Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που κολλάει στα πατουσάκια τους...Εγώ που την θεωρώ την καλύτερη άμμο που υπάρχει, ποτέ δεν μου την έχουν μεταφέρει στο υπόλοιπο σπίτι....
![]()
Είναι αλήθεια οτι δεν έβαζα μεγάλη ποσότητα για να μην λερωθεί σύντομα.Το οτι είναι ψιλή και μεταφέρεται παντού με τις πατουσίτσες δεν σε ενοχλεί?
Δεν βρισκω αμμο μακρια απο την λεκανη,συνηθως βρισκω (ΑΜΑ βρω)εξω απο την λεκανη,απο το σκαψιμο.

Ηρω εγω την παιρνω 9ευρω .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν βρισκω αμμο μακρια απο την λεκανη,συνηθως βρισκω (ΑΜΑ βρω)εξω απο την λεκανη,απο το σκαψιμο.
Ηρω εγω την παιρνω 9ευρω .![]()
θυμαααα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος
εγω την αδειαζα καθε 3 βδομαδες...νομιζω ειναι ενταξει καθε τοσο, φτανει καθημερινα να την καθαριζουμε ..ετσι κι αλλιως επειδη γινονται σβολοι και τους βγαζουμε καθημερινα μειωνεται ο κινδυνος ουρολοιμωξης..αλλα καθε 3 βδομαδες-1μηνας νομιζω επιβαλλεται η αλλαγη..
ακόμα και για 1 γατάκι; ή κάθε 3 βδομάδες για πάνω από 1 γατί;
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
λοιπον..συνεχιζω για την GreenCat..τελικα ειχα βάλει λίγη ποσότητα και γι αυτό μύριζε..τώρα που έβαλα παραπάνω δεν μυρίζει καθόλου και ειναι απολαυση να την καθαρίζω αφου δεν εχω σακουλακια συνεχεια να πετάω!!
μπορει να μην ειναι απο τις πιο οικονομικες άμμους αλλα αποφάσισα οτι σε αυτή θα μείνω με βολεύει πολύ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καθε μηνα, καθε διμηνο, μπορει και μετα απο 3 μηνες. Δεν βαζω χλωρινη και αλλα δυνατα απορρυπαντικα. Ανοιγω το καυτο νερο και το αφηνω να τρεχει για ωρα και μετα με χλιαρο νερο, σφουγγαρι και σαπουνι για τα χερια καθαριζω την λεκανη. Την αμμο την καθαριζω τακτικα ομως (3-4 φορες τη μερα, μπορει και παραπανω) και καθε φορα που παει στην τουαλετα δεν εχει μεσα ουτε μπαλακια ουτε κακακια. Δεν μυριζει καθολου και δεν φαινεται να τον ενοχλει το οτι εχω να πεταξω την αμμο και να βαλω φρεσκια εδω και πολυ καιρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγω το ιδιο!!!εγω παλι δεν την καθαριζω καθε βδομαδα με χλωρινη, αλλα καθε 3-4 βδομαδες και τοτε ανανεωνω και την αμμο..ουτος ή αλλιως τότε τελειώνει και το κουτί και αγοράζω αλλο. με βολεψε πολύ και το dentol σε σπρευ, που γραφει οτι ειναι κατάλληλο για καθαρισμο αξεσουαρ κατοικιδιων. ετσι την πλενω και μετα την ψεκάζω με αυτο.
!

Την αμμο την καθαριζω τακτικα ομως (3-4 φορες τη μερα, μπορει και παραπανω) και καθε φορα που παει στην τουαλετα δεν εχει μεσα ουτε μπαλακια ουτε κακακια. Δεν μυριζει καθολου και δεν φαινεται να τον ενοχλει το οτι εχω να πεταξω την αμμο και να βαλω φρεσκια εδω και πολυ καιρο.
Κι εγω πανω απο την αμμο ειμαι συνεχεια οσο ειμαι σπιτι,κοιταζω καθε λιγο αν εχει κατι που πρεπει να πεταχτει.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Συμφωνω!Αυτο κανω κι εγω!Την καθαριζω καθε φορα που πανε,στην ουσια τρεχω με ενα φτιαρι οποτε ακουω σκαψιμοαν καθαριζεις την αμμο συχνα, δεν δινεις ευκαιρια στα μικροβια να πολλαπλασιαζονται, οποτε μπορεις να πετας ολη την αμμο πιο αραια![]()
και την καθαριζω πολυ σχολαστικα,δεν αφηνω ουτε μικρα μικρα μπαλακια που μενουν!Και ετσι δε νομιζω οτι χρειαζεται και συχνο ολοκληρωτικο πεταμα,απλα τη λεκανη καθαριζω με χλωρινη καθε εβδομαδα γιατι συνηθως τα κανουν στον πατο οποτε το πλαστικο εχει μικροβια...
Αν δεν το κανω,ειναι σαν να κατουραει καποιος αντρας στο καπακι της λεκανης μου και να καθομαι πανω και να μην την καθαριζω!
Για μενα η χλωρινη ειναι το καλυτερο για θεματα τουαλετας γιατι σκοτωνει μικροβια και εισαι πολυ πιο σιγουρη απο ενα κοινο σαπουνι..
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Συνήθως την καθαρίζω με χλωρίνη και ζεστό νερό, δεν χρησιμοποιώ αντιμικροβιακό σπρεύ μετά την χλωρίνη.
Συνήθως χρησιμοποιώ το detol υγρό σαπούνι για να πλένω τα χέρια μου μετά το καθαρισμό της άμμου.
Τους τελευταίους δύο μήνες χρησιμοποιούμε την shah μισή-μισή με την power cat(την κρυσταλική από το Aldi).Δεν έχουν βέβαια την ποιότητα της ever clean αλλά επειδή είναι οικονομικές μπορείς να βάλεις αρκετή ποσοότητα και σχηματίζονται εύκολα τα σβολάκια.Αλλά νομίζω ότι υστερούν λίγο σε μυρωδιές.

Πρέπει να δοκιμάσω και την biokats.

Υ.Γ Ηρώ καλύτερα μην συνδυάζεις την χλωρίνη με άλλα απορυπαντικά.Με κάποια δημιουργεί αλληλεπίδραση.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η Ηρω δε βαζει χλωρινη ειπε.Εγώ την αλλάζω ολόκληρη κάθε 20 μέρες, την καθαρίζω δύο φορές την ημέρα και συμπληρών κάθε 2-3 μέρες. Για δυό γατιά πάντα.
Συνήθως την καθαρίζω με χλωρίνη και ζεστό νερό, δεν χρησιμοποιώ αντιμικροβιακό σπρεύ μετά την χλωρίνη.Συνήθως χρησιμοποιώ το detol υγρό σαπούνι για να πλένω τα χέρια μου μετά το καθαρισμό της άμμου.
Τους τελευταίους δύο μήνες χρησιμοποιούμε την shah μισή-μισή με την power cat(την κρυσταλική από το Aldi).Δεν έχουν βέβαια την ποιότητα της ever clean αλλά επειδή είναι οικονομικές μπορείς να βάλεις αρκετή ποσοότητα και σχηματίζονται εύκολα τα σβολάκια.Αλλά νομίζω ότι υστερούν λίγο σε μυρωδιές.
Πρέπει να δοκιμάσω και την biokats.
Υ.Γ Ηρώ καλύτερα μην συνδυάζεις την χλωρίνη με άλλα απορυπαντικά.Με κάποια δημιουργεί αλληλεπίδραση.![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Ηρω δε βαζει χλωρινη ειπε.
εγω καθαριζω την λεκανη, οποτε θυμηθωΚαθε μηνα, καθε διμηνο, μπορει και μετα απο 3 μηνες. Δεν βαζω χλωρινη και αλλα δυνατα απορρυπαντικα. Ανοιγω το καυτο νερο και το αφηνω να τρεχει για ωρα και μετα με χλιαρο νερο, σφουγγαρι και σαπουνι για τα χερια καθαριζω την λεκανη. Την αμμο την καθαριζω τακτικα ομως (3-4 φορες τη μερα, μπορει και παραπανω) και καθε φορα που παει στην τουαλετα δεν εχει μεσα ουτε μπαλακια ουτε κακακια. Δεν μυριζει καθολου και δεν φαινεται να τον ενοχλει το οτι εχω να πεταξω την αμμο και να βαλω φρεσκια εδω και πολυ καιρο.
Έχεις δίκιο Έλενα, δικό μου το λάθος...γράψτε άκυρο.

Μάλλον πέρασε η ώρα και νύσταξα....

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πεσε για υπνο Νικακιιιι!Σε θελουμε φρεσκια φρεσκια!Έχεις δίκιο Έλενα, δικό μου το λάθος...γράψτε άκυρο.
Μάλλον πέρασε η ώρα και νύσταξα....![]()

Εγω αυριο θα αδιαθετησω...τι χαρα!

konstans
Περιβόητο μέλος
Είναι κάπως σαν συμπιεσμένο πριονίδι. Δεν κάνει σβώλους, αλλά μου είπε ο πετσοπας ότι κάποιοι που την δοκίμασαν του είπαν ότι είναι καλύτερη απ΄τη Biokats. για να δούμε, την έβαλα εχτές, ε σε λίγες ημέρες θα σας πω εντυπώσεις. Πάντως τα 10λ είχαν 7,80.
Η πρώτη αντίδραση πάντως των γατιών μου ήταν περίεργη. το φιλοξενούμενο μπήκε κατευθείαν και μας έχεσε, η Κούκυ που είναι πάντα η πρώτη που θα εγκαινιάσει την καθαρή δεν μπήκε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Θα μας πεις κι εσυ εντυπωσεις.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Βέβαια εξαρτάται από την "παραγωγή" και από το πόσο βάζεις.

Και την καθαρίζω με σκέτο ζεστό νερό και πολύ βούρτσισμα.
konstans
Περιβόητο μέλος
Τι να πω, θα σας πω σύντομα.Νομιζω καποια ειχε επει τι δεν συγκρατει και πολυ τις μυρωδιες.Θα μας πεις κι εσυ εντυπωσεις.
![]()
Πάντως έχει το καλό ότι δεν πετάγεται έξω σαν την άμμο. Πετάγονται κάποια κομματάκια(γιατί είναι σαν μεγάλα ποντικοκούραδα
), τα οποία όμως χρησιμεύουν και για παιχνίδι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool