Τι ζώδιο είστε;;

Τί ζώδιο είστε??

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Κριός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δίδυμοι

• Καρκίνος

• Λέων

• Παρθένος

• Ζυγός

• Σκορπιός

• Τοξότης

• Αιγόκερως

• Υδροχόος

• Ιχθείς

• Total voters
    1
εχω παρατηρησει οτι οσοι ειναι λιονταρια τα μαλλια τους ειναι λιγο φουντωτα οπως ειναι του λιοναριου η χαιτη(πως γραφετε;). εσεις ειστε ετσι???

κλεοπατρα εισαστε λιγο ψωνια οπως ολοι οι βασιλιαδες!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω παρατηρησει οτι οσοι ειναι λιονταρια τα μαλλια τους ειναι λιγο φουντωτα οπως ειναι του λιοναριου η χαιτη(πως γραφετε;). εσεις ειστε ετσι???

κλεοπατρα εισαστε λιγο ψωνια οπως ολοι οι βασιλιαδες!!!:P

Τα δικά μου είναι όντως φουντωτά και σπαστά.. γι'αυτό ευχαριστώ την L'OREAL και όλες τις εταιρείες προιόντων για τα μαλλία, που βγάζουν τον αφρό και συμμαζεύεται η κατάσταση.. :P Επίσης συνήθως έχουμε και ανοιχτά σχετικά μαλλιά.. τα δικά μου είναι ανάμεσα σε ξανθό σκούρο- καστανο ανοιχτό..(το φυσικό τουλάχιστον..:rolleyes:)

Πες κι άλλα για την βασιλική μας υπόσταση.. μ'αρέσει... :lol::lol::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για μένα το χειρότερο ζώδιο να μπλέξει μια γυναίκα είναι άντρας ζυγός....Κόλαση!!
Οι γυναίκες ζυγοί αντίστοιχα είναι καμία σχέση!

Τα δικά μου είναι όντως φουντωτά και σπαστά.. γι'αυτό ευχαριστώ την L'OREAL και όλες τις εταιρείες προιόντων για τα μαλλία, που βγάζουν τον αφρό και συμμαζεύεται η κατάσταση.. :P Επίσης συνήθως έχουμε και ανοιχτά σχετικά μαλλιά.. τα δικά μου είναι ανάμεσα σε ξανθό σκούρο- καστανο ανοιχτό..(το φυσικό τουλάχιστον..:rolleyes:)

Πες κι άλλα για την βασιλική μας υπόσταση.. μ'αρέσει... :lol::lol::bleh:

μεγαλοκαρδοι:up:. παρτακηδες:down::down:. περηφανοι:up::down:

@cleopatra
Έχω γεννηθεί 1η Αυγούστου...

@marestros & cleopatra(ξανά)

Καλά δεν το πιστεύω!!:blink:
Τα μαλλιά μου μπορείς να τα πεις ανοιχτό καστανό ή σκούρο ξανθό με μία υποψία χάλκινου και είναι όντως σπαστά..

εγω εχω οροσκοπο καρκινο:)
αυτα για τους δρακους:
Ιδιότητες του Δράκου

drakos_b.gif
Τα άτομα Δράκοι είναι οι πιο εκκεντρικοί του Κινέζικου ζωδιακού κύκλου. Πλανώνται ψηλά σε ήρεμους ουρανούς, μπορεί να είναι πεισματάρηδες, παθιασμένοι, ενθουσιώδεις ειλικρινείς και γενναίοι, φοράνε μοβ και περπατούν ξυπόλητοι σε δημόσια μέρη. Ακούν μόνο τον δικό τους σκοπό ενώ ο υπόλοιπος κόσμος έχει σταματήσει κατάπληκτος και τους παρακολουθεί. Ο κόσμος θαυμάζει πάντα την ατομικότητά τους , είναι ικανοί να κάνουν την πιο σημαντική δουλειά για την ανθρωπότητα και να εμπνεύσουν την εμπιστοσύνη όλων. Ο Δράκος συμβολίζει την ζωή και την ανάπτυξη και λέγεται ότι φέρνει τις εξής πέντε ευχές: αρμονία, αρετή, εκπλήρωση, πλούτη και διάρκεια.
Διάσημοι Δράκοι
Σαλβαντόρ Νταλι, Φρανσουά Μιτεράν, Χόσνι Μουμπάρακ.

εγω παλι ειμαι πιθηκος με ορωσκοπο δρακο (δεν θελω σχολια για το πιθηκος:redface:)

Ιδιότητες του Πιθήκου

pi8ikos_b.gif
Τα άτομα Πίθηκοι στην επίμονη προσπάθειά τους να γίνουν διάσημοι αρέσκονται στο να διασπείρουν αξιομνημόνευτες σκανδαλιάρικες πλάκες από όπου περνούν. Είναι οι αντιπρόσωποι του γέλιου στο κινέζικο ωροσκόπιο. Παρόλα αυτά κατέχουν και μια πολύ σοβαρή πλευρά επιρροής όλων όσων βρίσκονται γύρω τους. Γνωρίζουν πως να επιτύχουν ένα πολύ δύσκολο έργο με άπλετο ενθουσιασμό, αυτοσυγκέντρωση και ευκολία. Αν και αποθαρρύνονται και μπερδεύονται εύκολα,, τα πράγμα τα πρέπει να γίνουν μόνο με τον δικό τους τρόπο. Συνήθως γίνονται σπουδαίοι μαθηματικοί, παίκτες σκακιού, ερευνητές και επιστήμονες. Οι Πίθηκοι έχουν καιγόμενο πάθος για μάθηση κάθε είδους και ως δια μαγείας περιστοιχίζονται από όμορφα πράγματα. Η ζωή γι αυτούς είναι μια μεγάλη περιπέτεια.
Διάσημοι Πίθηκοι
Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Λεοναρντο Ντα Βίντσι, Κάρολος Ντίκενς, Ελεανόρ Ρούσβελτ, Σιμόν Ντε Μποβουάρ.

Για μένα το χειρότερο ζώδιο να μπλέξει μια γυναίκα είναι άντρας ζυγός....Κόλαση!!
Οι γυναίκες ζυγοί αντίστοιχα είναι καμία σχέση!

εγώ είμαι αιγόκερακι και ο άντρας μου ζυγός :(:cry::cry::cry:, γιατί μου το κανές αυτο????:eek:

εγώ είμαι αιγόκερακι και ο άντρας μου ζυγός :(:cry::cry::cry:, γιατί μου το κανές αυτο????:eek:

αιγωκερος με ζυγο ειναι ο πιο αταιραιστος συνδυασμος του ζωδιακου κυκλου. το ξερω και απο πρωτο χερι, βεβαια πανω σε αιγωκερους πεφτω παντα:lol::lol:

αιγωκερος με ζυγο ειναι ο πιο αταιραιστος συνδυασμος του ζωδιακου κυκλου. το ξερω και απο πρωτο χερι, βεβαια πανω σε αιγωκερους πεφτω παντα:lol::lol:

δεν έχεις δει τον δικό μας συνδιασμο γι'αυτο μιλάς:D:D

ο πρώτος μου έρωτας ήταν ζυγός, ο πατέρας μου επείσης και μια πολύ φίλη μου αιγόκερος τα έχει με ζυγό και τα έχει δει όλα!!!

Τι να πώ, οι ζυγοί άντρες είναι τρελά αναποφάσιστοι :down:κάτι που την αιγοκερίνα την τρελαίνει, επείσης τους αρέσει να φλερτάρουν(το ματάκι τους παίζει), και είναι ελαφρώς ψέυτες:P:P

Εχουν όμως και τα καλά τους, είναι συμπονετικοί, τέλειοι σαν παρέα, γίνονται χαλί να τους πατήσεις,:up: και κάνουν θυσείες για τους άλλους...Για φίλοι είναι και γμ τα άτομα!!Δημοσιοσχσείτες μέχρι εκεί που δεν πάει!!!

Γενικώς την ασφάλεια που ζητάει μια Αιγόκερος ο ζυγός αδυνατεί να την προσφέρει, και όχι επειδή δεν θέλει...Αλλά κατά τα άλλλα είναι ένας συνδιασμός γεμάτος πάθος;)

Αλλά κατά τα άλλλα είναι ένας συνδιασμός γεμάτος πάθος;)

κρατάω μόνο αυτό:happy:

:P:P

εγώ τελικά είμαι για να είμαι...Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο...άστα να πάνε..:)

Μες στην ευαισθησία και τον ρομαντισμό σε κόβω.....

Εγώ είμαι αιγόκαιρως με ωροσκόπο σκορπιό!;)

στη χαζοευαισθησία θέλεις να πεις...αν όντως παίζει αυτό που λενε για τον ωροσκόπο μετά τα 30 και έγινα ξαφνικα καρκινάκι έχω γίνει πολύ πιο ευαίσθητη σε κάποια πράγματα από παλιότερα πάντως...και πιο πολύ του σπιτιού...:)

φανταζομαι ακομα και το λεωφορειο που περναει σε συγκινει ετσι?:lol::lol:

δεν έχεις δει τον δικό μας συνδιασμο γι'αυτο μιλάς:D:D
αν δεχθουμε πως ισχυουν τα ζωδια και οτι απο εκει κρινουμε καποια πραγματα τοτε εχει να κανει ολο το ωροσκοπιο σου το αν ταιραιζεις με καποιον;)

ο πρώτος μου έρωτας ήταν ζυγός, ο πατέρας μου επείσης και μια πολύ φίλη μου αιγόκερος τα έχει με ζυγό και τα έχει δει όλα!!!

Τι να πώ, οι ζυγοί άντρες είναι τρελά αναποφάσιστοι :down:κάτι που την αιγοκερίνα την τρελαίνει, επείσης τους αρέσει να φλερτάρουν(το ματάκι τους παίζει), και είναι ελαφρώς ψέυτες:P:P

Εχουν όμως και τα καλά τους, είναι συμπονετικοί, τέλειοι σαν παρέα, γίνονται χαλί να τους πατήσεις,:up: και κάνουν θυσείες για τους άλλους...Για φίλοι είναι και γμ τα άτομα!!Δημοσιοσχσείτες μέχρι εκεί που δεν πάει!!!

Γενικώς την ασφάλεια που ζητάει μια Αιγόκερος ο ζυγός αδυνατεί να την προσφέρει, και όχι επειδή δεν θέλει...Αλλά κατά τα άλλλα είναι ένας συνδιασμός γεμάτος πάθος;)

ενω οι αιγωκεροι μεσα στην σταθεροτητα τι να σου πω, γυναικες και αντρες. οχι δυο μετρα και δυο σταθμα, εκατο μετρα και εκατο σταθμα. και ενα πρεπει που τους κανει ο,τι θελει αλλα οχι το κοινα αποδεκτο αυτο που εχουν δημιουργησει αυτοι στο οποιο βρισκουν και πεντε εξι πατηματα για να το παρακαμψουν οταν τους συμφερει:down::down::down: παθος εχετε αλλα υπαρχουν και καλυτεροι!!!!! και εννοειται πως το δικο σας το ατι παιζει τερμα.

απλα στους ζυγους παιζει και το χερακι και το στομα και...:lol::lol::lol:
τουλαχιστον οι ζυγοι ειμαστε κουκου αλλα το λεμε ειμαστε ζυγοι ειμαστε χαλια ενω εσεις κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας!!!

ενω οι αιγωκεροι μεσα στην σταθεροτητα τι να σου πω, γυναικες και αντρες. οχι δυο μετρα και δυο σταθμα, εκατο μετρα και εκατο σταθμα. και ενα πρεπει που τους κανει ο,τι θελει αλλα οχι το κοινα αποδεκτο αυτο που εχουν δημιουργησει αυτοι στο οποιο βρισκουν και πεντε εξι πατηματα για να το παρακαμψουν οταν τους συμφερει:down::down::down: παθος εχετε αλλα υπαρχουν και καλυτεροι!!!!! και εννοειται πως το δικο σας το ατι παιζει τερμα.

τουλαχιστον οι ζυγοι ειμαστε κουκου αλλα το λεμε ειμαστε ζυγοι ειμαστε χαλια ενω εσεις κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας!!!

Καλά φυσικά και έχουμε πάντα δίκιο γιατί είμαστε φοβερά εγωιστές και καλύτεροι απ όλους:lol::lol::lol:
Αλλά πιστοί είμαστε σε παρακαλώ!

αν δεχθουμε πως ισχυουν τα ζωδια και οτι απο εκει κρινουμε καποια πραγματα τοτε εχει να κανει ολο το ωροσκοπιο σου το αν ταιραιζεις με καποιον;)

πάντα βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις;)

δεν κρυβόμαστε καθόλου, τα λένε αυτά επειδη ζηλεύουν :lol::happy:;)

χαχαχα. θα θελατε!!! για οποιον δεν καταλαβε αυτη την περιοδο εχω παρει αναποδες με τους αιγωκερους γυναικες και αντρες!!!!!!!!! δεν μπορω να σκεφτω ενα καλο που να εχετε ενα. οχι πειτε μου ενα καλο του ζωδιου σας.ΕΝΑ

Μα τι λέτε τόση ώρα; Ψάρια, Κριάρια, Καβούρια και δε συμμαζεύεται. Τς τς τς, είστε σε πολύ λάθος δρόμο...:P
ΕΝΑΣ είναι ο τρόπος να μάθετε τα απόκρυφα του χαρακτήρα σας (και των άλλων). Είναι ακριβής, αλάνθαστος και πανέξυπνος.:up:

Το έχετε κάνει το ΑΡΚΟΤΕΣΤ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back