aporw
Διακεκριμένο μέλος
για πες!![]()
λοιπον..

3 biocats x 5.90
1 orijen 28,30
Gourmet Gold Gravy Collection (12 φακελλακια) 8,20
2 applaws 400gr x 3,80
και τελος 6-7 κονσερβακια applaws 1euro εκαστο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω θα επαιρναλοιπον..
3 biocats x 5.90
1 orijen 28,30
Gourmet Gold Gravy Collection (12 φακελλακια) 8,20
2 applaws 400gr x 3,80
και τελος 6-7 κονσερβακια applaws 1euro εκαστο
![]()
3 biocats x 5.90
1 orijen 28,30
12 κονσερβακια hi life x0.65
1 applaws 400gr x 3,80
8 κονσερβακια applaws 1euro εκαστο
με τα ιδια λεφτα περιπου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω θα επαιρνα
3 biocats x 5.90
1 orijen 28,30
12 κονσερβακια hi life x0.65
1 applaws 400gr x 3,80
8 κονσερβακια applaws 1euro εκαστο
με τα ιδια λεφτα περιπου![]()
αρα ουσιαστικα μου βγαζεις τα κονσερβακια gourmet εκτος και μου μειωνεις κατα ενα τα σακουλακια applaws..

γιατι??
το θεμα ειναι συμφερει οικονομικα??

lilian
Δραστήριο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Κοριτσάκια πάω συχνά στο μαγαζί απο εσάς το έμαθα είναι σχετικά κοντά μου,πήγα και εχθές και πήρα για την Λιλή ξηρά JAMES BELOVED αρνάκι θυμάσαι Εβελιν;και διάφορες κονσερβούλες με αρνί πάπια γαλοπούλα .Λοιπόν οτι θέλετε μου λέτε τα αγοράζω συναντιόμαστε και σας τα δίνω και στη Πατρα θα κατέβω το επόμενο 15νθήμερο![]()
θυμαμαι!!!
χαιρομαι που την τρωει μια χαρα!!! βιργινια μου μπορει να σου πω να μου φερεις κονσερβακια applaws γιατι στην πατρα δεν εχει
σιμωνη σε συμφερει, μην το σκεφτεσαι!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κοριτσάκια πάω συχνά στο μαγαζί απο εσάς το έμαθα είναι σχετικά κοντά μου,πήγα και εχθές και πήρα για την Λιλή ξηρά JAMES BELOVED αρνάκι θυμάσαι Εβελιν;και διάφορες κονσερβούλες με αρνί πάπια γαλοπούλα .Λοιπόν οτι θέλετε μου λέτε τα αγοράζω συναντιόμαστε και σας τα δίνω και στη Πατρα θα κατέβω το επόμενο 15νθήμερο![]()
ειναι καλη αυτη η τροφη??

aporw
Διακεκριμένο μέλος
θυμαμαι!!!χαιρομαι που την τρωει μια χαρα!!! βιργινια μου μπορει να σου πω να μου φερεις κονσερβακια applaws γιατι στην πατρα δεν εχει
σιμωνη σε συμφερει, μην το σκεφτεσαι!![]()
εσυ που εχεις δει γενικα τι τιμες παιζουν εξω σε αυτες τις τροφες ειναι καλες οι τιμες του ή ιδιες με τα pet shops? γιατι μην ξεχναμε οτι εχει 5? εξοδα αποστολης και 2,5? για αντικαταβολη!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειναι καλη αυτη η τροφη??![]()
ναι, ειναι αρκετα καλη, και η καλυτερη για την λιλουκα που ειναι αλλεργικη στα περισσοτερα κρεατικα

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εσυ που εχεις δει γενικα τι τιμες παιζουν εξω σε αυτες τις τροφες ειναι καλες οι τιμες του ή ιδιες με τα pet shops? γιατι μην ξεχναμε οτι εχει 5? εξοδα αποστολης και 2,5? για αντικαταβολη!![]()
τωρα που το ξανασκεφτομαι εσυ περνεις πολυ φθηνα την biokats, αρα 1,5 ευρω κερδιζεις απο καθε συσκευασια, δλδ 4,5 ευρω στο συνολο. με αντικαταβολη δεν σε συμφερει νομιζω
aporw
Διακεκριμένο μέλος
δεν θα πληρωσεις με πιστωτικη? αν οχι, θα σου ερθει περιπου το ιδιο, γιατι οι τιμες πανω κατω ειναι ιδιες με των πετσοπ, αλλα κερδιζεις απο την αμμο που ειναι προσφορα.
το καταστημα δεν σε βολευει να πας να τα παρεις απο εκει?
λες να πληρωσω με πιστωτικη καλυτερα??

οχι ειναι μακρια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δες πιο πανω, νομιζω δεν σε συμφερει με αντικαταβοληλες να πληρωσω με πιστωτικη καλυτερα??οχι ειναι μακρια..

Hlianna
Διάσημο μέλος
δες πιο πανω, νομιζω δεν σε συμφερει με αντικαταβολη![]()
εβελυν το καταστημα που ειναι?
lilian
Δραστήριο μέλος
Ειναι σην Φωκίωνος νέγρη κοντα στη πλ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εβελυν το καταστημα που ειναι?
κυψελη....
Hlianna
Διάσημο μέλος

lilian
Δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστω πολυ!! αν δεν βρεις ομως καπου κοντα σου, μην ανησυχεις ουτε να γυριζεις να μου βρεις, θα παραγγειλω απο την εταιρια να μου στειλουνεβελινάκη οτι θέλεις να σου φέρω έχω και άλλα pet κοντά μπορεί να έχουν applaws

lilian
Δραστήριο μέλος
αμαν ρε παιδια..δεν μπορω να βρω πουθενα οριτζεν κοντα μου και δεν εχω και αμαξι να παω...
Ελα μη στενοχωριέσαι θα βρούμε λύση
lilian
Δραστήριο μέλος
Ουτε θα γυρίζω μην ανησυχείς απλά κάνε λίγο υπομονή μέχρι (περίπου )το τέλος του μήναευχαριστω πολυ!! αν δεν βρεις ομως καπου κοντα σου, μην ανησυχεις ουτε να γυριζεις να μου βρεις, θα παραγγειλω απο την εταιρια να μου στειλουν![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool