aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σε παρακάλώ μην ξεχάσεις να μου στείλεις και την ταυτότητά του όπως έχουμε πει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
η Ασπασια απο τη πλευρα της εχει δικιο για το να μιλαει κανεις στην οικογενεια πριν και ειναι προς τιμης σου μεμυ που το αναγνωρισες.
Τωρα νομιζω οτι ο χιονης με τον τροπο που τον εφερε η ασπασια εδω μας εχει συγκινησει ολους τοσο πολυ που ο καθενας μας χωρις να σκεφτει πολυ πολυ θα τον επερνε γιατι και η ασπασια ειναι πολυ συμπαθητικη με την αλλεργιουλα της και ο ερωτας ασπασιας χιονη ειναι προφανης οποτε απλα η μεμυ εκανε αυτο που ολοι μας σκεφτομασταν κα θα θελαμε αλλα φαινεται ελειπε η υποδομη απο τη μια ηταν και μεσοβδομαδα μολις στειρωμενος ο γατος και η ασπασια ως νεα γατομαμα δεν ξερει οτι την φροντιδα για το να προσαρμοστει ενας γατουλης στο νεο σπιτι την εχει και ο παλιος ιδιοκτητης απο την αλλαη το σοκ της οικογενειας και η ελλιψη πειρας της μεμυς στην προσαρμογη νεων γατιων ε δε θελει και πολυ βρε σεις, οποτε τρομαξε ο χιονης πανικοβληθηκε και ιδου. Δε πειραζει τελος καλο ολα καλα αλλωστε απο ολα αυτα ολοι μαθαινουμε κατι εστω και με λιγες ταλαιπωριες ετσι ειναι η ζωη αλλωστε παρ ολο που θελουμε να μην ειναι.
Βρε ασπασιουλα αφου ψοφας για τον χιονη και αγαπας πολυ τον ανδρα σου δε τουσ βαζεις μαζι να μη παραμελεις κανεναν??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
Το βιβλιάριο το έχω στείλει, θα σου παραδωθεί σήμερα το απόγευμα, έχω δώσει και το τηλέφωνό σου για να σε βρούνε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασία έχεις δίκιο, εγώ φταίω. Κι είμαι πολύ στεναχωρημένη γι αυτό.
Το βιβλιάριο το έχω στείλει, θα σου παραδωθεί σήμερα το απόγευμα, έχω δώσει και το τηλέφωνό σου για να σε βρούνε.
O.K. Σ'ευχαριστώ για το βιβλιάριο. Ίσως να ακούστηκα υπερβολική για ότι έγινε με τον Χιόνη, απλά ταλαιπωρήθηκε άδικα και έχασα 2-3 άλλα πιθανά σπίτια. Προς το παρόν θα τον κρατήσω μέχρι να ηρεμήσει λίγο και βλέπουμε.
Να προσέχεις τον Μέμο!Είναι σκέτη γλύκα, αλλά ποιο μωρό δεν είναι! Τον ερωτευτήκαμε κι εγώ και ο Κώστας!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
) Αλλά κι εγω μεσα μου δεν εχω ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν νομίζεις πως μπορεις και αντέχεις, μακάρι να μεινει κοντά σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Aσπασια απο οτι φαινεται δεν υιοθετησες εσυ το γατο αλλα ο γατος εσενα!![]()
Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα!!!
Πραγματικά όμως δεν ξέρω τι να κάνω! Προσπαθώ να περνάω όσο πιο πολύ ωρα γίνεται μαζί του, αλλά εχω περιορισμενο χρόνο και έχω αρχίσει να κουράζομαι από το ανέβα κατέβα στο κηπο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το Σ/Κ να τον ανεβάσω σπίτι να δω πως θα αντιδράσει και κυρίως πως θα αντιδράσω εγώ. Κάθε φορά που ανεβαίνω σπίτι ρίχνω τα ρούχα στο πλυντύριο. Τι να κάνω, πραγματικα δεν ανέχομαι τις τρίχες, πόσο μάλλον να κοιμάται στο κρεββάτι μου! Είναι περίεργο αλλά με το σκύλο δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Όσο κι αν τον αγαπάω τον Χιονουλη όσο κι αν θέλω να τον προστατεύσω φοβάμαι ότι δύσκολα θα ζήσω στον ίδιο χώρο μ'αυτον

ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Αν ναι το σηκωνεις λιγο με το νυχι σου, το ξεκολας μεχρι εκει που ειναι βρωμικο και το σκιζεις.
Ismini
Διάσημο μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Δεν θυμαμαι!Το πορτοκαλι ειναι οντως καλυτερο.Σημερα που θα παω σουπερ μαρκετ, θα κοιταξω το εξωτερικο και θα σου πω. Αλλα μαλλον μοβ ηταν.
Μοβ ηταν τελικα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool