stiliani
Νεοφερμένο μέλος
ναι αυτο εννουσα πφφφ κι αυτο εχει???εχεις πάει εκει ποτε για άμμους τροφες κτλ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγα να δω τι έχει, ήθελα να πάρω τροφή και καμιά άμμο αν έβρισκα αλλα τελικά δεν πήρα τιποτα....Αφού είχα περάσει το προηγούμενο απογευμα απο τον χατζηνακο και είδα τα σκυλάκια χωρίς νερό/τροφή αλλα δεν είπα τίποτα σε αυτό δε γινόταν. Ειπα στην πωλήτρια πως ενα σκυλακι είχε αναποδα το μπολάκι του...το άλλο πως δεν εχει νερό...περασα δίπλα απο τα παπαγαλάκια με τις πράσινες ποτίστρες απο τη μπιχλα και έφυγα. Δε νομίζω να συγκινήθηκε και πολύ. Αν έχω πιάσει το νόημα δεν τα ταίζουν/ποτίζουν για να μην χέζουν/κατουράνε....δεν εξηγείται αλλιώς.... (συγνώμη για την χύμα έκφραση).
Σκέφτομαι να παραγείλω την golden white απο το onlinepetshop ή την cats pride απο το plus 4u. Δεν έχω δοκιμάσει καμία απο αυτές τις 2. Ταυτόχρονα παρακολουθώ και ένα θέμα που έχει ανοιξει στο forum σχετικά με τον μπετονιτη στην άμμο και έχω καταμπερδευτει....
Την επόμενη φορά που θα παω στον κτηνίατρο θα δω τι έχει και αυτός...Δεν ξέρω...πολύ προβλημα....αν είχα δευτερο μπάνιο εδω θα ψηνόμουνα τρελά να τον μάθω να τα κάνει στην τουαλέτα!!!

Αν καταλήξεις σε κάποιο μαγαζί Θεσσαλονικη πες μου κι εμένα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mriag
Νεοφερμένο μέλος
Η άμμος που παίρνω είναι αυτή: https://www.petplanet.co.uk/product.asp?dept_id=515&pf_id=56919
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
λοιπον εγω θα σου προτεινω τις δυο καλυτερεςτην cats pride και την ever clean συγκριτικα με αλλες αμμους ειναι πανακριβες ΑΛΛΑ...αυτες δε χρειαζεται να τις πετας καθε βδομαδα η 10 μερες διοτι αφαιρουνται τα κακακια και τα τσισακια που ειναι το σημαντικοτερο σε μπαλιτσες οποτε οταν την καθαριζεις μενει πεντακαθαρη . οποτε αν συμπληρωνεις μονο αμμο τοτε βγαινεις κερδισμενη δοκιμασε καποια απο τις δυο και πες μου την γνωμη σου
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Θέλω να πάρω την golden white αλλά δεν ξέρω ποιά από τις δύο: την fine ή την coarse???
Επίσης διαβάζω συνέχεια για την ever clean και την cats pride. Έχω μπερδευτεί πολύ! Ποιά να πάρω τελικά για να μην αναγκάζομαι να την πετάω κάθε 7 μέρες αλλά απλά να την καθαρίζω και να τη συμπληρώνω?
Υ.Γ. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ ή whiskas ή αυτή από lidl τις οποίες καθαρίζω κάθε βράδυ και τις πετάω εντελώς από τη σκαφούλα μια φορά την εβδομάδα. Τη σκαφούλα την πλένω με swaz.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η ever clean και η biocats,δεν πετιουνται καθε βδομαδα..τις βαζεις ,και μετα τις συμπληρωνεις.Εμενα η biocats κραταει περιπου 20 μερες η σακουλα,και κοστιζει 8 ευρω περιπου..Την παιρνεις απο κτηνιατρεια.

lionessking
Νεοφερμένο μέλος
Υστερα απο μακροχρονια καταναλωση ever clean και 1st choice litter(με τις οποιες ημουν αρκετα ευχαριστημενη)τον τελευταιο χρονο ειχα βολευτει απιστευτα με την τιμη της shah απο τα aldi ,η οποια σε σχεση με την τιμη της ειχα καλη ποιοτητα(το μονο κακο για μενα ηταν οτι σηκωνε σκονη
).Μου τελειωσαν ομως ολες οι συσκευασιες που προλαβα και πηρα λιγο πριν κλεισουν τα aldi και αναζητησα αλλη μαρκα.Δεν εχω βρει καποια συζητηση για την συγκεκριμενη μαρκα και σας τις προτινω να την δοκιμασετε!!!Λεγεται imperial care!Η εταιρια που την παραγει ειναι Ελληνικη (Geohellas) και παραγει και την sandy.Πρωτες εντυπωσεις:πολυ θετικες
!Αν και πολυ ψιλη,σχηματιζει πολυ σκληρους σβωλους και καθαριζεται ευκολα.Δεν σηκωνει καθολου σκονη και μυριζει παιδικη πουδρα!Εχει λιγες ημερες που την χρησιμοποιω ,αρα πιο ολοκληρωμενη αποψη θα εχω σε εναν μηνα περιπου.Να δω πως ειναι υστερα απο πολλες χρησεις απο θεμα μυρωδιας,συγκολησης,αν κολαει στα πατουσακια,αν λασπιζει και ποσο διαρκει ενα 6 Kg κουτι.Εγω την προμηθευτηκα απο online καταστημα https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=137001877&banner=pluspet το οποιο μαλιστα την εχει με προσφορα 40%
!Εχω παρει και την sandy τον κωδικο που σχηματιζει σβωλους με αρωμα πουδρας η οποια ειναι πιο οικονομικη απο την imperial care.θα σας γραψω τις εντυπωσεις μου και γι αυτην οταν την δοκιμασω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
σε παρακλώ μπορεις να γραψεις κατι παλι για την αμμο σε λιγες μερες να μας πεις πως παει με αυτην ?? την ειδα κ εγω κ με βολευει αυτο τ site πάντα απο εκεί πέρνω την άμμο μ την cats pride γιατι μου τα στελνουν χωρις εξοδα αποστολής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
GOLDEN WHITE by far από τις καλύτερες .
Η fine μάλιστα είναι πιο εύκολη στον καθαρισμό της γιατί γίνετε σβόλος και με το φτυαράκι πετάς τα τσίσα
πολύ εύκολα χωρίς να λερώσεις τίποτα.Τα κακά απλά πασπαλίζονται σαν τρουφάκια με αποτέλεσμα ούτε αυτά
να λερώνουν το φτυαράκι.
Μειονέκτημα ότι βγένοντας η γάτα από την αμμολεκάνη της θα βγάλει και μερικούς κόκκους άμμου στο πάτωμα.
Αν σας ενοχλεί αυτό τότε υπάρχει και η coarse με πιο χοντρούς κόκκους αλλά όχι τόσο αποτελεσματική στο τσίσο .
lionessking
Νεοφερμένο μέλος
σε παρακλώ μπορεις να γραψεις κατι παλι για την αμμο σε λιγες μερες να μας πεις πως παει με αυτην ?? την ειδα κ εγω κ με βολευει αυτο τ site πάντα απο εκεί πέρνω την άμμο μ την cats pride γιατι μου τα στελνουν χωρις εξοδα αποστολής
Φυσικα και θα γραψω!!!
Εχει παρει και μια φιλη να την δοκιμασει θα της πω να μας πει κι αυτη πως της φανηκε.Ειναι η καινουρια σειρα αμμου της Geohellas,γι αυτο και δεν ειναι γνωστη ακομη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ αυτό το διάστημα έχω την imperial care. Και μένα με ενθουσίασε μεν η μυρωδιά πούδρας... αλλά δεν ξέρω αν θα την ξαναπάρω μόλις τελειώσουν τα δύο πακέτα που πήρα και γω σε προσφορά 1 + 1 δώρο. Ο λόγος είναι ότι διαλύονται πάρα πολύ εύκολα οι σβόλοι και δεν είναι καθόλου σφιχτοί, με αποτέλεσμα να μένει μέσα στη λεκάνη οι "βρώμικη" 'άμμος και φοβάμαι πως θα αρχίσει να μυρίζει σύντομα. Μου κάνει εντύπωση lionessking που εσένα δεν διαλύονται οι σβόλοι.
Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά εκτός απο την Everclean,υπάρχουν άλλες αντιβακτηριδιακές με μικροβιοκτόνο δράση στην ελληνική αγορά?
lionessking
Νεοφερμένο μέλος
Ισως επειδη την χρησιμοποιω λιγες ημερες μονοΚαι εγώ αυτό το διάστημα έχω την imperial care. Και μένα με ενθουσίασε μεν η μυρωδιά πούδρας... αλλά δεν ξέρω αν θα την ξαναπάρω μόλις τελειώσουν τα δύο πακέτα που πήρα και γω σε προσφορά 1 + 1 δώρο. Ο λόγος είναι ότι διαλύονται πάρα πολύ εύκολα οι σβόλοι και δεν είναι καθόλου σφιχτοί, με αποτέλεσμα να μένει μέσα στη λεκάνη οι "βρώμικη" 'άμμος και φοβάμαι πως θα αρχίσει να μυρίζει σύντομα. Μου κάνει εντύπωση lionessking που εσένα δεν διαλύονται οι σβόλοι.
Την καθαρισα 2 φορες και οι σβωλοι ηταν συμπαγης!θα φανει στην πορεια παντως οπως και να χει
Σημερα εβαλα και την Sandy για σβωλους στην 2η αμμολεκανη ,θα σας κρατησω ενημερους και τα τις 2 μαρκες που ειναι υπο δοκιμη
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vapits
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά μια ερώτηση.
Ψάχνω να βρω εδώ και δέκα μέρες άμμος flashable, δηλαδή άμμο που δεν υπάρχει πρόβλημα να ρίχνεις στη λεκάνη.
Έχω αγοράσει το cittykitty αλλά για να το ξεκινήσω χρειάζομαι τέτοια άμμο και δε βρίσκω με τίποτα.
Έχει ακούσει ή δει κανείς πουθενά τέτοια άμμο;
Είδα ότι έγραψε κάποιος στα πρώτα μηνύματα για μια βιολογική από σιτάρι που δεν υπάρχει πρόβλημα με καζανάκι και λεκάνη αλλά δεν διευκρίνισε που την βρίσκει.
Ελπίζω κάποιος να έχει βρει μη πάει τσάμπα το κιτάκι από US

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα.
Ζητησε καποια κρυσταλλικη,ολες αυτου του τυπου μπορουν να πεταχτουν στη λεκανη.
vapits
Νεοφερμένο μέλος
Έχεις κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό γιατί αυτό φαντάστηκα κι εγώ αλλά στο Pet shop μου είπανε ότι δεν είναι σίγουροι και αφού δε το γράφει να μη το δοκιμάσω.
Μπερδεύτηκα

moukelis
Επιφανές μέλος
Μα πως δεν το γραφει,πανω στη συσκευασια γραφει οτι μπορεις να την πεταξεις στη λεκανη,ακομα και να τη θαψεις σε χωμα.

lionessking
Νεοφερμένο μέλος
Ισως επειδη την χρησιμοποιω λιγες ημερες μονοΤην καθαρισα 2 φορες και οι σβωλοι ηταν συμπαγης!θα φανει στην πορεια παντως οπως και να χει
Σημερα εβαλα και την Sandy για σβωλους στην 2η αμμολεκανη ,θα σας κρατησω ενημερους και τα τις 2 μαρκες που ειναι υπο δοκιμη!
Η Sandy αν και ειναι ο κωδικος που σχηματιζει σβωλους,δεν ειναι τοσο συμπαγης με αποτελεσματα τα διαλυονται οι σβωλοι.Επισης οποτε την καθαριζω σηκωνει σκονη.
Η Imperial care ειναι πολυ καλυτερη.Θα συνεχισω με αυτην...
vapits
Νεοφερμένο μέλος
Μα πως δεν το γραφει,πανω στη συσκευασια γραφει οτι μπορεις να την πεταξεις στη λεκανη,ακομα και να τη θαψεις σε χωμα.![]()
Πιθανόν να έχω βρεί άλλη μάρκα, σε ευχαριστώ!
kate416
Νεοφερμένο μέλος
Προφανως και φταιει αυτο,γιατι ξερουν να χρησιμοποιουν την αμμολεκανη.Οπως εγραψα και πριν,οι γατες οριοθετουν το χωρο τους με το κατουρο ..οταν δεν ειναι στειρωμενες.![]()
Και μιας και αρχίσαμε με τα γατοπροβλήματα πάλι
, με μεγάλη μου τιμή σου ανακοινώνω Πουπουλίνα μου, ότι τώρα πλέον οι γατούλες μου όχι μόνο δεν τα κάνουν έξω (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) αλλά έχουν διαχωρίσει και τις λεκάνες τους σε τσίσα και κακά
.....Με κάνανε πολύ περήφανη.....φτου φτου φτου μην τις ματιάξω...
Δεν ξέρω τί μπορεί να άλλαξε και πετύχαμε το στόχο....(Υποπτεύομαι ότι ίσως να βοήθησε το γεγονός ότι τους έβαλα μεγαλύτερες λεκάνες-βλέπεις το αγρίμι μου είναι και ολάκερη τίγρης.....ίσως να μη βολευότανε στις παλιές, σα βασίλισσα που είναι και κοντά σ αυτή συμπαραστέκονταν και οι άλλες....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool