εχω ενα λεοντα εδω ..ειναι ευαισθητος μονο με το κουταβι.... τα γατια μου θελει να τα τηγανησει..... γρρρρ![]()

Εμένα το δικό μου το λιοντάρι όταν μπαίνει στο σπίτι λέει που είναι ο μικρός και δεν εννοεί με τίποτα τον αδερφό του το μικρόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
savillerow7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χα, χα και εγώ είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Ζυγό, το αντίθετο από σένα δηλαδήχεχε εγω είμαι ζυγός με ωροσκοπο αιγόκερο.. το λιονταρακι(κακος μπελάς συγνώμη κιολας) ομως που εχω σπιτι εχει μια σχεση παθους(μισους-ερωτα) με την σοκοφρέτα μου...εχω την υποψια οτι είναι ....απο την ιδια παστα να το πω?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλόοοοοοο!Εγώ είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Δίδυμο. Η Candy μου είναι Σκορπίοςκαι ο Bat Καρκινάκι.
ΥΓ: Zbeebz όταν λες ντιπ εννοείς την σάλτσα;
Σόρι, τώρα το είδα το μήνυμα!Όχι, δεν εννοώ τη σάλτσα!

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πάντως προλαβαίνεις να γίνεις!Το να έχεις γεννηθεί σε πανσέληνο τι σημαίνει??? Πάντως σίγουρα δεν είμαι λυκάνθρωπος!!!

natalo9
Δραστήριο μέλος
Μπραβο μας...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δηλαδή εγώ που γεννήθηκα νύχτα είμαι βαμπιρ;;;Το να έχεις γεννηθεί σε πανσέληνο τι σημαίνει??? Πάντως σίγουρα δεν είμαι λυκάνθρωπος!!!
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή εγώ που γεννήθηκα νύχτα είμαι βαμπιρ;;;
αν μάθεις κάτι ενημέρωσε γιατί κι εγώ γεννήθηκα 24:05,,,,

Αιγόκερος με ωροσκόπο ΖυγόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απ΄αυτό είμαι κι εγώ. Με ωροσκόπο λιοντάρι και σελήνη στους ιχθείς!
Δηλαδή: Εκεί που πάω να γίνω καλά ... ξανακυλάω!
Έχω κι ένα γάτο θεότρελο που μπήκε στα δέκα και δε λέει να ηρεμήσει... τιιιιι είναι;
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω διδυμος με οροσκοπο παρθενο
? πολυ απηχηση ειχε τελικα αυτο το θεμα ολοι εχουν πει το ζωδιο τους εδω μεσα???
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Τωρα αυτο καλο ειναι;;;
Εγω,παντως,οποτε λεω το ζωδιο μου,μονο καλα δεν ακουω..
Τι φιλοδοξους μας λενε,τι οτι παταμε επι πτωματων προκειμενου να πετυχουμε τον στοχο μας,τι οτι ειμαστε ψυχροι
,τι οτι ειμαστε ορθολογιστες 
,τι οτι ειμαστε σοβαροι 
,τι οτι ειμαστε τσιγγουνηδες
..Το μονο καλο που εχω διαβασει ειναι οτι ειμαστε απο τα πιο ερωτικα ζωδια..

Ε,να και κατι σωστο..

Τελος παντων,ξερει κανεις Αιγοκερως με ωροσκοπο Λεοντα και κυριαρχο πλανητη τον Κρονο τι τυχη μπορει να εχει;;;..

jasmine
Δραστήριο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος

Ιχθείς
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ένα λιθαράκι για το αγαπητό 8,86% των ψαριών!!! Ψάρια αντισταθείτε ! οι γάτες είναι φίλοι μας!
Ιχθείς![]()
14 8,86%![]()
παρουσα!!!
Λες η γατα μου να με αγαπαει επειδη ειμαι ¨ψαρι¨???

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Βρε μπας και σε ονειρεύεται στη σχάρα με λαδολέμονο;;;;παρουσα!!!
Λες η γατα μου να με αγαπαει επειδη ειμαι ¨ψαρι¨???![]()

ΕΕΕΕ ΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΦΕ ΒΙΕΝΟΥΑ

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εδώ ισχύει το ρητό του Χανιμπαλ Λέκτερ που είπε: "εχω ένα φίλο το βράδυ για φαγητό"ένα λιθαράκι για το αγαπητό 8,86% των ψαριών!!! Ψάρια αντισταθείτε ! οι γάτες είναι φίλοι μας!![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εμ, αν δεν έχεις για φαγητό τους φίλους σου, ποιους θα έχεις; Τους εχθρούς σου;;;;Εδώ ισχύει το ρητό του Χανιμπαλ Λέκτερ που είπε: "εχω ένα φίλο το βράδυ για φαγητό"![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ είναι σκληροί και άνοστοιΕμ, αν δεν έχεις για φαγητό τους φίλους σου, ποιους θα έχεις; Τους εχθρούς σου;;;;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool