Τι ζώδιο είστε;;

Τί ζώδιο είστε??

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Κριός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δίδυμοι

• Καρκίνος

• Λέων

• Παρθένος

• Ζυγός

• Σκορπιός

• Τοξότης

• Αιγόκερως

• Υδροχόος

• Ιχθείς

• Total voters
    1
Ιωάννα μ'εστειλες! Εκτός από το ότι είσαι Σκορπιός έχεις και αδελφή Λιοντάρι? Παναγία μου! Κι εγώ τα ίδια!!! Πως τα πάτε? Γιατί εγώ με την αδελφή μου είμαστε σαν τον σκύλο με τη γάτα!!! Εγώ εννοείται ότι είμαι η γάτα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ειμαι το κοριτσι λιονταρι με τον αδερφο σκορπιο:rolleyes::rolleyes: Σκοτωνομαστε και ταυτοχρονα ειμαστε κολλητοι :D

Ενω ο φιλος μου ειναι και αυτος λιονταρι...φανταζεστε τι γινετε σπιτι!!!!:blink::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα πλεονεκτηματα των λιονταριων, εχουν παντα ωραιο μαλλι!!!!!!!!!!!!!!!!

οι παρθενοι, γιατι καπου αναφερθηκε το ζωδιο, ειναι το πιο ηρεμο ζωδιο. ειναι το ζωδιο που ξερει τον εαυτο του και του αρκει αυτο που ειναι χωρις να εχει προθεση για καμια τρελλη εξελιξη. ασχολειται πολυ με το σπιτι και την οικογενεια.

οι παρθενοι, γιατι καπου αναφερθηκε το ζωδιο, ειναι το πιο ηρεμο ζωδιο. ειναι το ζωδιο που ξερει τον εαυτο του και του αρκει αυτο που ειναι χωρις να εχει προθεση για καμια τρελλη εξελιξη. ασχολειται πολυ με το σπιτι και την οικογενεια.
Κοίτα, αν και δεν θα έπρεπε να το πω αυτό τώρα, μάλλον πέφτεις λίιιιιιγο έξω. Είναι μην τα πάρουμε (και τα περνουμε συχνά και χωρίς προφανή αίτία).

Σε αυτό μέσα είσαι! :);)

Εγώ είμαι δίδυμος με ωροσκόπο δίδυμο,δηλαδή δίδυμος όσο δεν πάει!!! Ξέρω ότι πολλοί με φοβούνται και οι υπόλοιποι με μισούν. Είμαι όμως απ' τα καλά τα διδυμάκια που ελέγχουν τι διπροσωπία τους. Ο αδερφός μου είναι λέων,όταν όμως μαλώνουμε κρυφτήτε

Εγώ είμαι δίδυμος με ωροσκόπο δίδυμο,δηλαδή δίδυμος όσο δεν πάει!!! Ξέρω ότι πολλοί με φοβούνται και οι υπόλοιποι με μισούν. Είμαι όμως απ' τα καλά τα διδυμάκια που ελέγχουν τι διπροσωπία τους. Ο αδερφός μου είναι λέων,όταν όμως μαλώνουμε κρυφτήτε

καλε ετσι ειναι ο αντρας μου διδυμο με διδυμο μεσα στην τρελλα κ την αλλοπρωσαλια μηπως να κανετε παρεα

καλε ετσι ειναι ο αντρας μου διδυμο με διδυμο μεσα στην τρελλα κ την αλλοπρωσαλια μηπως να κανετε παρεα

wow,υπάρχει άτομο σαν κι εμένα? Απίστευτο :lol:

μικα εχεις ωροσκοπο.................................................. Σκορπιό!!:happy::):P

α καλα τωρα το ειδα!:redface: Ευχαριστω πολυυυυυυ, τωρα εξηγουνται πολλα:rolleyes:

Λοιπόν μιας και έχουνε μαζευτεί νέα άτομα στο σάιτ, από τότε που έγραψε κάποιος σ'αυτό το θέμα, το ανανεώνω.
Όσοι πιστοί προσέλθετε:up:!
Και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλή ιδέα!!:Dλοιπόν είμαι κριός με ωροσκόπο..καρκίνο?!δεν είμαι σίγουρη..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ είμαι Δίδυμος,αλλά δεν έχω ιδέα για ωροσκόπο.

Καρκίνος με ωροσκόπο Λέοντα και σελήνη στον Σκορπιό. Οι γάτες μου είναι και οι δύο Δίδυμοι. Με διασκεδάζει αφάνταστα να τα λέω αυτά, αλλά δεν τα πιστεύω ντιπ!

Εγώ είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Δίδυμο. Η Candy μου είναι Σκορπίος:hmm: και ο Bat Καρκινάκι.
ΥΓ: Zbeebz όταν λες ντιπ εννοείς την σάλτσα;

Εγω αιγοκερος με ωροσκοπο σκορπιο...πως γινεται αυτο δεν ξερω:blink::blink::blink:

Εγω αιγοκερος με ωροσκοπο σκορπιο...πως γινεται αυτο δεν ξερω:blink::blink::blink:
Γιατί εγώ είμαι καλύτερα;
icon8.gif
zorica δεν μας είπες τι είναι ο μικρός

Γιατί εγώ είμαι καλύτερα;
icon8.gif
zorica δεν μας είπες τι είναι ο μικρός
Ναι και αυτος ειναι περιεργος συνδιασμος:lol:Ο Μαρκο ειναι και αυτος αιγοκαιρος:P:P:P

Ο Μαρκο ειναι και αυτος αιγοκαιρος:P:P:P[/quote] Να το θεωρήσω τυχαίο τώρα αυτό;:hmm:

Ο Μαρκο ειναι και αυτος αιγοκαιρος:P:P:P
Να το θεωρήσω τυχαίο τώρα αυτό;:hmm:[/quote]
Μοιαζει υποπτο αλλα ειναι τυχαιο και το μεγαλο μου κοριτσι ειναι και το μικρο κοριτσι ειναι και ο δικος μου ειναι μια αρμονια βλεπεις...:lol::lol::lol:

Σου ξέφυγε ο άντρας πάντως να επανορθώσεις αμέσως:P

Σου ξέφυγε ο άντρας πάντως να επανορθώσεις αμέσως:P
Ασ`τον να πεταει λιγο κανει καλο:lol::lol::lol::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back