Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα ηθελα να σας πω για ενα νεο γατακι που ερχεται στο σπιτι μου.
Ειναι ενα πολυ ομορφο κοκκινο γατακι που εδω και δυο εβδομαδες ερχεται στην αυλη του σπιτιου μου...Τι θα μου προτεινατε να κανω για να το φερω πιο κοντα σε μενα
;Ειναι περιπου 2,5 μηνων και φενεται αρκετα αγριο
.Εκανα αρκετες προσπαθειες αλλα αυτο με φοβαται......Τι λετε να κανω;;;Βοηθειστε με....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Όταν με το καλό το ηρεμήσεις θα το πάρεις σπίτι?
Αν θέλεις ρίξε και μια ματιά ΕΔΩ
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Νίκο,και το άρθρο και η Τζούλια σου προτεινουν τρόπους προσέγγισης,κάνε τουλάχιστον έναν κόπο να διαβάσεις...Ρε παιδια σας λεω δεν ερχεται καθολου προς εμενα πως να ταισω...Λιγο ανεβαινει πανω στη βερεντα και μετα φευγει οταν το πλησιαζω...Δε ξερω τι αλλο να κανω...Προτεινετε μου κατι...
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Η γάτες θέλουν υπομομή.... και σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Μπορεί να έχει τρομάξει τόσο πολύ απο τους ανθρώπους, που να έχει τραυματικές εμπειρίες και να έχει χάσει την εμπιστοσύνη σε μας.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικό είναι να βρίσκει απλά ένα πιατάκι φαγητό και νερό!

alexandram
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τους φτάνει να βρίσκουν ένα πιάτο φαγητό. απλά.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
θα εχει ερθει να χαιδευτει και θα μπορεις να το χαιδευεις τοτε μια μερα ια το πιασεις απο το σβερκακι και θα το παρεις και μετα θα χρειαστει να το εκπαιδευσεις μεσα στο σπιτι.
ΣΟΣ.....

Αν είναι ασπρόμαρο.. δεν έχεις ελπίδες... και άστο καλύτερα μην πας στο νοσοκομείο....

jasmine
Δραστήριο μέλος
Όταν το δεις να έρχεται βάλε με τη χούφτα σου λίγες κροκέττες κοντά του και απομακρύνσου αρκετά. Μόλις πλησιάσει και αρχίσει να τις τρώει πέταξε λίγες πιο κοντά σου και μετά λιγο πιο κοντά αν το δεις να ξεθαρεύει κοκ.
Αν πλησιάσει αρκετά κάνε να το χαϊδέψεις. Αν δεις ότι φοβάται θα ξαναρχίσεις από την αρχή.
Δε λέω θέλει πολλή υπομονή, αλλά αφού θέλεις να το φέρεις κοντά σου.....
Πόσα άγρια γατιά έχω καταφέρει μ' αυτό τον τρόπο!!!!
Και μετά γίναν τα πιο χαδιάρικα και απαιτητικά στο να μου τρίβονται.
Για κάποιο λόγο το γατάκι είναι φοβικό κι όταν καταφέρεις να το πλησιάσεις θα σου δειξει τόση εμπιστοσύνη που δε φαντάζεσαι!
Καλή επιτυχία.
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το γαλα ειναι τοξικο δεν κανει μονο γαλα γατας η πρωτησ βρεφικης ηλικιας μου ειπε ο γιατροςΌπως ειπώθηκε και παραπάνω μην βιάζεσαι αυτό ειναι το βασικότερο. Πρόφερε του λιγο γάλα, μείνε σε απόσταση αλλά να το βλεπεις και να σε βλέπει και αν το δεις καμιά μέρα να περιφέρεται κοντα σου φρόντισε να σε δει να του βαζεις φαι ή γάλα η οτιδηποτε. Να εισαι ηρεμη και μην επιμένεις να έρθει κοντά σου.Ίσως παρει καιρό αλλά θα πετυχει.![]()
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγγνωμη ήρεμος ήθελα να πωΝα εισαι ηρεμη και μην επιμένεις να έρθει κοντά σου.![]()
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω νομιζα πως δεν έχουν καποιο προβλημα με το γαλα οι γατες.Παντως σε ενα γατακι που το ειχε εγκαταλείψει η μητερα του του εδινα μόνο γάλα αγελαδινό και μμια χαρα εγινε. Ακομα το έχω.Το γαλα ειναι τοξικο δεν κανει μονο γαλα γατας η πρωτησ βρεφικης ηλικιας μου ειπε ο γιατρος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και εγώ θα έλεγα ας αφήσομε ΤΗΝ ΓΑΤΑ να αποφασίσει αν θέλει ή δεν θέλει να ημερέψει ή όχι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool