kate416
Νεοφερμένο μέλος
Έχω 5 γάτες και τους έχω δυο λεκάνες, αλλα λερώνουν και έξω συνέχεια!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Καταρχην να σε ρωτησω..τι ηλικια εχουν οι γατες σου;; ειναι μικρες; Τις εχεις καιρο; Ζουν αποκλειστικα μεσα στο σπιτι..ή και εξω;;Ειναι στειρωμενες;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ νόμιζα ότι είναι στη φύση τους να πηγαίνουν στη λεκάνη.
Στη δικιά μου με το που την πήρα την έβαλα στην άμμο να δει ότι υπάρχει και να την μυρίσει και από τότε πηγαίνει. Πάντως έχω διαβάσει ότι μπορεί να παίζει ρόλο και η άμμος που βάζεις (αν δεν τους αρέσει ας πούμε) Δεν ήξερα ότι είναι τόσο πολύπλοκο.
Το αν είναι στειρωμένη γιατί παίζει ρόλο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο...γιατι οι γατες(ακομα και οι θηλυκες) οταν δεν ειναι στειρωμενες..οριοθετουν τον χωρο τους με το κατουρο...Εγώ νόμιζα ότι είναι στη φύση τους να πηγαίνουν στη λεκάνη.Στη δικιά μου με το που την πήρα την έβαλα στην άμμο να δει ότι υπάρχει και να την μυρίσει και από τότε πηγαίνει. Πάντως έχω διαβάσει ότι μπορεί να παίζει ρόλο και η άμμος που βάζεις (αν δεν τους αρέσει ας πούμε) Δεν ήξερα ότι είναι τόσο πολύπλοκο.
Το αν είναι στειρωμένη γιατί παίζει ρόλο?
speri
Διάσημο μέλος
Και η μικρη μας οταν ηρθε (διοτι ηταν αδεσποτουλα) χωρις να της δειξω καν πηγε αμεσως στην αμμο!!! Ουτε απο σπιτι να ηταν!!!
kate416
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα.Καταρχην να σε ρωτησω..τι ηλικια εχουν οι γατες σου;; ειναι μικρες; Τις εχεις καιρο; Ζουν αποκλειστικα μεσα στο σπιτι..ή και εξω;;Ειναι στειρωμενες;;![]()
Αχ, γεια σου Πουπουλίνα!!!!
Είμαι καινούρια στην ιστοσελίδα και νόμιζα ότι δε θα λάβω ποτέ απάντηση!!!! Χτες έψαχνα το μήνυμά μου και δε μπορούσα καν να το βρω!!!!
Κοίτα!!!
Τις δύο τις έχω 3 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, η τρίτη είναι 2,5 χρονών, η τέταρτη είναι 1,5 έτους και το μικρό μου το βρήκα φέτος τον Ιούλιο!!!!
Δεν τις έχω στο σπίτι μου, αλλά σε μια αποθήκη που είναι ολόκληρο σπίτι επίσης!!!!
Ενώ λοιπόν τους έχω δυο λεκάνες και απ οτι βλέπω πηγαίνουν και στις δύο, παρόλα αυτά, το πάνω πάτωμα το έχουν γεμίσει απ άκρη σ άκρη.....
Έβαλα τη μια λεκάνη πάνω για δοκιμή, αλλά δεν πτοούνται καθόλου!!!!
Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει η τέταρτη που είναι 1,5 έτους, η οποία μαζί με την τρίτη παραμένουν άγριες αν και γεννήθηκαν μεσα στην αποθήκη και είχα αποφασίσει να βρω τρόπο να τη διώξω (σιγά μη φύγει δηλαδή), αλλά τελικά σκέφτομαι ότι δε μπορεί από μόνη της να κάνει όλο αυτό το χάλι!!!
Όσο για τη στείρωση, καμιά δεν είναι στειρωμένη, αλλά δε σκέφτηκα ποτέ ότι αυτό μπορεί να φταίει...
Και φυσικα, μιας και μένω σε χωριό, το θεωρώ αμαρτία να τις έχω συνέχεια κλεισμένες στο σπίτι.
Όποτε λοιπόν πηγαίνω για να τις περιποιηθώ, για όση ώρα είμαι εκεί, αφήνω ανοιχτή την πόρτα και αν θέλουν βγαίνουν για τις βόλτες τους (εξ ου και οι δυο εγκυμοσύνες της μιας).....
Αν έχουν γυρίσει μέχρι να φύγω, ξαναμπαίνουν, αλλιώς μένουν και έξω γιατί όσες φορές προσπάθησα να τις βάλω εγώ μέσα, δεν πείστηκαν!!!!
Αλάνια οι άτιμες!!!! Μου χουν παρει τον αέρα μου φαίνεται!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αχ, γεια σου Πουπουλίνα!!!!
Είμαι καινούρια στην ιστοσελίδα και νόμιζα ότι δε θα λάβω ποτέ απάντηση!!!! Χτες έψαχνα το μήνυμά μου και δε μπορούσα καν να το βρω!!!!
Κοίτα!!!
Τις δύο τις έχω 3 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, η τρίτη είναι 2,5 χρονών, η τέταρτη είναι 1,5 έτους και το μικρό μου το βρήκα φέτος τον Ιούλιο!!!!
Δεν τις έχω στο σπίτι μου, αλλά σε μια αποθήκη που είναι ολόκληρο σπίτι επίσης!!!!
Ενώ λοιπόν τους έχω δυο λεκάνες και απ οτι βλέπω πηγαίνουν και στις δύο, παρόλα αυτά, το πάνω πάτωμα το έχουν γεμίσει απ άκρη σ άκρη.....
Έβαλα τη μια λεκάνη πάνω για δοκιμή, αλλά δεν πτοούνται καθόλου!!!!
Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει η τέταρτη που είναι 1,5 έτους, η οποία μαζί με την τρίτη παραμένουν άγριες αν και γεννήθηκαν μεσα στην αποθήκη και είχα αποφασίσει να βρω τρόπο να τη διώξω (σιγά μη φύγει δηλαδή), αλλά τελικά σκέφτομαι ότι δε μπορεί από μόνη της να κάνει όλο αυτό το χάλι!!!
Όσο για τη στείρωση, καμιά δεν είναι στειρωμένη, αλλά δε σκέφτηκα ποτέ ότι αυτό μπορεί να φταίει...
Προφανως και φταιει αυτο,γιατι ξερουν να χρησιμοποιουν την αμμολεκανη.Οπως εγραψα και πριν,οι γατες οριοθετουν το χωρο τους με το κατουρο ..οταν δεν ειναι στειρωμενες.

