koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:12 Η koukimanster: #1.901 01-06-14 15:12 Επειδή συμβουλεύει να χρησιμοποιήσεις "high quality clumping litter", απλά σπρώχνει τους σβώλους που κάνουν τα τσίσα με την clumping άμμο και τους πετάει μέσα στο κοντέινερ αυτό. Καλή φάση ακούγεται αλλά άλλο ένα ηλεκτρικό πράμα στο σπίτι που φυσικά κάποια στιγμή θα κάνει τα δικά του, συν το ότι η Άρια όταν το δει να της καθαρίζει την άμμο κάνοντας ΒΖΖΖΖΝΝΝΝΝ απλά δε θα το ξαναπλησιάσει ποτέ :Ρ Οκ χαζομάρες λέω, το μόνο που πραγματικά δε μ' αρέσει καθόλου μ' αυτό το μαραφέτι είναι το μέγεθός του, είναι εξωφρενικά μικρό. Επίσης είναι ανοιχτό. Μετά την κλειστή αμμολεκάνη, δεν επιστρέφω ποτέ ξανά σε ανοιχτή. Επίσης αν δεις αυτό που είναι βίντεο εν ώρα δράσης δεν τα καθαρίζει όλα 100%. Επίσης ψοφάω μ' αυτό, διαστημική τουαλέτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 19:58 Η Aleksa έγραψε: #1.902 01-06-14 19:58 Αρχική Δημοσίευση από 761: Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι σαν αυτό; https://www.youtube.com/watch?v=RP0DuOsDKBM Φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά δεν ξέρω τι κάνει με τους σβώλους από τα τσίσα.. Click για ανάπτυξη... Βλέποντας το link με αυτό το "θαυματουργό" προϊόν, πήγα παρακάτω και διάβασα και τα σχόλια/κριτικές αυτών που το δοκίμασαν και δεν είναι καθόλου κολακευτικά. Σαθρό και θορυβώδες το χαρακτηρίζουν, πεταμένα λεφτά και προτρέπουν να συνεχίσουμε τη (βρωμο)δουλειά.. παραδοσιακά, με το χέρι δηλαδή. Δεν βρήκα μια καλή κριτική σημειωτέον. Οπότε... μάλλον"φύκια για μεταξωτές κορδέλες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GATITTO Νεοφερμένο μέλος Ο GATITTO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 20:52 Ο GATITTO έγραψε: #1.903 08-08-14 20:52 Καλησπέρα ;-) Η γάτα μου τώρα τελευταία, όταν χρησιμοποιεί την άμμο της, μετά δεν τα σκεπάζει... Την καθαρίζω αρκετές φορές στη διάρκεια της ημέρας, και την αλλάζω ολόκληρη μια φορά την εβδομάδα... Τι μπορεί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:01 Η aba έγραψε: #1.904 08-08-14 21:01 Καλησπέρα! Μπορεί απλά να είναι λίγο... βρωμιάρα! Συμβαίνει, κι άλλες γατούλες το κάνουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GATITTO Νεοφερμένο μέλος Ο GATITTO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:13 Ο GATITTO έγραψε: #1.905 08-08-14 21:13 Λες ε; Δεν ξέρω, ποτέ δεν ήταν έτσι... Μήπως είναι λόγω ηλικίας; Είναι και 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η aba έγραψε: #1.906 08-08-14 21:21 Α, πιθανόν κι αυτό... Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της είναι φυσιολογική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλακι Νεοφερμένο μέλος Η λιλακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:28 Η λιλακι έγραψε: #1.907 08-08-14 21:28 καλησπερα θελω να αγορασω για το γατακι μου την κλειστη λεκανη κατ ιτ αλλα δεν την βρισκω αν γνωριζει καποιοσ καποιο πετ σοπ ασ με ενημερωσει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 22:04 Η koukimanster: #1.908 08-08-14 22:04 κλικ!! 23,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Υπάρχει και σε ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2014 στις 03:14 Η koukimanster: #1.909 09-08-14 03:14 Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή συμβουλεύει να χρησιμοποιήσεις "high quality clumping litter", απλά σπρώχνει τους σβώλους που κάνουν τα τσίσα με την clumping άμμο και τους πετάει μέσα στο κοντέινερ αυτό. Καλή φάση ακούγεται αλλά άλλο ένα ηλεκτρικό πράμα στο σπίτι που φυσικά κάποια στιγμή θα κάνει τα δικά του, συν το ότι η Άρια όταν το δει να της καθαρίζει την άμμο κάνοντας ΒΖΖΖΖΝΝΝΝΝ απλά δε θα το ξαναπλησιάσει ποτέ :Ρ Οκ χαζομάρες λέω, το μόνο που πραγματικά δε μ' αρέσει καθόλου μ' αυτό το μαραφέτι είναι το μέγεθός του, είναι εξωφρενικά μικρό. Επίσης είναι ανοιχτό. Μετά την κλειστή αμμολεκάνη, δεν επιστρέφω ποτέ ξανά σε ανοιχτή. Επίσης αν δεις αυτό που είναι βίντεο εν ώρα δράσης δεν τα καθαρίζει όλα 100%. Επίσης ψοφάω μ' αυτό, διαστημική τουαλέτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 19:58 Η Aleksa έγραψε: #1.902 01-06-14 19:58 Αρχική Δημοσίευση από 761: Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι σαν αυτό; https://www.youtube.com/watch?v=RP0DuOsDKBM Φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά δεν ξέρω τι κάνει με τους σβώλους από τα τσίσα.. Click για ανάπτυξη... Βλέποντας το link με αυτό το "θαυματουργό" προϊόν, πήγα παρακάτω και διάβασα και τα σχόλια/κριτικές αυτών που το δοκίμασαν και δεν είναι καθόλου κολακευτικά. Σαθρό και θορυβώδες το χαρακτηρίζουν, πεταμένα λεφτά και προτρέπουν να συνεχίσουμε τη (βρωμο)δουλειά.. παραδοσιακά, με το χέρι δηλαδή. Δεν βρήκα μια καλή κριτική σημειωτέον. Οπότε... μάλλον"φύκια για μεταξωτές κορδέλες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GATITTO Νεοφερμένο μέλος Ο GATITTO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 20:52 Ο GATITTO έγραψε: #1.903 08-08-14 20:52 Καλησπέρα ;-) Η γάτα μου τώρα τελευταία, όταν χρησιμοποιεί την άμμο της, μετά δεν τα σκεπάζει... Την καθαρίζω αρκετές φορές στη διάρκεια της ημέρας, και την αλλάζω ολόκληρη μια φορά την εβδομάδα... Τι μπορεί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:01 Η aba έγραψε: #1.904 08-08-14 21:01 Καλησπέρα! Μπορεί απλά να είναι λίγο... βρωμιάρα! Συμβαίνει, κι άλλες γατούλες το κάνουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GATITTO Νεοφερμένο μέλος Ο GATITTO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:13 Ο GATITTO έγραψε: #1.905 08-08-14 21:13 Λες ε; Δεν ξέρω, ποτέ δεν ήταν έτσι... Μήπως είναι λόγω ηλικίας; Είναι και 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η aba έγραψε: #1.906 08-08-14 21:21 Α, πιθανόν κι αυτό... Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της είναι φυσιολογική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλακι Νεοφερμένο μέλος Η λιλακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:28 Η λιλακι έγραψε: #1.907 08-08-14 21:28 καλησπερα θελω να αγορασω για το γατακι μου την κλειστη λεκανη κατ ιτ αλλα δεν την βρισκω αν γνωριζει καποιοσ καποιο πετ σοπ ασ με ενημερωσει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 22:04 Η koukimanster: #1.908 08-08-14 22:04 κλικ!! 23,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Υπάρχει και σε ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2014 στις 03:14 Η koukimanster: #1.909 09-08-14 03:14 Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 761: Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι σαν αυτό; https://www.youtube.com/watch?v=RP0DuOsDKBM Φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά δεν ξέρω τι κάνει με τους σβώλους από τα τσίσα.. Click για ανάπτυξη... Βλέποντας το link με αυτό το "θαυματουργό" προϊόν, πήγα παρακάτω και διάβασα και τα σχόλια/κριτικές αυτών που το δοκίμασαν και δεν είναι καθόλου κολακευτικά. Σαθρό και θορυβώδες το χαρακτηρίζουν, πεταμένα λεφτά και προτρέπουν να συνεχίσουμε τη (βρωμο)δουλειά.. παραδοσιακά, με το χέρι δηλαδή. Δεν βρήκα μια καλή κριτική σημειωτέον. Οπότε... μάλλον"φύκια για μεταξωτές κορδέλες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GATITTO Νεοφερμένο μέλος Ο GATITTO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 20:52 Ο GATITTO έγραψε: #1.903 08-08-14 20:52 Καλησπέρα ;-) Η γάτα μου τώρα τελευταία, όταν χρησιμοποιεί την άμμο της, μετά δεν τα σκεπάζει... Την καθαρίζω αρκετές φορές στη διάρκεια της ημέρας, και την αλλάζω ολόκληρη μια φορά την εβδομάδα... Τι μπορεί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:01 Η aba έγραψε: #1.904 08-08-14 21:01 Καλησπέρα! Μπορεί απλά να είναι λίγο... βρωμιάρα! Συμβαίνει, κι άλλες γατούλες το κάνουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GATITTO Νεοφερμένο μέλος Ο GATITTO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:13 Ο GATITTO έγραψε: #1.905 08-08-14 21:13 Λες ε; Δεν ξέρω, ποτέ δεν ήταν έτσι... Μήπως είναι λόγω ηλικίας; Είναι και 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η aba έγραψε: #1.906 08-08-14 21:21 Α, πιθανόν κι αυτό... Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της είναι φυσιολογική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλακι Νεοφερμένο μέλος Η λιλακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:28 Η λιλακι έγραψε: #1.907 08-08-14 21:28 καλησπερα θελω να αγορασω για το γατακι μου την κλειστη λεκανη κατ ιτ αλλα δεν την βρισκω αν γνωριζει καποιοσ καποιο πετ σοπ ασ με ενημερωσει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 22:04 Η koukimanster: #1.908 08-08-14 22:04 κλικ!! 23,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Υπάρχει και σε ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2014 στις 03:14 Η koukimanster: #1.909 09-08-14 03:14 Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα ;-) Η γάτα μου τώρα τελευταία, όταν χρησιμοποιεί την άμμο της, μετά δεν τα σκεπάζει... Την καθαρίζω αρκετές φορές στη διάρκεια της ημέρας, και την αλλάζω ολόκληρη μια φορά την εβδομάδα... Τι μπορεί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:01 Η aba έγραψε: #1.904 08-08-14 21:01 Καλησπέρα! Μπορεί απλά να είναι λίγο... βρωμιάρα! Συμβαίνει, κι άλλες γατούλες το κάνουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GATITTO Νεοφερμένο μέλος Ο GATITTO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:13 Ο GATITTO έγραψε: #1.905 08-08-14 21:13 Λες ε; Δεν ξέρω, ποτέ δεν ήταν έτσι... Μήπως είναι λόγω ηλικίας; Είναι και 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η aba έγραψε: #1.906 08-08-14 21:21 Α, πιθανόν κι αυτό... Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της είναι φυσιολογική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλακι Νεοφερμένο μέλος Η λιλακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:28 Η λιλακι έγραψε: #1.907 08-08-14 21:28 καλησπερα θελω να αγορασω για το γατακι μου την κλειστη λεκανη κατ ιτ αλλα δεν την βρισκω αν γνωριζει καποιοσ καποιο πετ σοπ ασ με ενημερωσει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 22:04 Η koukimanster: #1.908 08-08-14 22:04 κλικ!! 23,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Υπάρχει και σε ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2014 στις 03:14 Η koukimanster: #1.909 09-08-14 03:14 Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Μπορεί απλά να είναι λίγο... βρωμιάρα! Συμβαίνει, κι άλλες γατούλες το κάνουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GATITTO Νεοφερμένο μέλος Ο GATITTO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:13 Ο GATITTO έγραψε: #1.905 08-08-14 21:13 Λες ε; Δεν ξέρω, ποτέ δεν ήταν έτσι... Μήπως είναι λόγω ηλικίας; Είναι και 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η aba έγραψε: #1.906 08-08-14 21:21 Α, πιθανόν κι αυτό... Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της είναι φυσιολογική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλακι Νεοφερμένο μέλος Η λιλακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:28 Η λιλακι έγραψε: #1.907 08-08-14 21:28 καλησπερα θελω να αγορασω για το γατακι μου την κλειστη λεκανη κατ ιτ αλλα δεν την βρισκω αν γνωριζει καποιοσ καποιο πετ σοπ ασ με ενημερωσει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 22:04 Η koukimanster: #1.908 08-08-14 22:04 κλικ!! 23,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Υπάρχει και σε ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2014 στις 03:14 Η koukimanster: #1.909 09-08-14 03:14 Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες ε; Δεν ξέρω, ποτέ δεν ήταν έτσι... Μήπως είναι λόγω ηλικίας; Είναι και 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η aba έγραψε: #1.906 08-08-14 21:21 Α, πιθανόν κι αυτό... Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της είναι φυσιολογική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλακι Νεοφερμένο μέλος Η λιλακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:28 Η λιλακι έγραψε: #1.907 08-08-14 21:28 καλησπερα θελω να αγορασω για το γατακι μου την κλειστη λεκανη κατ ιτ αλλα δεν την βρισκω αν γνωριζει καποιοσ καποιο πετ σοπ ασ με ενημερωσει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 22:04 Η koukimanster: #1.908 08-08-14 22:04 κλικ!! 23,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Υπάρχει και σε ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2014 στις 03:14 Η koukimanster: #1.909 09-08-14 03:14 Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, πιθανόν κι αυτό... Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της είναι φυσιολογική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιλακι Νεοφερμένο μέλος Η λιλακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Αυγούστου 2014 στις 21:28 Η λιλακι έγραψε: #1.907 08-08-14 21:28 καλησπερα θελω να αγορασω για το γατακι μου την κλειστη λεκανη κατ ιτ αλλα δεν την βρισκω αν γνωριζει καποιοσ καποιο πετ σοπ ασ με ενημερωσει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 22:04 Η koukimanster: #1.908 08-08-14 22:04 κλικ!! 23,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Υπάρχει και σε ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2014 στις 03:14 Η koukimanster: #1.909 09-08-14 03:14 Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα θελω να αγορασω για το γατακι μου την κλειστη λεκανη κατ ιτ αλλα δεν την βρισκω αν γνωριζει καποιοσ καποιο πετ σοπ ασ με ενημερωσει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 22:04 Η koukimanster: #1.908 08-08-14 22:04 κλικ!! 23,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Υπάρχει και σε ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2014 στις 03:14 Η koukimanster: #1.909 09-08-14 03:14 Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κλικ!! 23,5 ευρώ με τα μεταφορικά. Υπάρχει και σε ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2014 στις 03:14 Η koukimanster: #1.909 09-08-14 03:14 Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι έγινε και δεν μπορώ να σου ποστάρω το μήνυμά μου, θα στο γράψω εδώ. Ναι ανοίγει από πάνω αυτή η λεκάνη, για εύκολο καθάρισμα. Τη χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 10:45 Η hionati έγραψε: #1.910 31-08-14 10:45 Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και από εμένα. Είχα διαβάσει κάπου στο forum για μπεντονίτη (που τον προμηθευόμαστε από μαγαζί με οικοδομικά υλικά) που σβολιάζει τα τσίσα και τα κακά. Είναι φτηνός και δεν προκαλεί προβλήματα στα γατόνια. Τον χρειαζόμαστε για...σκύλους Υπάρχει καταφύγιο αδεσπότων ψυχών στο οποίο οι εθελοντές έχουν απελπιστεί με τα κακά. Σαν γατομάνα σκέφτηκα αμέσως πόσο βολικό θα ήταν ένα υλικό που να σβολιάζει τα κακά των σκύλων και να τραβάει και κάποιες οσμές έτσι ώστε να γίνεται το καθάρισμα πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο. Ξέρει κανείς σας να με συμβουλεύσει??? Γνώμες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η aba έγραψε: #1.911 31-08-14 14:16 Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα τα κακά είναι ήδη σβώλοι... Ο μπετονίτης σβωλιάζει τα τσίσα.... Έχω την εντύπωση πως όλες αυτές οι άμμοι γάτας που σβωλιάζουν περιέχουν μπετονίτη. Αλλά νομίζω για σκυλιά δε θα βγαίνει πολύ οικονομικό. Bέβαια ας σου πει και κάποιος ακόμη τη γνώμη του, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionati Νεοφερμένο μέλος Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 16:54 Η hionati έγραψε: #1.912 31-08-14 16:54 μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2014 στις 22:28 Η Claire Rentfield: #1.913 31-08-14 22:28 Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hionati: μακάρι να μας δώσει κάποιος τα φώτα του..Το να μαζεύεις χύμα κακά (και σε ρευστή μορφή....) καθημερινά από τόσα σκυλιά είναι μπλιαχ.....Η άμμος θα βοηθούσε.... Click για ανάπτυξη... ΄Οπως είπε και η aba τα κακά είναι σε στερεή μορφή από μόνα τους. Η άμμος χρησιμεύει για να κάνει σβώλους τα τσίσα. Αν τα κακά των σκυλιών δεν είναι σε στερεή μορφή και είναι μονίμως ρευστά, ίσως χρειάζεται να επέμβει κτηνίατρος. Βέβαια σκυλί δεν είχα ποτέ μου αλλά βλέπω αυτά που δεν μαζεύουν κάποιοι ασυνείδητοι και είναι αρκετά στερεά και εύκολα για μάζεμα, τυχαίνει να τα μαζεύω εγώ γι' αυτό το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:10 Η 761 έγραψε: #1.914 26-09-14 10:10 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα στο πάτωμα της αμμολεκάνης; Αν βάλω περισσότερη άμμο, θα γίνει τίποτα; Και αν ναι, πόσο ύψος πρέπει να έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:27 Η koukimanster: #1.915 26-09-14 12:27 Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενθουσιασμένη αναφέρω ότι πήραμε άμμο της οποίας οι σβώλοι πετιούνται στη λεκάνη της τουαλέτας Οι σβώλοι πολύ καλοί και στέρεοι. Και πολύ πολύ βασικό, είναι ελαφριά καθώς είναι από καλαμπόκι. Τέρμα το κοψομέσιασμα (το μόνο κακό είναι ότι δε μας καλύπτει τη μυρωδιά απ' τα κακάκια, μόλις τα κάνουμε Ενώ με την everclean δεν υπήρχε ίχνος μυρωδιάς από το πρώτο λεπτό του χε$ίματος Τώρα ξεμυρίζουμε αφού περάσει κανένα δεκάλεπτο μετά τη δημιουργία και το θάψιμο των κακακίων. Προς το παρόν δε μας πειράζει, γελάμε, αλλά άμα έχουμε επισκέπτη δεν ξέρω πώς θα το πάρει ) νάτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:05 Η Aleksa έγραψε: #1.916 26-09-14 21:05 Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φαίνεται αρκετά ελκυστική και πολλά υποσχόμενη...Το οτι είναι και ελαφριά, ένα επιπλέον ατού. Κρίμα που δεν ανταποκρίνεται και τόσο καλά στο "Locks Away Smells" που ισχυρίζεται .. Αν όμως φτιάχνει όντως σβώλους συμπαγείς που δεν διαλύονται... χαλάλι της!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
761 Εκκολαπτόμενο μέλος Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:41 Η 761 έγραψε: #1.917 28-09-14 10:41 Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο στην Αγγλία υπάρχει αυτή; Πολύ καλό το ότι μπορείς να τη ρίξεις στην τουαλέτα. Χαλάω τόσο πλαστικό με την κανονική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:16 Ο black_sherlock: #1.918 11-10-14 11:16 Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει πάρει κανείς κάποιο χαλάκι για να βάζει μπροστά από την τουαλέτα; Έχει αρχίσει να βγάζει αρκετή άμμο από την λεκάνη του η οποία περιορίζεται στους γύρω χώρους ευτυχώς. Επειδή τον έχω παρατηρήσει δεν την πετάει αυτός στο σκάψιμο (το έκανε όταν ήταν μικρούλης) αλλά όταν βγαίνει κουβαλάει μερική άμμο μαζί του που κόλλησε πάνω του. άμμο flamingo bay powder. Κάνουν δουλειά αυτά; Έχω βρει 2 κατηγορίες ένα πλαστικό με ραβδώσεις και ένα που είναι πιο "χαλάκι" από πολυεστέρα. Έχετε καμιά πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 13:55 Η koukimanster: #1.919 11-10-14 13:55 Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ έχω αυτό Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση. Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
black_sherlock Νεοφερμένο μέλος Ο black_sherlock αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 Ο black_sherlock: #1.920 11-10-14 14:00 χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χαχαχα Πολύ όμορφο (..) Για να δοκιμάσω κι εγώ κάποια απλά χαλάκια που μου περισσεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.