Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Βρε παιδιά, Αυτό εδώ το έχετε δοκιμάσει...
Καλό φαίνεται αλλά είναι οντως καλύτερο και πιο υγιεινό και για τους δυο μας;

ναι το εχω ξαναδει..αλλα πρωτων δεν ξερω ποσο καλο ειναι γατια σκυλια ανθρωποι στην ιδια τουαλετα:P και δευτερον μην γλυστρησει το γατι και κανει κανενα μπλουμ στον πατο!:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για μενα η καλυτερη ειναι η ever clean κοστιζει κατι παραπανω αλλα κραταει περισσοτερο απο ολες τις αλλες οποτε ειναι το ιδιο κοστος, συν το γεγονος οτι δεν μυριζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο τις everclean ποια προτεινετε??:hmm::hmm: αν και δεν ξερω αν θελω να κανω πειραματισμους τωρα που περναμε την κατρουλιδικη περιοδο μας!:redface::redface::lol::lol::lol:

εγω με την πρασινη everclean εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη!!:D

εγω με την πρασινη everclean εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη!!:D

αυτη πρεπει να εχει το ιδιο αρωμα με την biocat την πρασινη σωστα??:hmm::hmm:

νομιζω ναι...:hmm:

θα φας ξυλο μου φαινεται!!!:P

Στη Θεσσαλονίκη εχω βρει την biokat's στα smartpet(νομίζω έτσι λέγονται) στη Σβώλου και σ'ένα άλλο πετσοπ στην Ανθέων εκεί λίγο πριν τη Μαρτίου!

Στη Θεσσαλονίκη εχω βρει την biokat's στα smartpet(νομίζω έτσι λέγονται) στη Σβώλου και σ'ένα άλλο πετσοπ στην Ανθέων εκεί λίγο πριν τη Μαρτίου!

Neli αυτά τα smart pets εννοείς;
βρήκα αυτο το site με καταστήμα τα pet shop στην Θεσ/νίκη
https://www.e-leoforos.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=144&Itemid=413

Απ'οτι είδα τρία είναι ένα στην Ανθέων, ένα στον Σιδ.Σταθμό και ένα δεν κατάλαβα καλά που.
Αλλά έχει και άλλα καταστήματα pet και έχει τα τηλέφωνά τους oπότε μπορεί κάποια στιγμή να πάρω και να ρωτήσω αν έχουν την biocats και πόσο.:hmm:

Α!Δεν είχα προσέξει ότι και αυτό στην Ανθέων είναι smart pet!Ναι,αυτά εννοώ έχει και στη Σβώλου στο κέντρο...Στη Σβώλου την 10κιλη την είχα βρει 11 ευρώ και στην Ανθέων 12...

εγω εχω 2 της everclean την cedar και την less track οπου η 2η οταν την βάζω η οταν καθαρίζω τα κακακια τα τσισακια να πω δημιουργεί σκονη, η πρωτη άψογη

το μαγαζι στην αθηνα που την εχει λεγεται Pet Expert. το τηλ ειναι 210-7779636 :D
αποτι εχω δει στο ιντερνετ η οδος ειναι ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 38-40 ΑΘΗΝΑ, 11527

Να σαι καλα...σε ευχαριστω. Θα παρω τηλεφωνο να μαθω αν την εχει και θα παω να την παρω αμα ειναι.
Χιλια ευχαριστω

τελικα η green cat μια ψιλομυρωδια την εχει..μπορει να φταιει βεβαια που δεν εβαλα αρκετη ποσοτητα μεσα..αλλα επειδη καθαριζεται ευκολα χωρις να μαζευω καθε μερα σακουλακια με τα απορριματα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα..

να ρωτησω κατι για οσους χρησιμοποιησαν την everclean καθε ποτε πρεπει η αμμος να αλλαζεται εντελως ωστε τα γατακια μας να μην κινδυνευουν απο ουρολοιμωξη ?????:hmm::hmm:

εγω την αδειαζα καθε 3 βδομαδες...νομιζω ειναι ενταξει καθε τοσο, φτανει καθημερινα να την καθαριζουμε ..ετσι κι αλλιως επειδη γινονται σβολοι και τους βγαζουμε καθημερινα μειωνεται ο κινδυνος ουρολοιμωξης..αλλα καθε 3 βδομαδες-1μηνας νομιζω επιβαλλεται η αλλαγη..

σιγουρα εχω μπλεχτει με τοσους αμμους..να ρωτησω ομως η everclean ειναι η κρυσταλικη ή λεω βλακειες..:hmm::hmm:

οχι δεν ειναι κρυσταλλικη, κανει σβολακια..

με τοσες αμμους εχουμε μπλεχτει..:lol::lol: για μακρυτριχο γατουλη και για να μην κολλαει στην γουνα του ακουσα οτι ειναι πολυ καλη η everclean ..θα φιλοξενησω για λιγο μαλλον εναν μακρυτιχο και θελω να παρω κατι καλο που θα βολεψει και μενα στο καθαρισμα.. θελει να βαλεις αρκετη ποσοτητα????

μπα οχι .. νομιζω 4-5 εκατοστα ειναι αρκετα. εχει νομιζω ειδικη η everclean για μακρυτριχα, για να μην κολλανε πανω τους:) εγω χρησιμοποιουσα την πρασινη, αλλα δεν ειχε κολλησει ποτε στο τριχωμα της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back