marina289
Περιβόητο μέλος

Συμφωνούμε απόλυτα στο ότι τα γρατσουνίσματα και τα δαγκώματα πρέπει να κόβονται... Απλά, αντί για το χτύπημα στο κεφαλάκι (το απαλό , δεν διαφωνώ ) επειδή το χέρι μου δεν θα πήγαινε, θα προτιμούσα φύσημα στο φατσάκι του...Είναι το ίδιο αποτελεσματικό!
Αλλά αφού το έκοψε, όλα καλά! Καλά παιχνίδια χωρίς δαγκώματα και γρατσουνίτσες!!

υγ όσον αφορά το επίπεδο κυριαρχίας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
η τιμωρία του είναι η εξής δεν του δινεις να φάει...η τον μαλώνω...αλλα σπανια με κάνει ο γατούλης μου να φτανω αυτή τι θέση....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Το πιο ευχάριστο είναι ότι το έχει κόψει, οπότε δεν τίθεται καν αυτή τη στιγμή θέμα...
Συμφωνούμε απόλυτα στο ότι τα γρατσουνίσματα και τα δαγκώματα πρέπει να κόβονται... Απλά, αντί για το χτύπημα στο κεφαλάκι (το απαλό , δεν διαφωνώ ) επειδή το χέρι μου δεν θα πήγαινε, θα προτιμούσα φύσημα στο φατσάκι του...Είναι το ίδιο αποτελεσματικό!
Αλλά αφού το έκοψε, όλα καλά! Καλά παιχνίδια χωρίς δαγκώματα και γρατσουνίτσες!!
υγ όσον αφορά το επίπεδο κυριαρχίας...![]()
Θα το δοκιμάσω αυτό με το φύσημα...
Augustina
Νεοφερμένο μέλος
σταματάει για λίγο και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά... το φύσημα στο μουτράκι το έχουμε συνηθίσει, μόνο τη γατοφόρο δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ούτε αυτό θα πιάσει, γιατί έχει πολύ καλή σχέση μαζί της... Μου λένε ότι έχει προσωπικότητα, αλλά μέχρι και η κτηνίατρος απελπίστηκε με τη συμπεριφορά του!!!! Δεν τον κάνει κανείς καλά σας λέω!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλα μεχρι στιγμης απο ζημιες δεν εχει κανει και τιποτα το τραγικο παρ'ολο που ειναι υπερκινητικη και δαγκωνει μαξιλαρια,δαγκωνει και γατζωνεται σε κουρτινες οταν φυσαει αλλα ακομα δεν εχει σκισει τιποτα...Το πιο ενοχλητικο ομως ειναι τα δαγκωματα...Μου εχει φαει τα χερια αλλα οταν ποναω κανω δυνατα "ααα" και σταματαει για μερικα δευτερολεπτα μετα ξαναξεκιναει...

marina289
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Augustina
Νεοφερμένο μέλος
α και με το Σβούρα μου το ίδιο ισχύει!! ότι και να κάνω, αυτό που θέλει εκείνος, θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει!! Το μόνο πρόβλημα μου είναι όταν κάνω δουλειά στον πάγκο και κόβω κανένα κρεατικό, λαχανικό, κλπ κλπ ανεβαίνει να το φάει.. ότι μυρίζει και είναι σε πιάτο, κατσαρόλα, μπολ, και ιδίως ότι γλυκό, θέλει να το καταβροχθίσει κι εγώ φοβάμαι όχι για εμένα, αλλά μην πάθει εκείνος τίποτα... διαβάζω και τις ακατάλληλες τροφές και τρομοκρατούμαι ακόμα περισσότερο!! βέβαια με έχει βοηθήσει στο να μην αφήνω άπλυτο μέσα στο νεροχύτη κι αυτό είναι ευτύχημα για το σπιτάκι μου!!!!Εμενα παλι..δεν με ενοχλει που ανεβαινει στον παγκο της κουζινας.Δεν αφηνω εκτεθειμενα πραγματα,και οταν θελω να κανω δουλεια στον παγκο...απλα τον καθαριζω με λιγο απορυπαντικο.Και η πουπυ ειναι τυπος..που δεν χαμπαριαζει απο τιποτα απολυτως.Οποτε απλα...προσεχω εγω.![]()

Monikaki
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν εγώ έχω 2 γατάκια περίπου 2 μηνών Την Ναομη και τον Νταρκο
Η Ναομη σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήρεμη και δεν μας κάνει ζημίες μια δυο φορές που είχε ανέβει στο τραπέζι απλά την έριξα ελαφρά κάτω και δεν έχει ξανά ανέβει η όταν πάει κάπου που δεν πρέπει απλά κοπανώ το πόδι μου διπλά της κ της λέω μη και με ακούει
Τώρα όσο αφορά τον Νταρκο που είναι πολύ άτακτος αλλα και ο αγαπημένος μου :ρ τον έχω κακό μάθει η αλήθεια να λέγετε γιατί δεν φταίνε τα ζωντανά αλλα ότι αφορά τις τιμωρίες του είναι ίδιες με της Ναομης με την μονή διαφορά που του λέω να κρυφτεί να μην τον βλέπω και το κάνει πάει και κρύβετε κάτω από το τραπεζάκι κ δεν βγαίνει μέχρι να τον πάρω αγκαλιά που αυτό μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν αργεί ούτε ένα λεπτό χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αλλα και πάλι για όλα τα παραπάνω νιώθω απίστευτα τύψεις
Στη δική μας περίπτωση το σίγουρο είναι ότι όταν ξεκινήσει το παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να περιοριστεί, καλύτερα να συμμετέχουμε στο χαμό ή να κάνουμε στην άκρη
. Νομίζω ότι είναι και στη φάση τώρα που μεγαλώνοντας ανακαλύπτει τις δυνάμεις της και ενθουσιάζεται. Είναι λίγο κουραστικό όλο αυτό το τρέξιμο καναπέ-τραπεζάκι-διάδρομο-κουζίνα και ειδικά χτες απελπιστήκαμε λίγο με τη διάθεση σκανταλιάς αλλά όταν μετά κουρνιάζει και αρχίζει το ζύμωμα και το χουρχούρισμα... άντε να της κρατήσεις κακία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εμείς βάλαμε τη δική μας μέσα πριν δύο μέρες και οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι να διαβάσω τα κατορθώματα άλλων γατιών εδώ πέρα νόμιζα ότι ήταν άτακτηΣτη δική μας περίπτωση το σίγουρο είναι ότι όταν ξεκινήσει το παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να περιοριστεί, καλύτερα να συμμετέχουμε στο χαμό ή να κάνουμε στην άκρη
. Νομίζω ότι είναι και στη φάση τώρα που μεγαλώνοντας ανακαλύπτει τις δυνάμεις της και ενθουσιάζεται. Είναι λίγο κουραστικό όλο αυτό το τρέξιμο καναπέ-τραπεζάκι-διάδρομο-κουζίνα και ειδικά χτες απελπιστήκαμε λίγο με τη διάθεση σκανταλιάς αλλά όταν μετά κουρνιάζει και αρχίζει το ζύμωμα και το χουρχούρισμα... άντε να της κρατήσεις κακία!
Να ανησυχούσες αν δεν τα έκανε αυτά.
Σκέψου ότι τώρα μαθαίνουν τον κόσμο,μέσα απο την εξερεύνηση και το παιχνίδι.Να σας ζήσει.

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Αληθινό είναι το καναρίνι;
Και δεν έχει χιμίξει ακόμα;;;
Μπράααβοοο!
Να βάλεις κι άλλες φωτό, πολλέςςςς!![]()
Ναιιιιιιι αληθινο κι εχω αλλο ενα....μια χαρα τα παει μαζι τους....καθεται διπλα στα κλουβια και τους κανει παρεα....Στην αρχη ειχαμε θεματακι
αλλα ξεπεραστηκε με λιγο ξυλακι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Συγγνώμη, αλλά το ξύλο το βρίσκω εντελώς λάθος. Δεν μπορείς να χτυπάς ένα ζώο επειδή συμπεριφέρεται με βάση το ένστικτό του. Έκανες κακό και στα 2 σου ζωάκια. Την γάτα σου την χτύπησες για να της καταπιέσεις το ένστικτό της, και το καναρίνι σου το τρομάζεις και το στρεσσάρεις κάθε φορά που το πας δίπλα στην γάτα. Η γάτα μπορεί να μην το απειλεί, αυτό όμως νιώθει τρόμο... και δεν νομίζω να ήθελε ποτέ να πλησιάσει από μόνο του την γατουλά σου. Δεν το βρίσκω ούτε ηθικό, ούτε σωστό να προσπαθείς να δημιουργήσεις μια φιλική σχέση ανάμεσα σε ένα θήραμα και έναν θηρευτή με το έτσι θέλω. Είναι λάθος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Συγγνώμη, αλλά το ξύλο το βρίσκω εντελώς λάθος. Δεν μπορείς να χτυπάς ένα ζώο επειδή συμπεριφέρεται με βάση το ένστικτό του. Έκανες κακό και στα 2 σου ζωάκια. Την γάτα σου την χτύπησες για να της καταπιέσεις το ένστικτό της, και το καναρίνι σου το τρομάζεις και το στρεσσάρεις κάθε φορά που το πας δίπλα στην γάτα. Η γάτα μπορεί να μην το απειλεί, αυτό όμως νιώθει τρόμο... και δεν νομίζω να ήθελε ποτέ να πλησιάσει από μόνο του την γατουλά σου. Δεν το βρίσκω ούτε ηθικό, ούτε σωστό να προσπαθείς να δημιουργήσεις μια φιλική σχέση ανάμεσα σε ένα θήραμα και έναν θηρευτή με το έτσι θέλω. Είναι λάθος.
Δεν προσπαθησα με το ζορι να δημιουργησω φιλικη σχεση αναμεσα, αλλα επρεπε να επεμβω και να σωσω τα καναρινια μου καθε φορα, που ο μικρος τοτε Βαλεντινο μου ανεβαινε στα κλουβια, τα εριχνε κατω και οταν τυχαινε να τον αφηνουμε μονο η να κοιμομαστε να τα κανει μανταρα....Δηλ κλουβια τουμπα και πορτακι ανοικτο, φαγητα σκορπια και ενα καναρινι να ναι ανασκελα σ ενα κλουβι μεσα....αυτος δε σε αλλη γωνια του σπιτιου ξαπλα να κανει οτι δεν ξερει τπτ....Τι να κανα???Ν αφηνα να το κανει ξανα και ξανα???Η να καταλαβει αυτο ΟΧΙ δεν το κανουμε???
Να εβαζα τα κλουβια εξω μες το κρυο να μου πεθανουν ενω τα εχω τοσα χρονια και τα φροντιζω σαν τα ματια μου???
Εκτος αν μου πεις να μην επαιρνα απ το δρομο το καημενο το εγκατελειμενο μωρο γατακι ενος μηνος, μεσα σ ενα κουτι μες το κρυο του Φλεβαρη, με τσιμπλες στα ματια, γεματο ψυλλους, που ετρεμε και εκλαιγε για να μην μου φαει τα πουλια οταν μεγαλωσει.....
Με το να φας στον ποπουλη μερικες δεν παθαινεις τπτ...μαθαινεις...ουτως η αλλως τα γατια δεν μαθαινουν ευκολα στο οχι....το αν ειμαι στοργικη και σωστη απεναντι του το ξερω εγω και οι γυρω μου....και το τι καταστροφες εχω δεχτει στο σπιτι μου να το χω γιατι το λατρευω....

Οσο για την επαφη με τα καναρινια, μονος του παει κι αραζει διπλα τους και κοιμαται....Αυτα καθονται ηρεμα, τρωνε κελαηδουν ....Παντως να διωξω αυτα για το γατι η το γατι για αυτα δεν το κανω....

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
θα μπορούσες πολύ απλά να κρεμάσεις κάπου ψηλά τα κλουβιά... ε δε νομίζω να έχεις γατιά spiderman που να περπατάνε στους τοίχους και τα ταβάνια!
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Καλύτερα που τα έμαθε να αφήνουν ήσυχα τα κλουβιά, αν και είμαι κι εγώ κατά του ξύλου.. Εντάξει, είπαμε, δε θα κάνουν και ό,τι θέλουν μες στο σπίτι! Κάποια όρια πρέπει να μπουν!

Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Στο σαλονι που εχω χωρο για τα κλουβια, διπλα στην μπαλκονοπορτα γιατι χρειαζονται φως, δεν μπορω να κρεμασω για καντρα τα κλουβια....Εν τω μεταξυ επειδη ειμαι πολυ στοργικος ανθρωπος και αγαπω πολυ τα ζωα, το πρωτο μου καναρινι τον Κιτσακο (αυτος ο ασπρος στη φωτο αβαταρ) τον εκπαιδευσα να κανει διαφορα οπως μυτουλες, να καθεται στο χερι, να πεταει και χτυπαει τη μυτη του στο κλουβι οταν τον φωναζω με τ ονομακλπ....Τα καναρινια δεν ειναι ιδιαιτερα κοινωνικα πτηνα οπως πχ παπαγαλος και για να καταφερουμε αυτα, επρεπε το κλουβι να βρισκεται κατω σε ενα σκαμπο κι οχι ψηλα στον τοιχο....Η αγαπη μου στο καναρινι που με συντροφευει εδω και χρονια δεν μ αφηνει να τον ξεχωρισω και να τον βαλω σ απομονωση κρεμασμενο πανω σε εναν τοιχο....Κι ο λογος που δεν ειχα παρει γατι,που το θελα πολυ, ηταν ο Κιτσακος....Ειμαι γραμμενη σ ενα σωρο φιλοζωικες σελιδες (εχω και δικη μου) αλλα κολλαγα στα καναρινια μου....Οταν ομως σου βρισκεται ενα ανυπερασπιστο πλασματακι σ ενα κουτι.μες το κρυο του χειμωνα, δεν σκεφτεσαι τα καναρινια σου, αλλα πως θα το σωσεις....θα μπορούσες πολύ απλά να κρεμάσεις κάπου ψηλά τα κλουβιά... ε δε νομίζω να έχεις γατιά spiderman που να περπατάνε στους τοίχους και τα ταβάνια!
Οσον αφορα στον Βαλεντινο, σκαρφαλωνει ψηλα μεχρι και στα ντουλαπια της κουζινας που φτανουν σχεδον στο ταβανι...και μεχρι να βρουμε κι αυτην του την κρυψωνα μας ειχε παει η ψυχη στην κουλουρη οτι τον ειχαμε χασει....πηδαει παγκο κουζινας...μετα ψυγειο κι απο κει τερμα ψηλα στα ντουλαπια...σαφως και θα τα φτανε στον τοιχο...ο Βαλεντινο ειναι ενα πολυ δραστηριο γατι, χαδιαρης και καλομαθημενος αλλα δεν ξεχναει την καταγωγη του κεραμυδογατου....Μου χει καταστρεψει το σαλονι μου, τις εχει φαει αλλα δεν παιρνει χαμπαρι....ξυνει τα νυχια πανω στο σαλονι....εχει σπασει ολα τα καλα μπιμπελω του σαλονιου κι εγω πλεον συνθηκολογησα γιατι τον λατρευω...αλλη θα τον ειχε πεταξει στο δρομο κανοντας χιλ ευρω ζημιες....τπτ δεν αφησε ορθιο και βεβαια δεν καταλαβαινει απο ΟΧΙ....
Υφασμα σαλονιου, ριχταρια σαλονιου, μπιμπελω σαλονιου ακριβα, χαλια να ξυνει νυχια (δεν του αρεσε τπτ απο τα ειδικα ονυχοδρομια) πατωμα να ξυνει νυχια,συνθετο, ποδι τραπεζαριας....Για πες εσυ....Δεν θα δινες καμμια ξυλια στον κολαρακο του????Εγω και στο παιδι μου θα δινα....Μην εισαι τοσο ευαισθητη στο ξυλο....Δεν ειπαμε να το σκοτωσουμε κιολας...ημαρτον...κι εγω παιδι τις αρπαζα...δεν επαθα τπτ ουτε επαψα ν αγαπαω τη μαμα μου...(Χρονια της πολλα και στις δικες σας παιδια♥♥)

Οπως καταλαβες τα καναρινια δεν τα εχω για διακοσμηση αλλα για την ιδιου επιπεδου συναναστροφη με το γατι...και το μονο που εμενε ηταν να γινου φιλοι οπως σκυλος-γατα...Ηθελα να ξερα αν ειχες σκυλο που θα σου εκανε επιθεση στο γατι να το κανει μια χαψια θα του λεγες μονον οχι και μη????
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=UIYJu5rQftQ&list=WLE714E0752AF9B37A&index=1&feature=plpp_video
Το μωρουλι μου....απλα ειναι απ το κινητο και δεν φαινεται καλα το βιντεο....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool