kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες μου ακριβή ημερομηνία και χρονολογία γεννήσεως όπως και ώρα γεννήσεως σε 24ωρη μορφή, και θα στον βρω. Οκ;Παιδια εγω ειμαι ψαρακι! Ωροσκοπο δεν ξερωΠως το βρισκουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστώ αλλά να πω για να μην παρεξηγηθώ κι όλας ότι αυτό το έβαλε η chrisidor. Εγώ απλά απάντησα σ'αυτό και έτσι ξαναφάνηκε. Είναι στην 4η ή 5η σελίδα νομίζωνα'σαι καλα kittycat
μου εφτιαξες τη μερα με αυτα που διαβασα για τα ζωδια.....ολως περιεργως οσο και να τα χωνει εχει πεσει μεσα και για μενα και για αλλους γνωστους μου....
εγω ειμαι ψαρακι.
![]()
.Εγώ όταν το διάβασα έσκασα στα γέλια γιατί όντως πέφτει μέσα σε πολλούς γνωστούς μου, σε ταύρο, δίδυμο, υδροχοό και ιχθύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι 10 ιανουαριου κυριακη του 1971 8.45 το πρωι ευχαριστω
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ωροσκόπος σου είναι ΔίδυμοςΕιναι 1 μαρτιου 1986, πρωι νομιζω στις 11. Σου κανει?
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αιγοκερίνα και εσύ ε; Σαν κι εμέναειναι ευκολο να μου βρειτε και τον δικο μου ωροσκοπο![]()
![]()
![]()
ειμαι 10 ιανουαριου κυριακη του 1971 8.45 το πρωι ευχαριστω
. Πολύ χαίρομαι
.Ο ωροσκόπος σου είναι Υδροχόος
. Φιλάκια στον πανέμορφο γατούλη σου:kiss: :kiss: :kiss: !
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστωωωωωωΑιγοκερίνα και εσύ ε; Σαν κι εμένα. Πολύ χαίρομαι
.
Ο ωροσκόπος σου είναι Υδροχόος.
Φιλάκια στον πανέμορφο γατούλη σου:kiss: :kiss: :kiss: !
υδροχοος
..ο γιος μου ειναι υδροχοος η κορη μου ταυρος και η αλλη κορη καρκινος .......
ειμαστε αρκετα αιγοκερακια γιουπιιιιι πολυ ευχαριστως τα φιλακια και του αρεσουν

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠαρακαλώΑ ευχαριστω! Και τι σημαινει αυτο? Οτι τα παω καλα με τους διδυμους?
!Όχι καμία σχέση. Απλά παίρνεις και κάποια στοιχεία από αυτό το ζώδιο. Και κυρίως μετά τα 30 στην ουσία γίνεσαι αυτό το ζώδιο, τουλάχιστον έτσι λένε
. Όταν πάω 30 θα σου πω αν ισχύει σίγουρα
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
;Βλέπω ανεβήκαν τα κριαράκια!
Πάμε για ντέρμπι
!Σκορπιοί πρώτοι, και δεύτεροι σε ισοπαλία, Αιγόκεροι και Κριοί
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Ζωντανή γραμμή αστρολογίας θα γίνει
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρακαλώ!
Όχι καμία σχέση. Απλά παίρνεις και κάποια στοιχεία από αυτό το ζώδιο. Και κυρίως μετά τα 30 στην ουσία γίνεσαι αυτό το ζώδιο, τουλάχιστον έτσι λένε. Όταν πάω 30 θα σου πω αν ισχύει σίγουρα
!
ιιιιιιιιιιιιιι δηλαδη επαθα μεταλλαξη απο αιγοκερως σε υδροχοο;;;; οχιιιιιι εν θελω :cry: :cry: :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

rotonda
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
ιιιιιιιιιιιιιι δηλαδη επαθα μεταλλαξη απο αιγοκερως σε υδροχοο;;;; οχιιιιιι εν θελω :cry: :cry: :cry:
Τελικά, κι εμένα... "μεταλλάχτηκε" ο ωροσκόπος μου! Δεν είναι αιγόκερως, όπως νόμιζα, αλλά υδροχόος (άργησα λίγο, αλλά βρήκα τη σωστή ώρα γέννησης!!!)
mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
ιιιιιιιιιιιιιι δηλαδη επαθα μεταλλαξη απο αιγοκερως σε υδροχοο;;;; οχιιιιιι εν θελω :cry: :cry: :cry:
μην ανησυχεις τα βασικα στοιχεια του αιγοκερου θα τα εχεις παντα !!
αλλα και ο υδροχοος καλος ειναι...προοδευτικος αντιθετα με τον αιγοκερω...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι λες Φρόσω μου ?κ εγω αιγωκερος ειμαι με ωροσκοπο σκορπιο καλε εμενα δεν με πας
Εσένα δεν πάω???
Εσένα σε πήγαινα και χωρίς να ξέρω το ζώδιο και τον ωροσκόπο!!! Τώρα ακόμα περισσότερο!
Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η αδυναμία μου στα Αιγοκεράκια. Άσε που κι εσύ όπως και η Μιμίκα είστε το ακριβώς αντίστροφο μ'εμένα που είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερο. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε!!!

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην ανησυχεις τα βασικα στοιχεια του αιγοκερου θα τα εχεις παντα !!![]()
αλλα και ο υδροχοος καλος ειναι...προοδευτικος αντιθετα με τον αιγοκερω...![]()
:cry: :cry: δεν θελωωωωω προτιμω να ειμαι ενα αγριοκατσικο που τρεχει στα βουνα......αντε τψρα στα 36 να ασχοληθω με το νερο τι θα ειμαι;;; μια κατσικουλα με βατραχοπεδιλα και μπρατσακια

mimikaki
Διάσημο μέλος
:cry: :cry: δεν θελωωωωω προτιμω να ειμαι ενα αγριοκατσικο που τρεχει στα βουνα......αντε τψρα στα 36 να ασχοληθω με το νερο τι θα ειμαι;;; μια κατσικουλα με βατραχοπεδιλα και μπρατσακια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιαυτο ειπα προοδευτικο!!! φαντασου ενα αγριοκατσικο, αστερι στην κολυμβηση!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Πως το βρισκουμε?