mimikaki
Διάσημο μέλος
χαχαχα. θα θελατε!!! για οποιον δεν καταλαβε αυτη την περιοδο εχω παρει αναποδες με τους αιγωκερους γυναικες και αντρες!!!!!!!!! δεν μπορω να σκεφτω ενα καλο που να εχετε ενα. οχι πειτε μου ενα καλο του ζωδιου σας.ΕΝΑ
Πιστοί, αξιόπιστοι,υπομονετικοί, με πολύ χιούμορ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα. θα θελατε!!! για οποιον δεν καταλαβε αυτη την περιοδο εχω παρει αναποδες με τους αιγωκερους γυναικες και αντρες!!!!!!!!! δεν μπορω να σκεφτω ενα καλο που να εχετε ενα. οχι πειτε μου ενα καλο του ζωδιου σας.ΕΝΑ
καλέ γιατί τα έχεις πάρει????
1) ειμαστε ευαίσθητοι 2)πιστοί 3) ερωτιάριδες
4)έχουμε χιούμορ κ.τ.λβέβαια υπάρχουν και εξερέσεις, εσύ μπορει να γνώρισες κάποιον που ν μην τα έχει όλα αυτά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μα τι λέτε τόση ώρα; Ψάρια, Κριάρια, Καβούρια και δε συμμαζεύεται. Τς τς τς, είστε σε πολύ λάθος δρόμο...
ΕΝΑΣ είναι ο τρόπος να μάθετε τα απόκρυφα του χαρακτήρα σας (και των άλλων). Είναι ακριβής, αλάνθαστος και πανέξυπνος.
Το έχετε κάνει το ΑΡΚΟΤΕΣΤ;
Το είχα κάνει παλιότερα και είχα βγεί μοντεχρήστος

Αλαζονεία, υψηλή αυτοεικόνα, διογκωμένη αυτοεκτίμηση, έλλειψη ενσυναίσθησης (κατανόησης των άλλων), συμπεριφορά και σχέσεις εκμετάλλευσης, υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

Το αγορι μου εχει γεννηθει 4 νοεμβριου, τι ζωδιο ειναι?Ταιριαζουμε?

RedCat
Διάσημο μέλος

και πράγματι έχει πεσει πολύ μέσα ....
aretha
Περιβόητο μέλος
Το είχα κάνει παλιότερα και είχα βγεί μοντεχρήστος![]()
Κι εγώ Μοντεχρήστος, εννοείται!Μιμίκα και εγώ ΜΟντεχρήστος είχα βγει και ότι σύνθημά μου είναι: "Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με εγκαταλείψουν και μείνουν μόνοι τους"και πράγματι έχει πεσει πολύ μέσα ....
![]()

"Καιρός ν'αφήσουμε τους εγωισμούς και ν'ασχοληθούμε λίγο με τον εαυτό μας"

ΘΕΟΣ ο Αρκάς!
mimikaki
Διάσημο μέλος

Εντάξη πέραν της πλάκας αρσενικός από θυληκό Αιγόκερο, όπως και ζυγό έχει διαφορά

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμίκα και εγώ ΜΟντεχρήστος είχα βγει και ότι σύνθημά μου είναι: "Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με εγκαταλείψουν και μείνουν μόνοι τους"και πράγματι έχει πεσει πολύ μέσα ....
![]()
Κι εγώ Μοντεχρήστος, εννοείται!
"Καιρός ν'αφήσουμε τους εγωισμούς και ν'ασχοληθούμε λίγο με τον εαυτό μας"
ΘΕΟΣ ο Αρκάς!

Ismini
Διάσημο μέλος

"Η επιστημονική ομάδα που μελέτησε την περίπτωσή σας νοσηλεύεται.

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
μπραβο βρε aretha!!!!αξιοπιστοι ειστε οι αιγωκεροι, το πιστοι ειναι σχετικο ε χιομουρ συμπαθητικα πραγματα.
τα εχω παρει για πολλους λογους και με δυο ατομα. το τελευταιο ειναι με την κολλητη μου η οποια ειναι ζυγος αλλα εχει ωροσκοπο αιγωκερο και με εχει πικρανει πολυ. τεσπα εγω η ζυγινα η ομορφη και εξυπνη (
) ειμαι μεγαλη καρδια ομως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ο καλός σου είναι Σκορπιός Ελενίτσα και ναι, ταιριάζεται πολύ!!!Εγω ξερω μονο οοτι εγω ειμαι Αιγοκαιρως και οτι ειναι το καλυτερο ζωδιο!
Το αγορι μου εχει γεννηθει 4 νοεμβριου, τι ζωδιο ειναι?Ταιριαζουμε?![]()
Εγώ όπως έχω ξαναπεί, είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερο, και τους Αικγόκερους τους λατρεύω, άνδρες και γυναίκες!!! Εμείς στην οικογένεια τύχαμε 3 Σκορπιοί: ο απτέρας μου, εγώ και η ανηψιά μου. Τους άνδρες Σκορπιούς τους λατρεύω! Το χειρότερό μου σε ζώδιο είναι οι άνδρες Δίδυμοι και οι γυναίκες Λέωντες!!! Πραγματικά δεν έχω χειρότερο!!!
Κι έχω πεθερά, αδελφή και κουνιάδα!!! Μπλιαααξξξξξ!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Για τις γυναίκες γουρούνια ποια είναι η γνώμη σας?![]()
Μια χαρά, ισσοροπία

aretha
Περιβόητο μέλος

(μίλησε η γυναίκα αρουραίος)

Ismini
Διάσημο μέλος
Άστο βρε Ισμήνη μου, εδώ ολόκληρη "επιστημονική ομάδα που μελέτησε την περίπτωσή σας νοσηλεύεται", θες να μας στείλεις κι εμάς να της κάνουμε παρέα;![]()
![]()
![]()

Δεν το ειχα σκεφτει

aretha
Περιβόητο μέλος
Γι' αυτό χρειάζονται οι αρουραίοι, για να τα επισημαίνουν κάτι τέτοια.![]()
Δεν το ειχα σκεφτει![]()

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελα μωρέ, γιατί? Γλυκούλια είναι τα ψαράκια.....Κορίτσια, τι γνώμη έχετε για τους άνδρες ψάρια; Εχω πάθει κάποια αλλεργία με το συγκεκριμένο ζώδιο τελευταίως
Σαν σχέση δεν ξέρω, αλλά έχω φίλους Ιχθύς και όλοι είναι καταπληκτικά παιδιά.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool