Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ έχω αυτό
![]()
Το είχαν προσφορά 2 λίρες οπότε προφανώς θα το έπαιρνα. Βλέπεις ότι είναι τόσο καλόγουστο που η μόνη του χρήση είναι το να το βάλω μπροστά απ' την τουαλέτα της Άριας. Είναι ένα απλό χαλάκι μπάνιου, δεν έχει να κάνει με κατοικίδια ή εξειδικευμένη χρήση.
Εγώ βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η περισσότερη άμμος που βγάζει η βλαμμένη πάει και κολλάει εκεί πάνω, οπότε δε σκουπίζουμε 200 φορές τη μέρα. Με αυτό το χαλάκι κι ένα σκουπάκι μπλακ εντ ντέκερ έχουμε βρει την υγειά μας.
Πεθανα στο γελιο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Άρια το τιμάει πάντως, αφήνει πάνω την άμμο της και τις προάλλες άφησε και έναν ωραίο εμετό

(Χθες που ήθελε να κάνει κι άλλον εμετό -της παράγγειλα πάστα για τριχόμπαλες μετά και από αυτό- τον έκανε σε 5-6 διαφορετικά σημεία, πάνω στις κανονικές μοκέτες του σπιτιού
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί η δικιά μου έτσι κι αλλιώς εκεί γύρω από την αμμολεκάνη τα σπέρνει, οπότε αντί να τινάζω το χαλάκι, απλά σκουπίζω.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όχι βρε, για όνομα! Απλώς το είπα, γιατί εγώ δεν βάζω καθημερινά ηλεκτρική, σκουπίζω με απλή βούρτσα και φαράσι με κοντάρι.Άντε να σύρω την ηλεκτρική, να τη βάλω στην πρίζα για μερικά χαλικάκια..βαριέμαι θανάσιμα.. Αν υποψιαστώ οτι είμαι βρωμιάρα/τεμπέλα...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
) Προσωπικά κι επειδή δεν έχω αρχίσει (ακόμα) να προμηθεύομαι διάφορα προϊόντα μέσω διαδικτύου, έχω βολευτεί με τη Van Cat, που μιμείται αρκετά ικανοποιητικά την Everclean και είναι πολύ πιο οικονομική. Έχει κι αυτή διακριτικό άρωμα και, το κυριώτερο, κάνει κι αυτή συμπαγείς σβώλους.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λοιπον,κανει πολυ πιο σφιχτους σβωλους απο την everclean,δεν λασπωνει ΚΑΘΟΛΟΥ,ενω η everclean ενιοτε λασπωνει,ειναι πραγματικα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αμμος που εχω χρησιμοποιησει,για μενα η everklean δενμπιανει μ'ια,μπροστα στην van cat.Mαλιστα θελω να γραψω και κριτικη για αυτην την αμμο τοσο καιρο,απλα δεν εχω προλαβει.Και προσπαθω εδω που ειμαι τωρα να την βρω...απεγνωσμενα,ελπιζω στον γιατρο του site μας να μου την φερει,διοτι ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει,ο καλυρερος μπεντονιτης βασικα.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπορείτε να δείτε αποσπάσματα που αναφέρεται η Van Cat και στη σελίδα αυτή
Έχει διάφορες συσκευασίες, εγώ παίρνω εκείνη στη χάρτινη συσκευασία. Είναι κατά λίγο ακριβότερη, αλλά κάνει άριστη δουλειά!

black_sherlock
Νεοφερμένο μέλος
Τις προαλλες δε μαλλον ειχε πατησει κατα λαθος καποιο σβολο και ειχε κολλησει ολο στο πατουσακι του..
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Την έπαιρνα εγώ πριν την van cat. Μου άρεσε πολύ, την θεωρώ από τις καλύτερες άμμους αλλά αυτό που δεν μου έκατσε είναι που είναι πολύ ψιλή και όπως λες κι εσύ κολλάει επάνω τους και γεμίζει το σπίτι.Εχει κανενας εμπειρια και με flamingo baby powder για να συγκρινουμε με van cat; εγω γενικα εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος με flamingo μερικες φορες βεβαια κολλαει αρκετη πανω του και την φερνει εξω.
Τις προαλλες δε μαλλον ειχε πατησει κατα λαθος καποιο σβολο και ειχε κολλησει ολο στο πατουσακι του..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Είδομεν και...ενημερώνομεν

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πήραμε του lidl, αλλά είναι απαίσια! Βρωμάει κάτι σαν σάπιο αίμα! Είναι απαίσια!

Εσείς την είχατε δοκιμάσει;
anna 21
Δραστήριο μέλος
Έχει κανείς κάποια εμπειρία με την CAT LEADER; Εγώ χρησιμοποιούσα την αρωματική my cat και μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά ευχαριστημένη. Το μόνο κακό που είχε είναι ότι δεν γίνεται σβόλοι, αλλά τα ούρα κατακάθονται στο πάτο και απλά μαζεύεις μια συμπαγή μάζα.
Πήραμε του lidl, αλλά είναι απαίσια! Βρωμάει κάτι σαν σάπιο αίμα! Είναι απαίσια!
Εσείς την είχατε δοκιμάσει;
παλιοτερα επαιρνα την αμμο απο εκει, την coshida, για αρκετο καιρο μας βολεψε μια χαρα, αλλα φετος δεν ξερω τι εγινε ηταν σαν να ηταν αλλη αμμος, δεν καθαριζοταν, λασπωνε, δεν την ξαναπηρα. απο τοτε παιρνω την cat leader τη μπλε (οχι αρωματικη) και ειμαι ευχαριστημενη, οι σβωλοι ειναι συμπαγεις, κραταει αρκετο καιρο με καθημερινο καθαρισμα φυσικα (καποιες φορες και 2 φορες τη μερα), δεν μυριζει, ολα καλα δηλαδη. ολα αυτα με δεδομενο οτι εχω μονο εναν γατο

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Περιμένετε λίγο, θα φέρει είπε ο πετσοπάς μου ( ο ίδιος που προμηθεύομαι τη Van) μια αγγλική που κάνει τρελλές πωλήσεις.
Είδομεν και...ενημερώνομεν![]()
Τελικά την έφερε, αλλά δεν θα τη δοκιμάσω, ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να απομνημονεύσω το όνομά της.
Την είδα μόνο εξ όψεως. Πολύ ψιλή και γκρι. Κι επειδή έχω εμπειρία στο παρελθόν με τις πολύ ψιλές και γκρι (θέλω άσπρη και με κάπως μεγαλύτερους κόκκους) δεν θα ρισκάρω άλλη μια απογοήτευση. Μένω στη Van στο χάρτινο πράσινο ή μπλε κουτί, μέχρι νεωτέρας..

anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool