Τι ζώδιο είστε;;

Τί ζώδιο είστε??

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Κριός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δίδυμοι

• Καρκίνος

• Λέων

• Παρθένος

• Ζυγός

• Σκορπιός

• Τοξότης

• Αιγόκερως

• Υδροχόος

• Ιχθείς

• Total voters
    1
Εγώ είμαι κροκόδειλος με ωροσκόπο μυρμηγκοφάγο γιαμ γιαμ..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως σχετικά με αυτό που δημοσίευσε η Chrisidor νομίζω οτι ειναι λάθος ότι ο Χιτλερ ηταν Λέων. Ηταν Ταυρος.
Συμφωνώ απολύτως.Ο Χίτλερ ήταν Ταύρος.Ο Μουσολίνι και ο Ναπολέων ήταν Λέων .Εγώ είμαι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στον Δίδυμο.Και πιστέψτε με, μου βγαίνουν όλα αυτά τα στοιχεία ανακατεμένα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry: :cry: δεν θελωωωωω προτιμω να ειμαι ενα αγριοκατσικο που τρεχει στα βουνα......αντε τψρα στα 36 να ασχοληθω με το νερο τι θα ειμαι;;; μια κατσικουλα με βατραχοπεδιλα και μπρατσακια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o υδροχοος δεν ειναι του νερου αλλα του αερα μπορει να εισαι ενα πουλακι με μπρατσακια:P

Νομίζω ότι τώρα την αποτέλειωσες την κοπέλα... Αυτό το πουλάκι με μπρατσάκια ήταν το άχυρο που έσπασε την πλάτη της καμήλας.

And for the record, κι εγώ Αιγόκερως είμαι:up: με ωροσκόπο μάλλον Καρκίνο, αλλά δεν ξέρουμε με σιγουριά, καθώς η ώρα της γέννησής μου παραμένει αξεδιάλυτο μυστήριο, χαμένο στα βάθη των αιώνων (μέχρι το '80 δηλαδή).

flowerysmile.gif

Βρείτε τον ωροσκόπο σας!

Μολις ανακαλυψα οτι δεν γεννηθηκα 12 παρα δεκα, αλλα 13 παρα δεκα!
Επομενως, ο ωροσκοπος μου ειναι ταυρος....:)

Τελικά οι σκορπιοί είμαστε πολλοί:D!

Εγώ είμαι σκορπίνα με ωροσκόπο δίδυμο και έχω να πώ ότι οι σκορπιοί μπορούν να είναι η κόλαση και ο παράδεισος... Είμαστε υπέροχοι...;)

Υ.Γ. Οι ταύροι το έχουν αρκετά το χιτλερικό (είναι το αγόρι μου:rolleyes:) αλλά κατα βάθος είναι μεγάλες καρδιές...:redface:

Τελικά οι σκορπιοί είμαστε πολλοί:D!

Εγώ είμαι σκορπίνα με ωροσκόπο δίδυμο και έχω να πώ ότι οι σκορπιοί μπορούν να είναι η κόλαση και ο παράδεισος... Είμαστε υπέροχοι...;)

Υ.Γ. Οι ταύροι το έχουν αρκετά το χιτλερικό (είναι το αγόρι μου:rolleyes:) αλλά κατα βάθος είναι μεγάλες καρδιές...:redface:
Ναι! Ναι!!!:up:

Μόόόνο υπέροχοι? Και κάτι παραπάνω είμαστε. γιατί να το κρύψομεν άλλωστε?:D :lol: :lol:

Ε, όχι και Χιτλερικά τα Ταυράκια!:confused: Ταύρος είναι ο άνδρας μου ο οποίος είναι ήρεμος και καλόβολος σε εκνευριστικό σημείο... Χιτλερική μάλλον εγώ θα χαρακτηριζόμουν...:hmm: :happy: :cool:

Πάλι ετεροχρονισμένα απαντάω...

αλλά η σύμπτωση είναι μεγάλη! Κι εγω για το αγόρι μου (τι αγόρι δηλαδή, ολόκληρος άντρας) που είναι Ταυρούλης μιλούσα...
Ναι μωρέ, γούτσου γούτσου είναι αλλά ο δικός μου έχει κάτι αναλαμπές χιτλερικές... καλά, πώς αντέξατε και παντρευτήκατε? Αν και νομίζω πως καταλαβαίνω... :inlove::inlove::inlove:

Ναι μωρέ, γούτσου γούτσου είναι αλλά ο δικός μου έχει κάτι αναλαμπές χιτλερικές... καλά, πώς αντέξατε και παντρευτήκατε? Αν και νομίζω πως καταλαβαίνω... :inlove::inlove::inlove:
:blink: :redface: ;) :P :lol::whistle:

Φαντάζομαι τα μουτράκια λένε ότι κατάλαβες ότι απορώ πως αντέξατε λόγω των αντίθετων χαρακτήρων τάυρου-σκορπιού (απέναντι είμαστε!) κρίνοντας βέβαια κ απο εμένα και

ότι κατάλαβες ότι κατάλαβα ότι κι εγώ μετά από 4 χρόνια σχέση δε μπορώ να ξεκολλήσω από τον ταυρούλη μου!!!:rolleyes::inlove::happy:

ο αντρας μου ειναι διδυμος φαντασου τι γινετε στο σπιτι σκηνες απειρου καλους
ωχ,,,μια απο τα ιδια..γιαυτο και μας την εδωσε εμας:lol::lol:εγω παντως ειμαι υδροχοος

δεν εχουμε πολλους διδυμους...:(:(:happy:

μου εκανα εντυπωση τα αποτελεσματα της δημοσκοπησης. τα πιο τρυφερα ζωδια με τα ζωα απ'οσο ξερω ειναι καρκινος και υχθεις. οι σκορπιοι ειδικα καμια σχεση.

εγω ειμαι ζυγος με ζυγο!!! κοινως οπου φυσαει ο ανεμος παω. καταλαβενετε. δεν σχολιαζω με τι ζωδια κανω σχεσεις γιατι θα σας αναλυσω ολο το ωροσκοπιο μου και του πρωην και γιατι ειμασταν μαζι και γιατι χωρισαμε:lol:

Ως εκπρόσωπος του ζωδίου (σκορπιός) έχω να δηλώσω ότι είμαστε παρεξηγημένοι ως ζώδιο :P. Είμαστε λίγο σχιζοφρενείς είναι η αλήθεια αλλά κατά βάθος είμαστε καλοί, αρκεί να μην μας πειράξουν!

Ως εκπρόσωπος του ζωδίου (σκορπιός) έχω να δηλώσω ότι είμαστε παρεξηγημένοι ως ζώδιο :P. Είμαστε λίγο σχιζοφρενείς είναι η αλήθεια αλλά κατά βάθος είμαστε καλοί, αρκεί να μην μας πειράξουν!

Λίγο σχιζοφρενείς??? :blink::blink: Μόνο λίγο?? Για τους άντρες εκποσώπους ισχύει αυτό, όχι για τις γυναίκες.. :rolleyes: :/: Με τις γυναίκες τα πάω μια χαρά..:happy:

εχετε δηλητηριο πολυ και ειστε τρελλα αυτοκαταστροφικοι. οπως ο σκορπιος οταν κινδυνευει γυρναει την ουρα του και αυτοκτονει!!! ψωναρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πωπω δεν περιγραφεται η κατασταση. μονο εσεις εχετε δικιο και κανεις αλλος!!!! πολυ ερωτικοι (καντε και λιγο κρατει καλε, δεν ειναι για χορταση)!!! δυναμικοι!!! φιλοδοξοι!!!

κακως χρησιμοποιησα δευτερο πληθυντικο επρεπε να βαλω πρωτο αφου το ωροσκοπιο μου εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σκορπιο

Εγώ είμαι Λιονταράκι με ωροσκόπο Ζυγό(και έτσι σώζεται λίγο η κατάσταση... :redface: :rolleyes: :D !!!)

Α...! Και από ότι μόλις έμαθα Δράκος στο κινέζικο!! (Ιδεά δεν έχω τι σημαίνει αυτό :hmm: αλλά anyway...:lol:)

Εγώ είμαι Λιονταράκι με ωροσκόπο Ζυγό(και έτσι σώζεται λίγο η κατάσταση... :redface: :rolleyes: :D !!!)

Πότε έχεις γενέθλια?? Εγώ 7 Αυγούστου.. Μα τα Λιονταράκια είμαστε τέλεια πλάσματα από μόνα μας.. τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει καλύτερους.. :lol::lol::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back