Τι ζώδιο είστε;;

Τί ζώδιο είστε??

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Κριός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δίδυμοι

• Καρκίνος

• Λέων

• Παρθένος

• Ζυγός

• Σκορπιός

• Τοξότης

• Αιγόκερως

• Υδροχόος

• Ιχθείς

• Total voters
    1
Παιδια εγω ειμαι ψαρακι! Ωροσκοπο δεν ξερω :( Πως το βρισκουμε?
Πες μου ακριβή ημερομηνία και χρονολογία γεννήσεως όπως και ώρα γεννήσεως σε 24ωρη μορφή, και θα στον βρω. Οκ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:Dνα'σαι καλα kittycat:Dμου εφτιαξες τη μερα με αυτα που διαβασα για τα ζωδια.....ολως περιεργως οσο και να τα χωνει εχει πεσει μεσα και για μενα και για αλλους γνωστους μου....:hmm:εγω ειμαι ψαρακι.:/:
Σ'ευχαριστώ αλλά να πω για να μην παρεξηγηθώ κι όλας ότι αυτό το έβαλε η chrisidor. Εγώ απλά απάντησα σ'αυτό και έτσι ξαναφάνηκε. Είναι στην 4η ή 5η σελίδα νομίζω:) .
Εγώ όταν το διάβασα έσκασα στα γέλια γιατί όντως πέφτει μέσα σε πολλούς γνωστούς μου, σε ταύρο, δίδυμο, υδροχοό και ιχθύ!:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι 1 μαρτιου 1986, πρωι νομιζω στις 11. Σου κανει?

ειναι ευκολο να μου βρειτε και τον δικο μου ωροσκοπο :D :D :D
ειμαι 10 ιανουαριου κυριακη του 1971 8.45 το πρωι ευχαριστω

Ειναι 1 μαρτιου 1986, πρωι νομιζω στις 11. Σου κανει?
Ο ωροσκόπος σου είναι Δίδυμος:) .

ειναι ευκολο να μου βρειτε και τον δικο μου ωροσκοπο :D :D :D
ειμαι 10 ιανουαριου κυριακη του 1971 8.45 το πρωι ευχαριστω
Αιγοκερίνα και εσύ ε; Σαν κι εμένα:) . Πολύ χαίρομαι:) .
Ο ωροσκόπος σου είναι Υδροχόος:) .
Φιλάκια στον πανέμορφο γατούλη σου:kiss: :kiss: :kiss: !

Αιγοκερίνα και εσύ ε; Σαν κι εμένα:) . Πολύ χαίρομαι:) .
Ο ωροσκόπος σου είναι Υδροχόος:) .
Φιλάκια στον πανέμορφο γατούλη σου:kiss: :kiss: :kiss: !
ευχαριστωωωωωω
υδροχοος :hmm: ..ο γιος μου ειναι υδροχοος η κορη μου ταυρος και η αλλη κορη καρκινος .......:hmm:
ειμαστε αρκετα αιγοκερακια γιουπιιιιι πολυ ευχαριστως τα φιλακια και του αρεσουν :up: :up: :up: :up: :up:

Α ευχαριστω! Και τι σημαινει αυτο? Οτι τα παω καλα με τους διδυμους?

Α ευχαριστω! Και τι σημαινει αυτο? Οτι τα παω καλα με τους διδυμους?
Παρακαλώ:) !
Όχι καμία σχέση. Απλά παίρνεις και κάποια στοιχεία από αυτό το ζώδιο. Και κυρίως μετά τα 30 στην ουσία γίνεσαι αυτό το ζώδιο, τουλάχιστον έτσι λένε:happy: . Όταν πάω 30 θα σου πω αν ισχύει σίγουρα:P !

Τι έγινε ρε παιδιά:blink: ;
Βλέπω ανεβήκαν τα κριαράκια!
Πάμε για ντέρμπι:D !
Σκορπιοί πρώτοι, και δεύτεροι σε ισοπαλία, Αιγόκεροι και Κριοί:D !

Μ'αρέσει που τo έβαλα για πλάκα το post:DΖωντανή γραμμή αστρολογίας θα γίνει:P

Παρακαλώ:) !
Όχι καμία σχέση. Απλά παίρνεις και κάποια στοιχεία από αυτό το ζώδιο. Και κυρίως μετά τα 30 στην ουσία γίνεσαι αυτό το ζώδιο, τουλάχιστον έτσι λένε:happy: . Όταν πάω 30 θα σου πω αν ισχύει σίγουρα:P !

:confused: :confused: :confused: ιιιιιιιιιιιιιι δηλαδη επαθα μεταλλαξη απο αιγοκερως σε υδροχοο;;;; οχιιιιιι εν θελω :cry: :cry: :cry:

Πάντως σχετικά με αυτό που δημοσίευσε η Chrisidor νομίζω οτι ειναι λάθος ότι ο Χιτλερ ηταν Λέων. Ηταν Ταυρος.

Διδυμος με ωροσκοπο διδυμο...πολυς κοσμος μεσα στο κεφαλι μου.. :lol: :lol: :lol:

:confused: :confused: :confused: ιιιιιιιιιιιιιι δηλαδη επαθα μεταλλαξη απο αιγοκερως σε υδροχοο;;;; οχιιιιιι εν θελω :cry: :cry: :cry:

Τελικά, κι εμένα... "μεταλλάχτηκε" ο ωροσκόπος μου! Δεν είναι αιγόκερως, όπως νόμιζα, αλλά υδροχόος (άργησα λίγο, αλλά βρήκα τη σωστή ώρα γέννησης!!!)

μην ανησυχεις τα βασικα στοιχεια του αιγοκερου θα τα εχεις παντα !!;)

αλλα και ο υδροχοος καλος ειναι...προοδευτικος αντιθετα με τον αιγοκερω...:hmm:

κ εγω αιγωκερος ειμαι με ωροσκοπο σκορπιο καλε εμενα δεν με πας
Τι λες Φρόσω μου ?:confused: Εσένα δεν πάω???:blink: Εσένα σε πήγαινα και χωρίς να ξέρω το ζώδιο και τον ωροσκόπο!!! Τώρα ακόμα περισσότερο!:up: Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η αδυναμία μου στα Αιγοκεράκια. Άσε που κι εσύ όπως και η Μιμίκα είστε το ακριβώς αντίστροφο μ'εμένα που είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερο. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε!!!;) :lol: :lol:

Αχ εμας τα διδυμακια δεν μας παει κανεις..ολοι με κοιτανε περιεργα μολις τους πω "διδυμος" και ακομα πιο περιεργα οταν με ρωτησουν για ωροσκοπο -επειδη εχω τον ιδιο- η απαντηση τους σ'αυτο συνηθως ειναι "καλα εσυ δε σωζεσαι με τιποτα!" :lol: :lol: :lol:

μην ανησυχεις τα βασικα στοιχεια του αιγοκερου θα τα εχεις παντα !!;)

αλλα και ο υδροχοος καλος ειναι...προοδευτικος αντιθετα με τον αιγοκερω...:hmm:

:cry: :cry: δεν θελωωωωω προτιμω να ειμαι ενα αγριοκατσικο που τρεχει στα βουνα......αντε τψρα στα 36 να ασχοληθω με το νερο τι θα ειμαι;;; μια κατσικουλα με βατραχοπεδιλα και μπρατσακια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:cry: :cry: δεν θελωωωωω προτιμω να ειμαι ενα αγριοκατσικο που τρεχει στα βουνα......αντε τψρα στα 36 να ασχοληθω με το νερο τι θα ειμαι;;; μια κατσικουλα με βατραχοπεδιλα και μπρατσακια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: γιαυτο ειπα προοδευτικο!!! φαντασου ενα αγριοκατσικο, αστερι στην κολυμβηση!!!;) :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back