Τι θα κάνατε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είσαι (σόρυ κιόλας για το απότομο :redface:) κι επίσης είδα τη φατσούλα σου στα γατοκαλλιστεία και είσαι και μια κουκλίτσα που δεν έχει ανάγκη κανένα δερβέναγα στο κέφαλι της!! Γύρνα Αθήνα και δοσ'του δυο μούτζες!!!
Η φατσουλα μου φαινεται και στο θεμα του Σηφη αλλα μαλλον δεν εχετε μπει ποτε να το διαβασετε!:P:mad::lol::lol::lol:
Τωρα δε λεει να παω...περιμενω την κολλητη μου 1η Αυγουστου με το αγορι της να κανουμε διακοπες!:P:P:P:P:P:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφου θα παει φανταρος τον Αυγουστο θα μπορουσε να σκεφτει να περασουμε ωραια αυτο το χρονο που εχουμε μεχρι να φυγει,αλλα κοιταει τη δουλιτσα του!Ποσο χαζη ειμαι μα ποσο χαζη που δεν μαζεψα τα πραγματακια μου να φυγω με το που τελειωσε η εξεταστηκη!Τι καθομαι?Ενα μπανιο ολο το καλοκαιρι?Ουτε μια βολτα το βραδυ κατα μηκος της θαλασσας?(να μην πω για ψαροταβερνακι...) Ολη την ωρα του προτεινω πραγματα,να βγουμε,να παμε για καφε,οτιδηποτε! Του ειχα πει να παμε ενα 2ημερο-3ημερο Ελαφονησο,ή καπου αλλου να περασουμε ωραια(μπας κι φτιαξουν και τα πραγματα),και το λεμε απο τον Ιουνιο! Κατσε ρε συ με 200 ευρω τη βγαζουμε ενετα ενα 2ημερο πιστευω...Μονο το φαγητο μας και τη διαμονη και τις βενζινες.... Τωρα θα δουλεψει στην καφετερια Παρασκ-Σαβ-Κυρ και παιρνει 35 ευρω καθε μερα χωρις τα tips.100 ευρο θα τα εχει μαζεψει να παμε!Αυτο του ειπα εχτες και του ειπα μαλιστα αν ειναι θα βαλω εγω περισσοτερα! Και τι μου ειπε? ''Ναι,θα δοσω εγω τα 100 ευρω που θα βγαλω για να παμε ενα 3ημερο και να μην εχω παλι(λεφτα) να βγαλω την εβδομαδα!!!":blink::blink::(:mad: Αφου του δινουν και οι δικοι του και αφου ουσιαστικα απο εμενα ζει!Εδω τρωει(σουπερ μαρκετ 70-90 ευρω πληρωνω καθε εβδομαδα),εδω κοιμαται,λογαριασμους και νοικι πληρωνουν οι δικοι μου! Μονο τα τσιγαρα του αγοραζει με δικα του λεφτα!Τι δεν θα εχει να βγαλει την εβδομαδα,αφου τσαμπα τη βγαζει! Ειμαι πολυ θυμα ε?:(:(:(:(

Εγώ πάλι θα πω πως ναι εισαι αλλά μάλλον του εαυτού σου κι οχι του τύπου και πες με αυστηρή κι οτι αλλο θες. Θα μπορουσες να εισαι κορη μου (37 ειμαι) και έτσι σου μιλάω.
Σταμάτα παιδι μου να λες, να λες, να λες και να μην κάνεις κάτι...!
Κι αυτο το κάτι βρες. Οκ απο αδυναμία ή επιπολεότητα, απο κα@@λα ή οτι άλλο θες πες το, την έκανες την κουτσουκέλα.
Διόρθωσέ τη κι άσε τα χαζά!
Και κράτα και την εμπειρια προς γνωσην και συμμόρφωσην κι οχι προς τιμωρία των επομένων...

Περιμένω να δω "αν" και ποτε θα αποφασισεις να χωρισεις τελικά.
Κι άσχετο...για ποια συνήθεια μιλάς στα 19 σου παιδι μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μα έχεις εντελώς κουζουλαθεί πια ή να την κοψω τη φλεβα εδωνά ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε λίγο θύμα είσαι.. Αλλά από τη στιγμή που έχεις συνειδητοποιήσει ότι αυτή η κατάσταση που ζείς δεν σου ταιριάζει και δεν την θες, χώρισε.. Το ξέρω ότι μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο για 1000 λόγους αυτό, ότι έχεις δεθεί μαζί του, ότι είσαι ερωτευμένη κλπ κλπ κλπ, αλλά επειδή μερικές φορές είναι καλύτερο να σκεφτόμαστε με το μυαλό και όχι με την καρδιά, νομίζω οτι από μόνη σου ξέρεις τι είναι καλύτερο να κάνεις. Στην τελική εμείς λέμε μόνο τις προσωπικές μας γνώμες από τα δικά μας βιώματα και τίποτα παραπάνω! Αν γυρνούσες και έλεγες ότι σε καταπιέζει μεν αλλά εσύ το γουσταρεις αυτό και τη βρίσκεις και σου αρέσει τοτε εγω δεν θα συμφωνούσα αλλά θα πήγαινα πάσο!!
Επειδή όμως δεν το αντέχεις όπως λές, καλύτερα να φύγεις τώρα και μην το καθυστερείς άλλο. Και να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του για τους λόγους που φεύγεις χωρίς φωνές και δράματα. :)

Ε λίγο θύμα είσαι.. Αλλά από τη στιγμή που έχεις συνειδητοποιήσει ότι αυτή η κατάσταση που ζείς δεν σου ταιριάζει και δεν την θες, χώρισε.. Το ξέρω ότι μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο για 1000 λόγους αυτό, ότι έχεις δεθεί μαζί του, ότι είσαι ερωτευμένη κλπ κλπ κλπ, αλλά επειδή μερικές φορές είναι καλύτερο να σκεφτόμαστε με το μυαλό και όχι με την καρδιά, νομίζω οτι από μόνη σου ξέρεις τι είναι καλύτερο να κάνεις. Στην τελική εμείς λέμε μόνο τις προσωπικές μας γνώμες από τα δικά μας βιώματα και τίποτα παραπάνω! Αν γυρνούσες και έλεγες ότι σε καταπιέζει μεν αλλά εσύ το γουσταρεις αυτό και τη βρίσκεις και σου αρέσει τοτε εγω δεν θα συμφωνούσα αλλά θα πήγαινα πάσο!!
Επειδή όμως δεν το αντέχεις όπως λές, καλύτερα να φύγεις τώρα και μην το καθυστερείς άλλο. Και να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του για τους λόγους που φεύγεις χωρίς φωνές και δράματα. :)

Καλέ τι ερωτευμένη ;;;
οταν μαλ#@κα τον ανεβάζεις και μαλ#@κα τον κατεβαζεις, μπορεις να θεωρείς τον εαυτο σου ερωτευμένο;;;
Μπορει να ειναι οτι αλλο θές αλλα έρωτας σίγουρα δεν ειναι!

Έλενα, επίτρεψέ μου να σου μιλήσω σαν μάνα 23χρονης, όπως σου μίλησε κι η Βούλα.
Μόλις σήμερα διάβασα το θέμα και έχω να σου πώ το εξής:
Αν η ίδια δεν εκτιμήσεις αυτό που είσαι,
και δεν δεις ότι αξίζεις το καλύτερο,
κανένας δεν πρόκειται να σε εκτιμήσει!
Η ζωή είναι μπροστά και οι ευκαιρίες σου άπειρες!!!
Μην φοβάσαι να λες αντίο στα 19 σου...
αυτό ούτε στα 49 σου δεν πρέπει να το σκέφτεσαι...
Στη ζωή σου, όταν φτάσεις να έχεις εγγόνια 19χρονα, πρέπει να έχεις να τους διηγείσαι ιστορίες γλυκές ( και πικρές ίσως) απο τη ζωή σου που θα πρέπει να είναι γεμάτη και΄ΟΧΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ.
Βρες στήριξη απο τη μαμά σου, έλα στην Αθήνα ή όπου αλλού είναι το πατρικό σου και ξέχασε την ανασφάλειά σου.
Χρησιμοποίησε την άσχημη εμπειρία σου όχι για να τιμωρήσεις τον επόμενο αλλά για να διαλέξεις καλύτερα.
Μην ξεσπας μόνο με το να μιλάς εδώ σε μας-που κι αυτό είναι απόλυτα γενναίο σαν πράξη- αλλά πάρε τη ζωή στα χέρια σου.
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση της μάνας σου και άκου τί θα είχες να σου πεις.
Κι επειδή δεν θέλω να το παίζω ξύπνια
κι εγώ , όπως πολλές άλλες που σου έγραψαν, κάναμε τεράστια λάθη στις επιλογές μας και αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γι'αυτό πονάμε ν'ακούμε τα παιδιά μας πληγωμένα.
Σε φιλώ
Μίκυ

Κι επειδή Ελενα νομίζω πως κάπου σε μια φωτογραφία των καλλιστείων σε τσάκωσα με το Σηφαλιο σου - άσχετο αλλα το συνέδεσα με την όλη φάση απο μονη μου - ( κι επισης άσχετο καλέ τι πόζες αυτο το παιδι;;;...), από σήμερα σορτσάκια, βόλτες με τις φιλες σου, μπανάκια, αυτοπεποιθηση οχι φωνες και υστεριες, σταθερότητα, χωρισμός, μπαινάκης - βγαινάκης και ...καλημέρα ζωή! Αντε κοριτσάκι μου μια χαρά κουκλάκι...απαππαπα..αντε για θα σε δειρω και δεν μπορώ τη βία...:lol::lol::lol::lol::lol:
Βe yourself & be happy.
Μία Ελενα έχεις και θα ζησεις μια ολόκληρη ζωή μαζι της.
Πέρα απο την πλάκα λειτουργεί και σαν ξυπνητήρι :lol:...αυτο αν το θυμάσαι που και που...
Καλό μπάνιο!!!

ΧΩΡΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σκηνικο: Του ειχα πει απο το πρωι οτι θα παω για μπανιο κι αν θεσ ελα μαζι μου.Μου ειπε θα δουμε. Τρωμε μεσημεριανο,και μετα οταν πηγε 4:30 ντυνεται.Του λεω που πας?Μου λεει στο μαγαζι των γονιων του. Οκ λεω,εγω θα παω για μπανιο σε καμια ωρα! Μου λεει "ενταξει ασε μου μονο τα κλειδια απ'εξω!" ΟΚ του λεω.Περναει η ωρα και με παιρνει τηλ και με ρωταει που ειμαι.(Τελικα εκατσα σπιτι γιατι η φιλη μου μπορουσε αυριο). Του εξηγω οτι μου ειπε η φιλη μου να παμε αυριο και ετσι καθησα μεσα τελικα. Μου λεει:"Να ερθω να παρω τα πραγματα μου?" Του λεω:"Γιατι?" Μου λεει:"θελω να χωρισουμε" Του λεω:"Ok"! Ερχετε,τα μαζευει και φευγει!:up::lol: Εγω δεν ειπα τιποτα!Μιλια! Αυτος μου μιλουσε και γλυκα κιολας,προφανως για να με κανει να πονεσω......:mad: Τελικα,αυτο που εμεινε ειναι ενας τεραστιος θυμος προς τον εαυτο μου που ανεχτηκα οολα αυτα και το τραβηξα ως εδω και του εδωσα και την ικανοποιηση να με χωρισει αυτος επειδη ηθελα να παω για μπανιο! Ο ψυχακιας! Αι σιχτιρι!

Εγώ πάλι θα πω πως ναι εισαι αλλά μάλλον του εαυτού σου κι οχι του τύπου και πες με αυστηρή κι οτι αλλο θες. Θα μπορουσες να εισαι κορη μου (37 ειμαι) και έτσι σου μιλάω.
Σταμάτα παιδι μου να λες, να λες, να λες και να μην κάνεις κάτι...!
Κι αυτο το κάτι βρες. Οκ απο αδυναμία ή επιπολεότητα, απο κα@@λα ή οτι άλλο θες πες το, την έκανες την κουτσουκέλα.
Διόρθωσέ τη κι άσε τα χαζά!
Και κράτα και την εμπειρια προς γνωσην και συμμόρφωσην κι οχι προς τιμωρία των επομένων...

Περιμένω να δω "αν" και ποτε θα αποφασισεις να χωρισεις τελικά.
Κι άσχετο...για ποια συνήθεια μιλάς στα 19 σου παιδι μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μα έχεις εντελώς κουζουλαθεί πια ή να την κοψω τη φλεβα εδωνά ??
ΚΑΚΙΑ!Αντε χωρισα! Σκυλιασατε να φωναζετε!:lol::lol::lol::lol:

ΧΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΤΣΕΣ? ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΜΑΛΛΟΝ! :up::up::up::up::up::up:

Και εχω και facebook φιλοι μου! Επιτελους!Μου εδωσε τον κωδικο μου φευγοντας!:lol::lol::lol::lol: Elena Kostakou Rethymno καντε με add!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας αγαπω ολου που με στηριξατε τοσο!:up: Το καλυτερο σαιτ του κοσμου!:D

Καταπληκτικά νέα!:up::up:

Αλλά τι κουλό ήταν αυτό; Δεν σου έδωσε καμιά εξήγηση;:hmm:
Επίσης, τι κάνεις παιδί μου στο MyCat; Βγες έξω να το γιορτάσεις!:D

Δεν εχω παρεα....:(:(:(:(:( Αυτο το κακο εγινε τωρα....Ηρθα Κρητη και τον γνωρισα και δεν εκανα πολλες φιλιες...Μονο μια εχω που δεν μπορει και θα φυγει Χαλκιδικη την Κυριακη...:/:

Κρίμα.:/: Δεν πειράζει, τώρα θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες.
Πήγαινε σινεμά (εγώ αυτό θα έκανα).:P

Οχι γιατι δεν την παλεψε που ηθελα να παω για μπανιο!:lol: Ειδε οτι δεν μπορω να παω με τα νερα του!

καλα εκανες ! αι σιχτιρ με τους ταλιμπαν πια ! :up::up::up:
κοιταξε να βρεις 2-3 ανθρωπους να βγαινεις εξω να περνας καλα απο δω και περα :rolleyes::rolleyes:

Οχι γιατι δεν την παλεψε που ηθελα να παω για μπανιο!:lol: Ειδε οτι δεν μπορω να παω με τα νερα του!

Πρόσεχε μονο Ελενάκι μην μετανοιώσει και σε τουμπάρει να γυρίσεις.Γιατι δεν ησουνα προετοιμασμένη για τον χωρισμο, αφου σου το είπε εκείνος.
Παντως χαίρομαι που νοιώθεις καλά:up:

Τέλος καλά όλα καλά,πρόσεχε μην σου κάνει απλά ναζάκια για να σε ''συμμορφώσει'' και να βάλεις μυαλό και σε πάρει και ξαναεπικοινωνήσει και καλά για να σου δώσει 2η ευκαιρία:/:

Οχι δεν εχει πισωγυρισματα πια.....Απλα δεν ειναι και τοσο ευκολο...Μιλαω ατελειωτες ωρες με τη μητερα μου στο τηλεφωνο για συμπαρασταση γιατι ενταξει κατι δικο του να δω με πιανουν τα ζουμια.....Απο τη μια χαιρομαι αλλα οσο και να το κανουμε παντα στεναχωριεμαι οταν φευγει ενας ανθρωπος απο τη ζωη μου και ξερω πως δεν θα τον ξαναδω ποτε,δεν θα μαθω νεα του ποτε,τι εκανε στη ζωη του,αν πηγε μπροστα,αν πετυχε ή οχι....ειτε αυτος ειναι φιλος ειτε οτιδηποτε αλλο....Αυτο το κακο εχω,δενομαι γιαυτο πρεπει να προσεχω τις επιλογες μου....:( (ποσο μαλλον με εναν ανθρωπο που εχεις μοιραστει κομματι της ζωης σου,οσο κακος και να'ναι...:/:)

Ελενακι χαρικα πολυ με τα νεα σου μα ποιο πολυ χαρηκα που δεν σε πηρε απο κατω ο χωρισμος!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up: οσο για παρεα μη φοβασαι πολυ θα σε λατρεψουν!!! Για αρχη... αφου εισαι εδω κοντα ελα για σαββατοκυριακο να κανουμε τα μπανακια μας,να πιουμε και τα μπυρακια μας στην παραλια(10 λεπτα απτο σπιτι μου με τα ποδια)και το βραδακι θα πιομε τα ποτακια μας
''στην υγεια του αχαριστου :down:που δεν αξιζε τιποτα''

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back