Marybcu
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Oχι,αυτα ειναι απαραιτητη προϋποθεση για να μπει το ζωο στη χωρα.Για καλο και για κακο ομως παρε ενα τηλεφωνο στην πρεσβεια να ρωτησεις με λεπτομερειες τον κανονισμο,ειναι πολυ τακτικοι σε κατι τετοια και μπορει για μια λεπτομερεια να σου δημιουργησουν θεμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marybcu
Νεοφερμένο μέλος

Rula
Νεοφερμένο μέλος
Περίεργο που η lufthansa λέει πως δε μεταφέρει ζώα, ίσως ισχύει διαφορετική νομοθεσία για τη βρετανία. Εμένα το δικό μου θα ταξιδέψει με lufthansa και tap από λισαβόνα μέσα στη καμπίνα του αεροπλάνου με γατοφόρο που πρέπει να χωράει κάτω απο το κάθισμα και μάλιστα η lufthansa ζητά 70 ευρώ.
Γεια σας!
Έχω μια ερώτηση. Μέχρι ποσο χρόνων μπορούν τα γατιά να ταξιδέψουν με αεροπλάνο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Τι σχέση έχει αυτό; Μέχρι την ηλικία που είναι σε καλή κατάσταση ώστε να ταξιδέψουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εννοώ ότι μια ηλικία και μετά είναι "παπουδακια" k γριούλες k θα έχουν πρόβλημα με την αναπνοή k την καρδούλα τους. ο κτηνίατρος πριν από καιρό μου είχε πει μέχρι 11 χρόνον. αληθεύει?
MissKit
Επιφανές μέλος
Νομίζω πως η επιτρεπόμενη ηλικία θα πρέπει να εξετάζεται κατά περίπτωση. Αυτό εννοώ να είναι σε καλή κατάσταση. Να μην έχουν προβλήματα υγείας που ίσως επιδεινωθούν με το άγχος που θα τους προκαλέσει η διαδικασία.
Από την άλλη, γατούλες που δεν αγχώνονται ιδιαίτερα, δε θα έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη. Γιατρός δεν είμαι φυσικά, το λέω με βάση την κοινή λογική. Γιατί δε ρωτάτε το γιατρό του forum;

MissKit
Επιφανές μέλος
Παρακαλώ. Καλό ταξίδι να έχετε και να πάνε όλα καλά με τη γατούλα.

ευχαριστώ πολύ!
Γεια σας. Πρόκειται να ταξιδέψω από Γερμανί- Ελλάδα με τι γάτα μου πρώτη φορα. Μονο το αντίθετο έχω κάνει μέχρι τώρα. Όταν ήρθα δεν υπήρχε κανένας έλεγχος στο κλουβάκι τις γάτας (German Wings) την έβαλα κάτω απτή θέση (όσο μπορούσα) k μετά στη θέση διπλα μου. Τώρα στο site τις German Wings λέει ότι απαγορεύονται τα κλουβιά k πρέπει να είναι μαλακή τσάντα για ζώα με διάστασης 40x38x20 . Με Aegean μου λένε το κιλό κάνει 22 euro!!!!! k πρέπει να είναι 50x 30 x 23. Δεν πάνε καλά διότι δεν υπάρχει στον κόσμο τέτοιο κλουβί αλλα δυστυχώς σε όλες τις εταιρίες στα site αυτό λέει δηλαδή τέτοιες διαστάσεις. Φοβάμαι τώρα να μην βρεθώ εκεί k με μετράνε με το metro το κλουβί μου (είναι 48x30x28) k αναγκαστώ να μην ταξιδέψω. Πείτε μου σας παρακαλώ άμα γνωρίζετε τι παίζει με αυτά γιατί θα τρελαθώ.
evelynkar Ταξίδεψες τελικά? θέλω k εγώ να ταξιδέψω σε μέτρησαν? Εδώ στη γερμανία δεν ξέρω ακούω κάτι τρελα ότι μετράνε !!
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Παρε τηλεφωνο την German Wings να σου επιβεβαιωσουν οτι μπορεις να ταξιδεψεις με τη γατοφορο που εχεις και που ταξιδεψες την πρωτη φορα. Αλλωστε το κλουβι σου εχει 8 ποντους περισσοτερο μηκος αλλα εχει και 8 λιγοτερους σε φαρδος απο τις διαστασεις που ζητανε. Αρα εισαστε πατσι.

θα πω τι μάνα μου να πάρει από ελλάδα γιατί οι κλεφτες από γερμανία το 1 λεπτό κοστίζει 1 euro! + αναμονή. αίσχος. την πρώτη φορα από ελλάδα που ταξίδεψα ούτε με έλεξαν τίποτα απλά μπήκα μέσα κάθισα k αυτό ήταν. εδώ διαβάζω σε forums ότι βγάζουν χάρακα k μετράνε. στην τελική θα πρέπει να αγοράσω τσάντα. k τις φοβάμαι αυτές γιατί δεν έχουν καλο αερισμό. k πριν 1 μηνα κιόλας αγόρασα καινούργιο κλουβί με πολύ καλο αερισμό για να ταξιδέψει η πριγκιπέσα άνετα. Στην aegean έχουν πολύ θράσος. και το πιο αστείο είναι ότι μου λένε πρέπει να κλείσω πρώτα εισιτήριο για μένα k μετά για τι γάτα και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μου πουν ότι δεν μπορεί η γάτα να ταξιδέψει k εγώ να έχω κλίση τσάμπα εισιτήριο. δεν πάνε καλά. Λέω δεν μπορείτε απλά να δείτε άμα μπορεί η γάτα να ταξιδέψει πρέπει να βγάλω τσάμπα εισιτήριο για μια απλή πληροφορία? Αίσχος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω ταξιδευω με aegean καθε φορα αθηνα-κυπρο που θεωρειται εξωτερικη πτηση , κ κοστιζει 6 ευρω το κιλο..εκανα κ επιβεβαιωση για τις δυο γατες μου που θα ταξιδεψουμε τον Ιουλιο..και εννοειται σε πλαστικο κλουβι κ οχι πανινο. Επισης η επιβεβαιωση της γατας γινεται αμεσως μολις κλεισεις το εισητηριο, δλδ πριν πληρωσεις, και ξερεις αν ειναι οκ στην συγκεκριμενη πτηση, αλλιως λες να σε βαλει σε αλλη και το εισητηριο σου δεν παει χαμενο. Δεν ξερω πως παει απο Γερμανια αλλα εμας η Aegean ουτε χαρακα πηρε ποτε ουτε τπτ..και στην αρχη ειχα πολυ μεγαλυτερη γατοφορο απο αυτη που χρησιμοποιω τωρα..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι σου απαντησα στο αλλο θεμα που εγραψες..2 χρονια ταξιδευουμε απο και μπρος και κανενα προβλημα με την γατοφορο..εξαλλου αποτι μου ειπε η Aegean σε περιπτωση που δεν κανει το κλουβι μου μου δινουν αυτοι..τωρα απο Γερμανια δεν ξερω αν παει διαφορετικα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τα θέμα : "Γατοφόρος και αεροπλάνο",συγχωνεύτηκε με το παρών.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool