BabyYume!
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω για στείρωση γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να πάθει καρκίνο ή καμία μόλυνση στην πληγή!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εχεις ακουσει;Απο ποιον;Επισης εχουμε ακουσει οτι η μαυρη γατα φερνει γρουσουζια..το πιστευουμε;Δεν ξέρω για στείρωση γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να πάθει καρκίνο ή καμία μόλυνση στην πληγή!!!![]()

Καλη μου φιλη,καταρχην οσον αφορα τον καρκινο το ακριβως αντιθετο συμβαινει.Με την στειρωση μειωνονται παρα πολυ οι πιθανοτητες για καρκινο των μαστωνσαφως εξαλειφονται οι καρκινοι στην μητρα..αφου θα εχει φυγει με την στειρωση.
Οσονα φορα την μολυνση και εσυ αν κοπεις σοβαρα και δεν πας σε γιατρο να στο περιποιηθει μπορεις να μολυνθεις.
Οταν στειρωνουμε ενα ζωο,προφανως το παμε σε κτηνιατροι και προφανως του δινει αντιβιωση οποτε για ποιον κινδυνο μολυνσης μιλαμε;
Επισης οταν δεν ζευγαρωνει κινδυνευει αφανταστα απο πυομνητρα που μπορει να αποβει θανατηφορα και φυσικα απο διαφορους καρκινους.
Καλο θα ηταν να ενημερωθεις για την στειρωση απο επιστημονες και να μην αφηνεις τον φοβο σου να σε κανει να σκεφτεσαι ετσι,ή την γειτονισσα,την γιαγια μας κλπ να σε καθοδηγουν λαθος.

Δες εδω.Ειναι ενα μονο αρθρο απο τα απειρα κτηνιατρικα αρθρα που υπαρχουν για τα οφελη της στειρωσης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το να μένει αστείρωτη και να περνάει οίστρους και εγκυμοσύνες, εξασφαλίζεις ότι ΘΑ ΠΑΘΕΙ καρκίνο (πυομήτρα).
Μολύνσεις παθαίνουν όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, είτε κάνουν εγχείριση είτε όχι. Γι' αυτό υπάρχει η αντιβίωση.
Επίσης όταν λες "έχω ακούσει", τι εννοείς ακριβώς; Από ποιον; Την παρακολουθεί κτηνίατρος τη γατούλα ή όχι;
rouli726
Δραστήριο μέλος
έχω απίστευτο άγχος αλλά ξέρω πως είναι για το καλό της.
κι επειδή η δική μας είναι διαολάκι, πιστεύω πως δε θα ταλαιπωρηθεί πολύ στην ανάρρωση. θα της τη σπάει το κολάρο σίγουρα αλλά νομίζω θα το αντέξουμε χωρίς υπερβολικές γκρίνιες.
βέβαια εμένα η επέμβαση με αγχώνει, δε με νοιάζει για τη γκρίνια της, ας μείνω άυπνη και μια βδομάδα μετά, δε με νοιάζει για τη μικρή μου, αρκεί να πάνε όλα καλά αύριο και να είναι ακόμη πιο υγιής η αγαπούλα μας μετά.
wish us luck!

υ.γ. αν καταφέρω να μη βάλω τα κλάματα και να μη με κουβαλάνε... καλά θα ναι!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

rouli726
Δραστήριο μέλος
ειμαι σε τετοια κατασταση που προβλεπω η μικρη κανα 2 ωρες μετα την επιστροφη μας να χοροπηδαει κι εγω να μαι με τα υπογλωσια

γενικα σε τετοια ειμαι πολυ χeστ....ού! καταλάβατε! χαχαχαχαχα
σκεφτομαι διαρκώς τα παντα.
αληθεια, ποσες μερες συνηθως κρατανε το κολλαρο μετα?
θα μας πει βεβαια λεπτομερειες η γιατρος αυριο αλλα τωρα ειναι περισσοτερο η αναμονη που με τρελαινει παρα η επεμβαση, που στο κατω κατω τοσα γατια την κανουν σε ολο τον κοσμο και υποτιθεται πως η γιατρος ειναι καλη κι η σαντι μας υγιης.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μην ανησυχείς βρε, όλα καλά θα πάνε
, όλοι/ες εδωμέσα έχουμε ζήσει τουλάχιστον από μια στείρωση των καμαριών μας..Κι όταν όλα θα λήξουν επιτυχώς, και η ζουζούνα σου βρεθεί ξανά στην αγκαλιά σου, το μόνο αρνητικό που θα θυμάσαι θα είναι η αγωνία σου.Καλή επιτυχία για αύριο και περιμένουμε νέα σας

Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω δεν της εβαλα..
rouli726
Δραστήριο μέλος

αχ μετράω τις ώρες... άντε να δούμε.. τα νεότερα θα τα γράψω στο "δικό" μας νήμα, μη μονοπωλούμε εδώ.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι επειδή της έχω εμπιστοσύνη, δεν είχα παρά να συμφωνήσω μαζί της.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Το δικό μου τουλάχιστον, είναι πολύ ζωηρό, διαόλι θα λέγαμε, οπότε πού να το διακινδυνέψει κανείς?

Θα ήταν πολύ περίεργη και θα ασχολούνταν διαρκώς με την πληγή, οπότε θεωρώ μάλλον ορθώς έπραξε η κτηνίατρος στη δική μας περίπτωση

Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλα μου κανει εντυπωση σαν πρακτικη, γιατι δεν το χα ξανακουσει ουτε ο γιατρος μού ειχε αναφερει κατι σχετικο..

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι όχι μόνο για περιπτώσες στείρωσης, αλλά για ορισμένα τραύματα που βρίσκονται υπό θεραπεία: για την αποφυγή επιμόλυνσης και παράλληλα του ρίσκου να φύγει με το γλείψιμο η τοπική φαρμακευτική αγωγή

Δες εδώ κι εδώ
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ ευχαριστω για τις παραπομπες!
rouli726
Δραστήριο μέλος
παρότι η γιατρός μας είπε πως της έκανε παυσίπονη ένεση,και δε μας είπε κάτι άλλο επαυτού, υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται και κάτι άλλο, εκτός από την αντιβίωση που θα ξεκινήσουμε αύριο? εσείς που στειρώσατε δικά σας γατάκια, τους δίνατε και τπτ παυσίπονο?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μόνο αντιβίωση και δυναμωτική παστούλα μου είχε συστήσει. Συγκεκριμένα της έδινα "Nutrish Um", βιταμινούχα παστούλα για γάτες.
rouli726
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω για τη διευκρινιση γτ αρχισα να ανησυχω π μ ειπαν για παυσιπονο. η αληθεια ειναι πως δε δειχνει να ποναει, οκ σιγουρα νιωθει ισως τα ραμματα λιγο αλλα δε γκρινιαζει.
ετσι κι αλλιως εμπιστευομαι τη γιατρο παροτι δε την ειχαμε ξαναπαει εκει, γτ οτι μας ειπε για την αναρρωση ειναι ακριβως οπως εγιναν και μεχρι ωρας η μικρη ανταποκρινεται καλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool