koukou
Νεοφερμένο μέλος
Καταρχήν γεια σας

Τα Χριστούγεννα δεν έχω που να αφήσω την γατούλα μου εγώ είμαι από Κύπρο θέλω να της βγάλω διαβατήριο για να μπορέσω να την πάω μαζί μου αλλά δεν ξέρω πως που και πόσο στοιχίζει αν μπορείτε πέστε μου.

Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukou
Νεοφερμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ζήτα έγκαιρα να το έχεις μαζί σου ως pet in the cabin εκεί που θα κλείσεις το εισιτήριό σου!Και αν είναι μονό με το βιβλιάριο του θα το βάλουν κάτω στις αποσκευές γιατί είναι μικρούλι και δεν θέλω να το αφήσω μόνο του![]()

koukou
Νεοφερμένο μέλος
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Carla Cottonsocks
Νεοφερμένο μέλος
το συντομότερο δυνατό γιατί η κτηνιατρική διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα, και επίσης να βρείς μία έμπιστη εταιρία που θα αναλάβει τη μεταφορά της γατούλας από το σπίτι στο αεροδρόμιο. Καλή τύχη και ελπίζω να μή σε ζάλισα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καταρχήν γεια σας
Τα Χριστούγεννα δεν έχω που να αφήσω την γατούλα μου εγώ είμαι από Κύπρο θέλω να της βγάλω διαβατήριο για να μπορέσω να την πάω μαζί μου αλλά δεν ξέρω πως που και πόσο στοιχίζει αν μπορείτε πέστε μου.
Ευχαριστώ
Λίγο προσοχή με την Cyprus airways είναι λίγο περίεργοι. Μου έλεγε μία κυρία ενώ από Ελλάδα ταξίδεψε με το σκυλάκι της κανονικά σε γατοφόρο από Ελλάδα, στην επιστροφή από Κύπρο της δημιουργούσαν προβλήματα. Δεν έχεις κάποια φίλη εδώ να στο προσέχει τα Χριστούγεννα?

koukou
Νεοφερμένο μέλος
...
lenia1
Νεοφερμένο μέλος
γεια!!θελω να παρω ενα γατακι αλλα μενω σε διαμερισμα αρκετα μικρο.εκτος απ αυτο δεν ειμαι απο δω οποτε φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις μετακινησεις(με αεροπλανο).θα ηθελα να μαθω τι χρειαζεται για το ταξιδι με αεροπλανο και αν επιτρεπεται να εχω κατοικιδιο στο διαμερισμα(αν οριζεται απο νομο ή απο τους ιδιοκτητες).ευχαριστω πολυ!!

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ζήτα το καταστατικό της πολυκατοικίας και συζήτα το με τον ιδιοκτήτη Οι περισσότεροι φοβούνται οτι θα φύγεις και θα αφήσεις το ζώο(έλεος)
Τώρα για της μετακινήσεις αν φεύγεις για μερικές μέρες μπορείς να το αφήνεις εκεί και να του αλλάζει κάποιος τροφή και άμμο
Περισσότερα νομίζω μπορούν να σου πουν άτομα με μεγαλύτερή εμπειρία απο εμένα

aretha
Περιβόητο μέλος
lenia, μετέφερα το θέμα σου εδώ, που συζητείται εκτενώς το θέμα της μεταφοράς γάτας με αεροπλάνο, δες τις προηγούμενες σελίδες.γεια!!θελω να παρω ενα γατακι αλλα μενω σε διαμερισμα αρκετα μικρο.εκτος απ αυτο δεν ειμαι απο δω οποτε φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις μετακινησεις(με αεροπλανο).θα ηθελα να μαθω τι χρειαζεται για το ταξιδι με αεροπλανο και αν επιτρεπεται να εχω κατοικιδιο στο διαμερισμα(αν οριζεται απο νομο ή απο τους ιδιοκτητες).ευχαριστω πολυ!!![]()
Για τον νόμο που ορίζει τη συμβίωση με κατοικίδια, δες εδώ.
lenia1
Νεοφερμένο μέλος
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σε όλους...
Επειδή σε μερικές μέρες φεύγω για εξωτερικό για χριστούγεννα αποφάσισα να πάρω την καλυψούλα μου μαζί μου... έκλεισα ραντεβού με τον κτηνίατρο για αντιλυσσικό, τσιπάκι και διαβατήριο αλλά έχω ακόμα μερικές απορίες... Ποίος από σας έχει ταξιδέψει με τη γατούλα του στο εξωτερικό γιατί θα ήθελα μερικές συμβουλές οχι τίποτ'άλλο αλλά δε θέλω να ταλαιποριθεί το κακόμοιρο εάν υπάρχει τέτοια περίπτωση..απλά επειδή φεύγω για μεγάλο χρονικό διάστημα δε μου πάει η καρδιά να την αφήσω εδώ, χρονιάρες μέρες!!!
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μπράβο σου που θέλεις να πάρεις μαζί σου την Καλυψώ...ειδικά αφού λες ότι θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα.Δεν έχω να σου δώσω τίποτε συμβουλές , το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι σχετικά με το αντιλυσσικό....απ΄ότι ξέρω πρέπει να το κάνεις τουλάχιστον 40 ημέρες πριν το ταξίδι...δεν είμαι απολύτως σίγουρη
...ας μας πούμε και οι υπόλοιποι τι ξέρουν σχετικά με αυτό....Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να περάσετε όμορφα....αλήθεια σε ποια χώρα θα πάτε?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το εισιτήριο της μην ξεχάσεις να κλεισεις!
Φιλάκια απο τη συνονόματη Καλυψούλα μου

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος

ελπίζω να μήν σας κούρασα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η Lufthansa χρεωνει 10 ευρώ το κιλο...κλεινοντας το εισιτήριο σου κλεισε και θέση (γρηγορα μονο γιατι μονο 2 ζωα επιτρέπονται στη καμπινα μέσα) pet in the cabin για να την έχεις μαζί σου μέσα στη καμπινα...Θα πάω Βιέννη στον πατέρα μου και μου είπε πως εάν είναι να γλιτώσουμε χρήματα και ψυχολογικά σοκ (δικό μου και της γάτας) όταν τη δώσω κάπου να την κρατήσουν καλύτερα να την πάρω μαζί μου.Απλά μία απορία που έχω και την πόσταρα και σε άλλη συζήτηση είναι πως επειδή εγω πάω μέσω Μονάχου μήπως θα ήταν καλύτερα να της έδινα κάποιο χαπάκι για να κοιμηθεί? έχω ακούσει πως είναι πολύ αποτελεσματικό και ειδηκά για μγάλα ταξίδια! Επιπλέον ταξιδεύω με Lufthansa και ήθελα να ρωτήσω κάποιον από σας εάν ξέρει το κοστολόγιο στο περίπου και φυσικά εάν επειδή είναι πάνω από 5 κιλά (είναι 6.300) θα μου την βάλουν cargo.... αυτά
ελπίζω να μήν σας κούρασα![]()
Αν η γάτα σου ειναι ευκολη στα ταξειδια μην της δώσεις κάτι, αν δεν ειναι, δώσε της με τη συμβουλή του γιατρού σου.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν θα σου τη βάλουν cargo λογω βάρους, εγώ ειχα φέρει με την Lufthansa 2 γατάκια συνολικού βάρους 7 κιλών απο τη ΓερμανιαΘα πάω Βιέννη στον πατέρα μου και μου είπε πως εάν είναι να γλιτώσουμε χρήματα και ψυχολογικά σοκ (δικό μου και της γάτας) όταν τη δώσω κάπου να την κρατήσουν καλύτερα να την πάρω μαζί μου.Απλά μία απορία που έχω και την πόσταρα και σε άλλη συζήτηση είναι πως επειδή εγω πάω μέσω Μονάχου μήπως θα ήταν καλύτερα να της έδινα κάποιο χαπάκι για να κοιμηθεί? έχω ακούσει πως είναι πολύ αποτελεσματικό και ειδηκά για μγάλα ταξίδια! Επιπλέον ταξιδεύω με Lufthansa και ήθελα να ρωτήσω κάποιον από σας εάν ξέρει το κοστολόγιο στο περίπου και φυσικά εάν επειδή είναι πάνω από 5 κιλά (είναι 6.300) θα μου την βάλουν cargo.... αυτά
ελπίζω να μήν σας κούρασα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool