aporw
Διακεκριμένο μέλος
Βρε παιδιά, Αυτό εδώ το έχετε δοκιμάσει...
Καλό φαίνεται αλλά είναι οντως καλύτερο και πιο υγιεινό και για τους δυο μας;
ναι το εχω ξαναδει..αλλα πρωτων δεν ξερω ποσο καλο ειναι γατια σκυλια ανθρωποι στην ιδια τουαλετα
και δευτερον μην γλυστρησει το γατι και κανει κανενα μπλουμ στον πατο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

αν και δεν ξερω αν θελω να κανω πειραματισμους τωρα που περναμε την κατρουλιδικη περιοδο μας!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω με την πρασινη everclean εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη!!![]()
αυτη πρεπει να εχει το ιδιο αρωμα με την biocat την πρασινη σωστα??

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
νομιζω ναι...![]()
ε τοτε γιατι να την παρω??

καλα ντε μην βριζεις!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στη Θεσσαλονίκη εχω βρει την biokat's στα smartpet(νομίζω έτσι λέγονται) στη Σβώλου και σ'ένα άλλο πετσοπ στην Ανθέων εκεί λίγο πριν τη Μαρτίου!
Neli αυτά τα smart pets εννοείς;
βρήκα αυτο το site με καταστήμα τα pet shop στην Θεσ/νίκη
https://www.e-leoforos.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=144&Itemid=413
Απ'οτι είδα τρία είναι ένα στην Ανθέων, ένα στον Σιδ.Σταθμό και ένα δεν κατάλαβα καλά που.
Αλλά έχει και άλλα καταστήματα pet και έχει τα τηλέφωνά τους oπότε μπορεί κάποια στιγμή να πάρω και να ρωτήσω αν έχουν την biocats και πόσο.

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
το μαγαζι στην αθηνα που την εχει λεγεται Pet Expert. το τηλ ειναι 210-7779636
αποτι εχω δει στο ιντερνετ η οδος ειναι ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 38-40 ΑΘΗΝΑ, 11527
Να σαι καλα...σε ευχαριστω. Θα παρω τηλεφωνο να μαθω αν την εχει και θα παω να την παρω αμα ειναι.
Χιλια ευχαριστω
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

για μακρυτριχο γατουλη και για να μην κολλαει στην γουνα του ακουσα οτι ειναι πολυ καλη η everclean ..θα φιλοξενησω για λιγο μαλλον εναν μακρυτιχο και θελω να παρω κατι καλο που θα βολεψει και μενα στο καθαρισμα.. θελει να βαλεις αρκετη ποσοτητα????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω χρησιμοποιουσα την πρασινη, αλλα δεν ειχε κολλησει ποτε στο τριχωμα τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool