Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Μέμη κανείς δεν κατηγορεί το παιδί απ' όσο ξέρω και διάβασα στα post. Εγώ σίγουρα όχι. Όταν θέλεις να πάρεις όμως ζώο στο σπίτι, όπως σου είπα και κατ' ιδίαν όταν ήρθα να τον πάρω πίσω, πρώτα το συζητάς και συμφωνείς με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου και μετά το παίρνεις. Έτσι θα γλύτωνες από την ταλαιπωρία το καημένο το ζωντανό, εμάς, αλλά και εσένα και την κόρη σου. Από την αρχή ήξερες ότι παίρνεις ενήλικο ζώο και μάλιστα ταλαιπωρημένο που πρόσφατα είχε συνέλθει από βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν μόλις την ίδια μέρα στειρωμένο. Προσωπικά δεν καταλογίζω τίποτα στο κοριτσάκι, (το οποίο έτσι κι αλλιώς λόγω εφηβίας έχει το ακαταλόγιστο!), αλλά σ'εσένα που ενώ ήξερες πως έχει η κατάσταση, τον πήρες και τον επέστρεψες σε λίγες μόλις ώρες σαν ανεπιθύμητο πακέτο! Μόνη σου είχες πει ότι θα τον κρατούσες μια βδομάδα για να δεις πώς θα τα πάτε και τον "αντεξες" μόνο ένα βράδυ!!! Δεν προσπάθησες καν και μην το αρνείσαι αυτό....

Σε παρακάλώ μην ξεχάσεις να μου στείλεις και την ταυτότητά του όπως έχουμε πει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα λαθη ειναι ανθρωπινα γατομαμαδες

η Ασπασια απο τη πλευρα της εχει δικιο για το να μιλαει κανεις στην οικογενεια πριν και ειναι προς τιμης σου μεμυ που το αναγνωρισες.

Τωρα νομιζω οτι ο χιονης με τον τροπο που τον εφερε η ασπασια εδω μας εχει συγκινησει ολους τοσο πολυ που ο καθενας μας χωρις να σκεφτει πολυ πολυ θα τον επερνε γιατι και η ασπασια ειναι πολυ συμπαθητικη με την αλλεργιουλα της και ο ερωτας ασπασιας χιονη ειναι προφανης οποτε απλα η μεμυ εκανε αυτο που ολοι μας σκεφτομασταν κα θα θελαμε αλλα φαινεται ελειπε η υποδομη απο τη μια ηταν και μεσοβδομαδα μολις στειρωμενος ο γατος και η ασπασια ως νεα γατομαμα δεν ξερει οτι την φροντιδα για το να προσαρμοστει ενας γατουλης στο νεο σπιτι την εχει και ο παλιος ιδιοκτητης απο την αλλαη το σοκ της οικογενειας και η ελλιψη πειρας της μεμυς στην προσαρμογη νεων γατιων ε δε θελει και πολυ βρε σεις, οποτε τρομαξε ο χιονης πανικοβληθηκε και ιδου. Δε πειραζει τελος καλο ολα καλα αλλωστε απο ολα αυτα ολοι μαθαινουμε κατι εστω και με λιγες ταλαιπωριες ετσι ειναι η ζωη αλλωστε παρ ολο που θελουμε να μην ειναι.

Βρε ασπασιουλα αφου ψοφας για τον χιονη και αγαπας πολυ τον ανδρα σου δε τουσ βαζεις μαζι να μη παραμελεις κανεναν??:D ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία έχεις δίκιο, εγώ φταίω. Κι είμαι πολύ στεναχωρημένη γι αυτό.
Το βιβλιάριο το έχω στείλει, θα σου παραδωθεί σήμερα το απόγευμα, έχω δώσει και το τηλέφωνό σου για να σε βρούνε.

Ασπασία έχεις δίκιο, εγώ φταίω. Κι είμαι πολύ στεναχωρημένη γι αυτό.
Το βιβλιάριο το έχω στείλει, θα σου παραδωθεί σήμερα το απόγευμα, έχω δώσει και το τηλέφωνό σου για να σε βρούνε.

O.K. Σ'ευχαριστώ για το βιβλιάριο. Ίσως να ακούστηκα υπερβολική για ότι έγινε με τον Χιόνη, απλά ταλαιπωρήθηκε άδικα και έχασα 2-3 άλλα πιθανά σπίτια. Προς το παρόν θα τον κρατήσω μέχρι να ηρεμήσει λίγο και βλέπουμε.
Να προσέχεις τον Μέμο!Είναι σκέτη γλύκα, αλλά ποιο μωρό δεν είναι! Τον ερωτευτήκαμε κι εγώ και ο Κώστας!:inlove:

Αν πραγματι θελεις να τον δωσεις ασπασια φροντισε την αλλη φορα να ειναι σκ και μην αμελησεις αυτα που σου εγραψα που θα χρειαστουν τη δικη σου συμμετοχη και μη ξεχναμε οτι κι ο χιονης εχει δικαιωμα να συμπαθει εναν ιδιοκτητη η ενα σπιτι πιο πολυ απο ενα αλλα αλλα γενικα θελει προσαρμογη γιατι με καθε σπιτι θα ειναι δυσκολογιατι σε θεωρει μαματου και θα λυπαται που σε αποχωριζεται μεχρι να αγαπησει τον νεο.

Παιδιά χαίρομαι που η διαφωνία ξεπερνιεται! Μπράβο σας κορίτσια. Οσο για τον Χιονη πραγματικά κι εγώ θα ήθελα να μεινει μαζίσου και δειχνεται αμοιβαια δεμένοι, αλλά όσα ξέρει ο νοικοκύρης..... Αστα. Κι εγώ αμφιταλλατευομαι αν θα κρατήσω τον μικρο που βρεθηκε μπροστά μου και ειναι απίστευτα γλυκός. Ο Γιαανης ακόμη δεν με εχει βρίσει αλλά δεν νομίζω να συμφωνήσει. Παροντικά το παιζω Κινέζα (να δυναμώσει, να μεγαλώσει.... :rolleyes: ) Αλλά κι εγω μεσα μου δεν εχω ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν νομίζεις πως μπορεις και αντέχεις, μακάρι να μεινει κοντά σου.

Aσπασια απο οτι φαινεται δεν υιοθετησες εσυ το γατο αλλα ο γατος εσενα!:)

Aσπασια απο οτι φαινεται δεν υιοθετησες εσυ το γατο αλλα ο γατος εσενα!:)

Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα!!!:lol:
Πραγματικά όμως δεν ξέρω τι να κάνω! Προσπαθώ να περνάω όσο πιο πολύ ωρα γίνεται μαζί του, αλλά εχω περιορισμενο χρόνο και έχω αρχίσει να κουράζομαι από το ανέβα κατέβα στο κηπο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το Σ/Κ να τον ανεβάσω σπίτι να δω πως θα αντιδράσει και κυρίως πως θα αντιδράσω εγώ. Κάθε φορά που ανεβαίνω σπίτι ρίχνω τα ρούχα στο πλυντύριο. Τι να κάνω, πραγματικα δεν ανέχομαι τις τρίχες, πόσο μάλλον να κοιμάται στο κρεββάτι μου! Είναι περίεργο αλλά με το σκύλο δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Όσο κι αν τον αγαπάω τον Χιονουλη όσο κι αν θέλω να τον προστατεύσω φοβάμαι ότι δύσκολα θα ζήσω στον ίδιο χώρο μ'αυτον:(

τελος καλο ολα καλα κοριτσια ευχομαι ο χιονης να περασει τελεια με την ασπασια την εχει αγαπησει πολυ απο οσο μπορω να καταλαβω

Aσπασια σκεψου οτι ειναι μια γουνα που σε χαιδευη. ετσι θα ξεπερασης το προβλημα της τριχας . Εχει και καποιες χτενες μπορεις να τον χτενιζεις να βγαινει οτι ειναι να βγαινει και να μην εχεις πολυ τριχα Τωρα αυτο το διαστημα αλλωστε δεν βγαζουν πολυ λογω χειμωνα.Τωρα για τα ρουχα μια ιδεα ειναι σκεψου οτι οι γατες ειναι πεντακαθαρα ζωα και οτι δεν εχεις κατι να φοβηθεις ειδικα αφου τον εχεις φροντισει τοσο

Για να μαζεύεις τις τρίχες του πάντως καλό είναι να πάρεις ένα ρόλερ. Αυτό με το αυτοκόλλητο. Το έχουν τα περισσότερα σούπερ-μάρκετ και είναι πολύ πρακτικό.

Πηρα και εγω ρολερ!Ειναι τελειο και πολυ αποτελεσματικο....Εχω τρελαθει να περναω ολο το σπιτι μ'αυτο!Το μονο κακο ειναι οτι ακομα δεν εχω βρει τροπο να αλλαζω τις αυτοκολλητες ταινιες χωρις να τις καταστρεφω...:hmm:

Ποιο πηρες Ελενη? Το μωβ-πορτοκαλι?
Αν ναι το σηκωνεις λιγο με το νυχι σου, το ξεκολας μεχρι εκει που ειναι βρωμικο και το σκιζεις.

Εχω παρει δυο, απο το Σκλαβενιτη. Το ενα εχει μπλε χερουλι, και ασπρο αυτοκολητο και το αλλο πορτοκαλι χερουλι και παλι ασπρο αυτοκολητο. Το μπλε εχει και εγκοπες για να το σκισεις, αλλα το εσπασα:down: , μαλλον απο την πολυ πιεση!

Α το μπλε δεν ειναι καλο...και δεν σκιζεται ευκολα. Το αλλο σκιζεται οπως σου εγραψα πανω (μωβ αυτοκολητο εξωτερικα ενοουσα δηλ η συσκευασια. Τωρα μαλλον το πεταξες αυτο και δεν θα το θυμασαι.)

Δεν θυμαμαι!Το πορτοκαλι ειναι οντως καλυτερο.Σημερα που θα παω σουπερ μαρκετ, θα κοιταξω το εξωτερικο και θα σου πω. Αλλα μαλλον μοβ ηταν.

Παιδιά όταν τελειώνει το ρολό και η μονωτική ταινία κάνει μια χαρα δουλειά .. :P:up:

Παντως ο καθενας που σωζει ενα ζωωο καλο θα ηταν να σκεφτεται και το ενδεχομενο να μην βρεθει καποιος να το παρει και να του μεινει στα χερια αυτο ειναι πιο υπευθυνο απο το να τα σωζουμε χωρις να ειμαστε σιγουροι. Το αλλο ειναι οτι οταν μια γατουλα μενει πανω απο μερικες μερες με καποιον δενεται κι αυτη κι εμεις και ο αποχωρισμος ειναι πιο δυσκολος μετα και θελει λεπτους χειρισμους για να μην αισθανθει εγκαταλελειμενο το γατακι και αντιδρασει βιαια, πολλες γατες ετσι δοσμενες εχουν ξαναγυρισει στο πραγματικο σπιτι που επελεξανμεχρι και σε καραβι εχουν βρεθει να μπαινουν προκειμενου να γυρισουν .

Χιονης + Ασπασια =:inlove: :inlove: :inlove:

;):lol: :lol: :D :D

Δεν θυμαμαι!Το πορτοκαλι ειναι οντως καλυτερο.Σημερα που θα παω σουπερ μαρκετ, θα κοιταξω το εξωτερικο και θα σου πω. Αλλα μαλλον μοβ ηταν.

Μοβ ηταν τελικα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back