Τι θα κάνατε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μη γραφετε τοσα ρε παιδια δεν σας προλαβαινω!

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε οσα λες....Δεν θα μπορουσε κανεις να τα πει καλυτερα! Κι εγω εχω φτασει στο σημειο να λεω ψεματα για το ποτε μπαινω στον υπολογιστη αν και μου εχει ζητησει να του το λεω καθε φορα.Αλλα ξερω οτι παλι θα τσακωθουμε! Εχτες π.χ. εφυγε σε μια δουλεια και με ρωτησε "Εσυ τι θα κανεις,θα δεις tv?" και του ειπα "οχι,θα σιδερωσω γιατι εχω πολλα.." Στην πορεια ομως του σιδερωματος κουραστηκα,ειπα να κανω ενα διαλειμμα και μπηκα στο mycat.Αν τον επαιρνα να του το πω θα αρχιζε παλι τη μιρλα,οτι του ειπα οτι θα σιδερωσω και καθομαι στον υπολογιστη!:mad: Και στην τελικη δε γουσταρω να του δινω και αναφορα για κατι τοσο απλο!Οταν ειναι να βγω εξω,οκ θα του το πω! Δε μου αρεσει το ψεμα ουτε απο τον εναν ουτε απο τον αλλον. Και οσο για το κερατο....Αυτη η κατασταση σε οδηγει εκει και αν εχεις ταση να κερατωνεις ειναι το κερασακι στην τουρτα!Γιατι δεν εισαι ευτυχισμενη και μονο γιαυτο....

Οταν δεν εισαι ευτυχισμένη, φεύγεις!
Αν κερατώσεις δηλ. θα εισαι;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηθελα και να ξερα, οι φίλοι του (αν έχει) τι του λένε.:hmm:Υπάρχει δηλαδή κανείς που να επικροτεί τις κινήσεις του. Που να του λέει μπράβο ρε μεγάλε είσαι πολύ μάγκας έτσι πρέπει. Δεν έχει βρεθεί κανείς να του πει ότι κάνει βλακείες και ότι δεν κρατάς μια γυναίκα και μια σχέση με αυτό τον τρόπο.:mad:
Ξερεις κατι...δε νομιζω οτι τα ξερουν αυτα οι φιλοι του....Μπορει να ξερουν οτι ειναι ζηλιαρης αλλα δε νομιζω να ξερουν και τις απαγορευσεις που μου βαζει!
Η αδερφη του τα εχει με τον κολλητο του.Και τον ρωτησα μια μερα"Ο φιλος σου απαγορευει στην αδερφη σου να φοραει σορτσακια?"
Και μου απαντησε"Η αδερφη μου φοραει οτι θελει.Αλλα αν τον ρωτησω αν θεωρει το σορτσακι ξεκωλο θα μου πει ναι(και οτι ολοι οι αντρες το θεωρουνε ξεκολο και περιμενουν ποτε θα καλοκαιριασει για να παρουν ματι!:blink:)"
Υπαρχει μια διαφορα ομως απο το πως το"θεωρεις" με το να απαγορευεις στον αλλο να ντυνεται οπως θελει! Και το καταλαβαινω αν μου πει καποιος μη φορας ασπρα γιατι διαγραφουν κτλ αλλα ενα μαυρο σορτσακι στη μεση του μπουτιου ειναι ξεκολλο?Μην τρελαθουμε κιολας!Και αν πω οτι εβγαζα καμια κοιλια/βυζι εξω....!:blink: Τα ποδια μου φαινονται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θέμα μας ειναι ο γκόμενος και πως αυτος θα αλλάξει ή μήπως το ΓΙΑΤΙ μένει μαζι του ο άλλος άνθρωπος;;;
Ψαξτο λίγο καλή μου γιατι σε σαδομαζοχιστικό μου κάνει.
Οκ αυτος ειναι Μα@@κας! (βεβαιως αν θυμάμαι καλά σε άλλο θέμα ειχες γράψει πως ο κρητικαρος ειναι "κυριος" και πως γινεται τη μια να τον βλεπεις κυριο και την άλλη βούρλο απορώ αλλά anyway)
Εσυ τι κάνεις πέρα απο το να τσακώνεσαι;; Και ποιο το νόημα στο να τσακώνεσαι συνέχεια μου λές;;
Για..ψάξτο λίγο..επιμένω.
Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο με την επιθεση πιστευω οτι ολες λιγο πολυ εχουμε φτασει σε σημειο να ανεχτουμε και να συμβιβαστουμε με πραγματα που κανονικα δεν θα το καναμε!Παιζουν ρολο η συνηθεια,ο ερωτας και γενικος οι καταστασεις που βρισκεσαι σε καθε εποχη!Δε νομιζω οτι ειναι "ψυχολογικα ασθενεις" που το τραβηξα μεχρι 5 μηνες! Στην αρχη εξαλλου δεν φαινεται ο αλλος...Αυτα για τα σορτσακια τωρα μου τα εβγαλε.Για τον υπολογιστη και αυτο σχετικα προσφατα.Μονο για τη δουλεια μου ελεγε απο την αρχη-και ειμαι απαραδεκτη που δεν τον καταλαβα τι ειναι-αλλα νομιζα μονο για σερβιτορα!Οχι και για να κραταω παιδακι!!! Οσο παει χειροτερευει και τωρα το συνηδειτοποιησα....Και οσο για αυτα που εγραφα....Σε μερικα πραγματα ειναι οκ απλα η ζηλεια του και η ανασφαλεια του δεν αντεχεται με τιποτα!!!:mad:

Αυτό να μου πεις:/:. Και ποιοι να τους πουνε ότι κάνουν λάθος τα γιδια και τα πρόβατα. Ε ρε βόσκοι......
Και για να μην παρεξηγηθώ, να πω ότι και εγώ έχω καταγωγή από εκεί, αλλά οι άνθρωποι είναι χρόνια πίσω...
Πες τα χρυσοστομη!Μπορει ο δικος μου να μην ειναι απο χωριο αλλα απο την πολη αλλα γενικα ολη η Κρητη ειναι πισω σε ολα!Στην αρχη νομιζα οτι οκ αφου ειναι απο την πολη και σιγα τι Αθηνα τι Κρητη,δεν ειναι και κανενα νησακι κουστουλια,αλλα σιγα σιγα βρισκω πολλες διαφορες στον τροπο που εχουμε μεγαλωσει....

Οταν δεν εισαι ευτυχισμένη, φεύγεις!
Αν κερατώσεις δηλ. θα εισαι;;;
Φυσικα και φευγεις!δεν ειμαι υπερ του κερατου σε καμια περιπτωση!Απλα τωρα καταλαβαινω εστω και λιγο γιατι οι πρωην κοπελες του του φερθηκαν ετσι...:/:

Αυτό να μου πεις:/:. Και ποιοι να τους πουνε ότι κάνουν λάθος τα γιδια και τα πρόβατα. Ε ρε βόσκοι......
Και για να μην παρεξηγηθώ, να πω ότι και εγώ έχω καταγωγή από εκεί, αλλά οι άνθρωποι είναι χρόνια πίσω...

Πες τα χρυσοστομη!Μπορει ο δικος μου να μην ειναι απο χωριο αλλα απο την πολη αλλα γενικα ολη η Κρητη ειναι πισω σε ολα!Στην αρχη νομιζα οτι οκ αφου ειναι απο την πολη και σιγα τι Αθηνα τι Κρητη,δεν ειναι και κανενα νησακι κουστουλια,αλλα σιγα σιγα βρισκω πολλες διαφορες στον τροπο που εχουμε μεγαλωσει....

Σας παρακαλω πολυ αυτος δεν ειναι τροπος,τι ειναι αυτη η απεχθεια προς την κρητη???Για εναν θα την πληρωσουμε ολοι???Η Κρητη ειναι ο τοπος που γεννηθηκα και μεγαλωσα,δεν δεχομαι απο καποιους που δεν την ξερουν η εχουν ζησει ασχημα μεμονομενα περιστατικα που εχουν σχεση με τους πολιτες της, να την κακολογουν καθ΄αυτον τον τροπο.

Σας παρακαλω πολυ αυτος δεν ειναι τροπος,τι ειναι αυτη η απεχθεια προς την κρητη???Για εναν θα την πληρωσουμε ολοι???Η Κρητη ειναι ο τοπος που γεννηθηκα και μεγαλωσα,δεν δεχομαι απο καποιους που δεν την ξερουν η εχουν ζησει ασχημα μεμονομενα περιστατικα που εχουν σχεση με τους πολιτες της, να την κακολογουν καθ΄αυτον τον τροπο.

δεν τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι, προς θεου, αλλα μια αδυναμια στα οπλα την εχει η κρητη. οπως και στην φιλοζωια δε σκιζει, ολη η ελλαδα δε σκιζει, αλλα εκει ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα. καποια πραγματα καλο ειναι να τα παραδεχομαστε για να γινομαστε καλυτεροι, δεν ειναι κακο....:):)
η κρητη ειναι ενα πανεμορφο νησι, αλλα θελει εκσυγχρονισμο σε καποια πραγματα, κακα τα ψεμματα...

Εγώ πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με την καταγωγή του Κρήτη έχω ζήσει πολύ έχω γνωρίσει πολύ καλά παιδιά και είναι Άνδρες με Α κεφαλαίο. Τέτοια φαινόμενα υπάρχουν παντού σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο φυσικά και εκδηλώνονται όταν βρεθεί η κατάλληλη ανοχή στα καπρίτσια τους...δεν λέω οτι φταίει η κοπέλα ερωτεύτηκε μην τη λιθοβολίσουμε κιόλας αλλά σε μια σχέση υπάρχουν 2 και ο καθένας έχει την ευθύνη του:/:

Η Κρητη σαν μέρος ειναι το αγαπημενο μου. Εχω ζήσει έκει για αρκετό καιρό, πηγαίνω πολύ συχνά, η μητέρα μου είναι απο εκει, έχω το μισό μου σόι εκει. Όταν λέω λοιπόν ότι οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια έχω καθε δικαίωμα να το λεω και να το υποστηρίζω γιατι η γνώμη η δική μου είναι ότι είναι για τα πανηγυρια και όχι μόνο. Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο κανόνας. Η βλακεια τους δεν είναι μόνο αυτή που περιγράφει η Ελενα αλλά δυστυχώς είναι πιο κενοι και από μια άδεια κονσερβα!
Μιλαμε για ανθρώπους με μηδεν σεβασμό στο περιβαλλον και τα ζωα και με τρόπους τουλάχιστον πρωτόγονους. Το πάσχα που ήμουν εκεί ήρθα αντιμετωπη με έναν μαλακα που έριχνε τα νεογέννητα γατάκια σε καδο με φωτιά.
Μην μου λες λοιπόν ότι άδικα καταδικάζω τους ανθρώπους της Κρητης γιατί μάλλον μεροληπτείς και διακαιολογημενα, γιατι μενεις εκει αλλα ασε με να εχω μια πιο καθαρη αποψη.

Η Κρητη σαν μέρος ειναι το αγαπημενο μου. Εχω ζήσει έκει για αρκετό καιρό, πηγαίνω πολύ συχνά, η μητέρα μου είναι απο εκει, έχω το μισό μου σόι εκει. Όταν λέω λοιπόν ότι οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια έχω καθε δικαίωμα να το λεω και να το υποστηρίζω γιατι η γνώμη η δική μου είναι ότι είναι για τα πανηγυρια και όχι μόνο. Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο κανόνας. Η βλακεια τους δεν είναι μόνο αυτή που περιγράφει η Ελενα αλλά δυστυχώς είναι πιο κενοι και από μια άδεια κονσερβα!
Μιλαμε για ανθρώπους με μηδεν σεβασμό στο περιβαλλον και τα ζωα και με τρόπους τουλάχιστον πρωτόγονους. Το πάσχα που ήμουν εκεί ήρθα αντιμετωπη με έναν μαλακα που έριχνε τα νεογέννητα γατάκια σε καδο με φωτιά.
Μην μου λες λοιπόν ότι άδικα καταδικάζω τους ανθρώπους της Κρητης γιατί μάλλον μεροληπτείς και διακαιολογημενα, γιατι μενεις εκει αλλα ασε με να εχω μια πιο καθαρη αποψη.
Ε αν έχεις δει τέτοια αίσχη λογικό να έχεις απογοητευτεί τόσο,θέλω να ελπίζω οτι δεν είναι όλοι έτσι:/:

Θα συμφωνησω με την προλαλησασα.Κι εγω καταγομαι απο εδω αλλα τους ανθρωπους δεν τους ξερω τοσο ειδικα σε θεμα σχεσεων(μονο απο διηγησεις της μητερας μου).Ολοκληρωμενη αποψη ομως για το θεμα της φιλοζωιας εχω και φυσικα και θα την εκφρασω!Η ΕΛΛΑΔΑ εχει το μεγαλυτερο ποσοστο κακοποιησεων ζωων στην Ευρωπη με πρωτη να ερχετυε η ΚΡΗΤΗ!:down: Ολα αυτα δε μας τιμουνε καθολου.Ολη η Ελλαδα εχει τετοια κρουσματα κακοποιησεων(βλεπε Λεσβο με το δυστυχο Προμηθεα που του ριξαν οξυ στο προσωπο,σε χωριο στο Βολο μεγαλωσα και ξερω κι απο κει..),αλλα η Κρητη κατεχει τα πρωτεια!Ως μελος φιλοζωικης μπορω να σας πω πως σε ενα μηνα μεσα ειχαμε τουλαχιστον 10 θανατους απο χερι ανθρωπου(κρεμασμα σκυλιων,φολες,δεμενα και σκελετωμενα,με κορυφη το σκυλακι που βρηκα στο χωρο του πανεπιστημιου δεμενο μεχρι πνιγμου)!:down: Σε ολα αυτα φερει ευθυνη και το σχολειο και η οικογενειακη παιδεια και ο νομος που ειναι λειψος και πολλα αλλα! Αλλα ως γνωστον ενας ανθρωπος που φερεται ετσι στα ζωα κατα 99,9% θα φερθει βιαια και στους ανθρωπους(και μπορει να ειναι ενας εν δυμαμει δολοφονος).:down:

Όπως και να'χει καλό θα ήταν να ρίξουμε τους τόνους γιατί μπορεί στο σύνολο τους να είναι ηλίθιοι αλλά δεν πάει να πει ότι είναι όλοι.(ελπίζω)
Η Κρητη είναι ένα πανέμορφο μέρος, που όμως έβγαλε (για να επιστρέψουμε στο θέμα μας) και ένα μεγάλο καραγκιόζη, τον δικό σου εννοώ Ελενα.:P

Και τι έγινε με τα γατάκια? Τα έριξε όλαααα???:(:(

λοιπών:hmm:...Θα του έδινα τα παπούτσια στο χέρι:down: και θα του έλεγα:

αν θες να με ξαναδείς:mad: σταμάτα να με καταπιέζεις:mad::mad::mad:!!!!!!!!!!!!

λοιπών:hmm:...Θα του έδινα τα παπούτσια στο χέρι:down: και θα του έλεγα:

αν θες να με ξαναδείς:mad: σταμάτα να με καταπιέζεις:mad::mad::mad:!!!!!!!!!!!!
σοριιιιιιιι:redface::redface::redface::redface:!!!!!!
απ' ότι φαινεται έστειλα αλού την απάντησή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Όπως και να'χει καλό θα ήταν να ρίξουμε τους τόνους γιατί μπορεί στο σύνολο τους να είναι ηλίθιοι αλλά δεν πάει να πει ότι είναι όλοι.(ελπίζω)
Η Κρητη είναι ένα πανέμορφο μέρος, που όμως έβγαλε (για να επιστρέψουμε στο θέμα μας) και ένα μεγάλο καραγκιόζη, τον δικό σου εννοώ Ελενα.:P
Λοιπον δεν παει αλλο.Καναμε ενα μπανιο ετσι για να μου ριξει σταχτη στα ματια και οπως φαινεται ουτε και σημερα θα παμε γιατι τωρα ειναι στη μανα του και το απογευμα πηγαινει σε ενα χωραφι τους και δουλευει. Κανε το κουμαντο σου εσυ καλε μου και θα δεις πως θα το κανω κι εγω!Στις 4:30 εχω παρει το μαγουδακι μου,το παρεο μου,την πετσετουλα μου και βουρ για παραλια!!!!!!!!!!!!Οχι θα κατσω να σκασω!Δε βγαινουμε που δε βγαινουμε,να μην πηγαινουμε κ για μπανιο κι ολας που ειναι 10 λεπτα η θαλασσα απο δω?:mad: Ας κανει οτι θελει κουραστηκα να χαλω τη ζαχαρενια μου!

Αφου θα παει φανταρος τον Αυγουστο θα μπορουσε να σκεφτει να περασουμε ωραια αυτο το χρονο που εχουμε μεχρι να φυγει,αλλα κοιταει τη δουλιτσα του!Ποσο χαζη ειμαι μα ποσο χαζη που δεν μαζεψα τα πραγματακια μου να φυγω με το που τελειωσε η εξεταστηκη!Τι καθομαι?Ενα μπανιο ολο το καλοκαιρι?Ουτε μια βολτα το βραδυ κατα μηκος της θαλασσας?(να μην πω για ψαροταβερνακι...) Ολη την ωρα του προτεινω πραγματα,να βγουμε,να παμε για καφε,οτιδηποτε! Του ειχα πει να παμε ενα 2ημερο-3ημερο Ελαφονησο,ή καπου αλλου να περασουμε ωραια(μπας κι φτιαξουν και τα πραγματα),και το λεμε απο τον Ιουνιο! Κατσε ρε συ με 200 ευρω τη βγαζουμε ενετα ενα 2ημερο πιστευω...Μονο το φαγητο μας και τη διαμονη και τις βενζινες.... Τωρα θα δουλεψει στην καφετερια Παρασκ-Σαβ-Κυρ και παιρνει 35 ευρω καθε μερα χωρις τα tips.100 ευρο θα τα εχει μαζεψει να παμε!Αυτο του ειπα εχτες και του ειπα μαλιστα αν ειναι θα βαλω εγω περισσοτερα! Και τι μου ειπε? ''Ναι,θα δοσω εγω τα 100 ευρω που θα βγαλω για να παμε ενα 3ημερο και να μην εχω παλι(λεφτα) να βγαλω την εβδομαδα!!!":blink::blink::(:mad: Αφου του δινουν και οι δικοι του και αφου ουσιαστικα απο εμενα ζει!Εδω τρωει(σουπερ μαρκετ 70-90 ευρω πληρωνω καθε εβδομαδα),εδω κοιμαται,λογαριασμους και νοικι πληρωνουν οι δικοι μου! Μονο τα τσιγαρα του αγοραζει με δικα του λεφτα!Τι δεν θα εχει να βγαλει την εβδομαδα,αφου τσαμπα τη βγαζει! Ειμαι πολυ θυμα ε?:(:(:(:(

Αφου θα παει φανταρος τον Αυγουστο θα μπορουσε να σκεφτει να περασουμε ωραια αυτο το χρονο που εχουμε μεχρι να φυγει,αλλα κοιταει τη δουλιτσα του!Ποσο χαζη ειμαι μα ποσο χαζη που δεν μαζεψα τα πραγματακια μου να φυγω με το που τελειωσε η εξεταστηκη!Τι καθομαι?Ενα μπανιο ολο το καλοκαιρι?Ουτε μια βολτα το βραδυ κατα μηκος της θαλασσας?(να μην πω για ψαροταβερνακι...) Ολη την ωρα του προτεινω πραγματα,να βγουμε,να παμε για καφε,οτιδηποτε! Του ειχα πει να παμε ενα 2ημερο-3ημερο Ελαφονησο,ή καπου αλλου να περασουμε ωραια(μπας κι φτιαξουν και τα πραγματα),και το λεμε απο τον Ιουνιο! Κατσε ρε συ με 200 ευρω τη βγαζουμε ενετα ενα 2ημερο πιστευω...Μονο το φαγητο μας και τη διαμονη και τις βενζινες.... Τωρα θα δουλεψει στην καφετερια Παρασκ-Σαβ-Κυρ και παιρνει 35 ευρω καθε μερα χωρις τα tips.100 ευρο θα τα εχει μαζεψει να παμε!Αυτο του ειπα εχτες και του ειπα μαλιστα αν ειναι θα βαλω εγω περισσοτερα! Και τι μου ειπε? ''Ναι,θα δοσω εγω τα 100 ευρω που θα βγαλω για να παμε ενα 3ημερο και να μην εχω παλι(λεφτα) να βγαλω την εβδομαδα!!!":blink::blink::(:mad: Αφου του δινουν και οι δικοι του και αφου ουσιαστικα απο εμενα ζει!Εδω τρωει(σουπερ μαρκετ 70-90 ευρω πληρωνω καθε εβδομαδα),εδω κοιμαται,λογαριασμους και νοικι πληρωνουν οι δικοι μου! Μονο τα τσιγαρα του αγοραζει με δικα του λεφτα!Τι δεν θα εχει να βγαλει την εβδομαδα,αφου τσαμπα τη βγαζει! Ειμαι πολυ θυμα ε?:(:(:(:(

Είσαι (σόρυ κιόλας για το απότομο :redface:) κι επίσης είδα τη φατσούλα σου στα γατοκαλλιστεία και είσαι και μια κουκλίτσα που δεν έχει ανάγκη κανένα δερβέναγα στο κέφαλι της!! Γύρνα Αθήνα και δοσ'του δυο μούτζες!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back