Thea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Thea έγραψε: #121 04-12-08 14:59 από lufthansa μου είπαν να πάρω 24 ώρες πριν την πτήση. λέτε να πάρω πιό νωρίς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #122 04-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Tinkerbell_20: από lufthansa μου είπαν να πάρω 24 ώρες πριν την πτήση. λέτε να πάρω πιό νωρίς?? Click για ανάπτυξη... για να κλεισεις το pet in the cabin?? Εγώ το ειχα δηλώσει στο πρακτορά μου και αναφερόταν στο εισιτήριο μου οταν το έκλεισα...νομιζω ότι πρέπει να το κάνεις άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η Thea έγραψε: #123 04-12-08 23:02 καλησπέρααααααααααααα όλα μια χαρα...αντιλθσσικό, τσιπάκι και διαβατήριο στη θέση τους! από την εταιρία μου είπαν μόλις κλείσω το εισητήριο να τους πάρω ένα τηλέφωνο για να τη δηλώσουν στο αεροδρόμιο.... αααχ χαιρομαι τόσο πολύ που θα την έχω μαζί μου... δε θα άντεχα πάλι να τη δώσω να μου τη φυλάνε! θα τρελλαινόμουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η vickymoon: #124 18-12-08 13:39 προβληματα με πτησεις με ζωα παιδια οποιος εχει προβλημα με πτησεις με ζωα κλπ εγω μπορω να βοηθησω. το λεω ενημερωτικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η irene_marga: #125 18-12-08 13:41 Μπράβο ρε Βίκυ!!! Η άλλη η κοπέλα που πετούσε με Λουφθάνσα τι έγινε τελικά;; Βρήκε άκρη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η vickymoon: #126 18-12-08 13:47 ναι βρηκε ολα καλα. ηρεμησε κιολας κ θα κανει χριστουγεννα με το γατακι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η yasmin1gr: #127 18-12-08 13:59 Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #128 18-12-08 14:01 ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η vaso έγραψε: #129 18-12-08 14:04 Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
από lufthansa μου είπαν να πάρω 24 ώρες πριν την πτήση. λέτε να πάρω πιό νωρίς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #122 04-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Tinkerbell_20: από lufthansa μου είπαν να πάρω 24 ώρες πριν την πτήση. λέτε να πάρω πιό νωρίς?? Click για ανάπτυξη... για να κλεισεις το pet in the cabin?? Εγώ το ειχα δηλώσει στο πρακτορά μου και αναφερόταν στο εισιτήριο μου οταν το έκλεισα...νομιζω ότι πρέπει να το κάνεις άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η Thea έγραψε: #123 04-12-08 23:02 καλησπέρααααααααααααα όλα μια χαρα...αντιλθσσικό, τσιπάκι και διαβατήριο στη θέση τους! από την εταιρία μου είπαν μόλις κλείσω το εισητήριο να τους πάρω ένα τηλέφωνο για να τη δηλώσουν στο αεροδρόμιο.... αααχ χαιρομαι τόσο πολύ που θα την έχω μαζί μου... δε θα άντεχα πάλι να τη δώσω να μου τη φυλάνε! θα τρελλαινόμουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η vickymoon: #124 18-12-08 13:39 προβληματα με πτησεις με ζωα παιδια οποιος εχει προβλημα με πτησεις με ζωα κλπ εγω μπορω να βοηθησω. το λεω ενημερωτικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η irene_marga: #125 18-12-08 13:41 Μπράβο ρε Βίκυ!!! Η άλλη η κοπέλα που πετούσε με Λουφθάνσα τι έγινε τελικά;; Βρήκε άκρη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η vickymoon: #126 18-12-08 13:47 ναι βρηκε ολα καλα. ηρεμησε κιολας κ θα κανει χριστουγεννα με το γατακι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η yasmin1gr: #127 18-12-08 13:59 Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #128 18-12-08 14:01 ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η vaso έγραψε: #129 18-12-08 14:04 Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tinkerbell_20: από lufthansa μου είπαν να πάρω 24 ώρες πριν την πτήση. λέτε να πάρω πιό νωρίς?? Click για ανάπτυξη... για να κλεισεις το pet in the cabin?? Εγώ το ειχα δηλώσει στο πρακτορά μου και αναφερόταν στο εισιτήριο μου οταν το έκλεισα...νομιζω ότι πρέπει να το κάνεις άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η Thea έγραψε: #123 04-12-08 23:02 καλησπέρααααααααααααα όλα μια χαρα...αντιλθσσικό, τσιπάκι και διαβατήριο στη θέση τους! από την εταιρία μου είπαν μόλις κλείσω το εισητήριο να τους πάρω ένα τηλέφωνο για να τη δηλώσουν στο αεροδρόμιο.... αααχ χαιρομαι τόσο πολύ που θα την έχω μαζί μου... δε θα άντεχα πάλι να τη δώσω να μου τη φυλάνε! θα τρελλαινόμουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η vickymoon: #124 18-12-08 13:39 προβληματα με πτησεις με ζωα παιδια οποιος εχει προβλημα με πτησεις με ζωα κλπ εγω μπορω να βοηθησω. το λεω ενημερωτικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η irene_marga: #125 18-12-08 13:41 Μπράβο ρε Βίκυ!!! Η άλλη η κοπέλα που πετούσε με Λουφθάνσα τι έγινε τελικά;; Βρήκε άκρη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η vickymoon: #126 18-12-08 13:47 ναι βρηκε ολα καλα. ηρεμησε κιολας κ θα κανει χριστουγεννα με το γατακι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η yasmin1gr: #127 18-12-08 13:59 Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #128 18-12-08 14:01 ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η vaso έγραψε: #129 18-12-08 14:04 Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρααααααααααααα όλα μια χαρα...αντιλθσσικό, τσιπάκι και διαβατήριο στη θέση τους! από την εταιρία μου είπαν μόλις κλείσω το εισητήριο να τους πάρω ένα τηλέφωνο για να τη δηλώσουν στο αεροδρόμιο.... αααχ χαιρομαι τόσο πολύ που θα την έχω μαζί μου... δε θα άντεχα πάλι να τη δώσω να μου τη φυλάνε! θα τρελλαινόμουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η vickymoon: #124 18-12-08 13:39 προβληματα με πτησεις με ζωα παιδια οποιος εχει προβλημα με πτησεις με ζωα κλπ εγω μπορω να βοηθησω. το λεω ενημερωτικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η irene_marga: #125 18-12-08 13:41 Μπράβο ρε Βίκυ!!! Η άλλη η κοπέλα που πετούσε με Λουφθάνσα τι έγινε τελικά;; Βρήκε άκρη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η vickymoon: #126 18-12-08 13:47 ναι βρηκε ολα καλα. ηρεμησε κιολας κ θα κανει χριστουγεννα με το γατακι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η yasmin1gr: #127 18-12-08 13:59 Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #128 18-12-08 14:01 ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η vaso έγραψε: #129 18-12-08 14:04 Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προβληματα με πτησεις με ζωα παιδια οποιος εχει προβλημα με πτησεις με ζωα κλπ εγω μπορω να βοηθησω. το λεω ενημερωτικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η irene_marga: #125 18-12-08 13:41 Μπράβο ρε Βίκυ!!! Η άλλη η κοπέλα που πετούσε με Λουφθάνσα τι έγινε τελικά;; Βρήκε άκρη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η vickymoon: #126 18-12-08 13:47 ναι βρηκε ολα καλα. ηρεμησε κιολας κ θα κανει χριστουγεννα με το γατακι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η yasmin1gr: #127 18-12-08 13:59 Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #128 18-12-08 14:01 ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η vaso έγραψε: #129 18-12-08 14:04 Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο ρε Βίκυ!!! Η άλλη η κοπέλα που πετούσε με Λουφθάνσα τι έγινε τελικά;; Βρήκε άκρη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η vickymoon: #126 18-12-08 13:47 ναι βρηκε ολα καλα. ηρεμησε κιολας κ θα κανει χριστουγεννα με το γατακι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η yasmin1gr: #127 18-12-08 13:59 Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #128 18-12-08 14:01 ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η vaso έγραψε: #129 18-12-08 14:04 Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι βρηκε ολα καλα. ηρεμησε κιολας κ θα κανει χριστουγεννα με το γατακι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η yasmin1gr: #127 18-12-08 13:59 Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #128 18-12-08 14:01 ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η vaso έγραψε: #129 18-12-08 14:04 Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #128 18-12-08 14:01 ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η vaso έγραψε: #129 18-12-08 14:04 Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η vaso έγραψε: #129 18-12-08 14:04 Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η irene_marga: #130 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vaso: Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!! Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί.... Click για ανάπτυξη... Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η kyka έγραψε: #131 18-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιιι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser): Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η yasmin1gr: #132 18-12-08 14:07 πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η irene_marga: #133 18-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Θα γινεις η Flying Cat Defenser??? Click για ανάπτυξη... Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η vaso έγραψε: #134 18-12-08 14:09 Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #135 18-12-08 14:09 Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #136 18-12-08 14:10 αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω. αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η vaso έγραψε: #137 18-12-08 14:12 οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!! είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η vickymoon: #138 18-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vold giannisvitara Claire Rentfield nasstazia 3lbereth Mona1 areti_500 Ιφιγενεια25 παμαμπου spapadog pepper roccohooshie Nicole1987 kat-cats Tsakoulinaki ΛΟΥΙΖΑ1 JKaradakov Franky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vaso: Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους... Click για ανάπτυξη... οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω. θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vickymoon: #139 18-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα.. Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου. Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια Click για ανάπτυξη... θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις. εισαι ανθρωπος των πραξεων το καταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η vaso έγραψε: #140 18-12-08 14:16 Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.