Τι ζώδιο είστε;;

Τί ζώδιο είστε??

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Κριός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δίδυμοι

• Καρκίνος

• Λέων

• Παρθένος

• Ζυγός

• Σκορπιός

• Τοξότης

• Αιγόκερως

• Υδροχόος

• Ιχθείς

• Total voters
    1
χαχαχα. θα θελατε!!! για οποιον δεν καταλαβε αυτη την περιοδο εχω παρει αναποδες με τους αιγωκερους γυναικες και αντρες!!!!!!!!! δεν μπορω να σκεφτω ενα καλο που να εχετε ενα. οχι πειτε μου ενα καλο του ζωδιου σας.ΕΝΑ

Πιστοί, αξιόπιστοι,υπομονετικοί, με πολύ χιούμορ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχα. θα θελατε!!! για οποιον δεν καταλαβε αυτη την περιοδο εχω παρει αναποδες με τους αιγωκερους γυναικες και αντρες!!!!!!!!! δεν μπορω να σκεφτω ενα καλο που να εχετε ενα. οχι πειτε μου ενα καλο του ζωδιου σας.ΕΝΑ

καλέ γιατί τα έχεις πάρει????

1) ειμαστε ευαίσθητοι 2)πιστοί 3) ερωτιάριδες:redface: 4)έχουμε χιούμορ κ.τ.λ

βέβαια υπάρχουν και εξερέσεις, εσύ μπορει να γνώρισες κάποιον που ν μην τα έχει όλα αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα τι λέτε τόση ώρα; Ψάρια, Κριάρια, Καβούρια και δε συμμαζεύεται. Τς τς τς, είστε σε πολύ λάθος δρόμο...:P
ΕΝΑΣ είναι ο τρόπος να μάθετε τα απόκρυφα του χαρακτήρα σας (και των άλλων). Είναι ακριβής, αλάνθαστος και πανέξυπνος.:up:

Το έχετε κάνει το ΑΡΚΟΤΕΣΤ;

Το είχα κάνει παλιότερα και είχα βγεί μοντεχρήστος:lol::lol::lol::lol:

Αλαζονεία, υψηλή αυτοεικόνα, διογκωμένη αυτοεκτίμηση, έλλειψη ενσυναίσθησης (κατανόησης των άλλων), συμπεριφορά και σχέσεις εκμετάλλευσης, υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.:lol::lol::lol::lol:

Εγω ξερω μονο οοτι εγω ειμαι Αιγοκαιρως και οτι ειναι το καλυτερο ζωδιο!:lol:
Το αγορι μου εχει γεννηθει 4 νοεμβριου, τι ζωδιο ειναι?Ταιριαζουμε?:lol:

Μιμίκα και εγώ ΜΟντεχρήστος είχα βγει και ότι σύνθημά μου είναι: "Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με εγκαταλείψουν και μείνουν μόνοι τους":lol::lol: και πράγματι έχει πεσει πολύ μέσα ....:hmm:

Το είχα κάνει παλιότερα και είχα βγεί μοντεχρήστος:lol::lol::lol::lol:
Μιμίκα και εγώ ΜΟντεχρήστος είχα βγει και ότι σύνθημά μου είναι: "Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με εγκαταλείψουν και μείνουν μόνοι τους":lol::lol: και πράγματι έχει πεσει πολύ μέσα ....:hmm:
Κι εγώ Μοντεχρήστος, εννοείται! ;)
"Καιρός ν'αφήσουμε τους εγωισμούς και ν'ασχοληθούμε λίγο με τον εαυτό μας" :lol::lol::lol:
ΘΕΟΣ ο Αρκάς!

Δεχόμαστε επίθεση οι Αιγόκεροι από τοους Αναποφάσιστους, μνησίκακους. Επιπόλαιους, άστατους, ερωτόληπτους Ζυγούς:D:D:D:D:D

Εντάξη πέραν της πλάκας αρσενικός από θυληκό Αιγόκερο, όπως και ζυγό έχει διαφορά;)

Κι εγώ Μοντεχρήστος, εννοείται! ;)
"Καιρός ν'αφήσουμε τους εγωισμούς και ν'ασχοληθούμε λίγο με τον εαυτό μας" :lol::lol::lol:
ΘΕΟΣ ο Αρκάς!

:lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Εγω είχα βγει Γουρούνι στο Αρκοτεστ.:)
"Η επιστημονική ομάδα που μελέτησε την περίπτωσή σας νοσηλεύεται.
Τι να σας πούμε εσάς, άλλωστε ότι και να σας πούμε δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτείτε μια και η σκέψη ως διαδικασία δε σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστη ούτε καν γνώριμη. Σκέφτεστε μόνο όταν είστε αφηρημένοι. Η προσοχή σας έλκετε συνήθως από εξωτερικά, περαστικά γεγονότα με αποτέλεσμα να επηρεάζεστε πολύ ακόμα και από μικρές αλλαγές που συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Η διάθεσή σας αλλάζει εύκολα. Είστε παρορμητικοί και εκφράζετε άμεσα τα συναισθήματά σας τα οποία έχουν ένταση αλλά όχι βάθος. Φλερτάρετε πολύ, ακόμα και με άτομα για τα οποία δεν τρέφετε ερωτικά συναισθήματα γι' αυτό συχνά οι άλλοι παρεξηγούν τις προθέσεις σας. Είστε και ιδιαίτερα ανυπόμονοι. Όταν θέλετε κάτι, δεν μπορείτε να περιμένετε, γι' αυτό δεν εξετάζετε καλά αν και κατά πόσο μπορεί να γίνει εφικτή η πραγματοποίηση μιας ανάγκης σας. Έτσι συχνά μπλέκεστε σε αδιέξοδες καταστάσεις. Επειδή δυσκολεύεστε να συνθέσετε και να επεξεργαστείτε τις εμπειρίες σας, σας συμβουλεύουμε να κοιτάζετε καμιά φορά μέσας σας, μη σκύβετε όμως πολύ και πέσετε στο κενό. Παρ' όλα αυτά είστε μια πληθωρικά γοητευτική προσωπικότητα."
:(:P

και εγώ μόλις το έκανα, βγήκα γουρούνι

βγηκα κι εγω μοντεχρηστος:lol: μπραβο βρε aretha!!!!

αξιοπιστοι ειστε οι αιγωκεροι, το πιστοι ειναι σχετικο ε χιομουρ συμπαθητικα πραγματα.
τα εχω παρει για πολλους λογους και με δυο ατομα. το τελευταιο ειναι με την κολλητη μου η οποια ειναι ζυγος αλλα εχει ωροσκοπο αιγωκερο και με εχει πικρανει πολυ. τεσπα εγω η ζυγινα η ομορφη και εξυπνη (:lol:) ειμαι μεγαλη καρδια ομως...

εμενα ολοι οι οικογενεια(4 ατομα) μου ειναι υδροχοοι:)

Πολλές βλακείες και κακίες ακούω για τους Σκορπιούς!!! Για μαζευτείτε!!!!:mad:

Εγω ξερω μονο οοτι εγω ειμαι Αιγοκαιρως και οτι ειναι το καλυτερο ζωδιο!:lol:
Το αγορι μου εχει γεννηθει 4 νοεμβριου, τι ζωδιο ειναι?Ταιριαζουμε?:lol:
Ο καλός σου είναι Σκορπιός Ελενίτσα και ναι, ταιριάζεται πολύ!!!;) Εγώ όπως έχω ξαναπεί, είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερο, και τους Αικγόκερους τους λατρεύω, άνδρες και γυναίκες!!! Εμείς στην οικογένεια τύχαμε 3 Σκορπιοί: ο απτέρας μου, εγώ και η ανηψιά μου. Τους άνδρες Σκορπιούς τους λατρεύω! Το χειρότερό μου σε ζώδιο είναι οι άνδρες Δίδυμοι και οι γυναίκες Λέωντες!!! Πραγματικά δεν έχω χειρότερο!!!:blink: Κι έχω πεθερά, αδελφή και κουνιάδα!!! Μπλιαααξξξξξ!!!!!:sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Για τις γυναίκες γουρούνια ποια είναι η γνώμη σας?:hmm:

Για τις γυναίκες γουρούνια ποια είναι η γνώμη σας?:hmm:

Μια χαρά, ισσοροπία:D

Άστο βρε Ισμήνη μου, εδώ ολόκληρη "επιστημονική ομάδα που μελέτησε την περίπτωσή σας νοσηλεύεται", θες να μας στείλεις κι εμάς να της κάνουμε παρέα; :P :lol: :lol:

(μίλησε η γυναίκα αρουραίος);)

Άστο βρε Ισμήνη μου, εδώ ολόκληρη "επιστημονική ομάδα που μελέτησε την περίπτωσή σας νοσηλεύεται", θες να μας στείλεις κι εμάς να της κάνουμε παρέα; :P :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol:
Δεν το ειχα σκεφτει:hmm:

:lol::lol::lol::lol:
Δεν το ειχα σκεφτει:hmm:
Γι' αυτό χρειάζονται οι αρουραίοι, για να τα επισημαίνουν κάτι τέτοια.;)

Κορίτσια, τι γνώμη έχετε για τους άνδρες ψάρια; Εχω πάθει κάποια αλλεργία με το συγκεκριμένο ζώδιο τελευταίως

Κορίτσια, τι γνώμη έχετε για τους άνδρες ψάρια; Εχω πάθει κάποια αλλεργία με το συγκεκριμένο ζώδιο τελευταίως
Ελα μωρέ, γιατί? Γλυκούλια είναι τα ψαράκια.....:P Σαν σχέση δεν ξέρω, αλλά έχω φίλους Ιχθύς και όλοι είναι καταπληκτικά παιδιά.....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back