Τι λέτε για την επόμενη συνάντηση μας;

Απάντηση: Τι λέτε για μια χριστουγεννιάτικη συνάντηση γονέων και κηδεμόνων;

Λοιπον..εμεις της δευτερης συνατησης,παρα πολυ θα θελαμε να ερθετε και εσεις της πρωτης συναντησης..στην δευτερη.Απλα σκεφτηκαμε μηπως δν μπορειτε στις 3 ιανουαριου.Αν μπορουν οι περισσοτεροι..το κανουμε κα;τευθειαν 3..για ολους.:D
Υγ..αλλα οχι στον πειραια παιδακια..πεφτει πολυ μακρια..Αθηνα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω μπορω οποτε θελετε,θα ειμαι στον πειραια μεχρι 18 ιανουαριου,οσο για το μερος,παλι δεν εχω προβλημα,αρκει να μην ειναι στη μαγκουφανα :crazy:.ομως αμα βρουμε καποιο κοινο σημειο προσιτο για ολους θα ναι καλλυτερα γιατι το 832 που περνω για πειραια(κερατσινι μενω)περναει οποτε το θυμαται,μετα ολο και κανα τρενο θα παρω,και κανα μετρο οπωσδηποτε,χαχχα να μη φαω ολη την ωρα στις διαδρομες.
αλλα ρε παιδια εχω πλακα οταν πρωτοφτανω πειραια,κανω σα χαζο,ολοι τρελενονται με την κινηση και την πολυκοσμια κι εγω γελαω με τον αντρα μου σα τα βλαμενα,χαχαχα για να καταλαβεται εδω στην πατμο βγηκα πριν με τα μικρα και πηγαμε παιδοτοπο,συναντησα μονο μια γατα στη διαδρομη.κι αυτη απορησε που ειδε αμαξι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον..εμεις της δευτερης συνατησης,παρα πολυ θα θελαμε να ερθετε και εσεις της πρωτης συναντησης..στην δευτερη.Απλα σκεφτηκαμε μηπως δν μπορειτε στις 3 ιανουαριου.Αν μπορουν οι περισσοτεροι..το κανουμε κα;τευθειαν 3..για ολους.:D

Στις 3 τα χω ήδη τακτοποιήσει με το πρόγραμμα, είμαι δικιά σας! :clapup::clapup::clapup:
Θα μένω Πολύδροσο Αμαρουσίου, σίγουρα προτιμώ κι εγώ Αθήνα για να μπορώ να έρθω εύκολα με συγκοινωνίες.

Συμφωνώ με 1 συνάντηση, μια και καλή, στις 3!... :)

Πσντως στη δευτερη που εσυ μπορεις.......... δυστυχως ή ευτυχως .. ελπιζω να ειμαι χανια:/:.

Λύθηκε και ο τόπος συνάντησης!
Έχει δίκιο η πουπουλίνα ότι ο Πειραιάς θα πέσει σε πολλούς μακριά...
Προτείνω Χανιά! :angel:

Οχι βρε κορίτσια. Μια χαρά είναι ο Πειραιάς.
Χεχεχχεεχεχεεχχε.
(Το λέω για να έρθω με τα πόδια.......)

Εδώ που τα λέμε, οι περισσότεροι Πειραιώτες είμαστε...
Αλλά αν κανονιστεί τελικά στην μπλιάχ Αθήνα, οκ, θα το υποστούμε... :redface:

Κοιταχτε.Η 2η συναντηση βασικα..προταθηκε απο τη Ριαννα..για τις 3 ιανουαριου.Η οποια ΚΑΙ αυτη δεν μπορει πειραια.Οσοι εχουμε πει για τις 3 βασικα..Αθηνα μπορουμε οι περισσοτεροι απο οτι εχω καταλαβει.Ομως η 1η συναντηση εχει κανονιστει απο την ευτυχια.Εμεις ειπαμε να ερθετε στην 2η για να ειμαστε ολοι μαζι.Ομως σαφεστατα και θα πρεπει να μπορουν και να θελουν και οι υπολοιποι.
Απλα εμεις λεμε οτι η συναντηση στις 3..θα ειναι μαλλον Αθηνα.Απο εκει και περα...εσεις θα αποφασισετε αν μπορειτε να ερθετε στις 3.(που μακαρι να μπορειτε δηλαδη..:hehe: )

Φτάσαμε σε σημείο να κανονίσουμε 2 συναντήσεις για να γνωρίσουμε και Πουπουλίνα και Ριάνα στη δεύτερη και την Κάλλια στη πρώτη γιατί μένουν επαρχία τα κορίτσια και ειναι σημαντικά μέλη του mycat(Τη Ρένα δεν την αναφέρω γιατί θα κάτσει μέρες)!:)Στη τελική εμείς που μένουμε εδώ κανονίζουμε όποτε θέλουμε;)

Αν θέλετε να κρατήσουμε μόνο τη συνάντηση στις 3/01 κανένα πρόβλημα απλά δεν θα γνωρίσετε ας πούμε τη Κάλλια,την οποία εγώ θα τη γνωρίσω έτσι και αλλιώς γιατί έχουμε μια ανταλλαγή:P

H πρώτη συνάντηση 26/12 είχα σκοπό να προτείνω να γίνει στον Κορυδαλλό σε έναν πολύ ωραίο καινούργιο χώρο με ωραία μουσική και ντεκορ το Mirror(για άλλες ώρες έχει και τέλειο φαγητό) η' στον Πειραιά στη Μαρίνα Ζέα σε ένα από τα πολλά μαγαζιά που έχει εκεί.Επίσης,ξενέρωτο μεν αλλά και στα flocafe στο Village κυρίως για το parking

Και η δεύτερη 3/01 στην Αθήνα σε έναν πανέμορφο ιδιαίτερο πολυχώρο (που θα εκτιμήσουν οι κυρίες των τεχνών;)) στο Μοναστηράκι η' στο cafe του public που θα έχουμε και ωραία θέα!μετακινηση με μετρο εύκολη και στα δυο

Και είπαμε,όσοι δεν έχουν μέσο μπορούν να εξυπηρετηθούν από μέλη που μένουν πιο κοντά!:)

Αχου....Με ψησατε ρε παιδια...πως θα γινει να κατεβω και εγω..;;;;Ειναι ευκαιρια αλλα το ειδα λιγο αργα γαμωτο

Και η δεύτερη 3/01 στην Αθήνα σε έναν πανέμορφο ιδιαίτερο πολυχώρο (που θα εκτιμήσουν οι κυρίες των τεχνών;)) στο Μοναστηράκι η' στο cafe του public
Μοναστηρακι θελω τρελα να παμε..:clapup::clapup::clapup:
Κοριτσακια μου,για αυτο ειπα εγω οτι δεν μπορω να πω τιποτα για την 1η συναντηση,γιατι να..η Καλλια ας πουμε δεν θα μπορει στη δευτερη..και ειναι κριμα να μην συναντηθητε..:/:

Αχου....Με ψησατε ρε παιδια...πως θα γινει να κατεβω και εγω..;;;;Ειναι ευκαιρια αλλα το ειδα λιγο αργα γαμωτο
αααααααααααααα...μακαρι να ερθεις και εσυ καρδουλα μου!!:clapup::clapup::clapup:
Γιατι ειναι αργα καλε;

Λοιπον κοριτσακια παιζει μεγαλη περιπτωση τελικα να ερθω και εγω!!!
Ειπα στην μαμα μου και την εψησα να κατεβουμε Αθηνα!!
Αργα απο την αποψη των εισητηριων που ειναι λιγο ακριβα τελευταια στιγμη.

A ok, τώρα κατάλαβα γιατί 2 συναντήσεις...
ΟΚ, εγώ θα είμαι και στις 2 (απειλή :P )
Γιατι θέλω να γνωρίσω και την κουμπάρα Κάλλια,
αλλά και την κουμπάρα πουπουλίνα και το ριανάκι...
Για μοναστηράκι, ναι, εννοείται! Όχι μπλιάχ Αθήνα...

Θέλω mary-babis!! :clapup:

Ναιιιιιι και εγω θελω!!!!
Θα αρχισω να το κανονιζω απο αυριο και θα παρακολουθω το θεμα.
Μακαρι να μπορεσω...Ειστε αρκετοι που θελω να γνωρισω απο κοντα.

Ναιιιιιι και εγω θελω!!!!
Θα αρχισω να το κανονιζω απο αυριο και θα παρακολουθω το θεμα.
Μακαρι να μπορεσω...Ειστε αρκετοι που θελω να γνωρισω απο κοντα.

Να ερθεις στην δευτερη συναντηση..στις 3 ιανουαριου..ε;:worry:..Ελα..θελω να σε γνωρισω..:redface:

Για την δεύτερη συνάντηση στο Μοναστηράκι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα ώπου θα μου απαντήσουν σίγουρα το βράδυ,το μαγαζί δεν κάνει κρατήσεις.Απλά ήθελα να κλείσω για να έχουμε σίγουρα το χώρο που χρειαζόμαστε για τη παρέα που θα μαζευτούμε!

Το link του χώρου είναι αυτό,και μπείτε κυρίως στη τοποθεσία και στο ίδρυμα για να πάρετε γεύση!
https://www.theartfoundation.gr/gr/theartfoundation_index.htm

Αν για κάποιο λόγο δεν βρούμε τραπέζια όταν πάμε,αν δεν γίνει τελικά κράτηση (είναι τέλειος χώρος και είναι πάντα γεμάτος:/:) έχουμε ενναλακτικές αρκετές,τα ξέρω καλά τα μέρη εκεί γύρω!

Για τη πρώτη,θα περάσω από το μαγαζί στο Κορυδαλλό το βράδυ να ρωτήσω,είναι πανέμορφος χώρος και παρόλο που σιχαίνομαι τον Κορυδαλλό αυτό το μαγαζί ανεβάζει κατα πολύ το επίπεδο!Και είναι φοβερή η εξυπηρέτηση!Το μόνο που βρήκα internetika είναι αυτό για να το δείτε αλλά δεν έχει καμιά σπουδαία φωτο,έχει όμως τον χάρτη
https://foursquare.com/v/mirror-cafe/4ea15e939911d5eed5b46270

Τελευταία επεξεργασία:

Ναι στην δευτερη..Και εγω θελω να σας γνωρισω, και εσενα και την Μαρινα και την Ριανα..Αν αρχισετε συζητηση για τα μωρα σας ομως και με πιασουν τα ζουμια μην με παρεξηγησετε...θα μου ειναι λιγο δυσκολο..

Να πατε στο taf, super!!!!!!!!!
Σας ζηλεψα τωρα:mad:

Για την δεύτερη συνάντηση στο Μοναστηράκι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα ώπου θα μου απαντήσουν σίγουρα το βράδυ,το μαγαζί δεν κάνει κρατήσεις.Απλά ήθελα να κλείσω για να έχουμε σίγουρα το χώρο που χρειαζόμαστε για τη παρέα που θα μαζευτούμε!

Το link του χώρου είναι αυτό,και μπείτε κυρίως στη τοποθεσία και στο ίδρυμα για να πάρετε γεύση!
https://www.theartfoundation.gr/gr/theartfoundation_index.htm

Αν για κάποιο λόγο δεν βρούμε τραπέζια όταν πάμε,αν δεν γίνει τελικά κράτηση (είναι τέλειος χώρος και είναι πάντα γεμάτος:/:) έχουμε ενναλακτικές αρκετές,τα ξέρω καλά τα μέρη εκεί γύρω!

Για τη πρώτη,θα περάσω από το μαγαζί στο Κορυδαλλό το βράδυ να ρωτήσω,είναι πανέμορφος χώρος και παρόλο που σιχαίνομαι τον Κορυδαλλό αυτό το μαγαζί ανεβάζει κατα πολύ το επίπεδο!Και είναι φοβερή η εξυπηρέτηση!Το μόνο που βρήκα internetika είναι αυτό για να το δείτε αλλά δεν έχει καμιά σπουδαία φωτο,έχει όμως τον χάρτη
https://foursquare.com/v/mirror-cafe/4ea15e939911d5eed5b46270

Ωραία, με υποχρέωσες τώρα.......(Οχι πως φταις εσύ σε κάτι, φυσικά)
100 μέτρα από το πρώην σπίτι της πρώην πρώην μου.............
Το κέρατό μου...............

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back