χοντρους κοκκους,κανει σκληρους σβωλους τα τσισα και καθαριζονται ευκολα με το φαρασακι-κοσκινο,το ιδιο και τα κακακια ,μυρωδια δεν καταλαβα για την ωρα γιατι την καθαρισα σχεδον αμεσως για να δω πως ειναι.Για την ωρα λοιπον ,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:22 Η evelynkar: #524 09-01-10 02:22 brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η brigite έγραψε: #525 09-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Click για ανάπτυξη... Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η evelynkar: #526 09-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Click για ανάπτυξη... δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:47 Η brigite έγραψε: #527 09-01-10 02:47 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Click για ανάπτυξη... Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:53 Η evelynkar: #528 09-01-10 02:53 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Click για ανάπτυξη... μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η aporw έγραψε: #529 09-01-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η brigite έγραψε: #525 09-01-10 02:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Click για ανάπτυξη... Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η evelynkar: #526 09-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Click για ανάπτυξη... δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:47 Η brigite έγραψε: #527 09-01-10 02:47 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Click για ανάπτυξη... Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:53 Η evelynkar: #528 09-01-10 02:53 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Click για ανάπτυξη... μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η aporw έγραψε: #529 09-01-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: brigite που ειναι τα aldi στη πατρα?? Click για ανάπτυξη... Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:31 Η evelynkar: #526 09-01-10 02:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Click για ανάπτυξη... δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:47 Η brigite έγραψε: #527 09-01-10 02:47 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Click για ανάπτυξη... Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:53 Η evelynkar: #528 09-01-10 02:53 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Click για ανάπτυξη... μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η aporw έγραψε: #529 09-01-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας. Click για ανάπτυξη... δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:47 Η brigite έγραψε: #527 09-01-10 02:47 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Click για ανάπτυξη... Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:53 Η evelynkar: #528 09-01-10 02:53 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Click για ανάπτυξη... μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η aporw έγραψε: #529 09-01-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους.. Click για ανάπτυξη... Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:53 Η evelynkar: #528 09-01-10 02:53 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Click για ανάπτυξη... μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η aporw έγραψε: #529 09-01-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη; Click για ανάπτυξη... μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Η aporw έγραψε: #529 09-01-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... μπροστα στα 17 της everclean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:57 Η brigite έγραψε: #530 09-01-10 02:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Η evelynkar: #531 09-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπροστα στα 17 της everclean... Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Η evelynkar: #532 09-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Η brigite έγραψε: #533 09-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ!!! προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες Click για ανάπτυξη... Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 08:05 Η natalouko: #534 09-01-10 08:05 Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι τόσο καλή μπριζίτ???Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:05 Ο DRIFTER έγραψε: #535 09-01-10 10:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος Click για ανάπτυξη... βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος? άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ. να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα. για τις μυρωδιές πες μας μόνο. www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #536 09-01-10 10:26 Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #537 09-01-10 10:34 εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:15 Η brigite έγραψε: #538 09-01-10 11:15 Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα . Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #539 09-01-10 11:19 Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:29 Η brigite έγραψε: #540 09-01-10 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος. Click για ανάπτυξη... Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη. Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.