xritaki
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας. Η γατουλα μου θα ταξιδεψει μεθαυριο με αεροπλανο στην καμπινα. Επειδη νιαουριζει σκεφτομαστε να της δωσουμε καποιο ηρεμιστικο. Εχετε να προτεινετε κατι για να μην της πεσι πολυ βαρυ? Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω για να γινει το ταξιδι τηε λιγοτερο δυσαρεστο? Ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλή τύχη και καλό ταξίδι στην ψιψίνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω θα ελεγα να μην της δωσεις τιποτα,ειδικα χωρις συμβουλη του γιατρου σας,γιατι τα ηρεμιστικα μπορει να κανουν κακο στην καρδια της.Καλο ταξιδι!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
anners
Νεοφερμένο μέλος
θέλω να μάθω μερικές πληροφορίες από όσους έχουν ταξιδέψει μαζί με τη γάτα τους με αεροπλάνο. ενδιαφέρομαι μόνο για πτήσεις εσωτερικού να μάθω τι χρειάζεται... ρώτησα τον κτηνίατρο και μου είπε ότι πρέπει να της βάλω μικροτσίπ και να την εξετάσω μια μέρα πριν το ταξίδι, το θεώρησα υπερβολικό δεν αρκεί μόνο το βιβλιάριο υγείας;
anners
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
χρειάζομαι τα φώτα σας..όπως φαντάζομαι γνωρίζετε θα πάρω γατούλα. και επειδή είμαι απο Κύπρο θα πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνο. σίγουρα θα παίρνω και την γάτα μου μαζί μου. το θέμα είναι η γατοφόρος..ταξιδεύω με eagean και στο σαιτ της αναφέρει για καμπίνα για κουτί μεταφοράς με ύψος 23 εκατοστά!! πήγα σε 2-3 πετσοπς και το χαμηλότερο ύψος που βρήκα είναι 28 εκ! υπάρχουν πλαστικές γατοφόροι με 23 εκατοστά ύψος???
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
πάνινη δεν δέχονται γιατί ρώτησα..και εγώ σκέφτομαι να πάρω μια κανονικών διαστάσεων γιατί δεν νομίζω να μπορεί να σταθεί όρθια σε μια τόσο κοντή γατοφόρο..όμως φοβάμαι μην πάει στις αποσκευέςτο κυριο προβλημα σου δεν ειναι το υψος της γατοφορου αλλα το αν θα χωραει η γατα σου εκει μεσα. Ειχα βρει γατοφορο για αεροπλανο με τις διαστασεις που ζητας και ηταν υπερβολικα κοντη. Στην γατοφορο πρεπει η γατα σου να χωραει ορθια και να μπορει να γυριζει ανετα. Πανινη γατοφορο δεν δεχονται; Ρωτα την aegean για κανονικη γατοφορο για γατες, δε νομιζω να εχεις προβλημα. Ειλικρινα, η γατοφορος για αεροπλανο ειναι μονο για γατακια... ειναι υπερβολικα κοντη.
Fotini
Διάσημο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εμένα το ταξίδι μου απο πάτρα-λευκωσία συνολικά 8 ώρες είναι..και αλλάζω και 4 μεσα μεταφοράς μέχρι να βρεθώ σπίτι. 2.30 ώρες μέχρι τον κηφισσο, 1 ώρα μέχρι το αεροδρόμιο,1.30 ωρα το ταξίδι, 40' μέχρι την λευκωσία και πρέπει να βρίσκομαι στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν..βάλε και 20΄να πάρω τις αποσκευές μου...απο την μια ειναι καλυτερα να παει κατω γιατι θα εχει μεγαλυτερη ανεση και ησυχια. Παντως εχω δει κοσμο με γατα σε κανονικη γατοφορο, οποτε δε νομιζω να εχεις προβλημα. Αλλωστε η πτηση δεν ειναι μεγαλη (τι να πω και εγω που εχω 10 + 3 ωρες πτηση?)
δεν θέλω όμως να την βάλω κατω..προτιμώ να την έχω μαζί μου..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
περίπου τι διαστάσεις είναι η δική σου?Δεν θα πάει στις αποσκευές... μου φαίνεται απίθανο να πάρουν χάρακα εκείνη τη στιγμή να μετρήσουν τις διαστάσεις της.. κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει αυτές τις αερογραμμές με γατοφόρο μεγαλύτερη από όσο λένε και δεν είχα πρόβλημα!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρειαζεται ειδηκη γατοφορο?Μπορω να την εχω μαζι μου στην διαρκεια της πτησης?Πληρωνω κατι?
Συγνωμη γιατις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης θέλει ΤΣΙΠ, και εμβόλιο λύσσας αν δεν έχει κάνει ήδη. Νομίζω θέλει ευρωπαϊκό διαβατήριο, βιβλιάριο δηλ εμβολίων και στα αγγλικά, είναι ειδικά με μπλέ χρώμα και το GR.
Θέλει σκληρή γατοφόρο αν μπει cargo και μαλακή/σαν τσαντάκι για σκυλάκια μικρά...αν την πάρεις μαζί σου δεν πληρώνεις κάτι, για cargo πληρώνεις. Δεν ξέρω αν πρέπει να το ΠΕΙΣ οταν βγάζεις εισιτήριο ότι θα έχεις μαζί σου γάτα πανω, για cargo θέλει σίγουρα ενημέρωση γιατί είναι λίγες οι θέσεις κάτω.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Δεν έχει σημασία ο διαφορετικός Κτηνίατρος, σημασία έχει η ΣΦΡΑΓΙΔΑ δίπλα απο κάθε εμβόλιο. (αυτό που έκανες μόνη δηλ, θα πρέπει να του βάλει δίπλα ενας γιατρός σφραγίδα)
Επίσης θέλει ΤΣΙΠ, και εμβόλιο λύσσας αν δεν έχει κάνει ήδη. Νομίζω θέλει ευρωπαϊκό διαβατήριο, βιβλιάριο δηλ εμβολίων και στα αγγλικά, είναι ειδικά με μπλέ χρώμα και το GR.
Θέλει σκληρή γατοφόρο αν μπει cargo και μαλακή/σαν τσαντάκι για σκυλάκια μικρά...αν την πάρεις μαζί σου δεν πληρώνεις κάτι, για cargo πληρώνεις. Δεν ξέρω αν πρέπει να το ΠΕΙΣ οταν βγάζεις εισιτήριο ότι θα έχεις μαζί σου γάτα πανω, για cargo θέλει σίγουρα ενημέρωση γιατί είναι λίγες οι θέσεις κάτω.
πήρα παλι τηλ στην aegean τωρα και μου είπαν οτι γίνεται και μαλακή γατοφόρος..την προηγούμενη φορά μου είπαν ότι μόνο πλαστική..δεν ξερω ποια να πιστεψω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool