Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Απάντηση: Άμμος για γάτες

Πάντως στις δύο εβδομάδες εμένα δε μου μυρίζει καθόλου η αμμωνία, σε σχέση και με άλλες. Δεν ξέρω πως θα είναι μετά:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν κάνεις καλό καθάρισμα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!Εμεις κάθε βδομάδα προσθέτουμε και κάθε μηνα την αλλάζουμε!Παρολαυτα τον άλλο μηνα θα πάρουμε και ένα μικρό αρωματικη flamingo να τα ανακατεύουμε γιατί υποθέτω ότι με τη ζέστη όλο και κάποια μυρωδιά θα "πιάσουμε" που είναι λογικό πιστεύω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάνω πολύ καλό καθάρισμα, άλλωστε είναι τόσο συγκολλητική που δε χρειάζεται προσπάθεια (ακόμα και με τα κακάκια) δε σπάνε κι έτσι μετά το φτυάρισμα μένει σαν καινούρια.:clapup: Η αρωματική ποιά είναι; Στο pet shop που πάω είχε μια kitten, αυτήν εννοείς; Τι διαφορά έχει σε κόστος, μεγεθος κλπ με την απλή;

Είναι 7κιλο και έχει 10 ευρώ και απλά είναι ίδια απ'εξω και γράφει " με άρωμα",θα πάρουμε ένα σακί και θα το κρατήσουμε κάνα διμηνο βάζοντας λίγο κάθε φορά στην κανονική,μέχρι να περάσουν οι πολλές ζέστες!

Ευχαριστώ:)! Καλή ιδέα για το καλοκαίρι, πράγματι.

Παρακαλώ!!:)

Να σου δείξω και την άλλη μαγκιά που έχουμε κάνει για τις μυρωδιές και να μην πετάνε έξω άμμο??:whistle:

Παρακαλώ!!:)

Να σου δείξω και την άλλη μαγκιά που έχουμε κάνει για τις μυρωδιές και να μην πετάνε έξω άμμο??:whistle:

Το συζητάς;;; Εννοείται!:D

.....Αποψεις και αμμοι πολλες και μουρλαθηκαααα...:wall::wall: Εγω πηρα μια οικονομικη , με αρωμα και κανει λεει σβωλους....επειδη εχω ακομα απ την παλια, θα την δοκιμασω και αν ειναι καλη, θα σας την προτεινω αν δεν την εχετε αναφερει....144 σελιδες δεν διαβαζονατι ολες....
Εγω αλλο ηθελα να σας ρωτησω....Εχετε δοκιμασει να ριχνετε σκονη σοδας στον πατω της αμμου???Ακουσα οτι τραβαει την μυρωδια της αμμωνιας που εχουν τα ουρα και βρωμιζει ο τοπος....Αν εχει καποιος δοκιμασει η αν δοκιμασει ας μας πει...:hmm:

Γωγώ δοκίμασε την Flamingo που την προτείνουμε οι περισσοτεροι στις τελευταιες 6-7 σελίδες νομίζω :)

Λοιπόν Μαράκι,αρχικά όταν μπαίνεις στο σαλόνι βλέπεις αυτό..
DSC05641.jpg

αλλά κάτω από αυτό είναι αυτό..
DSC05642.jpg
DSC05643.jpg

Και μέσα σε αυτό είναι αυτό!!
DSC05644.jpg

DSC05645.jpg

Θα το ζωγραφίσω και αυτό κάποια στιγμή,όπως την πόρτα που είδες αν και με το ριχτάρι βολεύει τον Elvis να αράζει η' να κοιμάται..

Τι να πω; Δεν έχω λόγια! Καταπληκτική δουλειά Ευτυχία:clapup: Κάπου είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο, αλλά αυτό είναι και ομορφο!
Απ'ότι βλέπω χρησιμοποίησες νοβοπάν ξυλόκολλα και μεντεσέδες;;;
Παίζει να ξεπατικώσω την ιδέα!:redface:
Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!

σιλικόνη βάλαμε είναι καλύτερα,πρέπει όμως να το περάσω και με βερνίκι για να γίνει και αδιάβροχο,όταν θα το ζωγραφίσω θα το περάσω μια και καλή!

