Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν κ νομίζω ότι οι γυναίκες ιχθείς είναι τελείως διαφορετικές από τους άνδρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Kι εγω τα ίδια!Εγω που ειμαι Ταυρος και το αγορι μου Ιχθεις μηπως δεν ειμαι καλα;;;![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
Αμα ειμαστε δυο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τρεις είμαστε...Μαλλον καλο θα ειναι!!Αμα ειμαστε δυο!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εσυ το ιδιο ακριβως?Τρεις είμαστε...![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
ο δικος μου 9/3 και η Αργυρω 12/3. Ψαρι ειναι κι αυτη?Ναι, εγώ 18/5 κι ο καλός μου 10/3...
(Κι εγω 29/4)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Α, δεν σας ειπα...Ο μικρος μετονομαστηκε σε λεόν(LEON), απο την ομονυμη ταινια με τον γαλλο ηθοποιο(δε θυμαμαι ονομα).
Αλικη, σου ψιλοκλεψαμε το ονομα, αλλα ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες!
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Η κοπέλα μου είναι Ιχθύς με Ιχθύ!
avtwvia
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αλικη, σου ψιλοκλεψαμε το ονομα, αλλα ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες!
Δεν πειράζει!! (Έτσι κι αλλιώς, ο Αίλουρος ήταν ο νονός μας). Αλλά κι εμείς του αλλάξαμε τα φώτα του ονόματος (Πορδολέων, Λεοπόρδος κ.λπ.), οπότε δε νομίζω να υπάρχει κανένας κίνδυνος να μπερδέψουμε τα λιονταράκια! 
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Εμπρος τα καλα συνοικεσια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Α, δεν σας ειπα...Ο μικρος μετονομαστηκε σε λεόν(LEON), απο την ομονυμη ταινια με τον γαλλο ηθοποιο(δε θυμαμαι ονομα).
Ντροπή σου βρε που δε θυμάσαι τον Ζαν Ρενό!Δεν είναι Γάλλος όμως αλλά Ισπανός γεννημένος στην Καζαμπλάνκα και το πραγματικό του όνομα είναι Χουάν Μορένο
Κι εμένα είναι από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες! Παίζει και η κουκλίτσα Νάταλι Πόρτμαν που επίσης μ'αρέσει τρελλά...Εγώ πάλι ξέρω ότι ο πιο ιδανικός συνδιασμός είναι σκορπιός με ταύρο και εγώ είμαι σκορπιός και ο άνδρας μου ταύρος. Δεν θα έλεγα όμως ότι είμαστε από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια. Στα περισότερα πράγματα διαφωνούμε και είμαστε μάυρο-ασπρο. Αλλά αυτό πάλι δίνει χρώμα στη σχέση!!!λενε πως το πιο ταιραιστο ζευγαρι του ζωδιακου κυκλου ειναι σκορπιος με ιχθυ

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Δεν εχω διαβασει πολλα απο Αρκα και δεν ξερω τους χαρακτηρες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool