Τι θα κάνατε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ελενακι χαρικα πολυ με τα νεα σου μα ποιο πολυ χαρηκα που δεν σε πηρε απο κατω ο χωρισμος!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up: οσο για παρεα μη φοβασαι πολυ θα σε λατρεψουν!!! Για αρχη... αφου εισαι εδω κοντα ελα για σαββατοκυριακο να κανουμε τα μπανακια μας,να πιουμε και τα μπυρακια μας στην παραλια(10 λεπτα απτο σπιτι μου με τα ποδια)και το βραδακι θα πιομε τα ποτακια μας
''στην υγεια του αχαριστου :down:που δεν αξιζε τιποτα''
Μπραβο ρε παιδια μου δινετε πολυ δυναμη! Μονη σου μενεις αγαπη μου?Μου ειπε η μανα μου να ερθει Κυριακη.Αυριο περιμενω οριστικη απαντηση.Αν δεν ερθει σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενακι χαρικα πολυ με τα νεα σου μα ποιο πολυ χαρηκα που δεν σε πηρε απο κατω ο χωρισμος!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up: οσο για παρεα μη φοβασαι πολυ θα σε λατρεψουν!!! Για αρχη... αφου εισαι εδω κοντα ελα για σαββατοκυριακο να κανουμε τα μπανακια μας,να πιουμε και τα μπυρακια μας στην παραλια(10 λεπτα απτο σπιτι μου με τα ποδια)και το βραδακι θα πιομε τα ποτακια μας
''στην υγεια του αχαριστου :down:που δεν αξιζε τιποτα''

μπραβο βρε κουκλα που συμπαραστεκεσαι στην ελενα. ελενα ειδες ? να μια παρεα, εκμεταλλευσου την να περασετε καλα, να πας ! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο βρε κουκλα που συμπαραστεκεσαι στην ελενα. ελενα ειδες ? να μια παρεα, εκμεταλλευσου την να περασετε καλα, να πας ! :up::up:
:up::up::up::up::up::up::up:

Επιτέλους Τ έ λ ο ς :up:
Ουφφ...
Λοιπον μπουμπουκα, ασε τα δεν έχω παρέα και οταν θυμάμαι κλαιω κλπ κλπ γιατι μου θυμίζει το "η μικρή Ελένη κάθεται και κλαιει..."
Κοιτάμε μπροστά κι όχι πίσω!
Πάμε για άλλα...!!!
Κυκλοφορησε. Πηγαινε για τα ψωνια σου, καθάρισε το σπίτι (πέτα πραγματάκια..βοηθάει καμμια φορά), πηγαινε για μπανάκι και μόνη σου αν δεν κολλήσει η φιλη σου κι ολα θα πάνε καλά! Δεν μπορει να πάνε αλλιώς...τα κακά τα αφήσαμε πίσω! Κι ειναι και καλοκαιράκι....ποιος μας πιάνει βρε....!!! Πάτα γερά! ..και σορτσάκια, μονο σορτσακια - απο χθες κιολας!

ΥΓ. Κι επειδή ο ταλιμπανίστικος (βρε Ιβάνα έγραψες πάλι:lol:) εγωισμός του μπορει και να περιμενει να σε δει να κανεις προσπαθεια επανασυνδεσης...εσω έτοιμη γιατι αν δει οτι ΔΕΝ (που ελπιζω δηλαδη:mad:) τοτε θα σου σούρει τα 1000 μυρια στον κυκλο σας...Δε μασάμε και δε μπαινουμε στη διαδικασια!
Η σιωπή ειναι η καλύτερη τιμωρία για αυτους που περιμένουν...κι αστον να βραζει στο ζουμί του...:lol::lol::lol:

Ρε Ελενα τι χαρά μου έδωσες πρωινιάτικα!!!! Μπράβο ρε κορίτσι μου. Και μην σε νοιάζει τίποτα, τα καλύτερα έρχονται. :up::up::up:
Πότε έρχεσαι Αθήνα; Ετοιμάζεται καφεδάκι (ουζάκι για την ακρίβεια) σε κανα δυο βδομάδες. Μας προλαβαίνεις;

Ουφ, τα διάβασα μαζεμένα τα μηνύματα(πήδηξα και κάποια:redface:).
Μπράβο σου κοπέλα μου που "πήρες μπρος", απλά θα ήθελα να σε προετοιμάσω για κάτι. Σήμερα, αύριο, μεθάυριο, αυτές τις ημέρες τελοσπάντων, θα σου ξανάρθει. Να το συζητήσετε, να το ξανασκεφτείτε, να σου ψιλοκλαφτεί κ.τ.λ. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα γίνει έτσι. Τότε είναι που πρέπει να φανείς δυνατή και να τον απορρίψεις:).

Και εχω και facebook φιλοι μου! Επιτελους!Μου εδωσε τον κωδικο μου φευγοντας! Elena Kostakou Rethymno καντε με add!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας αγαπω ολου που με στηριξατε τοσο!:up: Το καλυτερο σαιτ του κοσμου!:D
Γειά σου Ελενα,
χάρηκα πάρα πολύ για εσένα με το πρωινό σου μήνυμα. Αντε εύχομαι τώρα ένα καλό καλοκαίρι γεμάτο καινούργιες γνωριμίες και πάνω από όλα ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑ:):):D :lol::lol::lol::lol::lol:.
ΑΑΑ!!! και μην ξεχνάς ότι σε κανά 2 εβδομάδες θα μαζευτούν όλα μαζί τα κορίτσια . Αντε ελπίζω να έρθεις και εσύ να τα πιούμε όλες μαζί και να κάνουμε και τον γατοχαβαλέ μας.:bleh: Φιλάκια πολλά:hello::hello:

Καλά βρε πότε θα μαζευτείτε και εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα;;:blink::blink:

Μπράβο Ελενάκι, χαίρομαι πολύ με τα νέα που διάβασα σήμερα:up::up: Το'χε καταλάβει ότι ετοιμαζόσουν να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι, και προτίμησε να σου πει εκείνος να χωρίσετε, για λόγους εγωισμου... :mad: στα κομμάτια να πάει ;) έτσι είναι καλύτερα και ανώδυνα...
λοιπόν, η πρώτη εβδομάδα είναι τα δύσκολα, τη δεύτερη θα αρχίσεις να συνέρχεσαι και θα βλέπεις προς τα πίσω και θα γίνεσαι θηρίο με όλα αυτά που ανέχτηκες... θα αλλάξει το μυαλό και θα σου φύγει η συνήθεια :D Πήγαινε για μπάνιο, πήγαινε για ψώνια, αρχίζουν κι οι εκπτώσεις!! Πήγαινε βολτίτσες, δες την "εκδίκηση της Ξανθιά; Ι, ΙΙ και ΙΙΙ στο DVD να γελάσεις αγκαλιά με τα γατάκια σου και μάζεψέ τα όλα κι έλα Αθήνα τέλος Ιουλίου να έρθεις στη συνάντησή μας ;) Εκεί να δεις μούρλα, ζάχαρη θα περάσουμε :lol:

Ax παιδια ειστε τοσο καλες....Φυσικα και θα ερθω!Λοιπον το προγραμμα εχει ως εξης!Θα ερθει η μητερα μου αυτη την εβδομαδα,να κανει και δουλιτσες στο σπιτι,και μετα θα ανεβουμε μαζι Αθηνα!!! Αχ πολυ χαιρομαι που θα σας δω επιτελους!Που θα συναντηθουμε και ποτε???:P (με κανετε και αισθανομαι πολυ καλυτερα-το απογευμα θα παω να βαψω μαλλι-ουφ!)

Ax παιδια ειστε τοσο καλες....Φυσικα και θα ερθω!Λοιπον το προγραμμα εχει ως εξης!Θα ερθει η μητερα μου αυτη την εβδομαδα,να κανει και δουλιτσες στο σπιτι,και μετα θα ανεβουμε μαζι Αθηνα!!! Αχ πολυ χαιρομαι που θα σας δω επιτελους!Που θα συναντηθουμε και ποτε???:P (με κανετε και αισθανομαι πολυ καλυτερα-το απογευμα θα παω να βαψω μαλλι-ουφ!)
μην το κάνεις ξανθό σε είδα σε κάτι φωτογραφίες και σε προτιμώ μελαχροινή σου πάει καλύτερα:)Και εκείνο το μελί που είχες κάνει σου πήγαινε:happy:πάντος όλες με το που χωρίζουμε στο μαλλί μας ξεσπάμε:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

μην το κάνεις ξανθό σε είδα σε κάτι φωτογραφίες και σε προτιμώ μελαχροινή σου πάει καλύτερα:)Και εκείνο το μελί που είχες κάνει σου πήγαινε:happy:πάντος όλες με το που χωρίζουμε στο μαλλί μας ξεσπάμε:lol::lol:

Λοιπον, επειδή εγώ ξανθιά δεν σε έχω δει και γενικά το ξανθό δε μ' αρεσειο...μια σε καστανοκάτι σε ειχα δει και πολύ μου ήρενε..!
Και ψιττττττ Ελενα...με το μαλακό μη μας έρθεις κουρούπα...:lol::lol::lol:

Oχι αγαπη μου,τωρα το ανοιγω απλα λιγο,να μην ειναι μαυρο μαυρο..Το κανω καπως σοκολα!:P Και σκεφτομαι να κανω και χαλκινες ανταυγειεσ να φωτισει λιγο!:D Καθε φορα που χωριζω αλλαζω χρωμα!Απο ξανθο το εκανα μαυρο σε μια μερα περυσι!και φυσικα το αποτελεσμα ηταν μπλε...!:lol::lol::lol::lol:

Tωρα διάβασα τα ευχάριστα. Ησουν πολυ τυχερη που ηταν δική του ιδέα και δεν είχατε δραματα. Απλα πρόσεχε γιατί κατι τέτοιοι τύποι συνηθως επιστρέφουν. Να είσαι προετοιμασμενη.

Κι επειδή κάνω ενα σωρό σκέψεις απο τη χαρά μου για σένα σήμερις μπουμπου...βάλε μπικινάκι, βάλε σορτσάκι, αντιηλιακο στην πλατίτσα που θα 'ναι όξω, καπελάκι, γυαλάκι και πάρε τσι δρόμοι να το γιορτάσεις ..Αααα μα πιααα!!!
Πηγαινε για μπανιο, βάψε μαλλί, φτιάξε νυχάκια, (καθαρισε και πετα απο το σπιτι διαφορα) και κανονισε βολτούλα το βραδακι ..στυλ "afrozo" ουφφφ ανάσανα !! :lol::up::lol:
Πάρε κι ενα σφαλιαριστό φιλάκι απο μένα για παρεάκι.

Oχι αγαπη μου,τωρα το ανοιγω απλα λιγο,να μην ειναι μαυρο μαυρο..Το κανω καπως σοκολα!:P Και σκεφτομαι να κανω και χαλκινες ανταυγειεσ να φωτισει λιγο!:D Καθε φορα που χωριζω αλλαζω χρωμα!Απο ξανθο το εκανα μαυρο σε μια μερα περυσι!και φυσικα το αποτελεσμα ηταν μπλε...!:lol::lol::lol::lol:
Εγώ θα πρότεινα σοκαλατί με μελί ανταύγες πιστεύω θα σου πήγαινε:up:αλλά ότι και να κάνεις μια χαρά θα είσαι,περιμένουμε φωτογραφίες;)

Tωρα διάβασα τα ευχάριστα. Ησουν πολυ τυχερη που ηταν δική του ιδέα και δεν είχατε δραματα. Απλα πρόσεχε γιατί κατι τέτοιοι τύποι συνηθως επιστρέφουν. Να είσαι προετοιμασμενη.
Και εμένα αυτό με ανησυχεί..αποκλείεται να ξεμπέρδεψε έτσι εύκολα:hmm:κάτι μου λέει οτι το έκανε για να την ταρακουνήσει λίγο και μετά θα ξαναεπικοινωνήσει και καλά στυλ,σε συγχωρώ...:/:

Συνεχίζω εγώ ακάθεκτη ενθυμούμενη λαικά άσματα που αρμοζουν στην περίφτωσις.

Συγνωμη δεν κατάλαβα, οριστεεεεε;
Συγνωμη κυριε..ποιος είστε;;;;;
Λαλαλαλαλαλαλαλα ουυ ουυυυ...
Περνω και μονη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δε σ' εχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλεον περιττος...λαλαλαλαλαλαλα ουυυυ ουυυυυ

Συνεχίζω εγώ ακάθεκτη ενθυμούμενη λαικά άσματα που αρμοζουν στην περίφτωσις.

Συγνωμη δεν κατάλαβα, οριστεεεεε;
Συγνωμη κυριε..ποιος είστε;;;;;
Λαλαλαλαλαλαλαλα ουυ ουυυυ...
Περνω και μονη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δε σ' εχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλεον περιττος...λαλαλαλαλαλαλα ουυυυ ουυυυυ

πολυ σωστη σε βρισκω. και συνεχιζω:cool:

"γιατι υπαρχει ζωη, και μετα απο σενααααα
δε θα αφησω στιγμηηηη, να χαθει πια για μενααααα"

ακους ρε κουνελακι που σου κατεβασαμε ολο το τζουκ μποξ εδω, η θα ξαναγυρισεις στον ταλιμπαν μαρη? κανονισε μαρη κουνελα :lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back