Είναι έυκολο να το φτιάξεις και μπορείς να το βάλεις ωπου θες αφου δεν θα φαίνεται η αμμοδοχος!!
Και πάντα το έχω πάνω σε χαλάκι αφου ακόμα δεν το έχω βερνικωσει γιατί εδω έχουμε πολύ υγρασία!

Μα γιάυτο σου έβαλα φωτος να πάρεις την ιδέα!!

.....Αποψεις και αμμοι πολλες και μουρλαθηκαααα...:wall::wall: Εγω πηρα μια οικονομικη , με αρωμα και κανει λεει σβωλους....επειδη εχω ακομα απ την παλια, θα την δοκιμασω και αν ειναι καλη, θα σας την προτεινω αν δεν την εχετε αναφερει....144 σελιδες δεν διαβαζονατι ολες....
Εγω αλλο ηθελα να σας ρωτησω....Εχετε δοκιμασει να ριχνετε σκονη σοδας στον πατω της αμμου???Ακουσα οτι τραβαει την μυρωδια της αμμωνιας που εχουν τα ουρα και βρωμιζει ο τοπος....Αν εχει καποιος δοκιμασει η αν δοκιμασει ας μας πει...:hmm:

Γωγώ για οικονομική χρησιμοποιούσα το τελευταίο τρίμηνο μια άμμο που έβγαζε ο βασιλόπουλος σε χαρτονένιο κουτί (που κάνει σβώλους-γιατί έχει και κάτι άλλες που δεν κάνουν) Κόστιζε 2,80 τα 4κιλά, ήταν πολύ καλή αλλά έβγαζε πολλή σκόνη! Με τη flamingo καμμία σχέση, από κάθε άποψη. Δίνεις κάτι παραπάνω, αλλά αξίζει πιστεύω.

Αυτό με τη σόδα το έχω ακούσει, αλλά κάθε φορά που αλλάζω την άμμο ξεχνάω να τη βάλω από την αρχή. Πρέπει να κάνει δουλειά πάντως.

σιλικόνη βάλαμε είναι καλύτερα,πρέπει όμως να το περάσω και με βερνίκι για να γίνει και αδιάβροχο,όταν θα το ζωγραφίσω θα το περάσω μια και καλή!

Είναι έυκολο να το φτιάξεις και μπορείς να το βάλεις ωπου θες αφου δεν θα φαίνεται η αμμοδοχος!!
Και πάντα το έχω πάνω σε χαλάκι αφου ακόμα δεν το έχω βερνικωσει γιατί εδω έχουμε πολύ υγρασία!

Μα γιάυτο σου έβαλα φωτος να πάρεις την ιδέα!!

:DΕυχαριστώ:kissing:

Τώρα μένει να με επισκεφτεί και η νεράιδα της δημιουργικότητας, γιατί με έχει ξεχάσει κάτι μήνες, όποτε και θα είναι το πρώτο που θα κάνω!:)

Το πολύ πολύ χώσε κανέναν άλλο να το κάνει για σένα!!:whistle::whistle:

Χαχαχα! Πλάκα πλάκα αυτός ο "άλλος" άλλο που δε θέλει από μαστορέματα και κατασκευές:hehe:
Πάει το λύσαμε κι'αυτό!:clapup:

Ε,βέβαια!!Μα και εγώ τον Πέτρο μου έχωσα και το έφτιαξε! "ΝΑ" κάνει ο πωπός του για μαστορέματα!!:P

Ε,βέβαια!!Μα και εγώ τον Πέτρο μου έχωσα και το έφτιαξε! "ΝΑ" κάνει ο πωπός του για μαστορέματα!!:P

Α να χαθεις πια..:lol::lol::lol:

Μα εγώ φταίω???:whistle:

Μου έχεις λείψει ρε πουτανάκι!!:oops: χααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαα:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Μα εγώ φταίω???:whistle:

Μου έχεις λείψει ρε πουτανάκι!!:oops: χααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαα:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ου να μου χαθεις..ζωντοβολο..:hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back