moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #541 09-01-10 11:33 Η κλειστη αμμολεκανη δε βοηθαει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:43 Η brigite έγραψε: #542 09-01-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η κλειστη αμμολεκανη δε βοηθαει; Click για ανάπτυξη... Εχω δυο ανοιχτες με ενα πλαισιο γυρω-γυρω σαν περβαζι,υποτιθεται για να μην πετιεται εξω η αμμος,αλλα δεν τον σταματαει αυτο.Κλειστη δεν εχω σκεφτει να παρω,γιατι μου φαινεται πιο ογκωδης και πιο φασαρια το καθαρισμα,ανοιξε κλεισε το καπακι.Ασε που τον εχω ικανο να καθεται στην πορτα της και να σκαβει.Το φανταζεσαι ,να βλεπεις αμμο εξω απο κλειστη αμμολεκανη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #543 09-01-10 11:53 Αποκλειεται να ριχνει εξω την αμμο απο την κλειστη...δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η aporw έγραψε: #544 09-01-10 11:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκλειεται να ριχνει εξω την αμμο απο την κλειστη...δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις. Click για ανάπτυξη... εμενα και κλειστη που εχω ο Λουκουμας ενιωτε πεταει και κατι ''ψιλα'' εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:00 Η moukelis έγραψε: #545 09-01-10 12:00 Ε ενταξει μην περιμενεις να μην υπαρχει ουτε κοκκος,αλλα η διαφορα που ειδα εγω παντως,κι ας τους εχω βγαλει το πορτακι,ειναι τεραστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η natalouko: #546 09-01-10 12:06 Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:51 Η brigite έγραψε: #547 09-01-10 12:51 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:54 Η natalouko: #548 09-01-10 12:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:21 Η brigite έγραψε: #549 09-01-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κλειστη αμμολεκανη δε βοηθαει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:43 Η brigite έγραψε: #542 09-01-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η κλειστη αμμολεκανη δε βοηθαει; Click για ανάπτυξη... Εχω δυο ανοιχτες με ενα πλαισιο γυρω-γυρω σαν περβαζι,υποτιθεται για να μην πετιεται εξω η αμμος,αλλα δεν τον σταματαει αυτο.Κλειστη δεν εχω σκεφτει να παρω,γιατι μου φαινεται πιο ογκωδης και πιο φασαρια το καθαρισμα,ανοιξε κλεισε το καπακι.Ασε που τον εχω ικανο να καθεται στην πορτα της και να σκαβει.Το φανταζεσαι ,να βλεπεις αμμο εξω απο κλειστη αμμολεκανη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #543 09-01-10 11:53 Αποκλειεται να ριχνει εξω την αμμο απο την κλειστη...δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η aporw έγραψε: #544 09-01-10 11:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκλειεται να ριχνει εξω την αμμο απο την κλειστη...δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις. Click για ανάπτυξη... εμενα και κλειστη που εχω ο Λουκουμας ενιωτε πεταει και κατι ''ψιλα'' εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:00 Η moukelis έγραψε: #545 09-01-10 12:00 Ε ενταξει μην περιμενεις να μην υπαρχει ουτε κοκκος,αλλα η διαφορα που ειδα εγω παντως,κι ας τους εχω βγαλει το πορτακι,ειναι τεραστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η natalouko: #546 09-01-10 12:06 Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:51 Η brigite έγραψε: #547 09-01-10 12:51 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:54 Η natalouko: #548 09-01-10 12:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:21 Η brigite έγραψε: #549 09-01-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η κλειστη αμμολεκανη δε βοηθαει; Click για ανάπτυξη... Εχω δυο ανοιχτες με ενα πλαισιο γυρω-γυρω σαν περβαζι,υποτιθεται για να μην πετιεται εξω η αμμος,αλλα δεν τον σταματαει αυτο.Κλειστη δεν εχω σκεφτει να παρω,γιατι μου φαινεται πιο ογκωδης και πιο φασαρια το καθαρισμα,ανοιξε κλεισε το καπακι.Ασε που τον εχω ικανο να καθεται στην πορτα της και να σκαβει.Το φανταζεσαι ,να βλεπεις αμμο εξω απο κλειστη αμμολεκανη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #543 09-01-10 11:53 Αποκλειεται να ριχνει εξω την αμμο απο την κλειστη...δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η aporw έγραψε: #544 09-01-10 11:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκλειεται να ριχνει εξω την αμμο απο την κλειστη...δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις. Click για ανάπτυξη... εμενα και κλειστη που εχω ο Λουκουμας ενιωτε πεταει και κατι ''ψιλα'' εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:00 Η moukelis έγραψε: #545 09-01-10 12:00 Ε ενταξει μην περιμενεις να μην υπαρχει ουτε κοκκος,αλλα η διαφορα που ειδα εγω παντως,κι ας τους εχω βγαλει το πορτακι,ειναι τεραστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η natalouko: #546 09-01-10 12:06 Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:51 Η brigite έγραψε: #547 09-01-10 12:51 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:54 Η natalouko: #548 09-01-10 12:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:21 Η brigite έγραψε: #549 09-01-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποκλειεται να ριχνει εξω την αμμο απο την κλειστη...δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 11:56 Η aporw έγραψε: #544 09-01-10 11:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκλειεται να ριχνει εξω την αμμο απο την κλειστη...δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις. Click για ανάπτυξη... εμενα και κλειστη που εχω ο Λουκουμας ενιωτε πεταει και κατι ''ψιλα'' εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:00 Η moukelis έγραψε: #545 09-01-10 12:00 Ε ενταξει μην περιμενεις να μην υπαρχει ουτε κοκκος,αλλα η διαφορα που ειδα εγω παντως,κι ας τους εχω βγαλει το πορτακι,ειναι τεραστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η natalouko: #546 09-01-10 12:06 Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:51 Η brigite έγραψε: #547 09-01-10 12:51 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:54 Η natalouko: #548 09-01-10 12:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:21 Η brigite έγραψε: #549 09-01-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκλειεται να ριχνει εξω την αμμο απο την κλειστη...δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις. Click για ανάπτυξη... εμενα και κλειστη που εχω ο Λουκουμας ενιωτε πεταει και κατι ''ψιλα'' εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:00 Η moukelis έγραψε: #545 09-01-10 12:00 Ε ενταξει μην περιμενεις να μην υπαρχει ουτε κοκκος,αλλα η διαφορα που ειδα εγω παντως,κι ας τους εχω βγαλει το πορτακι,ειναι τεραστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η natalouko: #546 09-01-10 12:06 Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:51 Η brigite έγραψε: #547 09-01-10 12:51 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:54 Η natalouko: #548 09-01-10 12:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:21 Η brigite έγραψε: #549 09-01-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ενταξει μην περιμενεις να μην υπαρχει ουτε κοκκος,αλλα η διαφορα που ειδα εγω παντως,κι ας τους εχω βγαλει το πορτακι,ειναι τεραστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η natalouko: #546 09-01-10 12:06 Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:51 Η brigite έγραψε: #547 09-01-10 12:51 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:54 Η natalouko: #548 09-01-10 12:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:21 Η brigite έγραψε: #549 09-01-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:51 Η brigite έγραψε: #547 09-01-10 12:51 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:54 Η natalouko: #548 09-01-10 12:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:21 Η brigite έγραψε: #549 09-01-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δώρα, η άμμος shah κολλάει στα πατουσάκια τους και την μεταφέρουν στο υπόλοιπο σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:54 Η natalouko: #548 09-01-10 12:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:21 Η brigite έγραψε: #549 09-01-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Ναταλια σου απαντω εγω ,μιας και το ειδα.Οχι δεν κολλαει γιατι ειναι λιγο χοντρουληδες οι κωκοι και βαρεις,οποτε δεν κολλανε στα πατουσακια τους.Εχω παρατηρησει ,οτι κολλανε γενικα μονο οταν δεν τα σκεπαζουν καλα και τη στιγμη που πανε να βγουν και τα πατανε.Ομως τωρα που εχουν μεγαλωσει,τα σκεπαζουν τελεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο βεβαια μου συνεβαινε με την εβερκλυν που οι κωκοι της ειναι πιο λεπτοι και φυσικα μονο με τον Ρικυ,γιατι η Μπριζιτ απο μικρη ηταν ντελικατη. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:21 Η brigite έγραψε: #549 09-01-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω γιατί εφόσον είναι τόσο φθηνή θα μπορώ να τους την αλλάζω πιο συχνά. Click για ανάπτυξη... Ετσι το σκεφτηκα κι εγω και ακομα αν δεν μου εκανε την πεταγα εντελως που λεει ο λογος.Με 4 ευρω 10 κιλα ,καμμια αμμο δεν παιρνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:28 Η starter έγραψε: #550 09-01-10 13:28 Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς χρησιμοποιούμε Shah απο πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Με τρία γατιά στο σπίτι πλέον προσωπικά χρειάζομαι περίπου 1 σακί την εβδομάδα για μια αμολεκάνη οπότε βγαίνει 16 ευρώ το μήνα. Με την everclean θα ήταν τα 4πλάσια οποτε δεν το συζητώ καν. Η αλήθεια είναι οτι αν δεν βάλεις αρκετή στην αμμολεκάνη λασπώνει αλλά κάνει πολύ συνεκτικούς σβόλους που καθαρίζονται εύκολα και δεν μυρίζει. Πριν πάρω κλειστή αμμολεκάνη είχα δυο ανοιχτές σε 35 τεταγωνικά ενιαίο χώρο και δεν μύριζε ούτε όταν έλειπα και τις άφηνα 2 μέρες φωρτωμένες με "δωράκια". Δοκίμασα και την αντίστοιχη του Lidl αλλά η δική μας ήτα καλύτερη. Του Lidl κάνει πιο χαλαρούς σβόλους και είναι παίδεμα στο καθάρισμα. Να πώ την αλήθεια όμως τα ούρα τους δεν μυρίζουν, μόνο του μικρού όταν έπαιρνε αντιβίωση είχαν μια μυρωδιά που έφερνε λίγο σε κοτόσουπα. Μήπως είναι μικρές, τι παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #551 09-01-10 13:50 Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις γεμισαμε με δυο σακια τεσσερις αμμολεκανες και μαλιστα με πολλη αμμο για να μη λασπωσει στον πατο,και εχουμε περασει δυο εβδομαδες συμπληρωνοντας κιολας.Οχι,δεν κολλαει σε κανενος τις πατουσες,ουτε στα "παντελονια" των μακρυτριχων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η kounelaki: #552 09-01-10 15:57 Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κριμα που δεν υπαρχει Aldi στο Ρεθυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Ο DRIFTER έγραψε: #553 09-01-10 16:37 Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο βδομάδα την κάνω για Aldi να πάρω και αν βγει καλή θα πάρω μετά μαζεμένα 3 σακιά. Αξίζει το δρομολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η croft έγραψε: #554 09-01-10 17:03 Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα Aldi τι είναι σουπερμάρκετ; Μόνο στα Aldi την βρίσκουμε αυτή την άμμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #555 09-01-10 17:11 Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,σουπερ μαρκετ ειναι,και νομιζω οτι μονο εκει τη βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η croft έγραψε: #556 09-01-10 17:29 Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η croft έγραψε: #557 09-01-10 17:39 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:51 Ο DRIFTER έγραψε: #558 09-01-10 17:51 www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
www.aldi.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η brigite έγραψε: #559 09-01-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από croft: Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρει κανείς που υπάρχει αυτο το σουπερ-μαρκετ στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στη Λυκοβρυση (μη με ρωτησεις που ειναι)και στον Ταυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:18 Η Nonika έγραψε: #560 09-01-10 18:18 Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειχα χρησιμοποιησει αμμο απο το Αλντι αλλα μυριζε γρηγορα και παρα το χαμηλο κοστος σταματησα να την παιρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.