Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

βρε παιδια.......τι να πω.........και στη ζακυνθο,που τα νησια υποτιθεται οτι ειναι πιο ακριβα λογω και του καραβιου...8.50 την περνω την biocats και απο κτηνιατριο κιολας που θεωρουνται κομματι πιο ακριβα...τι στο καλο με τη θεσσαλονικη...:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:):) Τελικα η biocats,ειναι καλυτερη,ομοια,χειροτερη απο την ever clean; Πεστε μου αν ξερετε ,γιατι η τελευταια φουρνια της ever clean δεν με ικανοποιησε.Το βασικο προβλημα μου ειναι οτι δεν πετρωνουν τα ουρα οπως παλια,με αποτελεσμα να λασπωνουν,να κολλανε στον πατο του δοχειου και γενικα ενα κομφουζιο.:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:):) Τελικα η biocats,ειναι καλυτερη,ομοια,χειροτερη απο την ever clean; Πεστε μου αν ξερετε ,γιατι η τελευταια φουρνια της ever clean δεν με ικανοποιησε.Το βασικο προβλημα μου ειναι οτι δεν πετρωνουν τα ουρα οπως παλια,με αποτελεσμα να λασπωνουν,να κολλανε στον πατο του δοχειου και γενικα ενα κομφουζιο.:confused:

εγω δεν εχω δοκιμασει την ever clean αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την biocats και στο λεω εγω που εχω ενα γατι που κανει πιπι του αβερτα!!:P:lol: τα πετρωνει μια χαρα! αφου να φανταστεις οταν την καθαριζω βγαζω ολοκληρα κομματια!:blink::P

μπριγκιτε.......δεν εχεις παρα να δοκιμασεις....:D:D:D

Οι οδηγίες της Everclean λένε ότι για να έχει μέγιστη απόδοση πρέπει να βάλεις στο δοχείο άμμο με στάθμη 10 εκ. Αν βάζεις πολύ λιγότερη άμμο από αυτή τη στάθμη, θα σου κάνει λάσπη... κι εγώ το έχω πάθει αυτό στο παρελθόν.. κατά τα άλλα, η everclean είναι πολύ καλή άμμος, και κατά τη γνώμη μου εξίσου καλή με τη Biokats, μόνο που είναι ακριβότερη, και δε συμφέρει αν έχεις περισσότερες από μια γάτες... για το λόγο αυτό την προτιμώ ως δίγατη ;):D

Ναι και εγώ πήρα την biocat's σήμερα 12ευρώ τα 10kg από το πετ στην Ανθέων.
Από ποιόν κτηνίατρο την παίρνεις?

:blink::blink::blink::down:

εγω δεν εχω δοκιμασει την ever clean αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την biocats και στο λεω εγω που εχω ενα γατι που κανει πιπι του αβερτα!!:P:lol: τα πετρωνει μια χαρα! αφου να φανταστεις οταν την καθαριζω βγαζω ολοκληρα κομματια!:blink::P

Αν βαλεις την καταλληλη ποσοτητα βγαινουν σαν κεφτεδακια τα τσισομπαλακια,ουτε γατα:P ουτε ζημια!:lol:

Οι οδηγίες της Everclean λένε ότι για να έχει μέγιστη απόδοση πρέπει να βάλεις στο δοχείο άμμο με στάθμη 10 εκ.

Πρόσεξε όμως, εδώ εξαρτάται τι διαστάσεις έχει η λεκάνη σου. Εμένα ας πούμε είναι 4 εκατοστά η άμμος και έχω βάλει ήδη μέσα την μισή, αλλά από όσο είδα το σχεδιάγραμμα (αυτό με τον χάρακα) της Everclean, λέει να είναι τουλάχιστον 2 εκατοστά.

:/::/::/:
Αν τη βρίσκει κάποιος πιο φθηνά στη Θεσσαλονίκη ας μου πει. Ότι θέλουν κάνουν εδώ, έχουν ξεφύγει..:down::down:

:/::/::/:
Αν τη βρίσκει κάποιος πιο φθηνά στη Θεσσαλονίκη ας μου πει. Ότι θέλουν κάνουν εδώ, έχουν ξεφύγει..:down::down:
Και εδώ συμβαίνει αυτό, αλλά με μικρή απόκλιση στα χρήματα.;););)

παιδια εγω παντως ενα εχω να πω..χρησιμοποιουσα τοσα χρονια friskies..την αλλαξα και πηρα την 365 απο τον Βασιλοπουλο γιατι ειχα προβλημα με τον γατο μου εκανε τα κακακια του μια φορα τουλαχιστον την μερα απεξω διπλα ακριβως απο την λεκανη:mad: οποτε ειπα να την αλλαξω μηπως τον ενοχλει αυτο..παλι τα ιδια..η αληθεια ειναι οτι ειναι ελαχιστα καλυτερη απο την friskies..ωσπου ειδα που γραφατε ολες για την biokats και ειπα να την δοκιμασω..ενα εχω να πω..εκτος του οτι πια δεν εχουμε αυτο το προβλημα να αλλαζουμε κα8ε 3 μερες το χωμα(εχω 2 γατια και το ενα παραγωγικοτατο:P)οχι απλα νομιζουμε οτι δεν υπαρχει αμμος στο 2ο μπανιο που την εχουμε το καταπληκτικοτερο ειναι οτι ο Αντρεας σταματησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτο το κακο συνηθειο που ειχε..ειναι απλα καταπληκτικη..

Ναι και εγώ πήρα την biocat's σήμερα 12ευρώ τα 10kg από το πετ στην Ανθέων.
Από ποιόν κτηνίατρο την παίρνεις?

Την παίρνω από τον Χρήστου στην Τριανδρία.Πάντως θα το ψάξω και αλλού...Δεν μπορεί όλοι στη Θεσσαλονίκη να την έχουν 12 ευρώ...

Την παίρνω από τον Χρήστου στην Τριανδρία.Πάντως θα το ψάξω και αλλού...Δεν μπορεί όλοι στη Θεσσαλονίκη να την έχουν 12 ευρώ...

γιατι δεν το λετε οτι στην αθηνα αλλα και σε νησια κλπ υπαρχει μεχρι και 4+ ευρω διαφορα στις τιμες?

γιατι δεν το λετε οτι στην αθηνα αλλα και σε νησια κλπ υπαρχει μεχρι και 4+ ευρω διαφορα στις τιμες?

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί αυτό να το κάνω αλλά θα το κάνω την επόμενη φορά αν και δεν πιστεύω να πάρω μια λογική απάντηση...

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί αυτό να το κάνω αλλά θα το κάνω την επόμενη φορά αν και δεν πιστεύω να πάρω μια λογική απάντηση...

να το πεις και να το ξαναπεις σε οσα πετ σοπ πας..η αισχροκερδια σε ολο της το μεγαλειο..εμενα μαλιστα τωρα την εχει βαλει και προσφορα 5 ευρω..φαντασου

παιδια εγω παντως ενα εχω να πω..χρησιμοποιουσα τοσα χρονια friskies..την αλλαξα και πηρα την 365 απο τον Βασιλοπουλο γιατι ειχα προβλημα με τον γατο μου εκανε τα κακακια του μια φορα τουλαχιστον την μερα απεξω διπλα ακριβως απο την λεκανη:mad: οποτε ειπα να την αλλαξω μηπως τον ενοχλει αυτο..παλι τα ιδια..η αληθεια ειναι οτι ειναι ελαχιστα καλυτερη απο την friskies..ωσπου ειδα που γραφατε ολες για την biokats και ειπα να την δοκιμασω..ενα εχω να πω..εκτος του οτι πια δεν εχουμε αυτο το προβλημα να αλλαζουμε κα8ε 3 μερες το χωμα(εχω 2 γατια και το ενα παραγωγικοτατο:P)οχι απλα νομιζουμε οτι δεν υπαρχει αμμος στο 2ο μπανιο που την εχουμε το καταπληκτικοτερο ειναι οτι ο Αντρεας σταματησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτο το κακο συνηθειο που ειχε..ειναι απλα καταπληκτικη..

Αυτο ειναι που σε κερδιζει,ξεχνας οτι εχεις αμμο,μπορεις να φερεις κοσμο χωρις να σκεφτεις οτι ισως μυρισει κατι!:up:

Αυτο ειναι που σε κερδιζει,ξεχνας οτι εχεις αμμο,μπορεις να φερεις κοσμο χωρις να σκεφτεις οτι ισως μυρισει κατι!:up:

ναι εγω ειχα και το αλλο το προβλημα..δεν φτανει που μυριζε η αμμος να μην χαρακτηρισω πως ο γατος μου εχει μια μικρη(καλα δεν το λες και μικρη:P)ευαισθησια στο εντερο του..οποτε τα κακακια του μυριζουν λιγο(καλα οχι και λιγο:P)πιο πολυ απο το συνηθισμενο..ετσι εγω ημουν αναγκασμενη να μαζευω καθε μερα κακακια βρωμερα μπαιναμε σπιτι και οπως να το κανεις μυριζε και φυσικα το χειροτερο μας ηταν οταν λειπαμε απο το σπιτι(που δεν τα μαζευαμε αμεσα) και γυρναγαμε με καποιον ξενο πχ..:sick:

Εγω το προβλημα των βρωμερων κακακίων το ελυσα με την οριτζεν,τα κανει πιο σφικτα και λιγοτερο οσμηρα.:lol::lol::lol:

Εγω το προβλημα των βρωμερων κακακίων το ελυσα με την οριτζεν,τα κανει πιο σφικτα και λιγοτερο οσμηρα.:lol::lol::lol:

βεβαια το που τα κανει ειναι ενα αλλο θεμα!:P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρη,η μπιζου τρωει οριτζεν,οχι ο Ραμσης!!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back