Τι θα κάνατε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Eλενάκι σου έκανα add. Paraskeuopoulou Eleni αμα δεις δέξου με!!:)

Κορίτσια κι όποια άλλη θέλει να με κάνει Add!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλεεεεεεε!!!Βρε θεομουρλο κοριτσι,εβαλες φωτο μου;;;
Λοιπον,τωρα πρεπει να βαλεις και συ μια δικη σου κ μαλιστα με ΣΟΡΤΣΑΚΙ!!!!!!!:up::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eλενάκι σου έκανα add. Paraskeuopoulou Eleni αμα δεις δέξου με!!:)

Κορίτσια κι όποια άλλη θέλει να με κάνει Add!
έχεις μια γατούλα για εικόνα ;;

Καλε κανε κ μενα Nonika Kakavanaki με λενε,δεν θα με μπερδεψεις διοτι με τετοιο ονομα που να βρεις δευτερη;;;:rolleyes::redface:

Καλε κανε κ μενα Nonika Kakavanaki με λενε,δεν θα με μπερδεψεις διοτι με τετοιο ονομα που να βρεις δευτερη;;;:rolleyes::redface:
Eμ αφου εισαι μοναδικη!
Κοριτσια ποτε ειναι η συναντιση και που?:)

ελενα δε μας ειπες, σε ξαναενοχλησε ο πρωην τελικα ? :hmm::hmm: εχω περιεργεια να δω τι εκανε...:hmm:

Καλά, τι έχασα?? Μια μέρα δεν μπήκα η γυναίκα!!!
Κουνελάκι τα συγχαρητήρια μου!! Όχι μόνο χώρισες, αλλά και χωρίς κόπο τελικά!!! Τώρα απλά να χαρείς το καλοκαίρι και την ελευθερία σου!!! Και δεν έχει πισωγυρίσματα!!! Οκ???

Οχι! Παιδια σημερα ερχονται οι δικοι μου και αν κανει οτιδηποτε τον περιμενει ο πατερας μου να τον περιποιηθει! Και τα νεα μου....Ειμαι καλα,περναω φοβερα πλεον! 2 βραδυα βγηκα και λεω αρε τι εχανα! Πινω και στην υγεια του επομενου!:lol: Μα αυτο δεν ηταν σχεση.ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ηταν!
Αν εμενα κι αλλο,θα κατεληγα στο τρελοκομειο! Βρησκω την ψυχικη μου ισσοροπια πια!

Αφιερωμένο:
Ο τρόπος που αγαπάει ένας άνθρωπος
είναι ίδιος με τον τρόπο που κάνει καθετί.
Ο τρόπος της αγάπης είναι ο πρωταρχικός,
απ' αυτόν ξεκινούν όλοι οι τρόποι.
Κανείς δεν γεννιέται μ' αυτόν,όλοι
τον μαθαίνουν μόνοι.
Το περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό,
αλλά ο άνθρωπος δεν είναι το λουλούδι,
είναι η γη που πάνω της το λουλούδι
ανθίζει και μεγαλώνει.

Εύα Ομηρόλη

Συγχαρητήρια και από εμένα κ.Έλενα.:up: Και όχι λιγότερο από 2 ώρες στην παραλία!:mad::P:lol::up::happy: Ευτυχώς που τελείωσε.:)Κάπως έτσι ήταν και ο πρώτος γάμος της θείας μου...

Για να σε ακούσω;Freedom!!!!:D:D:P:up:

Freedom freedommmm yea freedooooooooooomm!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Εμαθα παντως απο κοινο γνωστο μας οτι τα ιδια εκανε σε ολες και με ολες χωρισε για τους ιδιους λογους!!!!:blink::mad: Ψυχακιας!Παλι καλα που ξεμπερδεψα!Απαπα πολυ καθησα!Δεν μπορω να φανταστω να ημουν μαζι του 2 χρονια π.χ.!Θα ειχα παει τρελοκομειο μαζι του σηγουραααα!!!!:mad:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κι εδώ είναι η κατάλληλη στιγμή να προσθέσω κι εγώ ΤΟ άσμα, το συμβολικό με το βαθύ το νόημα...

Πως ΝΑΙ
Περνώ και μόνη μου ΚΑΛΑ
Τα καταφέρνω μια ΧΑΡΑ
Δε σ'έχω ανάγκη ΕΥΤΥΧΩΣ
ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΤΟΣ!!!

Κούκλα μου, συνέχισε κι απόλαυσε τη νέα σου ζωή, ζήτα να σου το παίξουν στο μπαράκι την επόμενη φορά που θα βγεις και χόρεψέ το πάνω στη μπάρα με όλη σου την ψυχή!!!

Θα συναντηθούμε μάλλον στις 24 Ιουλίου, σε περιμένουμε :D:up:

Κι εδώ είναι η κατάλληλη στιγμή να προσθέσω κι εγώ ΤΟ άσμα, το συμβολικό με το βαθύ το νόημα...

Πως ΝΑΙ
Περνώ και μόνη μου ΚΑΛΑ
Τα καταφέρνω μια ΧΑΡΑ
Δε σ'έχω ανάγκη ΕΥΤΥΧΩΣ
ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΤΟΣ!!!

Κούκλα μου, συνέχισε κι απόλαυσε τη νέα σου ζωή, ζήτα να σου το παίξουν στο μπαράκι την επόμενη φορά που θα βγεις και χόρεψέ το πάνω στη μπάρα με όλη σου την ψυχή!!!

Θα συναντηθούμε μάλλον στις 24 Ιουλίου, σε περιμένουμε :D:up:

:P:P:P Δε διαβάζουμε Μελινάκι ε;;;;

Λοιπον μπουμπου, τωρα θέλουμε φώτο μετά βαφής και κουρέματος.

:P:P:P Δε διαβάζουμε Μελινάκι ε;;;;

Λοιπον μπουμπου, τωρα θέλουμε φώτο μετά βαφής και κουρέματος.

Το έγραψε κι άλλος το άσμα; Εσύ;; Διάβασα το θέμα, αλλά στα γρήγορα, γιατί μετά γύρισε στις βαφές και τα μοντέλα:lol:
Τα μεγάλα πνεύματα παιδί μου :up: Δεν πειράζει, να το βλέπει συχνά να θυμάται... επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως :rolleyes::D

Υ.Γ. Ούτε κι εσύ διαβάζεις μου φαίνεται...δεν έχεις δηλώσει ακόμα συμμετοχή στη γατοσυνάντηση :mad:

Σ'αφηνω τωρα στην επομενη,την ΑΤΥΧΗ τη γκομενα που θα'ρθει στη ζωη σου! Εισαι μαλ@@κας ΕΠΙΚΙΔΥΝΟΣ παραμονευει ΚΙΝΔΥΝΟΣ στο χαδι,στο φιλι σου!:whistle::whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol::lol::lol:(Πρωτη φορα χωριζω και νιωθω ξαναγεννημενη!:D:cool:)

Θα ερθω!Που θα βρεθουμε?:P

Σ'αφηνω τωρα στην επομενη,την ΑΤΥΧΗ τη γκομενα που θα'ρθει στη ζωη σου! Εισαι μαλ@@κας ΕΠΙΚΙΔΥΝΟΣ παραμονευει ΚΙΝΔΥΝΟΣ στο χαδι,στο φιλι σου!:whistle::whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol::lol::lol:(Πρωτη φορα χωριζω και νιωθω ξαναγεννημενη!:D:cool:)

Θα ερθω!Που θα βρεθουμε?:P

Ραντεβού στο Θησείο, για ούζα και κρασιά ατέλειωτα με θέα την Ακρόπολη:D

Ραντεβού στο Θησείο, για ούζα και κρασιά ατέλειωτα με θέα την Ακρόπολη:D
Θησειο???Σοβαρα??γουσταρωωωωωωωω:D:D:D
πωπω
ποσο του μηνος?:cool:

Παιδια επειδη το θεμα δεν εχει λογο να υπαρχει γινεται να διαγραφει(δεν ξερω αν διαγραφεται) ή να κλειδωθει?:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back