Στείρωση και οίστρος
Καλησπέρα σας!
Έχω μία γατούλα, θυληκιά η οποία στους 4 μήνες άρχισε να εμφανίζει οίστρο και τρίβαμε τα μάτια μας (τόσο νωρίς?) και είχα συμβουλευτεί τις γνώμες σας σε ενα άλλο post που είχα κάνει εδώ. Αισίως, φτάνουμε τους 7 μήνες, και δεν την έχω στειρώσει, γιατί σύμφωνα με την κτηνίατρο πρέπει να πάρει λίγο μπόι ακομα

Τις τελευταίες μέρες "καλεί το ταίρι της"
συγκεκριμένες ώρες και μου έχει κάνει απίστευτη εντύπωση! Τη γατούλα δεν την είχα πολύ καιρο πριν ξεκινήσει ο οίστρος, οπότε δεν ήξερα αν όντως είναι τόσο ομιλητική ή αν τα πρώτα νιάου ήταν από τους mini οίστρους. Μέχρι πριν τις διακοπές, νιαούριζε καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, όποτε τις ερχόταν. Στις διακοπές, απόκτησε ένα σταθερό ωράριο με την οικογένειά μου που με εμένα δεν το είχε και ξαφνικά όλη τη μέρα είναι ήσυχη, ήρεμη, κυρία και το βράδυ νιάου και νιάου!
Μία φίλη μου έχει ένα γάτο 1,5 χρονών που δεν κάνει να στειρώσει γιατί είχε πρόβλημα με ουρολιθους πιο παλιά και μου είπε ότι νιαουρίζει κυρίως το απόγευμα! Παίζει δηλαδή να έχουν standar ώρες? Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο?
Κάτι ακόμα : φωνάζει όταν περπατάει, αλλά κυρίως κάθεται κάτω από την εξώπορτα και νιαουρίζει - απο παλιά αυτό. Τρομακτικό μεν γιατί δεν ξέρω τι ύπνο κάνουν οι γείτονες, αλλά απο την άλλη, καταλαβαίνει ότι απο κει μπορεί να φύγει και νιαουρίζει να ρθουν οι γατούληδες??