Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
σ' ευχαριστώ αλλά βλέπω ότι η προσφορά είναι μόνο στα 6κιλα ή κάνω λάθος;χιχιχιχιχιχ καπου χανει ....χιχι
Δες αυτο το σαιτ κανει προσφορες στην everclean και στα φερουν σπιτι χωρις καμια χρεωση την ιδια μερα της παραγγελιας
https://www.pet4u.gr/Product.asp?ID=1936
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε κι εσύ τότε περίπου στα ίδια είσαι, σου κρατάει λίγο παραπάνω εμένα είναι όλα αρσενικά και στειρωμένα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Αυτή του ΑΒ μωρέ δεν την έχω πετύχει ακόμαBello μου δεν την πεταω καθε εβδομαδα την αμμο.
Επειδη προσφατα πηρα πρωτη φορα everclean, υπολογισα οτι ηθελα περιπου 2 δεκακιλες το μηνα για 2 γατες-2 αμμολεκανες (ισως περισσευει και λιγο ή κραταει λιγο παραπανω). Αρα μου κραταει λιγο περισσοτερο απο οτι σε εσενα αν το υπολογιζω σωστα. Νομιζω οτι παιζει μεγαλο ρολο τελικα και η διατροφη των γατιων (και το φυλο και το αν ειναι στειρωμενα). Εμενα η everclean μου φανηκε απιστευτη στο ποσο καλους σβωλους κανει και οτι δε μυριζει καθολου. Για αυτο το λογο θεωρω οτι κραταει και καιρο στην ουσια. Τωρα παντως κι εγω για οικονομικους λογους αγορασα την αμμο της AB για δοκιμη.
Αν έχω καταλάβει καλά είναι μία σε κουτί με γαλάζιο χρώμα η μοναδική σε κουτί που έχει ο ΑΒ. Την είδα μία μόνο φορά και δεν την πήρα η χαζή και από τότε δεν την έχω ξαναπετύχει και να φανταστείς ότι έχω 3 ΑΒ σε κοντινή απόσταση από το σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catandie
Δραστήριο μέλος
σ' ευχαριστώ αλλά βλέπω ότι η προσφορά είναι μόνο στα 6κιλα ή κάνω λάθος;
Οχι ειναι και στα 10κιλα, μπορει να μην στο βγαλει στο σαιτ (κι εμενα το ιδιο μου εκανε) αλλα τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ισχυει ετσι κι αλλιως.... σου εστειλα καταλαθος την σελιδα που πηγα να κανω εγω παραγγελια...
αν δεις απο κατω σου εχει να επιλεξεις ποσα κιλα θες, ισχυει σιγουρα η προσφορα και για τα 6 και για τα 10 
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ ναι σ' ευχαριστώ πολύΟχι ειναι και στα 10κιλα, μπορει να μην στο βγαλει στο σαιτ (κι εμενα το ιδιο μου εκανε) αλλα τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ισχυει ετσι κι αλλιως.... σου εστειλα καταλαθος την σελιδα που πηγα να κανω εγω παραγγελια...αν δεις απο κατω σου εχει να επιλεξεις ποσα κιλα θες, ισχυει σιγουρα η προσφορα και για τα 6 και για τα 10
![]()

catandie
Δραστήριο μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Μάλιστα, άρα καλά είμαι κι εγώ.
Απλά δεν την έκανα ποτέ σαπουνάδα την αμμολεκάνη, παρά την έτριβα καλά-καλά με σπρέι για το μπάνιο και μετά αντισηπτικό... Αλλά θα δοκιμάσω αυτό με τη μπανιέρα. Όντως για το σαπούνι πιάτων έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι ιδανικό για κάτι τέτοια.
Να παρεκκλίνω λίγο, αλλά τα πιατάκια τους πώς τα καθαρίζετε; Πλυντήριο; Στο χέρι; Κάθε πότε;
![]()
Εγώ με λίγο υγρό σαπούνι κι ένα ειδικό σφουγγαράκι που έχω μόνο για αυτή τη δουλειά τα σαπουνίζω και τα ξεπλένω με μπόλικο νερό περίπου μια φορά την εβδομάδα (συνήθως μετά την κονσερβούλα τους).
χιχιχιχιχιχ καπου χανει ....χιχι
Δες αυτο το σαιτ κανει προσφορες στην everclean και στα φερουν σπιτι χωρις καμια χρεωση την ιδια μερα της παραγγελιας
https://www.pet4u.gr/Product.asp?ID=1936
Ενδιαφέρον σάιτ. Βρήκα αυτή την κρυσταλλική 5,30ευρώ τα 10 λίτρα! Μπορούν άραγε να μου τη φέρουν κι αυτή χωρίς επιβάρυνση ή πρέπει να είναι από κάποια τιμή και πάνω η παραγγελία;
Επίσης, νομίζω πως η 6κιλη Everclean στα 11 ευρώ είναι λίγο ακριβή. Εγώ είχα πάρει την 10κιλη 15 ευρώ...
catandie
Δραστήριο μέλος
Ενδιαφέρον σάιτ. Βρήκα αυτή την κρυσταλλική 5,30ευρώ τα 10 λίτρα! Μπορούν άραγε να μου τη φέρουν κι αυτή χωρίς επιβάρυνση ή πρέπει να είναι από κάποια τιμή και πάνω η παραγγελία;
Επίσης, νομίζω πως η 6κιλη Everclean στα 11 ευρώ είναι λίγο ακριβή. Εγώ είχα πάρει την 10κιλη 15 ευρώ...
Να σου πω την αλήθεια δεν Έχω μεγάλη προσωπική εμπειρία απο everclean την χρησιμοποιώ πολυ λίγο καιρο, αλλα άπ ότι έχουν γράψει Εδω άλλες κοπέλες, βλέπω ότι η τιμη της έχει τεράστια διαφορα, και κατεληξα σε αυτο το σάιτ Γιατί πολλές κοπέλες μου είπαν ότι είναι παρα πολυ Καλή τιμη σε σχέση με αυτη που την βρίσκουν έξω.... Εσυ που την ΒΡΗΚΕΣ 10ευρω την 10κιλη;;;; Ρωτά για το αν φέρνουν για λίγα λεφτα (έχει τηλ επικοινωνίας στο σάιτ), Νομίζω πως ναι Πάντως, δες κι αν χρειάζεσαι κ τίποτα άλλο σε περίπτωση που δεν φέρνουν για λίγα λεφτα, Εγώ τον προηγούμενο μήνα τους έφερα 3 φορές! 1 για ένα καλαθακι, 1 για τροφή και 1 για αμμο....

Καλημέρα! Σακούλα βάζετε στη λεκάνη, πριν ρίξετε την άμμο;;

Η Κλαίρη μας στην Αθήνα σέβεται πολύ τη σακούλα και δεν την κάνει σουρωτήρι, αλλά της βάζουν και πιο χοντρές. Εγώ εδώ στη Μπριάμ βάζω κάτι "ειδικές", που είναι όμως λεπτές και τις κάνει να, με τα νυχάκια της...
catandie
Δραστήριο μέλος
Η Κλαίρη μας στην Αθήνα σέβεται πολύ τη σακούλα και δεν την κάνει σουρωτήρι, αλλά της βάζουν και πιο χοντρές. Εγώ εδώ στη Μπριάμ βάζω κάτι "ειδικές", που είναι όμως λεπτές και τις κάνει να, με τα νυχάκια της...
Καλημερα! Εγω αγορασα αυτες τις ειδικες σακουλες αλλα δεν με βολεψαν καθολου, νομιζα οτι την βαζω αναποδα αλλα τελικα προσπαθησα κι αλλιως και τζιφος! Αβολη παρα πολυ!
Απλά όταν την αλλάζω είναι πιο εύκολο να αφαιρέσω την παλιά, και δε λερώνεται όλη η τουαλέτα της... Τελευταία φορά δοκίμασα να φάλω δύο μαζί, είδωμεν..
Myrtle
Διάσημο μέλος
Να σου πω την αλήθεια δεν Έχω μεγάλη προσωπική εμπειρία απο everclean την χρησιμοποιώ πολυ λίγο καιρο, αλλα άπ ότι έχουν γράψει Εδω άλλες κοπέλες, βλέπω ότι η τιμη της έχει τεράστια διαφορα, και κατεληξα σε αυτο το σάιτ Γιατί πολλές κοπέλες μου είπαν ότι είναι παρα πολυ Καλή τιμη σε σχέση με αυτη που την βρίσκουν έξω.... Εσυ που την ΒΡΗΚΕΣ 10ευρω την 10κιλη;;;; Ρωτά για το αν φέρνουν για λίγα λεφτα (έχει τηλ επικοινωνίας στο σάιτ), Νομίζω πως ναι Πάντως, δες κι αν χρειάζεσαι κ τίποτα άλλο σε περίπτωση που δεν φέρνουν για λίγα λεφτα, Εγώ τον προηγούμενο μήνα τους έφερα 3 φορές! 1 για ένα καλαθακι, 1 για τροφή και 1 για αμμο....![]()
Δεν είπα 10 ευρώ, είπα 15 ευρώ η 10κιλη και την πήρα από ένα μαγαζί στον Κορυδαλλό. Σήμερα που πέρασα από τα PetCity την είχαν περίπου 18 ευρώ την 10κιλη. Αγόρασα πάντως την Sanicat να δοκιμάσω... Όταν έχω να σχολιάσω, θα σας πω!

Δεν χρησιμοποιώ σακουλίτσες. Μου φαίνονται περιττές...
catandie
Δραστήριο μέλος
Α ναι Οκ... Σορρυ... Ο πεινασμένος .... :ΡΉμουν ικανή να έρθω απο Μελισσια αν ήταν 10 ευρω!
Πάντως αν το σκεφτείς 16ευρω η 10κιλη και παίρνεις άλλη μια 10κιλη για 8ευρω.... Μι χαρα έρχεται 24ευρω για 20κιλα εκει που θα έδινες 30 με την τιμη που είπες....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο petcity το δικό μου η 10κιλη 17,90 οπότε ναι συμφέρει. Είχα βρει και σ' ένα άλλο pet shop μία λευκή άμμο τύπου everclean 15 κιλά 22 ευρώ αλλά για να μου την φέρουν χρεώνουν και 3 ευρώ η παράδοση γιατί είμαι λέει λίγο πιο μακριά οπότε δεν ήξερα αν με συμφέρει και τόσο. Για να την μεταφέρω δεν το συζητώ είναι ασήκωτη μόνο σέρνοντας την πάω, άσε που είναι πολύ ψιλή και την βρίσκω παντού στο σπίτι αλλά αυτό δεν με προβληματίζει τόσο γιατί δεν έχω πρόβλημα να καθαρίζω κάθε τόσο.Α ναι Οκ... Σορρυ... Ο πεινασμένος .... :ΡΉμουν ικανή να έρθω απο Μελισσια αν ήταν 10 ευρω!![]()
κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουνα!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως αν το σκεφτείς 16ευρω η 10κιλη και παίρνεις άλλη μια 10κιλη για 8ευρω.... Μι χαρα έρχεται 24ευρω για 20κιλα εκει που θα έδινες 30 με την τιμη που είπες....
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

!!Ψάξαμε πολύ για να καταφέρουμε να βρούμε μια που να μας ικανοποιει όπως η biocats και την βρήκαμε!!Ισως και καλύτερη!!!Flamingo cat litter natural 
Aπλά τέλεια!!Δεν σηκώνει σκόνη.δεν κολλάει,κάνει τόσο σφιχτούς σβόλους που δεν θα το πιστευετε!!!!Δεν πετάτε στην αλλαγη καθόλου περιττη άμμο!!
Κοστίζει 17-18 ευρώ τα 15 κιλά!Συμφερει αφου στις αλλαγες δεν πετάτε καθόλου περιττη αμμο!!Εμείς αλλάζουμε άμμο κάθε 3-4 βδομάδες φυσικά με εντατικό καθαρισμό κάθε μέρα πολύ σχολαστικα!
Η κοπέλα που μας την πρότεινε έχει μακρυτριχες γάτες και όπως καταλαβαίνετε κάνει και γι'αυτες!!
Δεν πρέπει να είναι έυκολο να την βρειτε,αλλά την φέρνει η ίδια εταιρία που εισάγει everclean και μπορείτε να την κάνετε παραγγελία από τον pet shop που ψωνίζετε.ουτε στο ιντερνετ θα την βρείτε!
Εμείς την παραγγείλαμε στο petshop που ψωνίζουμε,την αγοράσαμε,την δοκιμάσαμε και τώρα που του είπαμε ότι όντως είναι φοβερή θα τη φέρνει έτσι και αλλιώς στο μαγαζί του και δεν θα χρειαστει να ξαναψάξουμε

και κάτι τελευταίο για όλους εσας που λέτε ότι η άμμο σας μυρίζει!Και πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω

Εμάς μέχρι τώρα όποια άμμο και αν δοκιμάσαμε ποτέ δεν μύριζε!!ουτε το σπίτι μυριζε,βασικά αν δεν δουν η' δεν ξέρουν ότι έχουμε γατακια όποιος έρχεται,δεν το πιστεύει ότι έχω την μια αμμοδοχο στο σαλόνι(σε ένα κρυφο σημείο) παρακαλώ και στη κουζίνα την άλλη σε ειδικο μπαουλάκι που έχουμε φτιάξει για να χωράει και ο hammer!Mάλλον επειδη τρώνε πολύ καλή τροφή και δεν τους δίνω ποτέ βλακείες η' κονσέρβες!Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο

εχω γράψει το post αυτό δυο φορές μπερδευτηκα και δεν ήξερα σε ποιο θέμα θα ήταν καλύτερα!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρήκαμε τη τέλεια άμμο!!Ψάξαμε πολύ για να καταφέρουμε να βρούμε μια που να μας ικανοποιει όπως η biocats και την βρήκαμε!!Ισως και καλύτερη!!!Flamingo cat litter natural
Aπλά τέλεια!!Δεν σηκώνει σκόνη.δεν κολλάει,κάνει τόσο σφιχτούς σβόλους που δεν θα το πιστευετε!!!!Δεν πετάτε στην αλλαγη καθόλου περιττη άμμο!!
Κοστίζει 17-18 ευρώ τα 15 κιλά!Συμφερει αφου στις αλλαγες δεν πετάτε καθόλου περιττη αμμο!!Εμείς αλλάζουμε άμμο κάθε 3-4 βδομάδες φυσικά με εντατικό καθαρισμό κάθε μέρα πολύ σχολαστικα!
Η κοπέλα που μας την πρότεινε έχει μακρυτριχες γάτες και όπως καταλαβαίνετε κάνει και γι'αυτες!!
Δεν πρέπει να είναι έυκολο να την βρειτε,αλλά την φέρνει η ίδια εταιρία που εισάγει everclean και μπορείτε να την κάνετε παραγγελία από τον pet shop που ψωνίζετε.ουτε στο ιντερνετ θα την βρείτε!
Εμείς την παραγγείλαμε στο petshop που ψωνίζουμε,την αγοράσαμε,την δοκιμάσαμε και τώρα που του είπαμε ότι όντως είναι φοβερή θα τη φέρνει έτσι και αλλιώς στο μαγαζί του και δεν θα χρειαστει να ξαναψάξουμε
και κάτι τελευταίο για όλους εσας που λέτε ότι η άμμο σας μυρίζει!Και πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω
Εμάς μέχρι τώρα όποια άμμο και αν δοκιμάσαμε ποτέ δεν μύριζε!!ουτε το σπίτι μυριζε,βασικά αν δεν δουν η' δεν ξέρουν ότι έχουμε γατακια όποιος έρχεται,δεν το πιστεύει ότι έχω την μια αμμοδοχο στο σαλόνι(σε ένα κρυφο σημείο) παρακαλώ και στη κουζίνα την άλλη σε ειδικο μπαουλάκι που έχουμε φτιάξει για να χωράει και ο hammer!Mάλλον επειδη τρώνε πολύ καλή τροφή και δεν τους δίνω ποτέ βλακείες η' κονσέρβες!Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο
εχω γράψει το post αυτό δυο φορές μπερδευτηκα και δεν ήξερα σε ποιο θέμα θα ήταν καλύτερα!
Μη το λες, μη το λες αγαπητή μου!!!

Εάν η άμμος είναι κακή, αυτό που συνήθως μυρίζει και μάλιστα πολύ , είναι τα ούρα και όχι τα κακάκια που έτσι κι αλλιώς αφαιρούνται πανεύκολα..
Άσε που τα μωρά σου είναι ακόμα μικρούλια και τα ούρα τους δε μυρίζουν έντονα αμμωνία..Είναι και αυτός παράγοντας..Βέβαια τώρα με τον Χάμερ?
Εμείς πήραμε μια πριν 1 μήνα....Την πληρωσα ακριβούλικα και από τη 3 μέρα χρήσης....μύριζε αμμωνία..απαράδεκτη!!!!!!Και οι δικιές μου, Acana τρώνε και πολύ καλής ποιότητας κονσερβάκι, 1 κουταλάκι του γλυκού αραιωμένο με νερό την ημέρα...
Αυτή που περιγράφεις, ακούγεται πολύ καλή και με αρκετά καλή τιμή...Θα το ψάξω

catandie
Δραστήριο μέλος
Βρήκαμε τη τέλεια άμμο!!Ψάξαμε πολύ για να καταφέρουμε να βρούμε μια που να μας ικανοποιει όπως η biocats και την βρήκαμε!!Ισως και καλύτερη!!!Flamingo cat litter natural
Εγώ μόλις πήρα 20 κιλα everclean....
Άρα όταν μου τελειώσει θα την δοκιμάσω!!!! Και για την τροφή που λες κι εμένα hills τρώνε αλλα αν η άμμος είναι κακή μυριζειιιιι τσισα κυρίως....
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εμάς μέχρι τώρα όποια άμμο και αν δοκιμάσαμε ποτέ δεν μύριζε!!ουτε το σπίτι μυριζε,βασικά αν δεν δουν η' δεν ξέρουν ότι έχουμε γατακια όποιος έρχεται,δεν το πιστεύει ότι έχω την μια αμμοδοχο στο σαλόνι(σε ένα κρυφο σημείο) παρακαλώ και στη κουζίνα την άλλη σε ειδικο μπαουλάκι που έχουμε φτιάξει για να χωράει και ο hammer!Mάλλον επειδη τρώνε πολύ καλή τροφή και δεν τους δίνω ποτέ βλακείες η' κονσέρβες!Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο![]()
την ίδια απορία έχω και εγώ και μάλιστα χρησιμοποιώ 2 ανοιχτές αμμολεκάνες χωρίς να έχω πρόβλημα με οσμές. Ακόμα και τότε που του έδινα βλακείες, δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα με δυσοσμία. Το α και το ω πιστεύω πως είναι το τακτικό καθάρισμα των σβώλων από την λεκάνη και φυσικά να χρησιμοποιείς άμμο που σβωλιάζει.
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγώ αυτό νομίζω. απ' ότι κατάλαβα η Ευτυχία καθαρίζει κάθε λίγο. αν είσαι από πάνω και καθαρίζεις αμέσως και σχολαστικά που να προλάβει να μυρίσει. αν το αφήσεις όμως λίγες ώρες ή μία ημέρα...άστατην ίδια απορία έχω και εγώ και μάλιστα χρησιμοποιώ 2 ανοιχτές αμμολεκάνες χωρίς να έχω πρόβλημα με οσμές. Ακόμα και τότε που του έδινα βλακείες, δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα με δυσοσμία. Το α και το ω πιστεύω πως είναι το τακτικό καθάρισμα των σβώλων από την λεκάνη και φυσικά να χρησιμοποιείς άμμο που σβωλιάζει.

Myrtle
Διάσημο μέλος
Χμμμ... Εγώ πάνω στις δοκιμές μου πάντως, δοκίμασα την sanicat professional που κοστίζει σχεδόν 6 ευρώ τα 10 κιλά. Μου φάνηκε πολύ φθηνή και δεν θα την λυπάμαι να την αδειάζω κάθε βδομάδα (δεν μπορώ να μένει παραπάνω η άμμος μέσα στην αμμολεκάνη...).
Είναι αρκετά καλή, δεν μυρίζει, κάνει καλούς σβόλους και μου αρέσει! Βέβαια, θα δοκιμάσω κι αυτή που λέει η Ευτυχία για να συγκρίνω. Αν μου βγάλει ένα μήνα το 15κιλο και είναι καλύτερη από αυτήν θα την προτιμήσω!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγώ αυτό νομίζω. απ' ότι κατάλαβα η Ευτυχία καθαρίζει κάθε λίγο. αν είσαι από πάνω και καθαρίζεις αμέσως και σχολαστικά που να προλάβει να μυρίσει. αν το αφήσεις όμως λίγες ώρες ή μία ημέρα...άστα![]()
Και εγώ καθαρίζω 2 φορές τη μέρα τις τουαλέτες..Αλλά εάν η άμμος είναι κακή (πχ αυτές που δεν κάνουν καλούς σβώλους ή αυτές που λασπώνουν πολύ) μυρίζουν..Όχι σε όλο το χώρο αλλά κοντά στην τουαλέτα..Με αυτή που έχω βρει, είμαι μια χαρά!!
Ούτε μυρωδιές, ούτε τίποτα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool