marestros
Δραστήριο μέλος
. εσεις ειστε ετσι???κλεοπατρα εισαστε λιγο ψωνια οπως ολοι οι βασιλιαδες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
εχω παρατηρησει οτι οσοι ειναι λιονταρια τα μαλλια τους ειναι λιγο φουντωτα οπως ειναι του λιοναριου η χαιτη(πως γραφετε. εσεις ειστε ετσι???
κλεοπατρα εισαστε λιγο ψωνια οπως ολοι οι βασιλιαδες!!!![]()
Τα δικά μου είναι όντως φουντωτά και σπαστά.. γι'αυτό ευχαριστώ την L'OREAL και όλες τις εταιρείες προιόντων για τα μαλλία, που βγάζουν τον αφρό και συμμαζεύεται η κατάσταση..
Επίσης συνήθως έχουμε και ανοιχτά σχετικά μαλλιά.. τα δικά μου είναι ανάμεσα σε ξανθό σκούρο- καστανο ανοιχτό..(το φυσικό τουλάχιστον..
) Πες κι άλλα για την βασιλική μας υπόσταση.. μ'αρέσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Οι γυναίκες ζυγοί αντίστοιχα είναι καμία σχέση!
marestros
Δραστήριο μέλος
Τα δικά μου είναι όντως φουντωτά και σπαστά.. γι'αυτό ευχαριστώ την L'OREAL και όλες τις εταιρείες προιόντων για τα μαλλία, που βγάζουν τον αφρό και συμμαζεύεται η κατάσταση..Επίσης συνήθως έχουμε και ανοιχτά σχετικά μαλλιά.. τα δικά μου είναι ανάμεσα σε ξανθό σκούρο- καστανο ανοιχτό..(το φυσικό τουλάχιστον..
)
Πες κι άλλα για την βασιλική μας υπόσταση.. μ'αρέσει...![]()
μεγαλοκαρδοι
. παρτακηδες
cosette
Δραστήριο μέλος
Έχω γεννηθεί 1η Αυγούστου...
@marestros & cleopatra(ξανά)
Καλά δεν το πιστεύω!!

Τα μαλλιά μου μπορείς να τα πεις ανοιχτό καστανό ή σκούρο ξανθό με μία υποψία χάλκινου και είναι όντως σπαστά..
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτα για τους δρακους:
Ιδιότητες του Δράκου
Διάσημοι Δράκοι
Σαλβαντόρ Νταλι, Φρανσουά Μιτεράν, Χόσνι Μουμπάρακ.
εγω παλι ειμαι πιθηκος με ορωσκοπο δρακο (δεν θελω σχολια για το πιθηκος
)Ιδιότητες του Πιθήκου
Διάσημοι Πίθηκοι
Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Λεοναρντο Ντα Βίντσι, Κάρολος Ντίκενς, Ελεανόρ Ρούσβελτ, Σιμόν Ντε Μποβουάρ.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Για μένα το χειρότερο ζώδιο να μπλέξει μια γυναίκα είναι άντρας ζυγός....Κόλαση!!
Οι γυναίκες ζυγοί αντίστοιχα είναι καμία σχέση!
εγώ είμαι αιγόκερακι και ο άντρας μου ζυγός
:cry::cry::cry:, γιατί μου το κανές αυτο????
marestros
Δραστήριο μέλος
εγώ είμαι αιγόκερακι και ο άντρας μου ζυγός:cry::cry::cry:, γιατί μου το κανές αυτο????
![]()
αιγωκερος με ζυγο ειναι ο πιο αταιραιστος συνδυασμος του ζωδιακου κυκλου. το ξερω και απο πρωτο χερι, βεβαια πανω σε αιγωκερους πεφτω παντα

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
αιγωκερος με ζυγο ειναι ο πιο αταιραιστος συνδυασμος του ζωδιακου κυκλου. το ξερω και απο πρωτο χερι, βεβαια πανω σε αιγωκερους πεφτω παντα![]()
δεν έχεις δει τον δικό μας συνδιασμο γι'αυτο μιλάς

mimikaki
Διάσημο μέλος
εγώ είμαι αιγόκερακι και ο άντρας μου ζυγός:cry::cry::cry:, γιατί μου το κανές αυτο????
![]()
ο πρώτος μου έρωτας ήταν ζυγός, ο πατέρας μου επείσης και μια πολύ φίλη μου αιγόκερος τα έχει με ζυγό και τα έχει δει όλα!!!
Τι να πώ, οι ζυγοί άντρες είναι τρελά αναποφάσιστοι

Εχουν όμως και τα καλά τους, είναι συμπονετικοί, τέλειοι σαν παρέα, γίνονται χαλί να τους πατήσεις,
και κάνουν θυσείες για τους άλλους...Για φίλοι είναι και γμ τα άτομα!!Δημοσιοσχσείτες μέχρι εκεί που δεν πάει!!!Γενικώς την ασφάλεια που ζητάει μια Αιγόκερος ο ζυγός αδυνατεί να την προσφέρει, και όχι επειδή δεν θέλει...Αλλά κατά τα άλλλα είναι ένας συνδιασμός γεμάτος πάθος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά κατά τα άλλλα είναι ένας συνδιασμός γεμάτος πάθος![]()
κρατάω μόνο αυτό

RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
εγώ τελικά είμαι για να είμαι...Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο...άστα να πάνε..![]()
Μες στην ευαισθησία και τον ρομαντισμό σε κόβω.....
BERLA
Νεοφερμένο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
φανταζομαι ακομα και το λεωφορειο που περναει σε συγκινει ετσι?εγώ τελικά είμαι για να είμαι...Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο...άστα να πάνε..![]()

αν δεχθουμε πως ισχυουν τα ζωδια και οτι απο εκει κρινουμε καποια πραγματα τοτε εχει να κανει ολο το ωροσκοπιο σου το αν ταιραιζεις με καποιονδεν έχεις δει τον δικό μας συνδιασμο γι'αυτο μιλάς![]()

ο πρώτος μου έρωτας ήταν ζυγός, ο πατέρας μου επείσης και μια πολύ φίλη μου αιγόκερος τα έχει με ζυγό και τα έχει δει όλα!!!
Τι να πώ, οι ζυγοί άντρες είναι τρελά αναποφάσιστοικάτι που την αιγοκερίνα την τρελαίνει, επείσης τους αρέσει να φλερτάρουν(το ματάκι τους παίζει), και είναι ελαφρώς ψέυτες
Εχουν όμως και τα καλά τους, είναι συμπονετικοί, τέλειοι σαν παρέα, γίνονται χαλί να τους πατήσεις,και κάνουν θυσείες για τους άλλους...Για φίλοι είναι και γμ τα άτομα!!Δημοσιοσχσείτες μέχρι εκεί που δεν πάει!!!
Γενικώς την ασφάλεια που ζητάει μια Αιγόκερος ο ζυγός αδυνατεί να την προσφέρει, και όχι επειδή δεν θέλει...Αλλά κατά τα άλλλα είναι ένας συνδιασμός γεμάτος πάθος![]()
ενω οι αιγωκεροι μεσα στην σταθεροτητα τι να σου πω, γυναικες και αντρες. οχι δυο μετρα και δυο σταθμα, εκατο μετρα και εκατο σταθμα. και ενα πρεπει που τους κανει ο,τι θελει αλλα οχι το κοινα αποδεκτο αυτο που εχουν δημιουργησει αυτοι στο οποιο βρισκουν και πεντε εξι πατηματα για να το παρακαμψουν οταν τους συμφερει
απλα στους ζυγους παιζει και το χερακι και το στομα και...

τουλαχιστον οι ζυγοι ειμαστε κουκου αλλα το λεμε ειμαστε ζυγοι ειμαστε χαλια ενω εσεις κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
ενω οι αιγωκεροι μεσα στην σταθεροτητα τι να σου πω, γυναικες και αντρες. οχι δυο μετρα και δυο σταθμα, εκατο μετρα και εκατο σταθμα. και ενα πρεπει που τους κανει ο,τι θελει αλλα οχι το κοινα αποδεκτο αυτο που εχουν δημιουργησει αυτοι στο οποιο βρισκουν και πεντε εξι πατηματα για να το παρακαμψουν οταν τους συμφερειπαθος εχετε αλλα υπαρχουν και καλυτεροι!!!!! και εννοειται πως το δικο σας το ατι παιζει τερμα.
απλα στους ζυγους παιζει και το χερακι και το στομα και...![]()
τουλαχιστον οι ζυγοι ειμαστε κουκου αλλα το λεμε ειμαστε ζυγοι ειμαστε χαλια ενω εσεις κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας!!!
Καλά φυσικά και έχουμε πάντα δίκιο γιατί είμαστε φοβερά εγωιστές και καλύτεροι απ όλους

Αλλά πιστοί είμαστε σε παρακαλώ!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
αν δεχθουμε πως ισχυουν τα ζωδια και οτι απο εκει κρινουμε καποια πραγματα τοτε εχει να κανει ολο το ωροσκοπιο σου το αν ταιραιζεις με καποιον
πάντα βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις
απλα στους ζυγους παιζει και το χερακι και το στομα και...![]()
δεν κρυβόμαστε καθόλου, τα λένε αυτά επειδη ζηλεύουν

marestros
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

ΕΝΑΣ είναι ο τρόπος να μάθετε τα απόκρυφα του χαρακτήρα σας (και των άλλων). Είναι ακριβής, αλάνθαστος και πανέξυπνος.

Το έχετε κάνει το ΑΡΚΟΤΕΣΤ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool