ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #581 09-01-10 21:24 Γράφει απέξω 10l Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:31 Η evelynkar: #582 09-01-10 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: το λίτρο δεν είναι μονάδα μέτρησης για υγρά μόνο; Click για ανάπτυξη... οχι , ειναι μοναδα μετρησης του ογκου..μια αμμολεκανη πχ ειναι των τοσων λιτρων. ενα λιτρο δεν ειναι απαραιτητα ενα κιλο, εξαρταται ποσο βαρετοι ειναι οι κοκκοι και το υλικο, και η μαζα τους..μπορει 10 λιτρα να ζυγιζουν 5 κιλα πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:45 Η kounelaki: #583 09-01-10 22:45 ΠΟτε εβαλε την προσφορα?Θα την εχει και τη Δευτερα?Στο σαιτ τους δεν το γραφουν... Ειναι καλη αυτη η αμμος που εβαλε προσφορα 1ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:53 Η Μυρτω4038: #584 09-01-10 22:53 Ναι και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω, η shah γράφει πάνω 10l(λίτρα) και η κρυσταλική Power γράφει 8l. Το βάρος της κρυσταλικής σίγουρα είναι πολύ λιγότερο γιατί θυμάμαι ότι είναι πολύ πιό ελαφριά η σακούλα της. Παιδιά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε στο βάρος. Ουσιαστικά ο όγκος δεν είναι που μας ενδιαφέρει, να έχει δηλαδή μεγάλη ποσότητα για να κρατάει περισότερο.Ας ζυγίζει όσο θέλει, η ποσότητα της άμμου είναι που μας ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:58 Η staman2 έγραψε: #585 09-01-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από din@: παιδιά γειά σας!!!είμαι καινούργια στην παρέα!τα δικά μου ψιψίνια είναι η Λουίζα:kiss: και ο Φοίβος!!!!το πρόβλημα μου είναι η άμμος που κολλάει στα πατουσάκια τους και μεταφέρεται σε όλο το σπίτι...έχω δοκιμάσει άμμο με χοντρούς κόκκους,με λεπτούς κόκκους και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...είμαι όλη την ώρα με μια σκούπα στο χέρι...δεν ξέρω τι να κάνω!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσουν τα γατάκια σου.!! Δες λίγο το θεματάκι με την άμμο απ΄την αρχή και προσπάθησε να βγάλεις κάποια άκρη (αν γίνεται) Η αλήθεια ειναι τελικά πως πρέπει να δοκιμασεις στα γατάκια σου κάποιες και να δεις τι τους ταιριάζει και πώς φαίνονται και οι οσμές σε εσένα. Απ τις καλές ειναι η biocat's και οικονομική αλλα έχει έντονη μυρωδιά. Ακόμη και αυτή που προτάθηκε πιο πανω η shah την οποία προσωπικα δεν έχω δοκιμάσει ίσως ειναι βολική καθώς και η golden white που προσωπικά στα δικά μου γατιά άρεσε παρα πολύ αλλα το μόνο μειονέκτημα της ήταν πως ειναι λεπτή και τα πατουσάκια τους μου την έβγαζαν έξω. Επίσης μου κράτησε μόνον 12 μέρες εμένα με 6 γατες που έχω. Ομως ξαναπήρα κι έχω σκοπό να βάλω κ στις δυο τουαλέτες την ίδια και να έχω και μια 3η για να προσθέτω να δω πόσο θα μου κρατήσει. Διοτι την προηγουμενη φορα δεν είχα για συμπλήρωμα και έτσι ελαττώθηκε πολυ στο τέλος και αναγκάστηκα να την πετάξω. Κορυφαία ειναι η everclean αλλα πολύ ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biskanv Νεοφερμένο μέλος Ο biskanv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:18 Ο biskanv έγραψε: #586 11-01-10 22:18 Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η aporw έγραψε: #587 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η croft έγραψε: #588 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Η aporw έγραψε: #589 11-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γράφει απέξω 10l Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:31 Η evelynkar: #582 09-01-10 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: το λίτρο δεν είναι μονάδα μέτρησης για υγρά μόνο; Click για ανάπτυξη... οχι , ειναι μοναδα μετρησης του ογκου..μια αμμολεκανη πχ ειναι των τοσων λιτρων. ενα λιτρο δεν ειναι απαραιτητα ενα κιλο, εξαρταται ποσο βαρετοι ειναι οι κοκκοι και το υλικο, και η μαζα τους..μπορει 10 λιτρα να ζυγιζουν 5 κιλα πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:45 Η kounelaki: #583 09-01-10 22:45 ΠΟτε εβαλε την προσφορα?Θα την εχει και τη Δευτερα?Στο σαιτ τους δεν το γραφουν... Ειναι καλη αυτη η αμμος που εβαλε προσφορα 1ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:53 Η Μυρτω4038: #584 09-01-10 22:53 Ναι και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω, η shah γράφει πάνω 10l(λίτρα) και η κρυσταλική Power γράφει 8l. Το βάρος της κρυσταλικής σίγουρα είναι πολύ λιγότερο γιατί θυμάμαι ότι είναι πολύ πιό ελαφριά η σακούλα της. Παιδιά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε στο βάρος. Ουσιαστικά ο όγκος δεν είναι που μας ενδιαφέρει, να έχει δηλαδή μεγάλη ποσότητα για να κρατάει περισότερο.Ας ζυγίζει όσο θέλει, η ποσότητα της άμμου είναι που μας ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:58 Η staman2 έγραψε: #585 09-01-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από din@: παιδιά γειά σας!!!είμαι καινούργια στην παρέα!τα δικά μου ψιψίνια είναι η Λουίζα:kiss: και ο Φοίβος!!!!το πρόβλημα μου είναι η άμμος που κολλάει στα πατουσάκια τους και μεταφέρεται σε όλο το σπίτι...έχω δοκιμάσει άμμο με χοντρούς κόκκους,με λεπτούς κόκκους και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...είμαι όλη την ώρα με μια σκούπα στο χέρι...δεν ξέρω τι να κάνω!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσουν τα γατάκια σου.!! Δες λίγο το θεματάκι με την άμμο απ΄την αρχή και προσπάθησε να βγάλεις κάποια άκρη (αν γίνεται) Η αλήθεια ειναι τελικά πως πρέπει να δοκιμασεις στα γατάκια σου κάποιες και να δεις τι τους ταιριάζει και πώς φαίνονται και οι οσμές σε εσένα. Απ τις καλές ειναι η biocat's και οικονομική αλλα έχει έντονη μυρωδιά. Ακόμη και αυτή που προτάθηκε πιο πανω η shah την οποία προσωπικα δεν έχω δοκιμάσει ίσως ειναι βολική καθώς και η golden white που προσωπικά στα δικά μου γατιά άρεσε παρα πολύ αλλα το μόνο μειονέκτημα της ήταν πως ειναι λεπτή και τα πατουσάκια τους μου την έβγαζαν έξω. Επίσης μου κράτησε μόνον 12 μέρες εμένα με 6 γατες που έχω. Ομως ξαναπήρα κι έχω σκοπό να βάλω κ στις δυο τουαλέτες την ίδια και να έχω και μια 3η για να προσθέτω να δω πόσο θα μου κρατήσει. Διοτι την προηγουμενη φορα δεν είχα για συμπλήρωμα και έτσι ελαττώθηκε πολυ στο τέλος και αναγκάστηκα να την πετάξω. Κορυφαία ειναι η everclean αλλα πολύ ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biskanv Νεοφερμένο μέλος Ο biskanv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:18 Ο biskanv έγραψε: #586 11-01-10 22:18 Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η aporw έγραψε: #587 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η croft έγραψε: #588 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Η aporw έγραψε: #589 11-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: το λίτρο δεν είναι μονάδα μέτρησης για υγρά μόνο; Click για ανάπτυξη... οχι , ειναι μοναδα μετρησης του ογκου..μια αμμολεκανη πχ ειναι των τοσων λιτρων. ενα λιτρο δεν ειναι απαραιτητα ενα κιλο, εξαρταται ποσο βαρετοι ειναι οι κοκκοι και το υλικο, και η μαζα τους..μπορει 10 λιτρα να ζυγιζουν 5 κιλα πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:45 Η kounelaki: #583 09-01-10 22:45 ΠΟτε εβαλε την προσφορα?Θα την εχει και τη Δευτερα?Στο σαιτ τους δεν το γραφουν... Ειναι καλη αυτη η αμμος που εβαλε προσφορα 1ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:53 Η Μυρτω4038: #584 09-01-10 22:53 Ναι και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω, η shah γράφει πάνω 10l(λίτρα) και η κρυσταλική Power γράφει 8l. Το βάρος της κρυσταλικής σίγουρα είναι πολύ λιγότερο γιατί θυμάμαι ότι είναι πολύ πιό ελαφριά η σακούλα της. Παιδιά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε στο βάρος. Ουσιαστικά ο όγκος δεν είναι που μας ενδιαφέρει, να έχει δηλαδή μεγάλη ποσότητα για να κρατάει περισότερο.Ας ζυγίζει όσο θέλει, η ποσότητα της άμμου είναι που μας ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:58 Η staman2 έγραψε: #585 09-01-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από din@: παιδιά γειά σας!!!είμαι καινούργια στην παρέα!τα δικά μου ψιψίνια είναι η Λουίζα:kiss: και ο Φοίβος!!!!το πρόβλημα μου είναι η άμμος που κολλάει στα πατουσάκια τους και μεταφέρεται σε όλο το σπίτι...έχω δοκιμάσει άμμο με χοντρούς κόκκους,με λεπτούς κόκκους και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...είμαι όλη την ώρα με μια σκούπα στο χέρι...δεν ξέρω τι να κάνω!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσουν τα γατάκια σου.!! Δες λίγο το θεματάκι με την άμμο απ΄την αρχή και προσπάθησε να βγάλεις κάποια άκρη (αν γίνεται) Η αλήθεια ειναι τελικά πως πρέπει να δοκιμασεις στα γατάκια σου κάποιες και να δεις τι τους ταιριάζει και πώς φαίνονται και οι οσμές σε εσένα. Απ τις καλές ειναι η biocat's και οικονομική αλλα έχει έντονη μυρωδιά. Ακόμη και αυτή που προτάθηκε πιο πανω η shah την οποία προσωπικα δεν έχω δοκιμάσει ίσως ειναι βολική καθώς και η golden white που προσωπικά στα δικά μου γατιά άρεσε παρα πολύ αλλα το μόνο μειονέκτημα της ήταν πως ειναι λεπτή και τα πατουσάκια τους μου την έβγαζαν έξω. Επίσης μου κράτησε μόνον 12 μέρες εμένα με 6 γατες που έχω. Ομως ξαναπήρα κι έχω σκοπό να βάλω κ στις δυο τουαλέτες την ίδια και να έχω και μια 3η για να προσθέτω να δω πόσο θα μου κρατήσει. Διοτι την προηγουμενη φορα δεν είχα για συμπλήρωμα και έτσι ελαττώθηκε πολυ στο τέλος και αναγκάστηκα να την πετάξω. Κορυφαία ειναι η everclean αλλα πολύ ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biskanv Νεοφερμένο μέλος Ο biskanv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:18 Ο biskanv έγραψε: #586 11-01-10 22:18 Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η aporw έγραψε: #587 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η croft έγραψε: #588 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Η aporw έγραψε: #589 11-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΟτε εβαλε την προσφορα?Θα την εχει και τη Δευτερα?Στο σαιτ τους δεν το γραφουν... Ειναι καλη αυτη η αμμος που εβαλε προσφορα 1ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:53 Η Μυρτω4038: #584 09-01-10 22:53 Ναι και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω, η shah γράφει πάνω 10l(λίτρα) και η κρυσταλική Power γράφει 8l. Το βάρος της κρυσταλικής σίγουρα είναι πολύ λιγότερο γιατί θυμάμαι ότι είναι πολύ πιό ελαφριά η σακούλα της. Παιδιά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε στο βάρος. Ουσιαστικά ο όγκος δεν είναι που μας ενδιαφέρει, να έχει δηλαδή μεγάλη ποσότητα για να κρατάει περισότερο.Ας ζυγίζει όσο θέλει, η ποσότητα της άμμου είναι που μας ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:58 Η staman2 έγραψε: #585 09-01-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από din@: παιδιά γειά σας!!!είμαι καινούργια στην παρέα!τα δικά μου ψιψίνια είναι η Λουίζα:kiss: και ο Φοίβος!!!!το πρόβλημα μου είναι η άμμος που κολλάει στα πατουσάκια τους και μεταφέρεται σε όλο το σπίτι...έχω δοκιμάσει άμμο με χοντρούς κόκκους,με λεπτούς κόκκους και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...είμαι όλη την ώρα με μια σκούπα στο χέρι...δεν ξέρω τι να κάνω!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσουν τα γατάκια σου.!! Δες λίγο το θεματάκι με την άμμο απ΄την αρχή και προσπάθησε να βγάλεις κάποια άκρη (αν γίνεται) Η αλήθεια ειναι τελικά πως πρέπει να δοκιμασεις στα γατάκια σου κάποιες και να δεις τι τους ταιριάζει και πώς φαίνονται και οι οσμές σε εσένα. Απ τις καλές ειναι η biocat's και οικονομική αλλα έχει έντονη μυρωδιά. Ακόμη και αυτή που προτάθηκε πιο πανω η shah την οποία προσωπικα δεν έχω δοκιμάσει ίσως ειναι βολική καθώς και η golden white που προσωπικά στα δικά μου γατιά άρεσε παρα πολύ αλλα το μόνο μειονέκτημα της ήταν πως ειναι λεπτή και τα πατουσάκια τους μου την έβγαζαν έξω. Επίσης μου κράτησε μόνον 12 μέρες εμένα με 6 γατες που έχω. Ομως ξαναπήρα κι έχω σκοπό να βάλω κ στις δυο τουαλέτες την ίδια και να έχω και μια 3η για να προσθέτω να δω πόσο θα μου κρατήσει. Διοτι την προηγουμενη φορα δεν είχα για συμπλήρωμα και έτσι ελαττώθηκε πολυ στο τέλος και αναγκάστηκα να την πετάξω. Κορυφαία ειναι η everclean αλλα πολύ ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biskanv Νεοφερμένο μέλος Ο biskanv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:18 Ο biskanv έγραψε: #586 11-01-10 22:18 Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η aporw έγραψε: #587 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η croft έγραψε: #588 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Η aporw έγραψε: #589 11-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω, η shah γράφει πάνω 10l(λίτρα) και η κρυσταλική Power γράφει 8l. Το βάρος της κρυσταλικής σίγουρα είναι πολύ λιγότερο γιατί θυμάμαι ότι είναι πολύ πιό ελαφριά η σακούλα της. Παιδιά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε στο βάρος. Ουσιαστικά ο όγκος δεν είναι που μας ενδιαφέρει, να έχει δηλαδή μεγάλη ποσότητα για να κρατάει περισότερο.Ας ζυγίζει όσο θέλει, η ποσότητα της άμμου είναι που μας ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:58 Η staman2 έγραψε: #585 09-01-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από din@: παιδιά γειά σας!!!είμαι καινούργια στην παρέα!τα δικά μου ψιψίνια είναι η Λουίζα:kiss: και ο Φοίβος!!!!το πρόβλημα μου είναι η άμμος που κολλάει στα πατουσάκια τους και μεταφέρεται σε όλο το σπίτι...έχω δοκιμάσει άμμο με χοντρούς κόκκους,με λεπτούς κόκκους και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...είμαι όλη την ώρα με μια σκούπα στο χέρι...δεν ξέρω τι να κάνω!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσουν τα γατάκια σου.!! Δες λίγο το θεματάκι με την άμμο απ΄την αρχή και προσπάθησε να βγάλεις κάποια άκρη (αν γίνεται) Η αλήθεια ειναι τελικά πως πρέπει να δοκιμασεις στα γατάκια σου κάποιες και να δεις τι τους ταιριάζει και πώς φαίνονται και οι οσμές σε εσένα. Απ τις καλές ειναι η biocat's και οικονομική αλλα έχει έντονη μυρωδιά. Ακόμη και αυτή που προτάθηκε πιο πανω η shah την οποία προσωπικα δεν έχω δοκιμάσει ίσως ειναι βολική καθώς και η golden white που προσωπικά στα δικά μου γατιά άρεσε παρα πολύ αλλα το μόνο μειονέκτημα της ήταν πως ειναι λεπτή και τα πατουσάκια τους μου την έβγαζαν έξω. Επίσης μου κράτησε μόνον 12 μέρες εμένα με 6 γατες που έχω. Ομως ξαναπήρα κι έχω σκοπό να βάλω κ στις δυο τουαλέτες την ίδια και να έχω και μια 3η για να προσθέτω να δω πόσο θα μου κρατήσει. Διοτι την προηγουμενη φορα δεν είχα για συμπλήρωμα και έτσι ελαττώθηκε πολυ στο τέλος και αναγκάστηκα να την πετάξω. Κορυφαία ειναι η everclean αλλα πολύ ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biskanv Νεοφερμένο μέλος Ο biskanv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:18 Ο biskanv έγραψε: #586 11-01-10 22:18 Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η aporw έγραψε: #587 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η croft έγραψε: #588 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Η aporw έγραψε: #589 11-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από din@: παιδιά γειά σας!!!είμαι καινούργια στην παρέα!τα δικά μου ψιψίνια είναι η Λουίζα:kiss: και ο Φοίβος!!!!το πρόβλημα μου είναι η άμμος που κολλάει στα πατουσάκια τους και μεταφέρεται σε όλο το σπίτι...έχω δοκιμάσει άμμο με χοντρούς κόκκους,με λεπτούς κόκκους και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...είμαι όλη την ώρα με μια σκούπα στο χέρι...δεν ξέρω τι να κάνω!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσουν τα γατάκια σου.!! Δες λίγο το θεματάκι με την άμμο απ΄την αρχή και προσπάθησε να βγάλεις κάποια άκρη (αν γίνεται) Η αλήθεια ειναι τελικά πως πρέπει να δοκιμασεις στα γατάκια σου κάποιες και να δεις τι τους ταιριάζει και πώς φαίνονται και οι οσμές σε εσένα. Απ τις καλές ειναι η biocat's και οικονομική αλλα έχει έντονη μυρωδιά. Ακόμη και αυτή που προτάθηκε πιο πανω η shah την οποία προσωπικα δεν έχω δοκιμάσει ίσως ειναι βολική καθώς και η golden white που προσωπικά στα δικά μου γατιά άρεσε παρα πολύ αλλα το μόνο μειονέκτημα της ήταν πως ειναι λεπτή και τα πατουσάκια τους μου την έβγαζαν έξω. Επίσης μου κράτησε μόνον 12 μέρες εμένα με 6 γατες που έχω. Ομως ξαναπήρα κι έχω σκοπό να βάλω κ στις δυο τουαλέτες την ίδια και να έχω και μια 3η για να προσθέτω να δω πόσο θα μου κρατήσει. Διοτι την προηγουμενη φορα δεν είχα για συμπλήρωμα και έτσι ελαττώθηκε πολυ στο τέλος και αναγκάστηκα να την πετάξω. Κορυφαία ειναι η everclean αλλα πολύ ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
biskanv Νεοφερμένο μέλος Ο biskanv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:18 Ο biskanv έγραψε: #586 11-01-10 22:18 Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η aporw έγραψε: #587 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η croft έγραψε: #588 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Η aporw έγραψε: #589 11-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η aporw έγραψε: #587 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η croft έγραψε: #588 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Η aporw έγραψε: #589 11-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:52 Η croft έγραψε: #588 11-01-10 22:52 Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Η aporw έγραψε: #589 11-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από biskanv: Για όσους ενδιαφέρονται για Biocat βρήκα αυτό www.onlinepetshop.gr/product.php?id=304&cat=241 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Η aporw έγραψε: #589 11-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:14 Η evelynkar: #590 11-01-10 23:14 Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από croft: Ευχαριστούμε Πως αγοράζουμε; με πιστωτική; Click για ανάπτυξη... Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της onlinepetshop.gr: Τράπεζα Πειραιώς, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: GR94 0172 0670 0050 6704 1248 276 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Eιρήνη Κραλ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 211-7406322 ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.onlinepetshop.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι : Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:15 Η croft έγραψε: #591 11-01-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορεις ειτε με πιστωτικη ειτε με καταθεση σε τραπεζα ειτε με αντικαταβολη! παντως εχει σχεδον ολες τις τροφες και τις αμμους!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση Έψαξα λίγο το σαιτε.. έχει όντως μεγάλη ποικιλία απο τροφές και άμμους. Έιδα τους τρόπους πληρωμής.. α) πιστωτική β) κατάθεση σε τράπεζα Αυτό με την αντικαταβολή δεν το διάβασα ποθενά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:16 Η evelynkar: #592 11-01-10 23:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: την εχει πολυ οικονομικη..αλλα δεν ξερω αν συμφερει γιατι εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2.30 αν θελεις με αντικαταβολη... Click για ανάπτυξη... αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η croft έγραψε: #593 11-01-10 23:18 Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:19 Η evelynkar: #594 11-01-10 23:19 Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από croft: Σε ευχαριστώ evelynkar το είδα εκ των υστέρων... Click για ανάπτυξη... οταν πας να παραγγειλεις σου βγαζει και επιλογη για αντικαταβολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η croft έγραψε: #595 11-01-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αμα παρεις περισσοτερο απο 1 πακετο, σε συμφερει αν πληρωσεις με πιστωτικη ή καταθεση σε λογαριασμο Click για ανάπτυξη... Αν πάρεις 2 συσκευασίες, γλιτώνεις 2 - 2.5 ευρω δεν είναι και μεγάλη διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η croft έγραψε: #596 11-01-10 23:28 Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λάθος.. τα υπολόγησα με την αντικαταβολή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:35 Η aporw έγραψε: #597 11-01-10 23:35 επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σάντρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:43 Η croft έγραψε: #598 11-01-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: επισης νομιζω οτι λογω της μεγαλης του ποικιλιας συμφερει γενικα να κανεις μεγαλη παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Πράγματι αν έχεις το "ρευτό" μια μεγάλη παραγγελία συμφέρει.. Αν δεν το'χεις όμως... Τα παίρνεις λίγα -λίγα κι'ας μην εποφελείσαι απ'τις προσφορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:51 Η evelynkar: #599 11-01-10 23:51 εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η aporw έγραψε: #600 11-01-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω τους εγραψα ενα email για τις τιμες εκτως αττικης οτι ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα...και οτι καλο θα ηταν πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο να ειναι δωρεαν, βεβαια δεν νομιζω να με λαβουν υποψη Click για ανάπτυξη... α ρε Εβελυν μεγαλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.