Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Κορίτσια βάζετε λίγη ποσότητα από την Biokat, γι'αυτό και σας κάνει λάσπη. το έχω πάθει κι εγώ;).
Σωστό!!!!!Το σκέφτηκα.Αλλά και πάλι το να την βρήσκω παντού είναι πολύ εκνευριστικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστό!!!!!Το σκέφτηκα.Αλλά και πάλι το να την βρήσκω παντού είναι πολύ εκνευριστικό.
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που κολλάει στα πατουσάκια τους...:hmm::hmm: Εγώ που την θεωρώ την καλύτερη άμμο που υπάρχει, ποτέ δεν μου την έχουν μεταφέρει στο υπόλοιπο σπίτι....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια ειναι η τελεια αμμος η πρασινη biokats,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σας βολεψε!:hmm:Εγω θα εδινα βραβειο στον κατασκευαστη!:up:
Σε 10κιλο την παιρνω κι εγω και μου κραταει αρκετο καιρο.
Βαζω ακετη αμμο μεσα για να σχηματιστει τελεια το "τσισοκεφτεδακι",εννοειται οτι αν βαλεις μονο ενα δαχτυλο αμμο θα γινει λασπη.:rolleyes:
Το τσισομπαλακι βγαινει αμεσως,δεν κολλαει κατω ουτε τριβεται,εκτος αν ειμαι απροσεχτη εγω και το σπασω στα 2.
Απο μυρωδια τιποτα απολυτως,λες και δεν κατουρησαν ποτε τα γατια μεσα.:)
Είναι αλήθεια οτι δεν έβαζα μεγάλη ποσότητα για να μην λερωθεί σύντομα.Το οτι είναι ψιλή και μεταφέρεται παντού με τις πατουσίτσες δεν σε ενοχλεί?

Εverclean ή biokats??? Iδου το ερωτημα...

Εverclean ή biokats??? Iδου το ερωτημα...

Δοκιμασε την biocats και μετα θα βρεις την απαντηση στο διλημμα σου... Εγω μεχρις στιγμης τεινω προς την everclean (παλια γνωστη συνταγη)...Βεβαια, θα ξαναδωσω μια ευκαιρια στην biocats μπας και φταιει το οτι δεν εβαζα πολυ αμμο....:hmm: Εν το μεταξυ θα ψαξω να βρω την greencat να δω πως τα παει και αυτη....Αν δε βρω ακρη τοτε θα ξαναγυρισω στην everclean....Ουτε διατριβη πανεπηστημιου να ηταν αυτη η αμμος.Νισαφι πια

Δοκιμασε την biocats και μετα θα βρεις την απαντηση στο διλημμα σου... Εγω μεχρις στιγμης τεινω προς την everclean (παλια γνωστη συνταγη)...Βεβαια, θα ξαναδωσω μια ευκαιρια στην biocats μπας και φταιει το οτι δεν εβαζα πολυ αμμο....:hmm: Εν το μεταξυ θα ψαξω να βρω την greencat να δω πως τα παει και αυτη....Αν δε βρω ακρη τοτε θα ξαναγυρισω στην everclean....Ουτε διατριβη πανεπηστημιου να ηταν αυτη η αμμος.Νισαφι πια
Η everclean απλα ειναι πολυυυυυ ακριβη!:/: Αλλα αψογη!(χωρις να εχω δοκιμασει βιοκατς ακομα)

σημερα το βραδυ θα σας πω και την γνωμη μου για την greencat!!!:up:

σημερα το βραδυ θα σας πω και την γνωμη μου για την greencat!!!:up:

ειναι αυτη με το καλαμποκι??:hmm::hmm:

ναι αυτη ειναι!!!:D

ναι αυτη ειναι!!!:D

για πες μας εντυπωσεις οταν μαθεις! την ειχα δει κ εγω σε ενα pet shop (δεν θυμαμαι ονομα..μπορει να υπαρχουν και αλλες μαρκες..:hmm::hmm:) αλλα θυμαμαι μου ειχε φανει ακριβουτσικη!:redface::redface:

παιδια την βιοκατ την εχει δει κανεις καλλιθεα..θελω και γω να την δοκιμασω τοσα εχω ακουσει αλλα δεν την εχω βρει καπου και ποσο κοστιζει περιπου αν ξερει καποιος το 10κιλο πχ:hmm::hmm:

παιδια την βιοκατ την εχει δει κανεις καλλιθεα..θελω και γω να την δοκιμασω τοσα εχω ακουσει αλλα δεν την εχω βρει καπου και ποσο κοστιζει περιπου αν ξερει καποιος το 10κιλο πχ:hmm::hmm:

εγω την παιρνω 7,5 ευρω καποιες αλλες 8-8,5 ευρω!:):)

και εμενα,μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη αμμος που εχω δοκιμασει,με διαφορα κιολας...ομως,αν προσεξετε γραφει επαναω οτι για να "λειτουργησει" πρεπει να βαζετε την ποσοτητα που λεει...και να καθαριζετε καθημερινα...και η ποσοτητα που λεει ειναι σχεδον ολη η σακουλα,για μια τουαλετα κλειστου τυπου...αρα,οχι τσιγκουνιες αμα θελουμε να κανει τη δουλεια της...:/:...για την βιοκατς την πρασινη μιλαω...

μολις καθαρισα την τουαλετα της μικρης μου!! οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αψογες!!!
οι σβολοι γινονται αρκετα σφικτοι , και δεν σπανε ευκολα
οι μυρωδια ειναι σχεδον ανυπαρκτη, μυριζει καλαμποκι
τα πεταξα στην τουαλετα!!

αν θελετε να παρω να ρωτησω απο το πετσοπ που την αγορασα ποιος ειναι ο εισαγωγεας!
την αγορασα 13,40 τα 10 λιτρα

μολις καθαρισα την τουαλετα της μικρης μου!! οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αψογες!!!
οι σβολοι γινονται αρκετα σφικτοι , και δεν σπανε ευκολα
οι μυρωδια ειναι σχεδον ανυπαρκτη, μυριζει καλαμποκι
τα πεταξα στην τουαλετα!!

αν θελετε να παρω να ρωτησω απο το πετσοπ που την αγορασα ποιος ειναι ο εισαγωγεας!
την αγορασα 13,40 τα 10 λιτρα

:up::up::up: ναι ναι για πες μας!:P:P

το μαγαζι στην αθηνα που την εχει λεγεται Pet Expert. το τηλ ειναι 210-7779636 :D
αποτι εχω δει στο ιντερνετ η οδος ειναι ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 38-40 ΑΘΗΝΑ, 11527

το μαγαζι στην αθηνα που την εχει λεγεται Pet Expert. το τηλ ειναι 210-7779636 :D
αποτι εχω δει στο ιντερνετ η οδος ειναι ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 38-40 ΑΘΗΝΑ, 11527

περιοχη??:hmm::hmm::redface::redface:

ααα εκανες επεξεργασια!:P

δεν ξερω, ο χαρτης που βρηκα στο ιντερνετ ειναι αυτος https://www.athenspets.gr/maps/petshop2.php?id=227
παρε τηλ να ρωτησεις, ειναι ανοικτα τωρα:)

μόλις εγραψα κριτική για την άμμο , αλλα θα την στειλω οταν τελιωσει το σακούλι...

Βρε παιδιά, Αυτό εδώ το έχετε δοκιμάσει...
Καλό φαίνεται αλλά είναι οντως καλύτερο και πιο υγιεινό και για τους δυο μας;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back