Μέμη κανείς δεν κατηγορεί το παιδί απ' όσο ξέρω και διάβασα στα post. Εγώ σίγουρα όχι. Όταν θέλεις να πάρεις όμως ζώο στο σπίτι, όπως σου είπα και κατ' ιδίαν όταν ήρθα να τον πάρω πίσω, πρώτα το συζητάς και συμφωνείς με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου και μετά το παίρνεις. Έτσι θα γλύτωνες από την ταλαιπωρία το καημένο το ζωντανό, εμάς, αλλά και εσένα και την κόρη σου. Από την αρχή ήξερες ότι παίρνεις ενήλικο ζώο και μάλιστα ταλαιπωρημένο που πρόσφατα είχε συνέλθει από βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν μόλις την ίδια μέρα στειρωμένο. Προσωπικά δεν καταλογίζω τίποτα στο κοριτσάκι, (το οποίο έτσι κι αλλιώς λόγω εφηβίας έχει το ακαταλόγιστο!), αλλά σ'εσένα που ενώ ήξερες πως έχει η κατάσταση, τον πήρες και τον επέστρεψες σε λίγες μόλις ώρες σαν ανεπιθύμητο πακέτο! Μόνη σου είχες πει ότι θα τον κρατούσες μια βδομάδα για να δεις πώς θα τα πάτε και τον "αντεξες" μόνο ένα βράδυ!!! Δεν προσπάθησες καν και μην το αρνείσαι αυτό....
Σε παρακάλώ μην ξεχάσεις να μου στείλεις και την ταυτότητά του όπως έχουμε πει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.