billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Και απο που την αγοραζετε την flamingo?Κανα πετ σοπ στη Αθηνα ξερετε? Ψαχνωστο νετ και δε βρισκω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείς να την παραγγείλεις από το pet shop της γειτονιάς σου,εμείς έτσι κάναμε
η΄να την παραγγείλεις από εδώ https://www.pet4u.gr/Category.asp?ID=301&Page=1&ResultsPerPage=9&Company=&Order=`corder`
Στα μέλη του mycat απ'οτι ξέρω κάνει μια μικρή επιπλέον έκπτωση και νομίζω δεν χρεώνει και μεταφορικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
to pet4u εχει και αλλες μαρκες, αυτη η Sanicat professional τι λεει; Την εχει δοκιμασει καμια?
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εμάς τη flamingo την έφερε το pet shop της γειτονιάς μας κατόπιν παραγγελίας. Έχω δοκιμάσει και τη sanicat professional, αλλα όχι τη συγκολλητική, και ήταν αρκετά καλή.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Από πιο ψωνίζεις γιατί και εγώ από Αιγάλεω την αγοράζω!

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι, λέγεται steki και αυτός που το έχει αν δεν κάνω λάθος λέγεται Γιώργος.
Εσύ σε ποιό πας;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
ΧΑΧΑΧΑΑ,εκει και εμείς, του είχαμε πει να μας την φέρει,δεν την είχε ακούσει ποτέ πριν την Flamingo και απο τότε που την έφερε του φεύγει σφαίρα!!

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλεια!
Είχα πάει μια ωραία πρωία να πάρω τροφή και να του την παραγγείλω και είδα ότι την έφερε ενθουσιάστηκα! Αυτός μας είπε ότι του την είχαν παραγγείλει! Κοίτα σύμπτωση!!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν!!Επειδή είναι καλοκαίρι και η ζέστη σηκώνει μυρωδιές κάναμε το κολπάκι να πάρουμε κανονικά την flamingo αλλά αυτή τη φορά και ένα δεκάκιλο αρωματική flamingo που μυρίζει σαν ταλκ!
Το πείραμα πέτυχε 100%!!

βάλαμε 1 μέρος αρωματική και 2 μέρη απλή,τις στιγμές (τοτε ήταν το πρόβλημα) βασικά που μόλις έχουν πάει τουαλέτα δεν μυρίζει απολύτως τίποτα!!
Μαράκι εσείς τελικά τον κάνατε αυτό?
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ πήρα ένα σακκούλι αρωματική να βάζω μαζί με την απλή κι εχθές που καθάρισα την αμμολεκάνη έβαλα περίπου όπως έγραψες κι εσυ, 2 μέρη απλή και 1 μέρος αρωματική. Η μυρωδιά της είναι πάρα πολύ ωραία και μέχρι σήμερα δεν έχει μυρίσει κάτι. Για να δούμε

FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα σε ολους, μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του για την IMPERIAL CARE? εχει δοκιμασει κανεις?
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω δοκιμάσει, μεταξύ άλλων, και την imperial care και για να πω την αλήθεια δε με ενθουσίασε. Την είχε προσφορά ένα pet shop 1+1 δώρο την baby powder. Μυρίζει πάρά πολύ ωραία αλλά δεν έκανε συμπαγή σβώλο με αποτέλεσμα να διαλύεται και να λερώνεται όλη η άμμος.
FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω μαρια για την γνωμη σου, ευτιχως δεν προλαβα να το παρω.
Ερώτηση για αμμοδόχο...λοιπόν..ενδιαφέρομαι να πάρω κλειστή αμμοδόχο τώρα το καλοκαίρι γιατί θα έχουμε πολύ κόσμο στο σπίτι και δεν θέλω κακάκια σε κοινή θέα!! Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή και σχετικά οικονομική?? Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να έχει πορτάκι που να είναι σχετικά μικρό και να περνάει μόνο το γατί μου μέσα γιατί διαφορετικά θα πηγαίνει ο σκύλος και θα τρώει τα κακάκια, όπως και έκανε..
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
από όσο ξέρω ένα μέγεθος έχουν όλα τα πορτάκια στις αμμοδόχους.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα κουτί με όσο άνοιγμα για πορτάκι θες και θα βάλεις την αμμοδόχο την ανοιχτή η' τη κλειστή μέσα και δεν θα έχεις πρόβλημα!
Ετσι έχουμε κάνει εμείς και πρώτα μέσα στο κουτί είχαμε ανοιχτή αμμοδόχο!
Αλλο ένα κόλπο είναι να πάρεις τη κλειστή αμμοδόχο και να βγάλεις το πορτάκι και να την γυρίσεις προς τον τοίχο μερικά εκατοστά από αυτόν ίσα ίσα να περνάει η γάτα περίπου όπως έχουμε τοποθετήσει εμείς το κουτί και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Ολες οι αμμοδόχοι οι κλειστές ανάλογα και το μέγεθος ξεκινάνε από 20-22 ευρώ και ανεβαίνουν.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα δεν είναι σκόνη αλλά πολύ μικρό χαλικάκι,κάνει και για μακρυτριχα γατάκια!Θα δεις θα σε βολέψει!

ευχαριστώ πολύ θα την δοκιμάσω..
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω ευχάριστα νέα! μετά απο πάρα πολύ καιρό και αφού είχα κατασταλάξει στην φλαμίγκο σαν την καλύτερη άμμο για τα γατουλίνια μου αφού η μπάιοκατς που έπερνα παλιότερα είχαν σταματήσει την εισαγωγή της, σήμερα που πήγα απο το κατάστημα στην αχαρνών, την βρήκα!!! μια χαρά!!!! είναι πιο φτηνή απο την φλαμίγκο καθώς τα 10 κιλά έχουν 7+ κάτι !!! όποιος θέλει την δοκιμάζει! την συστήνω ανεπιφύλακτα! προσοχή όμως, απο οτι είδα στο σάιτ του δεν υπάρχει, οπότε ρωτήστε!
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι αλήθεια την πήρα κι εγώ γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα εδώ αλλά ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχει τελειώσει η παλιά οπότε δεν μπορώ να την συστήσω. Πάντως ρώτησα και θα διανείμεται κανονικά από δω και πέρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool