Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

και η GreenCat ειναι παναλαφρη..και νομιζω λιγο πιο οικονομικη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω πηρα την πιο ακριβη της σειρας Εβελυν,την αντιμικροβιακη,οπως ειπα μαλλον οι υπολοιπες ειναι φθηνοτερες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν την γνωρίζω καθόλου Δώρα:hmm:Οπότε περιμένουμε εντυπώσεις.;)
Αν κατάλαβα καλά σχηματίζει σβωλάκια.:hmm:
Η τιμή πάντος περίπου στα επίπεδα της ever clean.:hmm:

Νικη μου εδω την Everclean την ιδια συσκευασια τη βρισκω 14 ευρω...Και καταναλωνουμε ΠΑΡΑ πολυ με τεσσερις γατες,οποτε δε συμφερει.Τον τελευταιο καιρο ταλαιπωρουνται ολα απο διαρροιες και σκεφτηκα μηπως η αντιμικροβιακη βοηθησει.Ετσι κι αλλιως και τη Biokat's σε μας την πηγαν 11 ευρω,οποτε μικρη η διαφορα.

Νικη μου εδω την Everclean την ιδια συσκευασια τη βρισκω 14 ευρω...Και καταναλωνουμε ΠΑΡΑ πολυ με τεσσερις γατες,οποτε δε συμφερει.Τον τελευταιο καιρο ταλαιπωρουνται ολα απο διαρροιες και σκεφτηκα μηπως η αντιμικροβιακη βοηθησει.Ετσι κι αλλιως και τη Biokat's σε μας την πηγαν 11 ευρω,οποτε μικρη η διαφορα.

Τι λες:hmm:... Τα έξι λίτρα Ever clean 14 Ευρώ!:confused::hmm:
Σε μας αν θυμάμαι καλά(έχω να πάρω από το καλοκαίρι) έχουν κάτι παραπάνω από 10Ευρώ.:hmm:

Σε ενα πετ σοπ μονο τη βρηκα οταν γυρισα τον Αυγουστο και την ειχαν τοσο.Δεν ξανακοιταξα απο τοτε,δοκιμασαμε την cat's pride που ειναι ιδια σχεδον με την everclean αλλα κι αυτη στην ιδια τιμη ηταν...

Τι λες:hmm:... Τα έξι λίτρα Ever clean 14 Ευρώ!:confused::hmm:
Σε μας αν θυμάμαι καλά(έχω να πάρω από το καλοκαίρι) έχουν κάτι παραπάνω από 10Ευρώ.:hmm:
Πλακα κανεις?Αν την ειχαν 10ευρω θα την επαιρνα με χιλια γιατι ειναι η καλυτερη!Κι εμας καπου στα 13 την εχουν.Αλλα θα δοκιμασω biokats που ειναι σχεδον τα διπλασια κιλα και με τα 9.99 ευρα!:up:

Λοιπόν..πήρα κι εγώ τη biokat την πράσινη(δε βρήκα άλλο χρώμα έτσι κι αλλιώς) και είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Καθόλου μυρωδιές,καθόλου σκόνη κ άμμος σε όλο το σπίτι και πολύ πανεύκολη στο καθάρισμα,αφού γίνονται όλες οι ακαθαρσίες μπαλάκια κ δε λασπώνει!

Αλλά είχα διαβάσει σε αυτό το topic πως κάποια κοπέλα τα πετάει στη λεκάνη της τουαλέτας...στη συσκευασία γράφει να μην τα πετάμε εκεί!
Και υπήρχε κ μια διαφωνία για το αν πρέπει κάθε τόσο να αλλάζουμε όλη την άμμο...επίσης η συσκευασία αναφέρει πως η αποτελεσματικότητά της έγκειται ακριβώς στο ότι δε χρειάζεται να την αλλάζουμε ποτέ ολόκληρη,αλλά να προσθέτουμε όση άμμο αφαιρέσαμε.

Τέλος πάντων,την αγόρασα απ'τη Σβώλου 11Ε.Μου κόπηκαν τα χέρια όμως:eek::blink: Ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να τη βρω κάπου κοντά στα Ικέα;Στο μεγάλο pet shop πάντως στη Γεωργικής Σχολής δεν την έχουν.

Σήμερα πήρα την Cat's Pride να την δοκιμάσω. Πήρα την μικρή (6,8 κιλά). 10,50 ευρώ.Για να δούμε....

Γράψε σχόλια για την Cat's Pride όταν τη δοκιμάσεις. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη πάντως. Έχω πάρει το 12,7κιλα και το έχω 1,5 μήνα με ένα παραγωγικότατο γατάκι.

Θα γράψω, εννοείται. Στο μαγαζί μου την πρότειναν ανεπιφύλακτα ότι είναι ένα σκαλί πάνω από την Everclean. Το 12,7κιλο το έχει 19 ευρώ.

Λοιπόν..πήρα κι εγώ τη biokat την πράσινη(δε βρήκα άλλο χρώμα έτσι κι αλλιώς) και είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Καθόλου μυρωδιές,καθόλου σκόνη κ άμμος σε όλο το σπίτι και πολύ πανεύκολη στο καθάρισμα,αφού γίνονται όλες οι ακαθαρσίες μπαλάκια κ δε λασπώνει!

Αλλά είχα διαβάσει σε αυτό το topic πως κάποια κοπέλα τα πετάει στη λεκάνη της τουαλέτας...στη συσκευασία γράφει να μην τα πετάμε εκεί!
Και υπήρχε κ μια διαφωνία για το αν πρέπει κάθε τόσο να αλλάζουμε όλη την άμμο...επίσης η συσκευασία αναφέρει πως η αποτελεσματικότητά της έγκειται ακριβώς στο ότι δε χρειάζεται να την αλλάζουμε ποτέ ολόκληρη,αλλά να προσθέτουμε όση άμμο αφαιρέσαμε.

Τέλος πάντων,την αγόρασα απ'τη Σβώλου 11Ε.Μου κόπηκαν τα χέρια όμως:eek::blink: Ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να τη βρω κάπου κοντά στα Ικέα;Στο μεγάλο pet shop πάντως στη Γεωργικής Σχολής δεν την έχουν.

Στο κουίκο φέραν την πορτοκαλή biokat's(δυστυχώς)και την έχουν τα 5 κιλά μόνο 3,5 ευρώ!!!!!(Επιτέλους μια λογική τιμή)Ζήτησα να τη φέρουν στην πράσινη συσκευασία και ελπίζω να τη φέρουν και να την έχουν στην ίδια τιμή γιατί τότε θα κοστίζουν τα 10 κιλά μόνο 7 ευρώ!!!!Όταν μάθω κάτι καινούριο θα ενημερώσω...:)

Στο κουίκο φέραν την πορτοκαλή biokat's(δυστυχώς)και την έχουν τα 5 κιλά μόνο 3,5 ευρώ!!!!!(Επιτέλους μια λογική τιμή)Ζήτησα να τη φέρουν στην πράσινη συσκευασία και ελπίζω να τη φέρουν και να την έχουν στην ίδια τιμή γιατί τότε θα κοστίζουν τα 10 κιλά μόνο 7 ευρώ!!!!Όταν μάθω κάτι καινούριο θα ενημερώσω...:)
Α ρε τυχαιρες εχετε και κοιυκο!:(

Παιδια μπορειται να μου απαντησετε κατι?Η 6κιλη everclean ποσο εχει?Εγω τη βρισκω στα 11 ευρω επαε και την 10κιλη δεν ξερω...:hmm:

Αντι της 6κιλης everclean συμφερει η 10κιλη βιοκατσ?Κι ααυτην στα 10 ευρω τη βρισκω..Γιατι αν ειναι να πετας περισσοτρη δεν αξιζει..Εγω με μια 6κιλη everclean περναω περιπου ενα μηνα με 2 γατια...

H everclean κανει 17 ευρω τα 10 κιλα. Σιγουρα συμφερει η biocats.Εγω παλι βρηκα της Affinity συσκευασια στα 6.3 κιλα ,11.72 ευρω.Ειναι πολυ καλη κατηγοριας clumping.

πηρα απο απροσεξια την κατωτερη sandy με το ανοιχτο μπλε αντι για το σκουρο. Για ενα ευρω διαφορα και η η αποσταση εινια χαοτικη. Η μια ειναι χαλικι και η προηγουμενη ηταν αμμος σωστη λεπτη και με σβολους στα τσισια. Δεν μπορω να χωνεψω την βλακεια που εκανα:mad: 5 ευρω εκανε

Πηρα την πρασινη biokats! Ειναι τεραστιο το σακι 10 κιλα!:up: Την πηρα 9.90 ευρω αλλα κανεις δεν την εχει φθηνοτερα απ'οσους ρωτησα.:( Αν και ακομη δεν θα την χρησιμοποιησουμε γιατι εχουμε ακομη everclean,την ανοιξα για να τη μυρισω!Μυριζει πολυ ομορφα,φρεσκαδα αλλα δε μου μυριζει πευκο!:lol:Αυτο το αρωμα το εχω ξαναμυρισει σε αμμο(την carrefur την πορτοκαλι) και εγραφε λεβαντα νομιζω!:lol:Τεσπα οτι και να'ναι μυριζει ομορφα.
Ευχομαι να φανει το ιδιο αποδοτικη οσο και η everclean γιατι αν ειναι να "πεταω" τη διπλασια ή να λασπωνει τοτε θα ξαναγυρισω στην 6κιλη everclean που εχει κι αυτη 10ευρω.

Να ρωτησω κάτι?Εσεις πετάτε την αμμο μόλις γεμισει με κακάκια ή απλά πετάτε τα κακάκια?

Να ρωτησω κάτι?Εσεις πετάτε την αμμο μόλις γεμισει με κακάκια ή απλά πετάτε τα κακάκια?
Εγώ την καθαρίζω 2 φορές την ημέρα και την πετάω όλη κάθε 15 ημέρες!!!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back