elvenstar
Επιφανές μέλος
Για τον μονομάχο όπως κ για τα γκαμπι είναι πολύ εύκολο να βρεις το φύλο τους, τα αρσενικά είναι αυτά που έχουν πιο εντυπωσιακή κ μεγάλη ουρά κ επίσης έχουν κ πιο ωραία κ έντονα χρώματα συνήθως για να προσελκύουν τα θηλυκάσυνήθως δεν ξέρουν το φύλο τους,πρόσεχε μην σου δώσουνε αρσενικό![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Στο θεμα της Μπιζου το εχω κ φωτο,να βαλετε κ σεις τα δικα σας να θαυμασουμε!
Μονομαχο θηλυκο ειχα κ ηταν πολυ ενεργητικος,να εχετε υπ'οψιν οτι θα τον εχετε ξεχωριστα απο αρσενικο κ μαλιστα σε μεγαλυτεο χωρο γιατι θελει πολυ απλα για κολυμπι!Μπορει να μπει κ σε κοινοβιο παντως,δεν χρειαζεται να ειναι μονη της,αρκει να κανετε σωστι συνδυασμο.
Νοτα θα ρωτησω φιλους μου αν ενδιαφερονται για το ενυδρειο σου .Ποσα λιτρα ειναι?Εχει καπακι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

εχω να πω επισης οτι εγω και ο αντρας μου ζουλιξαμε τρελα τα 2 γατονια της Νοτας και ηταν θεικααααααααααααααααα!!!!

Νοτα μου και παλι ευχαριστω και ελπιζω συντομα να τα ξαναπουμε απο κοντα!!!!!!!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Τον πηρα(τοτε ειχα και τον Αρη το γατο ο οποιος απλα τον χαζευε) και αρχικα τον ειχα παει στον παιδικο σταθμο που δουλευα και τον φροντιζαμε μαζι με τα παιδια(τα οποια και τον βαφτισαν).Μετα τον ειχα σπιτι αλλα και στο σπιτι των γονιων μου οπου και πεθανε ετσι ξαφνικα μετα απο 4 χρονια...
Τρομερη προσωπικοτητα για ψαρι,του αρεσε ο ηχος απο τις μαρακες και να ακολουθει το δαχτυλο που πηγαινει περα δωθε.
Ας ειναι καλα το ψαρακι μου εκει που ειναι....
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ειχα σε μια φαση 1 black skirt tetra (επαθε προβλημα με το swim bladder του και μετα απο κανενα χρονο το εχασα), 5 zebrafish (ζευγαρωναν ανεξελεγκτα αλλα τα μικρα ψαρακια γινονταν τροφη, τα εχασα και αυτα απο αγνωστη αιτια), 2 glowing tetra, 2 γαριδες (την μια την εχασα την 2η μερα απο τη μερα που την πηρα, η αλλη ζει και βασιλευει). Ειχα και ενα βατραχακι αλλα εζησε μονο 1 βδομαδα και αποφασισα να μη παρω αλλο
Στεναχωρεθηκα πολυ τοτε
Τωρα βαριεμαι να ασχοληθω ξανα με ενυδρειο και το εχω αφησει ετσι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Ενω τωρα με τις 2 γυαλες που εχω μπορω να τις αφησω σε μια φιλη μου,το ενυδρειο δυστυχως δεν μεταφερετε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.Σκεφτομαι να αγορασω ενα αλλα το προβλημα ειναι οι διακοπες.Ενω τωρα με τις 2 γυαλες που εχω μπορω να τις αφησω σε μια φιλη μου,το ενυδρειο δυστυχως δεν μεταφερετε.
![]()
αναλογα ποσο θα λειψεις διακοπες. Μπορεις να το αφησεις μονο του για κανενα μηνα και να βαλεις αυτοματο μηχανισμο να τα ταιζει 2 φορες τη μερα. Για περισσοτερη σιγουρια μπορεις να πεις στην φιλη σου να πηγαινει μια φορα στις 3-4 μερες να επιβλεπει την κατασταση. Οσο πιο μεγαλο ειναι το ενυδρειο τοσο πιο αραιες αλλαγες νερου θα χρειαζεται και με ενα καλο φιλτρο (και με κατι πετρουλες που ριχνουν την αμμωνια που μπαινουν στο φιλτρο) ολα θα ειναι μια χαρα. Αν εχεις βεβαια αληθινα φυτα μεσα η αμμωνια θα ειναι σε χαμηλα επιπεδα.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
για πειτε μου τελικα ειναι αρσενικο?
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι καλε αρσενικο ειναι.Τα θηλυκα εχουν κοντα πτερυγια![]()

οχι τιποτα αλλο ....μην τον ονομασουμε και τζουλι και μετα παραπονιεται!!!!

RedCat
Διάσημο μέλος
εχω να πω επισης οτι εγω και ο αντρας μου ζουλιξαμε τρελα τα 2 γατονια της Νοτας και ηταν θεικααααααααααααααααα!!!!
Νοτα μου και παλι ευχαριστω και ελπιζω συντομα να τα ξαναπουμε απο κοντα!!!!!!!!![]()
Παρακαλώ δεν ήταν και τίποτα. Ευχομαι να πανε όλα καλά και να δουμε σύντομα φωτογραφίες.
Ελάτε να ξαναζουλήξετε όποτε θέλετε είστε ευπρόσδεκτοι..και εγω χαρηκα που σας είδα απο κοντα

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
οχι τιποτα αλλο ....μην τον ονομασουμε και τζουλι και μετα παραπονιεται!!!!
![]()
Eλα μωρε,το πολυ να το κανεις Τζουλιαν μετα!

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω ήδη χαρίσει ενα Juwel 70lt κι ενα 125 Rio Juwell...
Οτι θετε για ψάρια ρωτήχτε χωρις φόβο και πάθος.
Οτι γνωρίζω (χωρις να παριστάνω την ηδιμονα)...στη διάθεσή σας.
Εχω επενδύσει σε χρονο και χρήμα. Τωρα εχω ενα 180, πάντα φυσικά φυτά - αν και αυτά ειναι λιγο μπελάς με την άλγη τους και με τη ζέστη... - και λεω να παω μια και καλή για ενα 300αρι μολις καταλήξω στο θεμα του χώρου.
Οταν πεθαινουν τα ψάρια (αναφερομαι στο πρωτο μηνυμα γιατι παιδια δεν προλαβαινω τωρα να διαβασω αναλυτικα ολα) δεν ειναι σωστη η ισορροπια στο νερο. 1 εκ. λόγοι...με βαση ομως αυτον τον ένα!
Επισης, μπορει το χρυσοψαρο να μη έφαγε την ουρά του Κογκολέζου αλλά να στρεσαρίστηκε αυτός και να τσουρομαθήθηκε η ουρά του. Συμβαινει. Επισης μπορει να μη γουσταρε το χρυσοψαρο και να σου στριμωχτηκε κοντα σε φίλτρο. Κι αυτό συνηθες.
Τα χρυσοψαρα ειναι ανθεκτικότατα, φαγανότατα και άκρως ρυπογόνα!
Ηταν χρυσοψαρο ή oranda ?
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ενυδρειο και η διατήρησή του δεν ειναι καθόλου μπελάς όπως νομιζει πολυς κόσμος.
Απλώς πρεπει να κανεις μια σωστή αρχή και να τηρείς κανόνες. Μετά όλα πανε ρολόι...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.Σκεφτομαι να αγορασω ενα αλλα το προβλημα ειναι οι διακοπες.Ενω τωρα με τις 2 γυαλες που εχω μπορω να τις αφησω σε μια φιλη μου,το ενυδρειο δυστυχως δεν μεταφερετε.
![]()
Το ενυδρειο εχει φίλτρα, μπορεις να βαλεις αυτοματη ταιστρα και χρονοδιακοπτη στο φως. Κανένα πρόβλημα στις διακοπές. Κανένα απολύτως καλή μου. Μην το φοβάσαι..
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω 1 αρσενικο μονομαχο.Το οποιο το αγορασα πριν 1 χρονο περιπου.Εχει ροζ-μωβ χρωμμα!Με εντυπωσιασε το χρωμμα του γιατι συνηθως βλεπω καποια μπλε.Θελω 1 θηλυκο για να δω απο κοντα τις διαφορες του απο το αρσενικο.Αν τα βαλω μαζι,ισως να κανουν και παιδακια!![]()
Οι μονομάχοι μετά το ζευγάρωμα συνηθίζουν να σκοτώνουν το ταιρι τους.
Θέλει πολύ προσοχή και γνώση αν θελεις να ζευγαρώσεις τετοια ψάρια.
Θέλει χώρους - κρυψώνες, θελει διαχωρισμο στη σωστή στιγμή κλπ κλπ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool