@ Havana: Βασικά θα πετάξω σε περίπου ένα μήνα με Aegean αλλά στην επιστροφή θα πετάξω με Cyprus Airways γιατί με βολεύει καλύτερα. Τώρα τελευταία όμως οι Κυπριακες αερογραμμές συνεργάζονται με τις Ολυμπιακές στις περισσότερες πτήσεις,ειδικά για Ελλάδα και συχνά η πτήση γίνεται με σκάφος των Ολυμπιακών. Δεν ξέρω σε τέτοια περίπτωση ποιας εταιρείας οι κανόνες εφαρμόζονται σχετικά με τα κατοικίδια, πρέπει να το ψάξω..

Επίσης υπάρχει κανονισμός που λέει ότι η γάτα πρέπει να είναι άνω των 6 μηνώΕπειδή δε το διάβασα κάπου.Τελοσπάντων,το θέμα της ηλικίας με απασχολεί κυρίως επειδή πιθανόν να πάρω τη γάτα μου πολύ σύντομα και θα είναι μικρή σε ηλικία, το πολύ 1,5 μηνών και αναγκαστικά θα πρέπει να φύγω για Κύπρο το Πάσχα και να την πάρω μαζί μου. Αν όντως υπάρχουν περιορισμοί για την ηλικία,δε θα μπορώ να την πάρω μαζί μου και δυστυχώς δεν έχω κάποιον στην Αθήνα να την κρατήσει όσο θα λείπω. Η μόνη λύση που σκέφτομαι είναι ξενοδοχείο για ζώα,αν υπάρχουν στην Αθήνα τέτοια ή να μην πάρω γάτα καθόλου, αν και το θέλω πάρα πολύ εδώ και καιρό..Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με ξενοδοχεία ζώων,παρακαλώ να μου πει.
Συγγνώμη αν σας ζάλισα με τις απορίες μου, αλλά χρειάζομαι κάποιον να με διαφωτίσει