Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν τη φέρνουν όλοι. Βέβαια κάποια pet shop αν τους το ζητήσεις στην παραγγέλνουν, κι αν δουν ότι έχει ζήτηση την φέρνουν κανονικά πια μετά.
Αν διαβάσετε το θέμα εδώ, θα δείτε ότι οι γατάνθρωποι συστήνουν κι άλλες άμμους, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες καλές εναλλακτικές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με την Imperial , κυρίως γιατί εξαφανίστηκαν οι κόκκοι άμμου τελείως και από το σπίτι και από τα πατουσάκια.
Θα επερνα ξανα την απλη αλλα ολη η παρτιδα που εφερε ειναι powder και δεν εχω απλη...Ban δοκίμασε να ανακατέψεις μισή μισή την απλή Imperial με την baby powder. Εγώ αυτό κάνω επειδή μου αρέσει η μυρωδιά
Πάντως έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με την Imperial , κυρίως γιατί εξαφανίστηκαν οι κόκκοι άμμου τελείως και από το σπίτι και από τα πατουσάκια.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ σήμερα παρήγγειλα την πράσινη Biokats και θα τη δοκιμάσω σε λίγο καιρό καθώς σήμερα μετά το πλύσιμο της αμμολεκάνης, τη φούλαρα με την τελευταία Everclean.

Έχω ακούσει αρκετά θετικά σχόλια για τη συγκεκριμένη άμμο οπότε όταν τη δοκιμάσω θα σας πω τις εντυπώσεις που μου άφησε.

Άντε παιδιά δείτε και για εμάς λοιπόν! Εγώ έπαιρνα everclean aqua breeze / extra strength scented και ήμουν πολύ ευχαριστημένη-κυρίως με την πρώτη, αλλά στη συνέχεια πήρα την less track η οποία δεν κάνει τόσο καλούς σβώλους και λερώνει πολύ πιο γρήγορα. Η επόμενή μου αγορά θα είναι μάλλον μία από τις προηγούμενες αλλά θα ψάξω και για την Βiokats που λέτε. Το πρόβλημα σε εμένα είναι που πρέπει να ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για να βρίσκω κάτι πιο εξειδικευμένο, για παραγγελία εκτός Αττικής με τόσα κιλά δεν θέλω να ξέρω τι θα μου χρεώσουν! Για αυτό πείτε μας σύντομα τις εντυπώσεις σας!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω χρησιμοποιω την Imperial Care, με την silver ions ειμαι πολυ ευχαριστημενος μιας και ο σβωλος που κανει ειναι αρκετα συμπαγης και δεν σπαει, ομως επειδη ειχε τελειωσει πηρα την baby powder της ιδιας εταιρια και οι σβωλοι σπανε ευκολα και σκορπιζονται στην υπολοιπη αμμο, αυτη η biokats επειδη νομιζω την ειδα στον κτηνιατρο ειναι αυτη για να την δοκιμασω αν ειναι ???
Ban αυτή πρέπει να είναι. Έχει διαφορετική συσκευασία από αυτή που παίρνω εγώ, αλλά είναι της Gimpet, οπότε μάλλον εξαρτάται από ποια χώρα τη φέρνεις η συσκευασία...
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα στη γατοπαρέα! Εγώ ήμουν φανατική Evercleanικιά, αλλά άλλαξα στη Biokat's spring fresh (την πράσινη συσκευασία) κι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νομίζω το ίδιο κ τα γατιά μου, παίζουν περισσότερο με την άμμο τους τώρα (δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό!).
Καταρχήν μοσχοβολάει πάντα, ό,τι κ να έχουν κάνει τα ζωντανά, κάλυπτε ακόμη κ την να-μη-τη-χαρακτηρίσω μυρωδιά της διάρροιας που είχε για μια μέρα η μικρή γατουλίνα. Όταν μπαίνω σπίτι, μυρίζει πάντα σαν να έχω μόλις απλώσει φρεσκοπλυμένη μπουγάδα, το ίδιο λένε κι όσοι άλλοι έρχονται κ με ρωτάνε τι αρωματικό χώρου χρησιμοποιώ (χε, χε, χε, σιγά μην τους πω το μυστικό)...είναι πιο χοντρή από την Everclean, τα υγρά γίνονται καλύτεροι σβώλοι χωρίς να διαλύονται. Κ την παίρνω τα 10 κιλά 7,20 eur, πιο φτηνή κι από αυτές των σούπερ μάρκετ.
πολυ ενδιαφέρων... θα την δοκιμασω σιγουρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
Εμένα η μυρωδιά της biokat's μου φαίνεται πολύ έντονη!!! Με έπιανε πονοκέφαλος και μόνο που τη μύριζα..Φανταστείτε τα έρμα τα γατούνια που μπαίνουν ολόκληρα μέσα στην άμμο και μυρίζουν και πιο έντονα απο εμάς...
Καινουριος στον χωρο και λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι.
Ξεκινησα με Everclean και τωρα δοκιμασα Imperial. Ηθελα πολυ να υποστηριξω την ελληνικη προσπαθεια αλλα δυστυχως,
η μερα με τη νυχτα! Η Everclean κανει πολυ καλυτερους και συμπαγης σβωλους οπως επισης καλυπτει πολυ περισσοτερο τη μυρωδια.
Παντως εγω επικοινωνησα με την εταιρεια που κατασκευαζει την Imperial να πω τη γνωμη μου για να τη βελτιωσουν.

Έχω καταμπερδευτεί ! Θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό απο την Everclean αλλά δε ξέρω ποιά. Το παραπονό μου είναι οτι σπάει σχετικά εύκολα σε μικρά κομμάτια. Απο μυρωδιές πιστεύω πως τις καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό. Οι έντονα αρωματισμένες με προβληματίζουν ως προς τα χημικά τους πρόσθετα αλλά και πάλι δεν τις απορρίπτω, τα 'χω κάνει σαλάτα.
ΥΓ. Ένα φτυαράκι της προκοπής μπορεί να μου πεί κάποιος πού θα βρώ ? Όλα είναι μάπα.
brigite
Διάσημο μέλος
Σαν την εβερκλυν ,καμμια......Δεν την αγοραζω βεβαια γιατι ειναι ακριβη ,αλλα δεν εχω βρει καμμια που να ειναι ιδια της.
Μπιοκατς,απελπησια ...Ακομα και στης Μπριζιτ τη λεκανη,που ειναι ντελικατη ακομα και στο χε..μο,η μποχα απελπηστικη.
Γκολντεν γουαιτ ....μμμμ....καπως φερνει προς εβερκλυν.....οχι και πολλα παντως.
Αυτο το διαστημα αγοραζω την Biosand ,10λιτρη 12,5 ευρω.Μοιαζει με την γκολντεν γουαιτ,με αρωμα πουδρας οχι πολυ εντονη,κανει στερεους σβωλους ,
αρκει να μην σκαβει το γατι(Ρικυ)
και φτανει στον πατο η παραγωγη,οποτε κολλαει και χρειαζομαι σιδερενιο φαρασακι για να τα ξεκολλησω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα η μυρωδιά της biokat's μου φαίνεται πολύ έντονη!!! Με έπιανε πονοκέφαλος και μόνο που τη μύριζα..Φανταστείτε τα έρμα τα γατούνια που μπαίνουν ολόκληρα μέσα στην άμμο και μυρίζουν και πιο έντονα απο εμάς...
Χμμμ...ενδιαφέρουσα η παρατήρηση της Λουκουμαδένιας. Πράγματι μυρίζει δυνατά, εμένα βέβαια μου αρέσει αυτό, τα γατάκια μου δεν τα ρώτησα ομολογώ αν κ δεν δείχνουν να τους πειράζει. Η everclean όσο είχα 1 γατί ήταν καλή, αλλά στα 2 γατιά δεν κάλυπτε ικανοποιητικά τις μυρωδιές. Μια φορά είχα πάρει να δοκιμάσω την everclean multiple cats μια που είχαν αυξηθεί οι γάτες μου, αλλά ήταν τρομερή 'μούφα': πολύ λεπτή, γινόταν λάσπη κ κολλούσε στα πατουσάκιά τους κ έβρισκα σ'όλο το σπίτι αποτυπώματα...Σκεφτόμουν μήπως να δοκίμαζα κ τη Flamingo, που συστήνουν αρκετά μέλη από το MyCat, κ έχει κι αυτή λογική τιμή. Τέσπα, όσο χρησιμοποιούν τη Biokat's χωρίς παρατράγουδα, αυτή θα μας μείνει...

Εγώ σήμερα παρήγγειλα την πράσινη Biokats και θα τη δοκιμάσω σε λίγο καιρό καθώς σήμερα μετά το πλύσιμο της αμμολεκάνης, τη φούλαρα με την τελευταία Everclean.
Έχω ακούσει αρκετά θετικά σχόλια για τη συγκεκριμένη άμμο οπότε όταν τη δοκιμάσω θα σας πω τις εντυπώσεις που μου άφησε.![]()
Απολλωνομπαμπά, μήπως στην αρχή να ανακατέψεις τη Biokat's με την everclean πριν τελειώσει. Αν είναι τελείως διαφορετική η άμμος μπορεί να αντιδράσουν τα γατουλίδια αν δεν τους αρέσει...κ να σου αφήσουν τα 'δωράκια' τους σε όλο το σπίτι...

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Απολλωνομπαμπά, μήπως στην αρχή να ανακατέψεις τη Biokat's με την everclean πριν τελειώσει. Αν είναι τελείως διαφορετική η άμμος μπορεί να αντιδράσουν τα γατουλίδια αν δεν τους αρέσει...κ να σου αφήσουν τα 'δωράκια' τους σε όλο το σπίτι...![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό, είχα σκεφτεί μάλιστα να το κάνω!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μ' αρεσει που τελικα το καθιερωσαμε και τα θεωρουμε δωρακια!τα 'δωράκια' τους

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταδεχθεί γάτα να λερώσει αλλού και να τη πείς βρωμιάρα
.Εφ'όσον υπάρχει άμμος εκεί θα πάει...
...λέω τώρα εγώ..
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι αρωματική, οι σβωλοι που κανει δεν σπανε ευκολα, και τα ποδαρακια της χουανιτας μου ειναι καθαρα δεν κολλαει η αμμος πανω τους. Είναι και οικονομική, τα 10 λιτρα 5,20 ευρω.
Δεν εχω δοκιμασει αλλη ωστε να την συγκρινω αλλα δεν εχω προβλημα προς το παρον.
Υπάρχουν και άλλα είδη άμμου της SaniCat.
Sanicat Professional Fine fresh. Βγαίνει σε 3,8L 200% παραπάνω απορροφητική από τις άλλες και ειδική να πολεμάει τη δυσοσμία.
Sanicat Professional Super plus. Βγαίνει σε 10L , 5L , 30L άρωμα πιο δροσερό και διαρκείας.
Sanicat Professional Duo 30L 10L 5L Άρωμα βανίλια και μανταρίνι.
Sanicat Professional Classic 30L 10L 5 L Απλή άμμο γάτας.
Sanicat Professional Plus 30L 10L 5L Άρωμα λεβάντας.
Sanicat Professional Anti-bacterial 30L 10L 5L Αντιβακτηριδιακή.
Sanicat Professional Multipet Green 30L 10L 5L Άρωμα δάσους.
Sanicat Professional Gold 30L 10L 5L Συσσώρευση και οικονομία.
Sancat Professional Superhygienic Plus 30L 10L 5 L
Συνημμένα
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Την έχει χρησιμοποιήσει μια φίλη μου, έλεγε ότι δεν ήταν ευχαριστημένη.΄Έμπαινε λέει στα πατουσάκια του γάτου της κ γέμιζε το σπίτι άμμο κ λάσπη...αλλά δεν ξέρω, ίσως θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα σακί κι αν δεν σου κάνει, μπορείς να την αναμίξεις με άλλη μέχρι να τελειώσει.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτην χρησιμοποιω και δεν έχω τετοιο προβλημα με την συγκεκριμενη τα πατουσακια της ειναι καθαρα.
Απλα ηθελα και μια δευτερη αποψη.
Ευχαριστω Fideloudi!
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την χρησιμοποιούσα και την ξαναπήρα τώρα που δεν βρίσκω την Biokats με άρωμα μανταρίνι. Δεν λερώνει παντού είναι σχετικά καλή με πιο χοντρά χαλικάκια αλλά τα τσισάκια δεν τα κάνει συμπαγείς σβώλους όπως η Biokats ή η Flamingo. Βέβαια η σχέση ποιότητας τιμής είναι πολύ καλή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool