Oπωσδηποτε πηγαινε σε δευτερο κτηνιατρο,
ασχετον με την προηγουμενη επεμβαση.Ειδικα αν αυτος που σου ειπε αυτα:
Ο κτηνίατρος μου μου μίλησε για ένεση αναστολής του οίστρου και φυσικά μου είπε και τις συνέπειες της για πιθανό καρκίνο στους μαστούς και επίσης για πιθανή διαταραχή και στη συμπεριφορά της.
,ειναι ο κτηνιατρος που εκανε την προηγουμενη εγχειρηση.Ειναι σιγουρο οτι δεν θα παραδεχοταν οτι αφησε κατι μεσα,ουτε θα εκανε δευτερη επεμβαση και καλα επειδη δεν γινεται.
Πολλοι κτηνιατροι επειδη τους βολευει,ειναι πιο ευκολο δηλαδη δεν κανουν ολικη στειρωση και ακομα χειροτερα κανουν περιδεση των σαπλιγγων και οχι στειρωση.Ετσι,δεν μενουν εγγυες,αλλα εχουν κανονικα οιστρο και βεβαια τελικα παθαινουν πυομητρα,οπου μπορει να καταληξει σε θανατο αν δεν το προλαβεις.Για να εχει λοιπον οιστρο,ισως,
ισως ξαναλεω αυτο εχει κανει και ειναι οτι χειροτερο!Βεβαια για νενα ειναι εντελως παραλογο να μην εχει αφαιρεσει μητρα,αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε τι πραγματικα εκανε ο γιατρος,και ολο αυτο σιγουρα δεν ειναι καλο.
Ακομα και περιδεση να μην εκανε και απλα να εμεινε καποιο κομματι,η απαντηση του οτι δεν μπορει να βρεθει και οτι πρεπει να παιρνει ενεσεις δεν με πειθει,λυπαμει..αλλα δεν με πειθει.
Πραγματικα σου κρουω τον κωδωνα του κινδυνου για τη γατα σου.Πηγαινε σε αλλον κτηνιατρο να την δει,οχι στον ιδιο που εκανε την επεμβαση.
Και να ξερεις οτι αυτες οι ενεσεις ειναι ΣΙΓΟΥΡΟς ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Ευχομαι να πανε ολα καλα.