μαλιστα!τιμωρια θα εβαζα το μικρο μου γιο,στις γατες δε μπορω να το κανω,δε μου παει,πιστευω οτι δεν καταλαβαινουν απ τις δικες μας τιμωριες,ο μεγαλος γατος ξερει πλεον καθε τι που μ ενοχλει,αρκει να τον κοιταξω και να πω επ!!και κατεβαινει απ το τραπεζι,κι αυτο το συνηθιο το αποκτησε προσφατα επειδη ανεβαιναν τα μικρα και ηθελε κι εκεινος,στα μικρα χτυπω τα χερια μου παλαμακια και κατεβαινουν,μαζευω τις κουρτινες ψηλα οταν ειναι μεσα,ποτε δεν ειχα επικινδυνα πραγματα λογω παιδιων στο σπιτι,αλλα τα καλλυματα του σαλονιου παντα καπως ειναι,ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ,υπαρχουν καποια καλλυματα πολυ φτηνα και καλης ποιοτητας που τ αλλαζω καθε χρονο,τριθεσιος,δυθεσιος,πολυθρονα 133 ευρω καλα μου φαινονται.αλλες ζημιες δε κανουν,κι εχω και κηπο με φυτεμενα,φετος εκανα και αποπειρα για καλαμποκια,παρολο που επαιζαν τα γατακια μια χαρα τα φαγαμε.απλα θελουν ολα μια ισσοροπια,παιδια,γατια,κηπος,σπιτι,ολα γινονται αμα υπαρχει αγαπη.αλλα στη τιμωρια δε συμφωνω,ειδικα σ αυτη με τη γατοφορο,ο μεγαλος τη φοβαται παρα πολυ,γιαυτον γατοφορος σημαινει,γιατρος η ταξιδι,δε θα του το κανα ποτε αυτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.