aporw
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί όπως τη βλέπω στην φωτογραφία είναι ίδια με μια που έχω πάρει για την κόρη μου από τα Jumbo![]()
κι αυτη σε τιμη jumbo την ειχα παρει θυμαμαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Αποχωρεί η Aldi από την Ελλάδα έως το τέλος του 2010.
Θα αρχίσω να συσσωρεύω άμμο.
https://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1843610
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αποχωρεί η Aldi από την Ελλάδα έως το τέλος του 2010.
Θα αρχίσω να συσσωρεύω άμμο.
https://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1843610
το διαβασα κι εγω..μαλιστα ειχα εναν φιλο που δουλευε σαν υπευθυνος σε ενα καταστημα και τον απελυσαν..βασικα οχι μονο αυτον..αλλα και πολυ κοσμο..

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν φύγουν, μιλάμε για 1.000 άνεργους τουλάχιστον.
Δεν μιλάω και για το νεοπτωχευθέν Ατλάντικ.
Hlianna
Διάσημο μέλος

κριμα παντως που θα κλεισει γιατι εχω διπλα απο το σπιτι μου στην Πατρα και με βολευε παρα πολυ
ειδικα οι τιμες του
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ποιά περιοχή άνοιξε δηλαδή?
Hlianna
Διάσημο μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
'Ισως με βολεύει καλύτερα από αυτό της Πειραιώς.
Πάντως και μένα μου αρέσει το Αldi, όχι μόνο για την άμμο, αλλα και άλλα πράγματα που έχω δοκιμάσει είναι σε πολύ συμφέρουσες τιμές (και τρόφιμα και είδη γενικής χρήσης). Μιλάμε για 50% κάτω από συμβατικά προιόντα.
Hlianna
Διάσημο μέλος
'Ισως με βολεύει καλύτερα από αυτό της Πειραιώς.
Πάντως και μένα μου αρέσει το Αldi, όχι μόνο για την άμμο, αλλα και άλλα πράγματα που έχω δοκιμάσει είναι σε πολύ συμφέρουσες τιμές (και τρόφιμα και είδη γενικής χρήσης). Μιλάμε για 50% κάτω από συμβατικά προιόντα.
το ξερω ρε γαμωτο
και εγω το 90% απο τα πραγματα που παιρνω στην Πατρα απο εκει τα παιρνω
και δεν ειναι μονο οτι εχει καλες τιμες..ειναι οτι και τα προιοντα ειναι πολυ καλα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα κάνουμε γκρουπ στο facebook να μην κλείσουν τα Aldi!!!!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις μπήκα για να σας πω το νέο... αλλά είδα ότι "κυκλοφόρησε". Καλή η ιδέα σου Drifter, μακάρι να πιάσει και τόπο!!!!
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοείται ότι ΔΕΝ θα πιάσει τόπο.
Αν φύγουν τα Aldi, η μόνη αλυσίδα discount που θα μείνει, θα είναι η Lidl.
Τα Dia τα εξαγοράζει η μητρική ελληνική Μαρινόπουλος, τα Plus τα πήρε η ΑΒ.
Voula
Διάσημο μέλος
Εννοείται ότι ΔΕΝ θα πιάσει τόπο.
Αν φύγουν τα Aldi, η μόνη αλυσίδα discount που θα μείνει, θα είναι η Lidl.
Τα Dia τα εξαγοράζει η μητρική ελληνική Μαρινόπουλος, τα Plus τα πήρε η ΑΒ.
Για τα FNAC το μάθατε ότι εξαγοράστηκαν από τα PUBLIC ?
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι.
Και αυτά του Μαρινόπουλου ήταν.
Όπως και τα Sephora που έκλεισαν (λογικό με τις τιμές που είχαν).
aporw
Διακεκριμένο μέλος

καθως και τα τουριστικα γραφεια που ειναι μεσα στα μαρινοπουλος...

Voula
Διάσημο μέλος
Αυτό και μόνο. Ο Μαρινόπουλοις και ο κάθε Μαρινόπουλος θα συνεχίσει να είναι το κεφάλαιο όπως πάντα.
Μάκη, τώρα διαβάζω την σκέψη σου. Ξέρω τι λές από μέσα σου

Voula
Διάσημο μέλος
τα Public ειναι του αφεντικου μου...
καθως και τα τουριστικα γραφεια που ειναι μεσα στα μαρινοπουλος...![]()
Πως λέγεται το αφεντικό Σιμώνη ?
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πως λέγεται το αφεντικό Σιμώνη ?
ας μην πουμε ονοματα δημοσιως καλυτερα!!

παντως προχειρα οι εταιρειες που ειτε εχει ποσοστα ειτε εξ ολοκληρου ειναι οι παραπανω καθως και τα multirama ολα τα travel plan, express holidays cruise plan, blue star, mtv ελλαδας,golf γλύφαδας....

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
"τα Public ειναι του αφεντικου μου...

καθως και τα τουριστικα γραφεια που ειναι μεσα στα μαρινοπουλος...

"καταραμενη φτωχεια!!!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι αυτά τυχερά έχουν σταθεί έως τώρα.
Βούλα ναι, είμαι ένας άκρατος κεφαλοιμπεριαλιστής που δεν με νοιάζει ο κόσμος που χάνει τις δουλειες του!!!!

(παρόλο που έχω περάσει 2 φορές από το ταμείο ανεργίας)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool