4feet
Νεοφερμένο μέλος
Σωστό!!!!!Το σκέφτηκα.Αλλά και πάλι το να την βρήσκω παντού είναι πολύ εκνευριστικό.Κορίτσια βάζετε λίγη ποσότητα από την Biokat, γι'αυτό και σας κάνει λάσπη. το έχω πάθει κι εγώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που κολλάει στα πατουσάκια τους...Σωστό!!!!!Το σκέφτηκα.Αλλά και πάλι το να την βρήσκω παντού είναι πολύ εκνευριστικό.

Εγώ που την θεωρώ την καλύτερη άμμο που υπάρχει, ποτέ δεν μου την έχουν μεταφέρει στο υπόλοιπο σπίτι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
4feet
Νεοφερμένο μέλος
Είναι αλήθεια οτι δεν έβαζα μεγάλη ποσότητα για να μην λερωθεί σύντομα.Το οτι είναι ψιλή και μεταφέρεται παντού με τις πατουσίτσες δεν σε ενοχλεί?Παιδια ειναι η τελεια αμμος η πρασινη biokats,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σας βολεψε!Εγω θα εδινα βραβειο στον κατασκευαστη!
Σε 10κιλο την παιρνω κι εγω και μου κραταει αρκετο καιρο.
Βαζω ακετη αμμο μεσα για να σχηματιστει τελεια το "τσισοκεφτεδακι",εννοειται οτι αν βαλεις μονο ενα δαχτυλο αμμο θα γινει λασπη.
Το τσισομπαλακι βγαινει αμεσως,δεν κολλαει κατω ουτε τριβεται,εκτος αν ειμαι απροσεχτη εγω και το σπασω στα 2.
Απο μυρωδια τιποτα απολυτως,λες και δεν κατουρησαν ποτε τα γατια μεσα.![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Εverclean ή biokats??? Iδου το ερωτημα...
Δοκιμασε την biocats και μετα θα βρεις την απαντηση στο διλημμα σου... Εγω μεχρις στιγμης τεινω προς την everclean (παλια γνωστη συνταγη)...Βεβαια, θα ξαναδωσω μια ευκαιρια στην biocats μπας και φταιει το οτι δεν εβαζα πολυ αμμο....
Εν το μεταξυ θα ψαξω να βρω την greencat να δω πως τα παει και αυτη....Αν δε βρω ακρη τοτε θα ξαναγυρισω στην everclean....Ουτε διατριβη πανεπηστημιου να ηταν αυτη η αμμος.Νισαφι πιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η everclean απλα ειναι πολυυυυυ ακριβη!Δοκιμασε την biocats και μετα θα βρεις την απαντηση στο διλημμα σου... Εγω μεχρις στιγμης τεινω προς την everclean (παλια γνωστη συνταγη)...Βεβαια, θα ξαναδωσω μια ευκαιρια στην biocats μπας και φταιει το οτι δεν εβαζα πολυ αμμο....Εν το μεταξυ θα ψαξω να βρω την greencat να δω πως τα παει και αυτη....Αν δε βρω ακρη τοτε θα ξαναγυρισω στην everclean....Ουτε διατριβη πανεπηστημιου να ηταν αυτη η αμμος.Νισαφι πια
Αλλα αψογη!(χωρις να εχω δοκιμασει βιοκατς ακομα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
σημερα το βραδυ θα σας πω και την γνωμη μου για την greencat!!!![]()
ειναι αυτη με το καλαμποκι??

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ναι αυτη ειναι!!!![]()
για πες μας εντυπωσεις οταν μαθεις! την ειχα δει κ εγω σε ενα pet shop (δεν θυμαμαι ονομα..μπορει να υπαρχουν και αλλες μαρκες..

) αλλα θυμαμαι μου ειχε φανει ακριβουτσικη!

ria23
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
παιδια την βιοκατ την εχει δει κανεις καλλιθεα..θελω και γω να την δοκιμασω τοσα εχω ακουσει αλλα δεν την εχω βρει καπου και ποσο κοστιζει περιπου αν ξερει καποιος το 10κιλο πχ![]()
εγω την παιρνω 7,5 ευρω καποιες αλλες 8-8,5 ευρω!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...για την βιοκατς την πρασινη μιλαω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οι σβολοι γινονται αρκετα σφικτοι , και δεν σπανε ευκολα
οι μυρωδια ειναι σχεδον ανυπαρκτη, μυριζει καλαμποκι
τα πεταξα στην τουαλετα!!
αν θελετε να παρω να ρωτησω απο το πετσοπ που την αγορασα ποιος ειναι ο εισαγωγεας!
την αγορασα 13,40 τα 10 λιτρα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
μολις καθαρισα την τουαλετα της μικρης μου!! οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αψογες!!!
οι σβολοι γινονται αρκετα σφικτοι , και δεν σπανε ευκολα
οι μυρωδια ειναι σχεδον ανυπαρκτη, μυριζει καλαμποκι
τα πεταξα στην τουαλετα!!
αν θελετε να παρω να ρωτησω απο το πετσοπ που την αγορασα ποιος ειναι ο εισαγωγεας!
την αγορασα 13,40 τα 10 λιτρα

ναι ναι για πες μας!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

αποτι εχω δει στο ιντερνετ η οδος ειναι ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 38-40 ΑΘΗΝΑ, 11527
aporw
Διακεκριμένο μέλος
το μαγαζι στην αθηνα που την εχει λεγεται Pet Expert. το τηλ ειναι 210-7779636
αποτι εχω δει στο ιντερνετ η οδος ειναι ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 38-40 ΑΘΗΝΑ, 11527
περιοχη??

ααα εκανες επεξεργασια!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παρε τηλ να ρωτησεις, ειναι ανοικτα τωρα

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλό φαίνεται αλλά είναι οντως καλύτερο και πιο υγιεινό και για τους δυο μας;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.