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Εγω προσωπικα την εχω μεσα στο δωματιο μου σε μια γωνιτσα διπλα στην ντουλαπα!

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσείς σε ποιο σημείο του σπιτιού βάζετε την λεκάνη με την άμμο?
Εγώ την έχω στο δεύτερο μπάνιο που είναι μικρό και δεν το χρησιμοποιούμε.
Η μαμά μου την έχει σε ένα μικρό μπαλκόνι (πολύ καλά περιφραγμένο) και οι γάτες μπαινοβγαίνουν από ειδικό πορτάκι.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το καλύτερο νομίζω (μπανιο και μπαλκόνι με πορτακι) Εγώ δεν την έχω στο δωμάτιό μου γιατί το θεωρώ ανθυγειινό. Την έχω βάλει στο σαλόνι, δίπλα από την μπαλκονόπορτα, πίσω από κουρτίνα και έχω λίγο ανοιχτή την πόρτα. Τώρα όμως που χάλασε ο καιρός ανησυχώ για τις μυρωδιές γιατί κατά βάση θα την έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Το καλύτερο νομίζω (μπανιο και μπαλκόνι με πορτακι) Εγώ δεν την έχω στο δωμάτιό μου γιατί το θεωρώ ανθυγειινό. Την έχω βάλει στο σαλόνι, δίπλα από την μπαλκονόπορτα, πίσω από κουρτίνα και έχω λίγο ανοιχτή την πόρτα. Τώρα όμως που χάλασε ο καιρός ανησυχώ για τις μυρωδιές γιατί κατά βάση θα την έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα.
Δυστυχως εμενα δεν χωραει στο μπανιο διοτι ειναι πολυ -πολυ μικρο..(εδω καλα καλα δεν χωραω εγω
) Στο μπαλκονι δεν το διακυνδυνευω καθως δεν ειναι περιφραγμενο και φοβαμαι μην πεσει και απο κατω και εχω κ αλλα

Εγω την εχω λοιπον στο υπνοδωματιο διοτι δεν χωραει πουθενα αλλου!! Φοιτητρια speaking οποτε δεν εχουμε και ολες τις ανεσεις ...τι να κανουμε!
Και
οχι δεν το θεωρω ανθυγειινο!!! γιατι καθε μερα σφουγγαριζω ολο το δωματιο με detol
Kαι οχι δεν μυριζει και καθολου το δωματιο μου (everclean χρησιμοποιω) ! ουτε και το σπιτι...και το τονιζω ειναι μια σταλιτσα σπιτακι..Εγω με καθιμερινο σφουγγαρισμα με detol η Τopine Και ενα αρωματικο χωρου και μια χαρα την βγαζω!

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά και εγώ στο μπάνιο ούτε για αστείο!! Δεν χωράει! Οπότε τη βάζω στο σαλόνι που έχει πολύ χώρο.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως, το τονίζω, τα μπαλκόνια θέλουν πολύ προσοχή αν δεν είναι περιφραγμένα...
Με μια καλή άμμο και συχνό καθάρισμα της άμμου (2-3 φορές τη μέρα) δεν θα έχεις πρόβλημα με μυρωδιές. Εγώ χρησιμοποιώ shah (από Aldi) και είμαι ικανοποιημένη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνω απολυτα με την coffeblack.Τα μπαλκονια ειναι παρα πολυ επικυνδινα οταν δεν ειναι αρτια περιφραγμενα.
mulan ,αν δεν εχεις αμμολεκανη κλειστη..σου προτεινω να την παρεις.Εχει τεραστια διαφορα απο την ανοιχτη στο θεμα μυρουδιας,αλλα και εμφανισης.Με καλη αμμο(κτηνιατρικη και οχι των σ/μαρκετ,μια χαρα θα εισαι.

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αύριο θα πάω επιτέλους να αγοράσω καινούρια άμμο!!!! Η πρηγούμενη απαίσια που είχα τελείωσε!
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
μηπως ξερεις θες νικη που θα βρω την ever clean ητ την cats pride επειγον ειναι Please απαντησε μου ολγας μαρτιου θα μεινω
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα σου έλεγα να πας στο pet shop στην ανδριανουπόλεως που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι σου...ΑΛΛΑ πήγα να παρω τροφή για τον γατούλη μου και μου ήρθε να τσιρίξω....
1. είχαν ζώακια προς πώληση (σκυλακια, καναρίνια, παπαγάλους)
2. Οι ποτίστρες για τα πτηνα πράσινες λες και είχαν να τις πλύνουν δεν ξέρω ποσο καιρο και στα σκυλάκια ή δεν έιχαν νερο ή είχαν αναποδογυρισμένα μπολάκια. Το είπα στην πωλήτρια, αλλα δεν πιστεύω να έκανε και τίποτα μετά που έφυγα....
Όπως μπήκα βγήκα. Τελικά κατέληξα στο pets στην αγ. Θεοδώρας το οποιο έχει μονο κατι κουνελάκια βιτρινα. Αλλα μαγαζι που να μην πουλάει ζωα ή έστω να τα προσέχουν δε βρήκα μέχρι στιγμής στη Θεσσαλονίκη.
Αυτη την ώρα κοιτάω στο ίντερνετ σε site που με παραγγελία άνω των 60 ευρώ δε χρεώνει μεταφορικα.

Κοντογειτονιά είμαστε (μένω Βόλο/Θεσσαλονίκη), keep in touch, αν βρω κάποιο μαγαζί της προκοπής θα σε ενημερώσω. Θέλω να παω και σε ένα προς τουμπα που έχει acana κ orijen για φαγητάκι, αν έχει και άμμο θα σου πω.
Τώρα που το θυμήθηκα...όπως κατεβάινεις τη μαρτίου απο όλγας, στρίβεις αριστερα στην ανθέων και σε λίγα μέτρα έχει ένα ημιυπόγειο, αν είδα καλα, ιατρείο μικρών ζώων που έγραφε στην ταμπέλα πως έχει και άλλα είδη (δε θυμάμαι πως ακριβώς το έγραφε), αλλα ήμουν με το αυτοκίνητο οποτε δεν μπήκα να δω.
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
τελικα πήρα απο ενα αθλιο πετ την αμμο που ειχε ζωα ειχε και ενα πανεμορφο τσοου τσοου πολυ τ λυπήθηκα..εν τω μεταξυ αυτα τα καημένα εκει μέσα η θα γυρναν γυρω απο τον εαυτό τους η θα καθονται απραγα σαν αρρωστα.. πολυ τα λυπήθηκα.το πετ σοπ ηταν πιο κατω απο ολγας που μετονομαζετε σε β.γεωργιου<< κατι ασχετο ελεος με τις βασιλικες ονομασιες στη θεσ νικη στους μεγαλυτερους δρομους εχουν βαλει μονο πολιτικους>>.τεσπα αναγκαστηκα το πηρα απο εκει αλλα γυρνωντας σπιτι είδα ενα ακομη απο τον πιο κατω δρομο πετ κατι λεγοταν δ θυμαμαι τι ομως στην ανθεων..ηταν αν τ έχει επισκεφθει κανενας ας μ πει αν εχει ζωα και αν εχει την cats pride h thn ever clean..ευχαριστω.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που είναι παραδίπλα απο ένα βενζινάδικο, τα τρίγωνα του ελενιδη και τα goody's? εκει που χωρίζει ο δρόμος της παραλίας και ξεκινάνε οι καφετέριες??
Αν λες αυτό ναι...δυστυχώς έχει....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool