kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:06 Η kounelaki: #41 29-05-10 21:06 Εγω στειρωσα την αδεσποτουλα μου σε πολυ καλο γιατρο και μολις πηγα να την παρω μετα απο 2 ωρες ηταν ηδη ξυπνια στο κλουβακι της.Την επομενη μερα την αφησα εξω γιατι ηταν περδικι και ηθελε να βγει.Να φανταστεις εκανε βαρελακια και τεντονοταν με χειρουργημενη κοιλια και σκαρφαλωσε πανω απο τον καναπε για να βγει απο το παραθυρο. Νομιζω πως αν ταξιδεψεις την επομενη μερα θα ειναι μια χαρα. Εξαρταται για τι ταξιδι μιλαμε...με καραβι,με αεροπλανο,οδικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 09:20 Η julia έγραψε: #42 30-05-10 09:20 Εγώ στειρώνω την γάτα πχ το μεσημέρι και την ίδια μέρα κάνει 3,5 ώρες ταξίδι... Όλα είναι στην πείρα του γιατρού και στο μέγεθος της τομής. Εαν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις το ταξίδι. Μακάρι να είχα και εγώ γιατρό καλό, να μην ξενιτεύομαι κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 10:08 Η Ceres Victoria: #43 30-05-10 10:08 Απάντηση: 1 μήνα οίστρος! αν δεν εμπιστευεσαι και πολυ τον γιατρο σου και δεν θελεις να ταξιδεψεις θα σου προτεινα να της κανεις την ενεση ή να της δωσεις χαπι (δεν γνωριζω αν υπαρχει) για την καταστολη του οιστρου και αμεσως μολις συνελθει η γατουλα να την στειρωσεις κανονικα. Αυτο που περναει τωρα ισως να ειναι πολυ χειροτερο και απο την ιδια την ενεση. Στην τελικη καλυτερα να της κανεις την ενεση και μετα την στειρωση, παρα να κανει κανενα λαθος ο γιατρος και να πεθανει η γατουλα απο αιμορραγια ή πυομητρα. Γιατι δεν ρωτας τον γιατρο του φορουμ να σε καθοδηγησει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η σιεννα έγραψε: #44 31-05-10 17:09 Απάντηση: 1 μήνα οίστρος! Παιδια εκτος απο το να προτεινετε απλα στην κοπελα ενα πολυ καλο κτηνιατρο,ενημερωστε την πως ο συγκεκριμενος που της προτεινετε ουτε κρατει ζωα στο ιατρειο του σε περιπτωση που χρηζει παρακολουθηση μετα την επεμβαση,ουτε εχει τα μεσα για να κανει μια απλη μεταγγιση αιματος στη περιπτωση που υπαρξει καποια επιπλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:28 Η hionath1980: #45 09-06-10 11:28 Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Καλημέρα!! Το κοριτσάκι μου έγινε πλέον γυναίκα....και τα πρώτα ξεφώνητα αρχίσανεεεεε....! Το θέμα είναι απο την αρχή ήθελα να την στειρώσω αλλα προς το παρόν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω...καθώς στον δικό μας κτηνίατρο κοστίζει περίπου 120 ευρω!!! Δεν προτίθεμαι βέβαια να δώσω χάπια στο μικρό μου...αλλά δεν μπορώ να την βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι....ξέρω..λύσεις δεν υπάρχουν...αλλά οποιαδήποτε ιδέα θα μου φαινόταν θυσαυρός!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:37 Η aretha έγραψε: #46 09-06-10 11:37 Αν δεν θέλεις να ψάξεις για κάποιον άλλο κτηνίατρο που κάνει καλύτερες τιμές, συνεννοήσου με τον κτηνίατρό σου για κάποιο διακανονισμό (π.χ. να του δώσεις μια προκαταβολή τώρα και να τον εξοφλήσεις τον άλλο μήνα ή κάτι παρόμοιο). Άλλη λύση από τη στείρωση δεν υπάρχει και όσο την καθυστερείς, τόσο ταλαιπωρείστε και εσύ και η γατούλα και τόσο ρισκάρεις την εμφάνιση πυομήτρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ducati Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Ο Ducati έγραψε: #47 09-06-10 13:27 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... και μενα πριν μια βδομαδα υπεφερε. αλλα αυριο παμε για επεμβαση. θα κατσω μεσα αν με αφησει να της κραταω το ποδι¨ρ ψαξε και αλλους.θεσσαλονικη εισαι εχεις πολλες επιλογες. εγω με ψαξιμο βρηκα με 80. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:22 Η hionath1980: #48 11-06-10 18:22 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Παίδες τελείωσε....! Την κάναμε στείρωση..! Τώρα είναι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο ! Θέλει υπομονή!! Άντε βρε Περαστικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:31 Η moukelis έγραψε: #49 11-06-10 18:31 Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω στειρωσα την αδεσποτουλα μου σε πολυ καλο γιατρο και μολις πηγα να την παρω μετα απο 2 ωρες ηταν ηδη ξυπνια στο κλουβακι της.Την επομενη μερα την αφησα εξω γιατι ηταν περδικι και ηθελε να βγει.Να φανταστεις εκανε βαρελακια και τεντονοταν με χειρουργημενη κοιλια και σκαρφαλωσε πανω απο τον καναπε για να βγει απο το παραθυρο. Νομιζω πως αν ταξιδεψεις την επομενη μερα θα ειναι μια χαρα. Εξαρταται για τι ταξιδι μιλαμε...με καραβι,με αεροπλανο,οδικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 09:20 Η julia έγραψε: #42 30-05-10 09:20 Εγώ στειρώνω την γάτα πχ το μεσημέρι και την ίδια μέρα κάνει 3,5 ώρες ταξίδι... Όλα είναι στην πείρα του γιατρού και στο μέγεθος της τομής. Εαν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις το ταξίδι. Μακάρι να είχα και εγώ γιατρό καλό, να μην ξενιτεύομαι κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 10:08 Η Ceres Victoria: #43 30-05-10 10:08 Απάντηση: 1 μήνα οίστρος! αν δεν εμπιστευεσαι και πολυ τον γιατρο σου και δεν θελεις να ταξιδεψεις θα σου προτεινα να της κανεις την ενεση ή να της δωσεις χαπι (δεν γνωριζω αν υπαρχει) για την καταστολη του οιστρου και αμεσως μολις συνελθει η γατουλα να την στειρωσεις κανονικα. Αυτο που περναει τωρα ισως να ειναι πολυ χειροτερο και απο την ιδια την ενεση. Στην τελικη καλυτερα να της κανεις την ενεση και μετα την στειρωση, παρα να κανει κανενα λαθος ο γιατρος και να πεθανει η γατουλα απο αιμορραγια ή πυομητρα. Γιατι δεν ρωτας τον γιατρο του φορουμ να σε καθοδηγησει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η σιεννα έγραψε: #44 31-05-10 17:09 Απάντηση: 1 μήνα οίστρος! Παιδια εκτος απο το να προτεινετε απλα στην κοπελα ενα πολυ καλο κτηνιατρο,ενημερωστε την πως ο συγκεκριμενος που της προτεινετε ουτε κρατει ζωα στο ιατρειο του σε περιπτωση που χρηζει παρακολουθηση μετα την επεμβαση,ουτε εχει τα μεσα για να κανει μια απλη μεταγγιση αιματος στη περιπτωση που υπαρξει καποια επιπλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:28 Η hionath1980: #45 09-06-10 11:28 Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Καλημέρα!! Το κοριτσάκι μου έγινε πλέον γυναίκα....και τα πρώτα ξεφώνητα αρχίσανεεεεε....! Το θέμα είναι απο την αρχή ήθελα να την στειρώσω αλλα προς το παρόν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω...καθώς στον δικό μας κτηνίατρο κοστίζει περίπου 120 ευρω!!! Δεν προτίθεμαι βέβαια να δώσω χάπια στο μικρό μου...αλλά δεν μπορώ να την βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι....ξέρω..λύσεις δεν υπάρχουν...αλλά οποιαδήποτε ιδέα θα μου φαινόταν θυσαυρός!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:37 Η aretha έγραψε: #46 09-06-10 11:37 Αν δεν θέλεις να ψάξεις για κάποιον άλλο κτηνίατρο που κάνει καλύτερες τιμές, συνεννοήσου με τον κτηνίατρό σου για κάποιο διακανονισμό (π.χ. να του δώσεις μια προκαταβολή τώρα και να τον εξοφλήσεις τον άλλο μήνα ή κάτι παρόμοιο). Άλλη λύση από τη στείρωση δεν υπάρχει και όσο την καθυστερείς, τόσο ταλαιπωρείστε και εσύ και η γατούλα και τόσο ρισκάρεις την εμφάνιση πυομήτρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ducati Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Ο Ducati έγραψε: #47 09-06-10 13:27 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... και μενα πριν μια βδομαδα υπεφερε. αλλα αυριο παμε για επεμβαση. θα κατσω μεσα αν με αφησει να της κραταω το ποδι¨ρ ψαξε και αλλους.θεσσαλονικη εισαι εχεις πολλες επιλογες. εγω με ψαξιμο βρηκα με 80. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:22 Η hionath1980: #48 11-06-10 18:22 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Παίδες τελείωσε....! Την κάναμε στείρωση..! Τώρα είναι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο ! Θέλει υπομονή!! Άντε βρε Περαστικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:31 Η moukelis έγραψε: #49 11-06-10 18:31 Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ στειρώνω την γάτα πχ το μεσημέρι και την ίδια μέρα κάνει 3,5 ώρες ταξίδι... Όλα είναι στην πείρα του γιατρού και στο μέγεθος της τομής. Εαν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις το ταξίδι. Μακάρι να είχα και εγώ γιατρό καλό, να μην ξενιτεύομαι κάθε φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 10:08 Η Ceres Victoria: #43 30-05-10 10:08 Απάντηση: 1 μήνα οίστρος! αν δεν εμπιστευεσαι και πολυ τον γιατρο σου και δεν θελεις να ταξιδεψεις θα σου προτεινα να της κανεις την ενεση ή να της δωσεις χαπι (δεν γνωριζω αν υπαρχει) για την καταστολη του οιστρου και αμεσως μολις συνελθει η γατουλα να την στειρωσεις κανονικα. Αυτο που περναει τωρα ισως να ειναι πολυ χειροτερο και απο την ιδια την ενεση. Στην τελικη καλυτερα να της κανεις την ενεση και μετα την στειρωση, παρα να κανει κανενα λαθος ο γιατρος και να πεθανει η γατουλα απο αιμορραγια ή πυομητρα. Γιατι δεν ρωτας τον γιατρο του φορουμ να σε καθοδηγησει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η σιεννα έγραψε: #44 31-05-10 17:09 Απάντηση: 1 μήνα οίστρος! Παιδια εκτος απο το να προτεινετε απλα στην κοπελα ενα πολυ καλο κτηνιατρο,ενημερωστε την πως ο συγκεκριμενος που της προτεινετε ουτε κρατει ζωα στο ιατρειο του σε περιπτωση που χρηζει παρακολουθηση μετα την επεμβαση,ουτε εχει τα μεσα για να κανει μια απλη μεταγγιση αιματος στη περιπτωση που υπαρξει καποια επιπλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:28 Η hionath1980: #45 09-06-10 11:28 Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Καλημέρα!! Το κοριτσάκι μου έγινε πλέον γυναίκα....και τα πρώτα ξεφώνητα αρχίσανεεεεε....! Το θέμα είναι απο την αρχή ήθελα να την στειρώσω αλλα προς το παρόν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω...καθώς στον δικό μας κτηνίατρο κοστίζει περίπου 120 ευρω!!! Δεν προτίθεμαι βέβαια να δώσω χάπια στο μικρό μου...αλλά δεν μπορώ να την βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι....ξέρω..λύσεις δεν υπάρχουν...αλλά οποιαδήποτε ιδέα θα μου φαινόταν θυσαυρός!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:37 Η aretha έγραψε: #46 09-06-10 11:37 Αν δεν θέλεις να ψάξεις για κάποιον άλλο κτηνίατρο που κάνει καλύτερες τιμές, συνεννοήσου με τον κτηνίατρό σου για κάποιο διακανονισμό (π.χ. να του δώσεις μια προκαταβολή τώρα και να τον εξοφλήσεις τον άλλο μήνα ή κάτι παρόμοιο). Άλλη λύση από τη στείρωση δεν υπάρχει και όσο την καθυστερείς, τόσο ταλαιπωρείστε και εσύ και η γατούλα και τόσο ρισκάρεις την εμφάνιση πυομήτρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ducati Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Ο Ducati έγραψε: #47 09-06-10 13:27 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... και μενα πριν μια βδομαδα υπεφερε. αλλα αυριο παμε για επεμβαση. θα κατσω μεσα αν με αφησει να της κραταω το ποδι¨ρ ψαξε και αλλους.θεσσαλονικη εισαι εχεις πολλες επιλογες. εγω με ψαξιμο βρηκα με 80. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:22 Η hionath1980: #48 11-06-10 18:22 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Παίδες τελείωσε....! Την κάναμε στείρωση..! Τώρα είναι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο ! Θέλει υπομονή!! Άντε βρε Περαστικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:31 Η moukelis έγραψε: #49 11-06-10 18:31 Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: 1 μήνα οίστρος! αν δεν εμπιστευεσαι και πολυ τον γιατρο σου και δεν θελεις να ταξιδεψεις θα σου προτεινα να της κανεις την ενεση ή να της δωσεις χαπι (δεν γνωριζω αν υπαρχει) για την καταστολη του οιστρου και αμεσως μολις συνελθει η γατουλα να την στειρωσεις κανονικα. Αυτο που περναει τωρα ισως να ειναι πολυ χειροτερο και απο την ιδια την ενεση. Στην τελικη καλυτερα να της κανεις την ενεση και μετα την στειρωση, παρα να κανει κανενα λαθος ο γιατρος και να πεθανει η γατουλα απο αιμορραγια ή πυομητρα. Γιατι δεν ρωτας τον γιατρο του φορουμ να σε καθοδηγησει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η σιεννα έγραψε: #44 31-05-10 17:09 Απάντηση: 1 μήνα οίστρος! Παιδια εκτος απο το να προτεινετε απλα στην κοπελα ενα πολυ καλο κτηνιατρο,ενημερωστε την πως ο συγκεκριμενος που της προτεινετε ουτε κρατει ζωα στο ιατρειο του σε περιπτωση που χρηζει παρακολουθηση μετα την επεμβαση,ουτε εχει τα μεσα για να κανει μια απλη μεταγγιση αιματος στη περιπτωση που υπαρξει καποια επιπλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:28 Η hionath1980: #45 09-06-10 11:28 Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Καλημέρα!! Το κοριτσάκι μου έγινε πλέον γυναίκα....και τα πρώτα ξεφώνητα αρχίσανεεεεε....! Το θέμα είναι απο την αρχή ήθελα να την στειρώσω αλλα προς το παρόν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω...καθώς στον δικό μας κτηνίατρο κοστίζει περίπου 120 ευρω!!! Δεν προτίθεμαι βέβαια να δώσω χάπια στο μικρό μου...αλλά δεν μπορώ να την βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι....ξέρω..λύσεις δεν υπάρχουν...αλλά οποιαδήποτε ιδέα θα μου φαινόταν θυσαυρός!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:37 Η aretha έγραψε: #46 09-06-10 11:37 Αν δεν θέλεις να ψάξεις για κάποιον άλλο κτηνίατρο που κάνει καλύτερες τιμές, συνεννοήσου με τον κτηνίατρό σου για κάποιο διακανονισμό (π.χ. να του δώσεις μια προκαταβολή τώρα και να τον εξοφλήσεις τον άλλο μήνα ή κάτι παρόμοιο). Άλλη λύση από τη στείρωση δεν υπάρχει και όσο την καθυστερείς, τόσο ταλαιπωρείστε και εσύ και η γατούλα και τόσο ρισκάρεις την εμφάνιση πυομήτρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ducati Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Ο Ducati έγραψε: #47 09-06-10 13:27 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... και μενα πριν μια βδομαδα υπεφερε. αλλα αυριο παμε για επεμβαση. θα κατσω μεσα αν με αφησει να της κραταω το ποδι¨ρ ψαξε και αλλους.θεσσαλονικη εισαι εχεις πολλες επιλογες. εγω με ψαξιμο βρηκα με 80. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:22 Η hionath1980: #48 11-06-10 18:22 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Παίδες τελείωσε....! Την κάναμε στείρωση..! Τώρα είναι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο ! Θέλει υπομονή!! Άντε βρε Περαστικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:31 Η moukelis έγραψε: #49 11-06-10 18:31 Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: 1 μήνα οίστρος! Παιδια εκτος απο το να προτεινετε απλα στην κοπελα ενα πολυ καλο κτηνιατρο,ενημερωστε την πως ο συγκεκριμενος που της προτεινετε ουτε κρατει ζωα στο ιατρειο του σε περιπτωση που χρηζει παρακολουθηση μετα την επεμβαση,ουτε εχει τα μεσα για να κανει μια απλη μεταγγιση αιματος στη περιπτωση που υπαρξει καποια επιπλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:28 Η hionath1980: #45 09-06-10 11:28 Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Καλημέρα!! Το κοριτσάκι μου έγινε πλέον γυναίκα....και τα πρώτα ξεφώνητα αρχίσανεεεεε....! Το θέμα είναι απο την αρχή ήθελα να την στειρώσω αλλα προς το παρόν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω...καθώς στον δικό μας κτηνίατρο κοστίζει περίπου 120 ευρω!!! Δεν προτίθεμαι βέβαια να δώσω χάπια στο μικρό μου...αλλά δεν μπορώ να την βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι....ξέρω..λύσεις δεν υπάρχουν...αλλά οποιαδήποτε ιδέα θα μου φαινόταν θυσαυρός!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:37 Η aretha έγραψε: #46 09-06-10 11:37 Αν δεν θέλεις να ψάξεις για κάποιον άλλο κτηνίατρο που κάνει καλύτερες τιμές, συνεννοήσου με τον κτηνίατρό σου για κάποιο διακανονισμό (π.χ. να του δώσεις μια προκαταβολή τώρα και να τον εξοφλήσεις τον άλλο μήνα ή κάτι παρόμοιο). Άλλη λύση από τη στείρωση δεν υπάρχει και όσο την καθυστερείς, τόσο ταλαιπωρείστε και εσύ και η γατούλα και τόσο ρισκάρεις την εμφάνιση πυομήτρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ducati Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Ο Ducati έγραψε: #47 09-06-10 13:27 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... και μενα πριν μια βδομαδα υπεφερε. αλλα αυριο παμε για επεμβαση. θα κατσω μεσα αν με αφησει να της κραταω το ποδι¨ρ ψαξε και αλλους.θεσσαλονικη εισαι εχεις πολλες επιλογες. εγω με ψαξιμο βρηκα με 80. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:22 Η hionath1980: #48 11-06-10 18:22 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Παίδες τελείωσε....! Την κάναμε στείρωση..! Τώρα είναι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο ! Θέλει υπομονή!! Άντε βρε Περαστικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:31 Η moukelis έγραψε: #49 11-06-10 18:31 Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Καλημέρα!! Το κοριτσάκι μου έγινε πλέον γυναίκα....και τα πρώτα ξεφώνητα αρχίσανεεεεε....! Το θέμα είναι απο την αρχή ήθελα να την στειρώσω αλλα προς το παρόν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω...καθώς στον δικό μας κτηνίατρο κοστίζει περίπου 120 ευρω!!! Δεν προτίθεμαι βέβαια να δώσω χάπια στο μικρό μου...αλλά δεν μπορώ να την βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι....ξέρω..λύσεις δεν υπάρχουν...αλλά οποιαδήποτε ιδέα θα μου φαινόταν θυσαυρός!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 11:37 Η aretha έγραψε: #46 09-06-10 11:37 Αν δεν θέλεις να ψάξεις για κάποιον άλλο κτηνίατρο που κάνει καλύτερες τιμές, συνεννοήσου με τον κτηνίατρό σου για κάποιο διακανονισμό (π.χ. να του δώσεις μια προκαταβολή τώρα και να τον εξοφλήσεις τον άλλο μήνα ή κάτι παρόμοιο). Άλλη λύση από τη στείρωση δεν υπάρχει και όσο την καθυστερείς, τόσο ταλαιπωρείστε και εσύ και η γατούλα και τόσο ρισκάρεις την εμφάνιση πυομήτρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ducati Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Ο Ducati έγραψε: #47 09-06-10 13:27 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... και μενα πριν μια βδομαδα υπεφερε. αλλα αυριο παμε για επεμβαση. θα κατσω μεσα αν με αφησει να της κραταω το ποδι¨ρ ψαξε και αλλους.θεσσαλονικη εισαι εχεις πολλες επιλογες. εγω με ψαξιμο βρηκα με 80. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:22 Η hionath1980: #48 11-06-10 18:22 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Παίδες τελείωσε....! Την κάναμε στείρωση..! Τώρα είναι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο ! Θέλει υπομονή!! Άντε βρε Περαστικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:31 Η moukelis έγραψε: #49 11-06-10 18:31 Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν θέλεις να ψάξεις για κάποιον άλλο κτηνίατρο που κάνει καλύτερες τιμές, συνεννοήσου με τον κτηνίατρό σου για κάποιο διακανονισμό (π.χ. να του δώσεις μια προκαταβολή τώρα και να τον εξοφλήσεις τον άλλο μήνα ή κάτι παρόμοιο). Άλλη λύση από τη στείρωση δεν υπάρχει και όσο την καθυστερείς, τόσο ταλαιπωρείστε και εσύ και η γατούλα και τόσο ρισκάρεις την εμφάνιση πυομήτρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ducati Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Ο Ducati έγραψε: #47 09-06-10 13:27 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... και μενα πριν μια βδομαδα υπεφερε. αλλα αυριο παμε για επεμβαση. θα κατσω μεσα αν με αφησει να της κραταω το ποδι¨ρ ψαξε και αλλους.θεσσαλονικη εισαι εχεις πολλες επιλογες. εγω με ψαξιμο βρηκα με 80. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:22 Η hionath1980: #48 11-06-10 18:22 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Παίδες τελείωσε....! Την κάναμε στείρωση..! Τώρα είναι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο ! Θέλει υπομονή!! Άντε βρε Περαστικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:31 Η moukelis έγραψε: #49 11-06-10 18:31 Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... και μενα πριν μια βδομαδα υπεφερε. αλλα αυριο παμε για επεμβαση. θα κατσω μεσα αν με αφησει να της κραταω το ποδι¨ρ ψαξε και αλλους.θεσσαλονικη εισαι εχεις πολλες επιλογες. εγω με ψαξιμο βρηκα με 80. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:22 Η hionath1980: #48 11-06-10 18:22 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Παίδες τελείωσε....! Την κάναμε στείρωση..! Τώρα είναι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο ! Θέλει υπομονή!! Άντε βρε Περαστικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:31 Η moukelis έγραψε: #49 11-06-10 18:31 Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Παίδες τελείωσε....! Την κάναμε στείρωση..! Τώρα είναι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο ! Θέλει υπομονή!! Άντε βρε Περαστικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 18:31 Η moukelis έγραψε: #49 11-06-10 18:31 Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικα,καλη αναρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:01 Η Πουπουλίνα: #50 11-06-10 19:01 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... μπραβο..πολυ ωραια..πολλα πολλα περαστικουλια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 19:14 Η MissKit έγραψε: #51 11-06-10 19:14 Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Πρώτος οίστρος και προβλήματα... Περαστικά στη μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:56 Ο mrniceguy: #52 12-09-10 02:56 Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στείρωση και οίστρος γνωριζουμε εαν θα πρεπει μια γατα να στειρωνεται πριν το πρωτο οιστρο ή μετα; Πχ η δικια μου σε λιγο καιρο κλεινει το 1ο ετος ζωης της εχοντας φτασει πια την προτεινόμενη ηλικια για στειρωση για τη φυλη της. Θα πρεπει να περιμενω το πρωτο οιστρο η οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:19 Η Ceres Victoria: #53 12-09-10 04:19 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; δεν ειναι απαραιτητο να περιμενεις να εμφανισει τον 1ο της οιστρο. Την στειρωνεις οποτε θελεις Εδω τα στειρωνουν απο 2 μηνων Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα να εμφανισει τον 1ο της οιστρο και μετα θα την στειρωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:36 Ο mrniceguy: #54 12-09-10 11:36 γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο most frequently, it is recommended that female kittens be spayed at six months of age, or preferably before their first heat. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η Ceres Victoria: #55 12-09-10 12:08 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: γιατι; Εννοω υπαρχει καποιος λογος για τον οποια θα πρεπει να περιμενεις το πρωτο οιστρο; Σε καποια αρθρα οπως εδω διαβαζω πως ειναι προτιμοτερο να γινει η στειρωση πριν το πρωτο οιστρο To κακο ειναι πως δεν μπορω να βρω την επιστημονικη εξηγηση για αυτο Click για ανάπτυξη... ο λογος κατα τον οποιο συστηνουν να γινει η στειρωση πριν εμφανισει οιστρο ειναι για να αποφευχθουν ορισμενες συμπεριφορες, οπως για παραδειγμα το μαρκαρισμα (μαρκαρουν και τα θηλυκα). Επισης αν δεν κανω λαθος, η "εκρηξη" των ορμονων με τον καθε οιστρο αυξανει τις πιθανοτητες να εμφανισει η γατουλα καρκινο του μαστου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ξερω οτι η γατουλα εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως πριν στειρωθει, οποτε με τον 1ο οιστρο θα την στειρωνα. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Εδω τα στειρωνουν απο πολυ μικρα και δεν εχουν προβληματα, ετσι ισχυριζονται δηλαδη. Προτιμω να κρατω καποιες επιφυλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.142 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:24 Η Πουπουλίνα: #56 12-09-10 12:24 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Βασίλη διάβασε και αυτό το άρθρο.. https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry?wa=wsignin1.0&sa=644840689 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:31 Η moukelis έγραψε: #57 12-09-10 12:31 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Στο συγκεκριμενο αρθρο παντως Εφη αναφερει οτι δε γινεται να στειρωθει το ζωο κατα την περιοδο του οιστρου,κατι που δεν ισχυει. Βασιλη εγω θα ελεγα να τη στειρωσεις πριν τον οιστρο,καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι αναστελλει την αναπτυξη.Νομιζω παντως οτι δεν παιζει και τοσο ρολο,η Μόιρα παρολο που γεννησε κιολας μια σταλια ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο mrniceguy: #58 12-09-10 17:28 thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thanks ολους σας, ενδεχεται τελος εβδομαδας να κλεισω ραντεβου για στειρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #59 12-09-10 19:39 Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Απάντηση: Στείρωση πριν ή με τα το πρώτο οίστρο; Ε καλα δεν ειναι και για στενοχωρημενη φατσουλα Καζουμομπαμπα.Αν θες πες μου να σε παρω στο τηλεφωνο να σου παρεχω live ψυχολογικη υποστηριξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hanna1 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2010 στις 16:28 Ο hanna1 έγραψε: #60 25-11-10 16:28 Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η γάτα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..τι συμβαίνει;; η γατα μου απο χτεσ παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα, νιαουριζει συνεχεια τριβεται στο πατωμα και περπαταει καπως περιεργα με τα δυο μπροστινα ποδια της πιο χαμηλα και με τουρλομενο τον ποπο της!!!! ξερει καποιος τι συμβαινει????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.